- 20 Ekim 2022
- 1.101
- 1.903
- 63
İçini ferah tut canım bende elimi karnıma koymadıkça hissedemiyorum bazen. Bebiştir o minik tekme plasenta önde olduğu için yastık görevi görüyor hareketini hafifletiyorDediğin gibi yaptım avcuma minik bir vurdu sanki elimi koymasam hissetmezdim ister istemez korkuyorum sağlıcakla tamamlariz inşallah bu süreci hepimiz
Benimki sağa geçsede oluyor aşkım ama galiba artık gerçekten ağırlaşmaya başladık ondan ..Bendede o dert var canim iki gundur benim ogluş hep solda duruyor benimki muhtemelen ondan uzaninca sanki sol tarafim cekiliyor degisik bi his anlatilmaz yaşanir ama rahatsz edici yatsan yatamiyosun bazen kasigima vuruyo bu git gide ağirlaşiyoruz
Ağustosuda atlatsaydik sicaklarda zorluyor baya beniBenimki sağa geçsede oluyor aşkım ama galiba artık gerçekten ağırlaşmaya başladık ondan ..
canim gebelik sekeri degil ama benim annem diyabet hastasi yillardir insulin kullaniyor, seker konusunda uzman oldu artik mecbur, kendi profesoru 3 gun takip yeterli bizim sureci anlamamiz icin diyor, bence senin icin de yedi gun diye diretmezler. cuma’ya kadar icin icini yemesin, erken gidersen daha rahat edeceksin muhtemelen. kendini iyi hissetmen onemli.Kızlar şekerim hiçbir şekilde diyetle kontrol altına alınamıyor. Açlıktan perperişan oldum… Geçen hafta perinatoloji ve endokrinle görüştükten sonra prosedür gereği hadi gitmemiş olmayım diye diyetisyene beslenme listemi göstermek için uğradığımda çok iyi olduğunu zaten bu şekilde beslenilmesi gerektiğini söylemişti. Ne yaptıysam katiyen düşmüyor kocam dünyaları yiyor şeker sıfır maşallah benim yediğim kuş kadar yemekle dahi tavan. Cuma gitmem gerekirken çarşamba hemen gideyim kontrole diyorum insülin vermedikçe bebeğim çok risk altında korkuyorum. Cuma yerine çarşamba gitmemde sorun olmaz değil mi? İlle de 7 gün ölç derler mi? 5 gün ölçmüş oluyorum.
Son ayda aliniyor asıl kilo bakalim nasil olcaz ben de hic almak istemiyorum ama illa ki aliniyor. İlkte 13 kilo. 2.gebeliğimde 10kilo almistim bakalim bu kac kilo aldircakAynı bende 4 kilo aldım nerden geliyor bu kadar şey anlamsdım 10 kilo alsam nasıl olucağım kim bilir
Oyyyy çok geçmiş olsun Rabbim yardımcısı olsun çok zormuş şeker gerçektencanim gebelik sekeri degil ama benim annem diyabet hastasi yillardir insulin kullaniyor, seker konusunda uzman oldu artik mecbur, kendi profesoru 3 gun takip yeterli bizim sureci anlamamiz icin diyor, bence senin icin de yedi gun diye diretmezler. cuma’ya kadar icin icini yemesin, erken gidersen daha rahat edeceksin muhtemelen. kendini iyi hissetmen onemli.
Valla böyle giderse doğuma fit giricez ekim anneleri olarak çoğu diyet yapiyorSon ayda aliniyor asıl kilo bakalim nasil olcaz ben de hic almak istemiyorum ama illa ki aliniyor. İlkte 13 kilo. 2.gebeliğimde 10kilo almistim bakalim bu kac kilo aldircak
Ben de canım enteresan bir şey bu gebelik şekeri. Gideceğim çarşamba hem perinatoloji hem de endokrinle bi görüşeyim de içim rahat etsin.Canım çok geçmiş olsun, en azından sürekli şuan takiptesin umuyorum ki bir an önce iyi olursunuz
Canııım şekerin kesinlikle yemekle alakası olduğunu düşünmüyorum yaa gerçekten sen çok dikkat ettin bu süreçtebence de çarşamba gidip doktorla konuşman daha iyi gibi canım. En azından senin içinde rahat etmiş olur
Fit olmak iyidir ya. Yeter ki bebişler sağlıklı olsunlar da biz 3 5kilo alalımValla böyle giderse doğuma fit giricez ekim anneleri olarak çoğu diyet yapiyor
Yaaaaaa çok düşük çıkmış, şeker düşünce kesme şeker yiyin falan yazıyordu benim listede onu bi araştırmak lazım allah korusun düşersin edersin de çok dikkat et. Of valla zor anacım yüksekliği zor düşüklüğü de eminim kötüdür.Canim bende bugun kontrole gittim suyumda fazlalik vardi duzelmiś çok şukur Ama şekerimi cihazla takip etmemi istedi
Bugun seker ölcme cihazi ile takibe basladim ôglen aclik yemekten yarim saat ônce 82
Öglen tokluk yemekten 1 saat sonra 124
Akşam açlik :48
Akşam tokluk : 90 çikti yapay zekaya göre 48cok dusuk diyor bu seferde dusuyor hipoglisemiye giricem bu sferde napcz biz böyle oyy oyyAllah seninde yardimcin olsun ve şu an sıkıntıda olan herkesin .
Merhaba, ürünü pusetiyle birlikte set olanlardan mı aldınız? Aldığınız fiyatı hatırlıyor musunuz şuan hb’da indirim var kararsız kaldım bazıları puset için küçük demiş vs. Bir de tesadüfen farkettim renk seçeneklerine göre bakarken, puset açıklaması yapılmış birinde maxi cosi puset var birinde Bagi başka birinde avionaut.Biz de bugün bagi Neo 2 aldıkk travel sistem ama kabin boy
Allah yardimcimiz olsun toklugu dengeledik bu seferde açlik sekeri dusuk yarin yine olceyim bakiyim yine dusuk cikackmi doktora soylerim olmazsa arar ne yapabiliriz diye Valla bi tane doğurana kadar 9 doğuracaz :))Yaaaaaa çok düşük çıkmış, şeker düşünce kesme şeker yiyin falan yazıyordu benim listede onu bi araştırmak lazım allah korusun düşersin edersin de çok dikkat et. Of valla zor anacım yüksekliği zor düşüklüğü de eminim kötüdür.
Hahah hakikaten ya allahtan neredeyse son 3. trimesterde çıktı da en başından bu yana üzülmedik. Ayyyy bir doğsun poposuna poposuna vurcamAllah yardimcimiz olsun toklugu dengeledik bu seferde açlik sekeri dusuk yarin yine olceyim bakiyim yine dusuk cikackmi doktora soylerim olmazsa arar Allah yardimcimiz olsun Valla bi tane doğurana kadar 9 doğuracaz :))
Ben şimdilik 65 kilonun üstüne çikmiyorumFit olmak iyidir ya. Yeter ki bebişler sağlıklı olsunlar da biz 3 5kilo alalım
Bende isircam totosundan kiyabilirsemHahah hakikaten ya allahtan neredeyse son 3. trimesterde çıktı da en başından bu yana üzülmedik. Ayyyy bir doğsun poposuna poposuna vurcamanamdan emdiğimi burnumdan getirdi daha doğmadan
İnsallah ya almamak her yönden iyi oluyor batma oluyor kemiklerim de çok kilo aldıkça. Ben de 60kiloyla hamile kaldim 58e düstüm başlarda iştahsizlik falan oldu simdi de 61e dayandim. Yine de zorluyor. Cuma günü kontroldeydim 1038gr olmuş bebişBen şimdilik 65 kilonun üstüne çikmiyorum68le filan doğuma girsem super olur ustu beni zorlar gibi fazla almadigim halde penguen gibiyim yolda
Ay umarım okadar almam düzenli gidiyorum şuan için amaSon ayda aliniyor asıl kilo bakalim nasil olcaz ben de hic almak istemiyorum ama illa ki aliniyor. İlkte 13 kilo. 2.gebeliğimde 10kilo almistim bakalim bu kac kilo aldircak
İnşallah almazsin. Ama hemen verebiliyorsan pek sorun olmaz. Ben hemen verdim kiloları bunda da fit gidiyorum şu an. Bi karnım var o kadarAy umarım okadar almam düzenli gidiyorum şuan için ama
Ayy evet fazlada almasinlar ama Bide doğurmasi var onuİnsallah ya almamak her yönden iyi oluyor batma oluyor kemiklerim de çok kilo aldıkça. Ben de 60kiloyla hamile kaldim 58e düstüm başlarda iştahsizlik falan oldu simdi de 61e dayandim. Yine de zorluyor. Cuma günü kontroldeydim 1038gr olmuş bebişO alsin da ben almiyim
Yaaaa nazlanıyor demekBende isircam totosundan kiyabilirsemBugun nazlandi küçük beyimiz uyuyordu yuzunu dönmedi bi turlu doktor baya uğraşti ama bizimki keyfi yerindeydi Oğlum seni görmek için 3hafta bekledim Az uyan geri uyursun dedim yok orali olmadi Doktorda gülüyor bu uykucu olacak diyor bende dedim ayy babasina ćekmiştir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?