Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Haber et banada canım merak ettim bakalım ne diyecek doktorun . Bence alan daralmasındandır ama olmadı için rahat etsin diye ultrasona bir gidersin

Benimkide korkuttuğu zaman doğduğunda totonu ıstıracam senin diyorum

Kızlar bugun takip amaçlı hastaneye yatısim yapıldı .bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek 160 çıkmış

Yaaa bizim gruba vallahi nazar mı değdi ne oldu ya. Takip amaçlı yatış verilmesi çok iyi olmuş. Gözetim altında olmak her zaman güvenilir geliyor. Umarım bebişler de sen de iyi olursunuz Evet yükleme yüksek gelmiş onunla da ilgileneceklerdir eminim ki zaten hastanedesin.

Geçmiş olsun canım takip etmeleri çok iyi olmuş özellikle şehir dışındaysan için daha rahat eder doktorun görür seni sürekli

İnsülin mi başlarlar acaba ya .şekerden dolayı mı su fazla acaba

Geçmiş olsun canım takip etmeleri çok iyi olmuş özellikle şehir dışındaysan için daha rahat eder doktorun görür seni sürekli
Bilkent şehir hastanesi takipliyim. Hergun ultrason ile bakacaz dedi takipte olmak güzel aslinda

Geçmiş olsun canım hastane olman daha iyi olur bu süreçte böbrekler de şekerden dolayımı acaba

Geçmiş olsun canım hastane olman daha iyi olur bu süreçte böbrekler de şekerden dolayımı acaba
Doktora daha soramadım ama belki de şekerden dolayı 160 yüksek demi sinir 140mis .grupta şekeri yüksek olanlar vardı belki bilgi verirler bana

Doktora daha soramadım ama belki de şekerden dolayı 160 yüksek demi sinir 140mis .grupta şekeri yüksek olanlar vardı belki bilgi verirler bana
Canım geçmiş olsun. İnşallah biraz daha dayansinlar

İnsülin mi başlarlar acaba ya .şekerden dolayı mı su fazla acaba
Önce diyetle birlikte 1 hafta şeker takibi öneriyorlar ama şimdi senin çoğul gebelik direkt mi başlarlar bilemiyorum. Su fazlalığı ve böbrek etkilenmesi şekerden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…