Evet çok normal. Benim 2 side sağ kaburgama baskı yapardı. Son 7. Ayda başlardı. Asla uzun süre oturamazdim. Kaburgamin etleri acıyordu Bildiğin. Bebek oraya baskı yapıyor o yuzden oluyor.Bebiş o çok normalmiş bende de oluyor hatta arkadaşımda doluyor çünkü bebekler büyüyor rahimde doğal olarak büyüyor rahim kaburgaya baskı yapıyor hatta bu daha neymiş ki yani bebekler kaburgamıza çıkacakmış oraya tekme atacakmış
İnşallah cnm teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, allah ifşa versin bir an önce toparlanırsıninşallah
Aslında benim bebiş dönmedi de ama demekki bu kezde kafayla baskı yapıyor gerçi sağ tarafada geçse yinede sol tarafta baskı var böbrek mi diyede düşündüm ama böbrek sırtımada vururdu galibaEvet çok normal. Benim 2 side sağ kaburgama baskı yapardı. Son 7. Ayda başlardı. Asla uzun süre oturamazdim. Kaburgamin etleri acıyordu Bildiğin. Bebek oraya baskı yapıyor o yuzden oluyor.
Kız sadece bebekle de alakası yok rahim de büyüyor baskı oluyorAslında benim bebiş dönmedi de ama demekki bu kezde kafayla baskı yapıyor gerçi sağ tarafada geçse yinede sol tarafta baskı var böbrek mi diyede düşündüm ama böbrek sırtımada vururdu galiba
He ya birde o varKız sadece bebekle de alakası yok rahim de büyüyor baskı oluyor
Aynen öyleHe ya birde o varşimdi yeni yeni eğildikçe felan midem ağzımdan çıkıcak gibi baskı oluyor Tolga çevikten bir video var ya organlarım kaydı diye ahahah şuan bizim organlar
Benim dediğim yanma gibi eti çekiyorlarmis gibi bir ağrı. Oturunca oluyordu. Uzaninca geçiyordu. Benimde sağ böbrek ağrım var onun ağrısı başka ya. Dayanılmaz oluyor.Aslında benim bebiş dönmedi de ama demekki bu kezde kafayla baskı yapıyor gerçi sağ tarafada geçse yinede sol tarafta baskı var böbrek mi diyede düşündüm ama böbrek sırtımada vururdu galiba
Yok yok böbrek değil ozaman Buda et çekilmesi gibi bir ağrı demekki aynı şeylerBenim dediğim yanma gibi eti çekiyorlarmis gibi bir ağrı. Oturunca oluyordu. Uzaninca geçiyordu. Benimde sağ böbrek ağrım var onun ağrısı başka ya. Dayanılmaz oluyor.
Aşkım ne yemekle ne başka birşeyle alakası yok bu şekerin ya diyetle kontrol altına alınan şeker sonuçları bence düşük olanlar . Cumayı bekle diyebilir doktorun ama çizelgeni söyle düşmüyor de bak bakalım ne diyecek . Bende yarın sonuç alıcam diabetolojide yarın randevum bakalım sonuçlar neKızlar şekerim hiçbir şekilde diyetle kontrol altına alınamıyor. Açlıktan perperişan oldum… Geçen hafta perinatoloji ve endokrinle görüştükten sonra prosedür gereği hadi gitmemiş olmayım diye diyetisyene beslenme listemi göstermek için uğradığımda çok iyi olduğunu zaten bu şekilde beslenilmesi gerektiğini söylemişti. Ne yaptıysam katiyen düşmüyor kocam dünyaları yiyor şeker sıfır maşallah benim yediğim kuş kadar yemekle dahi tavan. Cuma gitmem gerekirken çarşamba hemen gideyim kontrole diyorum insülin vermedikçe bebeğim çok risk altında korkuyorum. Cuma yerine çarşamba gitmemde sorun olmaz değil mi? İlle de 7 gün ölç derler mi? 5 gün ölçmüş oluyorum.
Ya kesinlikle katılıyorum bunun yemeyle içmeyle asla alakası yok. Allah düşmanımın başına vermesin şu gebelik şekerini gerçekten hem açım hem de şekerim çıktıkça dünyam kararıyor, dönüyor. Çizelgem içler acısı zaten versin insülini de rahat edeyim. Gideyim göstereyim o zaman cuma gel derse yine giderim.Aşkım ne yemekle ne başka birşeyle alakası yok bu şekerin ya diyetle kontrol altına alınan şeker sonuçları bence düşük olanlar . Cumayı bekle diyebilir doktorun ama çizelgeni söyle düşmüyor de bak bakalım ne diyecek . Bende yarın sonuç alıcam diabetolojide yarın randevum bakalım sonuçlar ne
Bana o gün diabetolojide hemşire Salı gününe kadar kendinizi maffetmeyin dedi az az yiyin siz hamilesiniz acıkma veya boş mide ile kalma lüksünüz yok dedi. Şekerin yüksek olabilir aşkım ama sen yinede ye açlık hiç istenilmiyor gebelikte. Erkenden çizelgeni söyle. Ama yemekle içmekle olsa ooo sen en başından berri dikkat ettin canım için rahat olsunYa kesinlikle katılıyorum bunun yemeyle içmeyle asla alakası yok. Allah düşmanımın başına vermesin şu gebelik şekerini gerçekten hem açım hem de şekerim çıktıkça dünyam kararıyor, dönüyor. Çizelgem içler acısı zaten versin insülini de rahat edeyim. Gideyim göstereyim o zaman cuma gel derse yine giderim.
Eveeeet senin de yarın sonuç günün inşallah kötü değildir kuzum ya senin bari iyi olsun da rahat et
Bence sen çarşamba git ille yedi gün derse de ona göre beklersin, önceki hikayelerini de anlat şeker mevzularını falan daha erken davranabilir belki doktor, umarım düzene girerKızlar şekerim hiçbir şekilde diyetle kontrol altına alınamıyor. Açlıktan perperişan oldum… Geçen hafta perinatoloji ve endokrinle görüştükten sonra prosedür gereği hadi gitmemiş olmayım diye diyetisyene beslenme listemi göstermek için uğradığımda çok iyi olduğunu zaten bu şekilde beslenilmesi gerektiğini söylemişti. Ne yaptıysam katiyen düşmüyor kocam dünyaları yiyor şeker sıfır maşallah benim yediğim kuş kadar yemekle dahi tavan. Cuma gitmem gerekirken çarşamba hemen gideyim kontrole diyorum insülin vermedikçe bebeğim çok risk altında korkuyorum. Cuma yerine çarşamba gitmemde sorun olmaz değil mi? İlle de 7 gün ölç derler mi? 5 gün ölçmüş oluyorum.
Bebeğim benim de asla düşmüyordu sonra kepek ekmekten çavdar ekmeği tam buğday bunların hepsini hayatımdan çıkardım. Yağ olarak yemeklere çok az zeytin yağı kullandım ve pirinç bulgur herşeyi çıkardım. Sadece protein sebze ve baklagillerle yiyorum. Bende aç hissediyorum ama öecbur. Ara öğünleri çoğalttım. Suan kontrol altındaKızlar şekerim hiçbir şekilde diyetle kontrol altına alınamıyor. Açlıktan perperişan oldum… Geçen hafta perinatoloji ve endokrinle görüştükten sonra prosedür gereği hadi gitmemiş olmayım diye diyetisyene beslenme listemi göstermek için uğradığımda çok iyi olduğunu zaten bu şekilde beslenilmesi gerektiğini söylemişti. Ne yaptıysam katiyen düşmüyor kocam dünyaları yiyor şeker sıfır maşallah benim yediğim kuş kadar yemekle dahi tavan. Cuma gitmem gerekirken çarşamba hemen gideyim kontrole diyorum insülin vermedikçe bebeğim çok risk altında korkuyorum. Cuma yerine çarşamba gitmemde sorun olmaz değil mi? İlle de 7 gün ölç derler mi? 5 gün ölçmüş oluyorum.
Yavrum hiçbir öğün de ekmek yemedim ekmeğin hiçbir türlüsünü tüketmedim. Yoğurt, kefir dengeleyecek ne varsa ekliyorum yok. 3-4 yk yaptım yediğimi iflah olmuyor. Çok yüksek 180 lerde 160 a zar zor iniyor 1 saat yürüyüş yaptık dün gece eşim ve köpeğimle yok yani 145 ile uyudum.Bebeğim benim de asla düşmüyordu sonra kepek ekmekten çavdar ekmeği tam buğday bunların hepsini hayatımdan çıkardım. Yağ olarak yemeklere çok az zeytin yağı kullandım ve pirinç bulgur herşeyi çıkardım. Sadece protein sebze ve baklagillerle yiyorum. Bende aç hissediyorum ama öecbur. Ara öğünleri çoğalttım. Suan kontrol altında
Bence de aşkım ille de bir hafta dolsun derse bir daha giderim yapacak bir şey yok her şey pipili yarim içinBence sen çarşamba git ille yedi gün derse de ona göre beklersin, önceki hikayelerini de anlat şeker mevzularını falan daha erken davranabilir belki doktor, umarım düzene girer
Çok aç kalmak da iyi değil canım ben de diyet yapıyordum son iki ay ama sık sık bişeler atıyordum ağzıma kızımın boynuna kordon dolanıp nstye girdiğimde bebek hareket etmiyor diye ameliyata alacaklardı nerdeyse meğer aç olduğum için hareket etmiyormuş biz aç kalınca bebeklerin de şekeri düşüp hareketsiz kalıyorlarYa kesinlikle katılıyorum bunun yemeyle içmeyle asla alakası yok. Allah düşmanımın başına vermesin şu gebelik şekerini gerçekten hem açım hem de şekerim çıktıkça dünyam kararıyor, dönüyor. Çizelgem içler acısı zaten versin insülini de rahat edeyim. Gideyim göstereyim o zaman cuma gel derse yine giderim.
Eveeeet senin de yarın sonuç günün inşallah kötü değildir kuzum ya senin bari iyi olsun da rahat et
Bence git çarşamba iğneyse versinler de hem böyle aç bekleme hem stres olma bakarsın gerek yok derler bir haftayaYavrum hiçbir öğün de ekmek yemedim ekmeğin hiçbir türlüsünü tüketmedim. Yoğurt, kefir dengeleyecek ne varsa ekliyorum yok. 3-4 yk yaptım yediğimi iflah olmuyor. Çok yüksek 180 lerde 160 a zar zor iniyor 1 saat yürüyüş yaptık dün gece eşim ve köpeğimle yok yani 145 ile uyudum.
Doğru demiş aşkım yok zaten aç durmuyorum yiyorum ama yediğim ölçü doyuracak seviye de asla değil.Bana o gün diabetolojide hemşire Salı gününe kadar kendinizi maffetmeyin dedi az az yiyin siz hamilesiniz acıkma veya boş mide ile kalma lüksünüz yok dedi. Şekerin yüksek olabilir aşkım ama sen yinede ye açlık hiç istenilmiyor gebelikte. Erkenden çizelgeni söyle. Ama yemekle içmekle olsa ooo sen en başından berri dikkat ettin canım için rahat olsun
Çok aç kalmak da iyi değil canım ben de diyet yapıyordum son iki ay ama sık sık bişeler atıyordum ağzıma kızımın boynuna kordon dolanıp nstye girdiğimde bebek hareket etmiyor diye ameliyata alacaklardı nerdeyse meğer aç olduğum için hareket etmiyormuş biz aç kalınca bebeklerin de şekeri düşüp hareketsiz kalıyorlar
Canım yok aç durmuyorum bebekte çok kötü olur yiyorum öğünlerimi yapıyorum suyumu içiyorum sadece porsiyon çok az olduğu için doymuyorum. Dengede tutabilmek için çok azalttım porsiyonu yine de fayda etmese de iyice coşmuyor en azından. Bence de ya dimi gideyim versin güle oynaya vururum iğneyi bebeğim için en azından stres olmam şimdi kafamda kurmalara başladım iyi midir diye böyle daha kötü.Bence git çarşamba iğneyse versinler de hem böyle aç bekleme hem stres olma bakarsın gerek yok derler bir haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?