Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Dediğin gibi yaptım avcuma minik bir vurdu sanki elimi koymasam hissetmezdim ister istemez korkuyorum sağlıcakla tamamlariz inşallah bu süreci hepimiz
İçini ferah tut canım bende elimi karnıma koymadıkça hissedemiyorum bazen. Bebiştir o minik tekme plasenta önde olduğu için yastık görevi görüyor hareketini hafifletiyor

Benimki sağa geçsede oluyor aşkım ama galiba artık gerçekten ağırlaşmaya başladık ondan ..

canim gebelik sekeri degil ama benim annem diyabet hastasi yillardir insulin kullaniyor, seker konusunda uzman oldu artik mecbur, kendi profesoru 3 gun takip yeterli bizim sureci anlamamiz icin diyor, bence senin icin de yedi gun diye diretmezler. cuma’ya kadar icin icini yemesin, erken gidersen daha rahat edeceksin muhtemelen. kendini iyi hissetmen onemli.

Aynı bende 4 kilo aldım nerden geliyor bu kadar şey anlamsdım 10 kilo alsam nasıl olucağım kim bilir
Son ayda aliniyor asıl kilo bakalim nasil olcaz ben de hic almak istemiyorum ama illa ki aliniyor. İlkte 13 kilo. 2.gebeliğimde 10kilo almistim bakalim bu kac kilo aldircak

Oyyyy çok geçmiş olsun Rabbim yardımcısı olsun çok zormuş şeker gerçekten Kesin gideceğim muhakkak ilgilenirler gebelik olduğu için. Çok teşekkür ederim canım

Ben de canım enteresan bir şey bu gebelik şekeri. Gideceğim çarşamba hem perinatoloji hem de endokrinle bi görüşeyim de içim rahat etsin.

Yaaaaaa çok düşük çıkmış, şeker düşünce kesme şeker yiyin falan yazıyordu benim listede onu bi araştırmak lazım allah korusun düşersin edersin de çok dikkat et. Of valla zor anacım yüksekliği zor düşüklüğü de eminim kötüdür.

Biz de bugün bagi Neo 2 aldıkk travel sistem ama kabin boy
Merhaba, ürünü pusetiyle birlikte set olanlardan mı aldınız? Aldığınız fiyatı hatırlıyor musunuz şuan hb’da indirim var kararsız kaldım bazıları puset için küçük demiş vs. Bir de tesadüfen farkettim renk seçeneklerine göre bakarken, puset açıklaması yapılmış birinde maxi cosi puset var birinde Bagi başka birinde avionaut. yardımcı olabilir misinizzzz

Allah yardimcimiz olsun toklugu dengeledik bu seferde açlik sekeri dusuk yarin yine olceyim bakiyim yine dusuk cikackmi doktora soylerim olmazsa arar ne yapabiliriz diye Valla bi tane doğurana kadar 9 doğuracaz :))

Allah yardimcimiz olsun toklugu dengeledik bu seferde açlik sekeri dusuk yarin yine olceyim bakiyim yine dusuk cikackmi doktora soylerim olmazsa arar Allah yardimcimiz olsun Valla bi tane doğurana kadar 9 doğuracaz :))
Hahah hakikaten ya allahtan neredeyse son 3. trimesterde çıktı da en başından bu yana üzülmedik. Ayyyy bir doğsun poposuna poposuna vurcam anamdan emdiğimi burnumdan getirdi daha doğmadan

Hahah hakikaten ya allahtan neredeyse son 3. trimesterde çıktı da en başından bu yana üzülmedik. Ayyyy bir doğsun poposuna poposuna vurcam anamdan emdiğimi burnumdan getirdi daha doğmadan
Bende isircam totosundan kiyabilirsemBugun nazlandi küçük beyimiz uyuyordu yuzunu dönmedi bi turlu doktor baya uğraşti ama bizimki keyfi yerindeydi Oğlum seni görmek için 3hafta bekledim Az uyan geri uyursun dedim yok orali olmadi Doktorda gülüyor bu uykucu olacak diyor bende dedim ayy babasina ćekmiştir dedim

Ben şimdilik 65 kilonun üstüne çikmiyorum 68le filan doğuma girsem super olur ustu beni zorlar gibi fazla almadigim halde penguen gibiyim yolda
İnsallah ya almamak her yönden iyi oluyor batma oluyor kemiklerim de çok kilo aldıkça. Ben de 60kiloyla hamile kaldim 58e düstüm başlarda iştahsizlik falan oldu simdi de 61e dayandim. Yine de zorluyor. Cuma günü kontroldeydim 1038gr olmuş bebiş O alsin da ben almiyim

Son ayda aliniyor asıl kilo bakalim nasil olcaz ben de hic almak istemiyorum ama illa ki aliniyor. İlkte 13 kilo. 2.gebeliğimde 10kilo almistim bakalim bu kac kilo aldircak
Ay umarım okadar almam düzenli gidiyorum şuan için ama

Ayy evet fazlada almasinlar ama Bide doğurmasi var onu

Yaaaa nazlanıyor demek hak etti minik bir ısırığı hahah

Bak böyle yazıyor endokrinin şeker takip formunda doğru hatırlamışım

Eklentiler

• IMG_7964.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…