- 23 Ocak 2019
- 3.689
- 11.652
- 208
- 35
İnşallah canimCanım geçmiş olsun. İnşallah biraz daha dayansinlar
Belki hazır yatıyorum şeker takibi de yaparlarÖnce diyetle birlikte 1 hafta şeker takibi öneriyorlar ama şimdi senin çoğul gebelik direkt mi başlarlar bilemiyorum. Su fazlalığı ve böbrek etkilenmesi şekerden olabilir.
Kesin yaparlar su fazlalığında ilk akla gelen gebelik şekeri oluyor bir de beslenmenle de ilgilenirler yemekler bunlara göre çıkar sanaBelki hazır yatıyorum şeker takibi de yaparlar
Duruma göre haberdar ederim cnm.ins güzel gelismeler olurKesin yaparlar su fazlalığında ilk akla gelen gebelik şekeri oluyor bir de beslenmenle de ilgilenirler yemekler bunlara göre çıkar sana
Evet canım çok şükür hatta eski tempoya döndüler diyebilirim. İki gündür hareket etmiyorlardı 2.03 kez çok az ettiler bugün babalarının sesini duydular telefonda herhalde ondan hareket ettiler babaları birazdan geliyor daha çok ederler eşim nöbetçi iken sessizlik oluyor genelde
Bebiş o çok normalmiş bende de oluyor hatta arkadaşımda doluyor çünkü bebekler büyüyor rahimde doğal olarak büyüyor rahim kaburgaya baskı yapıyor hatta bu daha neymiş ki yani bebekler kaburgamıza çıkacakmış oraya tekme atacakmışKızlar 2 gündür bugğn 3 gün sol kaburgamın altında bir ağrı vuruyor eğildikçe zorlandıkça felan sol tarafta tek taraflı anlamadım ne bu şimdi acilede gitmek istemiyorum perşembe perinatolojide randevum var .
Ciddimi ya tek taraflıda oluyor ozaman endişeye gerek yokBebiş o çok normalmiş bende de oluyor hatta arkadaşımda doluyor çünkü bebekler büyüyor rahimde doğal olarak büyüyor rahim kaburgaya baskı yapıyor hatta bu daha neymiş ki yani bebekler kaburgamıza çıkacakmış oraya tekme atacakmış
Evet evet bazen sağ taraf bazen sol taraf bazen orta kaburgaları ağrıyor normalCiddimi ya tek taraflıda oluyor ozaman endişeye gerek yokAhh bir doğsunlar popolarını ısıralım sen naptın gittinmi doktora ?
Evet canım demekki normalEvet evet bazen sağ taraf bazen sol taraf bazen orta kaburgaları ağrıyor normalyok gitmedim bebekler hareket ettiler çok şükür
Evet kuzum olabilirEvet canım demekki normalyaa çok şükür , bence alanları artık daralmayada başladı ikizlerde çok daha normal
Geçmis olsun canim Allah şifa versin umarim bi an önce iyileşrler benimkide 160cikmisti seker ama benim seker yuklemem 75ml idi.Kızlar bugun takip amaçlı hastaneye yatısim yapıldı .bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek 160 çıkmış
Ohhh rahatlamışsındırEvet canım çok şükür hatta eski tempoya döndüler diyebilirim. İki gündür hareket etmiyorlardı 2.03 kez çok az ettiler bugün babalarının sesini duydular telefonda herhalde ondan hareket ettiler babaları birazdan geliyor daha çok ederler eşim nöbetçi iken sessizlik oluyor genelde
Çok güzel şeyler amaOhhh rahatlamışsındırbenim eşim de evde olmadığı ya da yan yana olmadığımız zamanlarda evde derin bir sessizlik oluyor köpeğim bile fenalaşıyor eşim yok diye hareket etmiyor yattığı yerden kalkmıyor ne zaman eşim geliyor totosu başı oynuyor şimdi minik bebem de öyle sesini duyunca kıpırdanıyor çok komik
Babalarını nasıl da biliyorlar hayret ediyorum mükemmel şey bunlarÇok güzel şeyler ama
Geçmiş olsun. Benim 1aydır var. 3gebeliğim bu diğer 2sinde de ayni sekilde son 3ay hic durmadan sol göğsümün altindaki kaburgam ve sırtdaki kemiğim doğurana kadar ağrıdı battı. Zayıftım belki ondan yük bindikçe karna kemikler batiyor illaki. Sık sık uzanıp dinlerek geçiyor uzun süre ayakta kalmak daha da ağrıtıyor.Kızlar 2 gündür bugğn 3 gün sol kaburgamın altında bir ağrı vuruyor eğildikçe zorlandıkça felan sol tarafta tek taraflı anlamadım ne bu şimdi acilede gitmek istemiyorum perşembe perinatolojide randevum var .
Geçmiş olsun canım, allah ifşa versin bir an önce toparlanırsınKızlar bugun takip amaçlı hastaneye yatısim yapıldı .bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek
Allah’ın mücizesi bunların hepsiBabalarını nasıl da biliyorlar hayret ediyorum mükemmel şey bunlar
Ya çok tuaf sol tarafım önceden hani sanki çok yürümüş koşmuşum da bu çekilme hissi gelmiş gibi..eevt yeni başladı çok zayıf sayılmam ama kilolu değilim kaburgalar batmıyor ama o sol tarafımda sanki etim çekiliyor yük binmiş gibi tuaf anlatmasıda zor canım .. uzanırkenden ben ağrı hissediyorum dönerken vs ama ayakta kalmak daha çok ağrıtıyor evetGeçmiş olsun. Benim 1aydır var. 3gebeliğim bu diğer 2sinde de ayni sekilde son 3ay hic durmadan sol göğsümün altindaki kaburgam ve sırtdaki kemiğim doğurana kadar ağrıdı battı. Zayıftım belki ondan yük bindikçe karna kemikler batiyor illaki. Sık sık uzanıp dinlerek geçiyor uzun süre ayakta kalmak daha da ağrıtıyor.
Ben de bugün verebildim kan intergende bakalım çok heyecanlı bekleyiş o yüzden merak ettim.Evet çıktı 10 gün kadar sürdü ama araya bayram girmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?