Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Önce diyetle birlikte 1 hafta şeker takibi öneriyorlar ama şimdi senin çoğul gebelik direkt mi başlarlar bilemiyorum. Su fazlalığı ve böbrek etkilenmesi şekerden olabilir.
Belki hazır yatıyorum şeker takibi de yaparlar

Kızlar 2 gündür bugğn 3 gün sol kaburgamın altında bir ağrı vuruyor eğildikçe zorlandıkça felan sol tarafta tek taraflı anlamadım ne bu şimdi acilede gitmek istemiyorum perşembe perinatolojide randevum var .

Canım ne yaptın hareketlendi mi minnoşlar? U Umayis
Evet canım çok şükür hatta eski tempoya döndüler diyebilirim. İki gündür hareket etmiyorlardı 2.03 kez çok az ettiler bugün babalarının sesini duydular telefonda herhalde ondan hareket ettiler babaları birazdan geliyor daha çok ederler eşim nöbetçi iken sessizlik oluyor genelde

Bebiş o çok normalmiş bende de oluyor hatta arkadaşımda doluyor çünkü bebekler büyüyor rahimde doğal olarak büyüyor rahim kaburgaya baskı yapıyor hatta bu daha neymiş ki yani bebekler kaburgamıza çıkacakmış oraya tekme atacakmış

Ciddimi ya tek taraflıda oluyor ozaman endişeye gerek yok Ahh bir doğsunlar popolarını ısıralım sen naptın gittinmi doktora ?

Ciddimi ya tek taraflıda oluyor ozaman endişeye gerek yok Ahh bir doğsunlar popolarını ısıralım sen naptın gittinmi doktora ?
Evet evet bazen sağ taraf bazen sol taraf bazen orta kaburgaları ağrıyor normal yok gitmedim bebekler hareket ettiler çok şükür

Evet evet bazen sağ taraf bazen sol taraf bazen orta kaburgaları ağrıyor normal yok gitmedim bebekler hareket ettiler çok şükür
Evet canım demekki normal yaa çok şükür , bence alanları artık daralmayada başladı ikizlerde çok daha normal

Geçmis olsun canim Allah şifa versin umarim bi an önce iyileşrler benimkide 160cikmisti seker ama benim seker yuklemem 75ml idi.

Ohhh rahatlamışsındır benim eşim de evde olmadığı ya da yan yana olmadığımız zamanlarda evde derin bir sessizlik oluyor köpeğim bile fenalaşıyor eşim yok diye hareket etmiyor yattığı yerden kalkmıyor ne zaman eşim geliyor totosu başı oynuyor şimdi minik bebem de öyle sesini duyunca kıpırdanıyor çok komik

Çok güzel şeyler ama

Geçmiş olsun. Benim 1aydır var. 3gebeliğim bu diğer 2sinde de ayni sekilde son 3ay hic durmadan sol göğsümün altindaki kaburgam ve sırtdaki kemiğim doğurana kadar ağrıdı battı. Zayıftım belki ondan yük bindikçe karna kemikler batiyor illaki. Sık sık uzanıp dinlerek geçiyor uzun süre ayakta kalmak daha da ağrıtıyor.

Geçmiş olsun canım, allah ifşa versin bir an önce toparlanırsın inşallah

Ya çok tuaf sol tarafım önceden hani sanki çok yürümüş koşmuşum da bu çekilme hissi gelmiş gibi..eevt yeni başladı çok zayıf sayılmam ama kilolu değilim kaburgalar batmıyor ama o sol tarafımda sanki etim çekiliyor yük binmiş gibi tuaf anlatmasıda zor canım .. uzanırkenden ben ağrı hissediyorum dönerken vs ama ayakta kalmak daha çok ağrıtıyor evet neyse son 3 ay diyip dişimizi sıkıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…