İşte doy aşkım sen hamilesin bebeğim kilo almasıda önemli strese girer bu şekilde sen kendine ister istemez stres yapıyorsun çünkiDoğru demiş aşkım yok zaten aç durmuyorum yiyorum ama yediğim ölçü doyuracak seviye de asla değil.
Git git en fazla iki gün daha ölç der ama aklın kalmamış olurCanım yok aç durmuyorum bebekte çok kötü olur yiyorum öğünlerimi yapıyorum suyumu içiyorum sadece porsiyon çok az olduğu için doymuyorum. Dengede tutabilmek için çok azalttım porsiyonu yine de fayda etmese de iyice coşmuyor en azından. Bence de ya dimi gideyim versin güle oynaya vururum iğneyi bebeğim için en azından stres olmam şimdi kafamda kurmalara başladım iyi midir diye böyle daha kötü.
Doktoruna söyle mutlaka bazılarının değeri düşmez insilün başlarlar. Ben düşmesine rağmen istiyorum insilün bebeğe hiç zararı yok en azından az az yeriz de bari doyarız. Yoksa benim çıkınca 3 aaat sonunda bile 160 altı olmuyorYavrum hiçbir öğün de ekmek yemedim ekmeğin hiçbir türlüsünü tüketmedim. Yoğurt, kefir dengeleyecek ne varsa ekliyorum yok. 3-4 yk yaptım yediğimi iflah olmuyor. Çok yüksek 180 lerde 160 a zar zor iniyor 1 saat yürüyüş yaptık dün gece eşim ve köpeğimle yok yani 145 ile uyudum.
Kız ne illet bir şeymiş bu insülin normal zamanda hamilelik dışında şunu çekenin allah yardımcısı olsun vallahi zormuş. Ben işte kesin o kesimdeyim insülini versin de rahatlayım.Doktoruna söyle mutlaka bazılarının değeri düşmez insilün başlarlar. Ben düşmesine rağmen istiyorum insilün bebeğe hiç zararı yok en azından az az yeriz de bari doyarız. Yoksa benim çıkınca 3 aaat sonunda bile 160 altı olmuyor
Kesinlikle öyle canım 2 günde de ne değişebilir zaten yediklerim hep aynı tarzda sonuçta.Git git en fazla iki gün daha ölç der ama aklın kalmamış olur
Yavrum haklısın ama çok kötü oluyorum şekerim çıkınca bak anlatılmaz yaşanır bebek için de çok riskli yemesine yerim ama riske giriyor bebito da işte ondan porsiyonu azalttım el mahkum. Şu insülini versin de bi rahatlarım belki bir tık daha artar porsiyonum.İşte doy aşkım sen hamilesin bebeğim kilo almasıda önemli strese girer bu şekilde sen kendine ister istemez stres yapıyorsun çünki
Nasıl kötü oluyorsun aşkım tam olarak ? Ne oluyor nasıl fark ediyorsun? Bende yemekten sonra birşey olmuyor sadece yemekten sonra uzanırsam az uykum geliyor. Ama o normal zamandada olurdu bendeYavrum haklısın ama çok kötü oluyorum şekerim çıkınca bak anlatılmaz yaşanır bebek için de çok riskli yemesine yerim ama riske giriyor bebito da işte ondan porsiyonu azalttım el mahkum. Şu insülini versin de bi rahatlarım belki bir tık daha artar porsiyonum.
Valla benim dedem de ve anaannem de var bakalım bende test verecem önceden mi vardı sonradan mı görecez bide inşallah gebelik sonrası kalıcı olmazKız ne illet bir şeymiş bu insülin normal zamanda hamilelik dışında şunu çekenin allah yardımcısı olsun vallahi zormuş. Ben işte kesin o kesimdeyim insülini versin de rahatlayım.
Evet et çekilmiş gibi bi his sanki kemigim kırılcak gibi de acirdi benim son ayimda. Bunda da başladi hepsinde ayni şeyi yaşıyorum inan. çok zor biliyorum ama doğurana kadar devam şu an bile batiyor meselaYa çok tuaf sol tarafım önceden hani sanki çok yürümüş koşmuşum da bu çekilme hissi gelmiş gibi..eevt yeni başladı çok zayıf sayılmam ama kilolu değilim kaburgalar batmıyor ama o sol tarafımda sanki etim çekiliyor yük binmiş gibi tuaf anlatmasıda zor canım .. uzanırkenden ben ağrı hissediyorum dönerken vs ama ayakta kalmak daha çok ağrıtıyor evetneyse son 3 ay diyip dişimizi sıkıcaz
Ateş basıyor resmen böyle donuklaşıyorum modumu anında etkiliyor başım beynim dönmeye başlıyor. Yok aşkım o uyku bende olmuyor.Nasıl kötü oluyorsun aşkım tam olarak ? Ne oluyor nasıl fark ediyorsun? Bende yemekten sonra birşey olmuyor sadece yemekten sonra uzanırsam az uykum geliyor. Ama o normal zamandada olurdu bende
3 aylık bakılsın netleşir kuşum bu doğumdan sonra geçer benceValla benim dedem de ve anaannem de var bakalım bende test verecem önceden mi vardı sonradan mı görecez bide inşallah gebelik sonrası kalıcı olmaz
Aynı bende 4 kilo aldım nerden geliyor bu kadar şey anlamsdım 10 kilo alsam nasıl olucağım kim bilirEvet et çekilmiş gibi bi his sanki kemigim kırılcak gibi de acirdi benim son ayimda. Bunda da başladi hepsinde ayni şeyi yaşıyorum inan. çok zor biliyorum ama doğurana kadar devam şu an bile batiyor meselaNormale dönüyor doğumdan bi kaç gün sora benim. Bol bol istirahat uzanmak falan anca iyi geliyor bir de masaj kremi ile arada masaj yapiyorum bu defa belimde ağriyor benim. Halbuki 2 3kilo aldim daha ama yine de ağırlaştım iyice. Rabbim hepimize kolaylik versin
Anladım aşkım yok şükür öyle şeyler bende yok .. uyku hali ama o normaldede öyle ağırlaşınca mayışıyorum ben tabi sadece koltuğa uzanırsam öyle ..Ateş basıyor resmen böyle donuklaşıyorum modumu anında etkiliyor başım beynim dönmeye başlıyor. Yok aşkım o uyku bende olmuyor.
Bendede o dert var canim iki gundur benim ogluş hep solda duruyor benimki muhtemelen ondan uzaninca sanki sol tarafim cekiliyor degisik bi his anlatilmaz yaşanir ama rahatsz edici yatsan yatamiyosun bazen kasigima vuruyo bu git gide ağirlaşiyoruzYa çok tuaf sol tarafım önceden hani sanki çok yürümüş koşmuşum da bu çekilme hissi gelmiş gibi..eevt yeni başladı çok zayıf sayılmam ama kilolu değilim kaburgalar batmıyor ama o sol tarafımda sanki etim çekiliyor yük binmiş gibi tuaf anlatmasıda zor canım .. uzanırkenden ben ağrı hissediyorum dönerken vs ama ayakta kalmak daha çok ağrıtıyor evetneyse son 3 ay diyip dişimizi sıkıcaz
Canım çok geçmiş olsun, en azından sürekli şuan takiptesin umuyorum ki bir an önce iyi olursunuzKızlar bugun takip amaçlı hastaneye yatısim yapıldı .bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek 160 çıkmış
Canııım şekerin kesinlikle yemekle alakası olduğunu düşünmüyorum yaa gerçekten sen çok dikkat ettin bu süreçteKızlar şekerim hiçbir şekilde diyetle kontrol altına alınamıyor. Açlıktan perperişan oldum… Geçen hafta perinatoloji ve endokrinle görüştükten sonra prosedür gereği hadi gitmemiş olmayım diye diyetisyene beslenme listemi göstermek için uğradığımda çok iyi olduğunu zaten bu şekilde beslenilmesi gerektiğini söylemişti. Ne yaptıysam katiyen düşmüyor kocam dünyaları yiyor şeker sıfır maşallah benim yediğim kuş kadar yemekle dahi tavan. Cuma gitmem gerekirken çarşamba hemen gideyim kontrole diyorum insülin vermedikçe bebeğim çok risk altında korkuyorum. Cuma yerine çarşamba gitmemde sorun olmaz değil mi? İlle de 7 gün ölç derler mi? 5 gün ölçmüş oluyorum.
Canım benim plasentam da önde ve gün boyu hissetmediğim günler oldu ama akşam azıcık da olsa elimi koyunca hafif hafif hissediyordum doktoruma da sordum 24 saat hissedemezsen endişelen ve gel dedi. Sakin ol çikolata ye soğuk su iç soluna yat bekle biraz . Bazen elimi karnıma değmeden hissedemiyorum hareketini26 haftalık oldum bugün sabahtan beri hareket hissetmedim zaten plesanta önde olduğu için pek düzenli değil ama böyle uzun sure hareket etmemesi beni çok tedirgin ediyor
Canım çok geçmiş olsun… nasılsın nasıl oldun şimdi. Dualarım seninleKızlar bugün akşam üstü birden burnumdan çok fazla kan gelmeye başladı. Acile geldik hala kanı durduramadılar. Doktorun söylediği sanırım aniden kanarsın dediği buydu. Sıcaklardan falan olabilir mi dedim hayır trombosit düşüklüğünden kanamış dedi. Trombosit yüklemesi yapılacak yine. Hazırlanmasını bekliyoruz. Dua edin bana inşallah bana da bebişime de bişey olmaz, korkuyorum biraz
Canim bende bugun kontrole gittim suyumda fazlalik vardi duzelmiś çok şukur Ama şekerimi cihazla takip etmemi istediCanım yok aç durmuyorum bebekte çok kötü olur yiyorum öğünlerimi yapıyorum suyumu içiyorum sadece porsiyon çok az olduğu için doymuyorum. Dengede tutabilmek için çok azalttım porsiyonu yine de fayda etmese de iyice coşmuyor en azından. Bence de ya dimi gideyim versin güle oynaya vururum iğneyi bebeğim için en azından stres olmam şimdi kafamda kurmalara başladım iyi midir diye böyle daha kötü.
Dediğin gibi yaptım avcuma minik bir vurdu sanki elimi koymasam hissetmezdim ister istemez korkuyorum sağlıcakla tamamlariz inşallah bu süreci hepimizCanım benim plasentam da önde ve gün boyu hissetmediğim günler oldu ama akşam azıcık da olsa elimi koyunca hafif hafif hissediyordum doktoruma da sordum 24 saat hissedemezsen endişelen ve gel dedi. Sakin ol çikolata ye soğuk su iç soluna yat bekle biraz . Bazen elimi karnıma değmeden hissedemiyorum hareketini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?