Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Doğru demiş aşkım yok zaten aç durmuyorum yiyorum ama yediğim ölçü doyuracak seviye de asla değil.
İşte doy aşkım sen hamilesin bebeğim kilo almasıda önemli strese girer bu şekilde sen kendine ister istemez stres yapıyorsun çünki

Git git en fazla iki gün daha ölç der ama aklın kalmamış olur

Doktoruna söyle mutlaka bazılarının değeri düşmez insilün başlarlar. Ben düşmesine rağmen istiyorum insilün bebeğe hiç zararı yok en azından az az yeriz de bari doyarız. Yoksa benim çıkınca 3 aaat sonunda bile 160 altı olmuyor

Kız ne illet bir şeymiş bu insülin normal zamanda hamilelik dışında şunu çekenin allah yardımcısı olsun vallahi zormuş. Ben işte kesin o kesimdeyim insülini versin de rahatlayım.

İşte doy aşkım sen hamilesin bebeğim kilo almasıda önemli strese girer bu şekilde sen kendine ister istemez stres yapıyorsun çünki
Yavrum haklısın ama çok kötü oluyorum şekerim çıkınca bak anlatılmaz yaşanır bebek için de çok riskli yemesine yerim ama riske giriyor bebito da işte ondan porsiyonu azalttım el mahkum. Şu insülini versin de bi rahatlarım belki bir tık daha artar porsiyonum.

Nasıl kötü oluyorsun aşkım tam olarak ? Ne oluyor nasıl fark ediyorsun? Bende yemekten sonra birşey olmuyor sadece yemekten sonra uzanırsam az uykum geliyor. Ama o normal zamandada olurdu bende

Kız ne illet bir şeymiş bu insülin normal zamanda hamilelik dışında şunu çekenin allah yardımcısı olsun vallahi zormuş. Ben işte kesin o kesimdeyim insülini versin de rahatlayım.
Valla benim dedem de ve anaannem de var bakalım bende test verecem önceden mi vardı sonradan mı görecez bide inşallah gebelik sonrası kalıcı olmaz

Evet et çekilmiş gibi bi his sanki kemigim kırılcak gibi de acirdi benim son ayimda. Bunda da başladi hepsinde ayni şeyi yaşıyorum inan. çok zor biliyorum ama doğurana kadar devam şu an bile batiyor mesela Normale dönüyor doğumdan bi kaç gün sora benim. Bol bol istirahat uzanmak falan anca iyi geliyor bir de masaj kremi ile arada masaj yapiyorum bu defa belimde ağriyor benim. Halbuki 2 3kilo aldim daha ama yine de ağırlaştım iyice. Rabbim hepimize kolaylik versin

Nasıl kötü oluyorsun aşkım tam olarak ? Ne oluyor nasıl fark ediyorsun? Bende yemekten sonra birşey olmuyor sadece yemekten sonra uzanırsam az uykum geliyor. Ama o normal zamandada olurdu bende
Ateş basıyor resmen böyle donuklaşıyorum modumu anında etkiliyor başım beynim dönmeye başlıyor. Yok aşkım o uyku bende olmuyor.

26 haftalık oldum bugün sabahtan beri hareket hissetmedim zaten plesanta önde olduğu için pek düzenli değil ama böyle uzun sure hareket etmemesi beni çok tedirgin ediyor

Aynı bende 4 kilo aldım nerden geliyor bu kadar şey anlamsdım 10 kilo alsam nasıl olucağım kim bilir

Ateş basıyor resmen böyle donuklaşıyorum modumu anında etkiliyor başım beynim dönmeye başlıyor. Yok aşkım o uyku bende olmuyor.
Anladım aşkım yok şükür öyle şeyler bende yok .. uyku hali ama o normaldede öyle ağırlaşınca mayışıyorum ben tabi sadece koltuğa uzanırsam öyle ..

Bendede o dert var canim iki gundur benim ogluş hep solda duruyor benimki muhtemelen ondan uzaninca sanki sol tarafim cekiliyor degisik bi his anlatilmaz yaşanir ama rahatsz edici yatsan yatamiyosun bazen kasigima vuruyo bu git gide ağirlaşiyoruz

Canım çok geçmiş olsun, en azından sürekli şuan takiptesin umuyorum ki bir an önce iyi olursunuz
Canııım şekerin kesinlikle yemekle alakası olduğunu düşünmüyorum yaa gerçekten sen çok dikkat ettin bu süreçte bence de çarşamba gidip doktorla konuşman daha iyi gibi canım. En azından senin içinde rahat etmiş olur

26 haftalık oldum bugün sabahtan beri hareket hissetmedim zaten plesanta önde olduğu için pek düzenli değil ama böyle uzun sure hareket etmemesi beni çok tedirgin ediyor
Canım benim plasentam da önde ve gün boyu hissetmediğim günler oldu ama akşam azıcık da olsa elimi koyunca hafif hafif hissediyordum doktoruma da sordum 24 saat hissedemezsen endişelen ve gel dedi. Sakin ol çikolata ye soğuk su iç soluna yat bekle biraz . Bazen elimi karnıma değmeden hissedemiyorum hareketini

Canım çok geçmiş olsun… nasılsın nasıl oldun şimdi. Dualarım seninle

Canim bende bugun kontrole gittim suyumda fazlalik vardi duzelmiś çok şukur Ama şekerimi cihazla takip etmemi istedi
Bugun seker ölcme cihazi ile takibe basladim ôglen aclik yemekten yarim saat ônce 82
Öglen tokluk yemekten 1 saat sonra 124
Akşam açlik :48
Akşam tokluk : 90 çikti yapay zekaya göre 48cok dusuk diyor bu seferde dusuyor hipoglisemiye giricem bu sferde napcz biz böyle oyy oyy Allah seninde yardimcin olsun ve şu an sıkıntıda olan herkesin .

Dediğin gibi yaptım avcuma minik bir vurdu sanki elimi koymasam hissetmezdim ister istemez korkuyorum sağlıcakla tamamlariz inşallah bu süreci hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…