Ayy evde kesme şeker yok yarin alayim olmazsa düşünce alirim ağzima acaba bayram şekerlerinden olur mu ki cam olanlar varyaYaaaa nazlanıyor demekhak etti minik bir ısırığı hahah
Bak böyle yazıyor endokrinin şeker takip formunda doğru hatırlamışım
Bilmem hiç vermek için uğraşmadımİnşallah almazsin. Ama hemen verebiliyorsan pek sorun olmaz. Ben hemen verdim kiloları bunda da fit gidiyorum şu an. Bi karnım var o kadar
Valla hiç bilmiyorum sen kesmeden devam et canım bayram şekeri falan ağır gelir bir şey olur tecrübem sıfır çünkü yorum yapamıyorum düşüklükle alakalıAyy evde kesme şeker yok yarin alayim olmazsa düşünce alirim ağzima acaba bayram şekerlerinden olur mu ki cam olanlar varyaşimdilik idareten.
Benim sezaryanAyy evet fazlada almasinlar ama Bide doğurmasi var onu
Aynı ya ben de çok zayiftim evlendigim de 45 kiloydum. Oğluma da 43kiloyla hamile kalmiştim 56ile de doğurdum hayatimda hic cikmamisim 45den yukarı tuhaf olmustuBilmem hiç vermek için uğraşmadımbir ara almak için uğraştım 40 kiloydum ne yersem alamazdım ama sonra tüp bebek iğneleri sağolsun
Saol kuzum aklimda olsun tesekkur ederim,Valla hiç bilmiyorum sen kesmeden devam et canım bayram şekeri falan ağır gelir bir şey olur tecrübem sıfır çünkü yorum yapamıyorum düşüklükle alakalısadece böyle not var işte altta
Hepsinin bi zorluğu var anne olmk gercekten zor cnmBenim sezaryanOndan bu rahatlık heralde. Gerçi o da zor oluyor 3.kez olcak ama Rabbim kolaylik versin hepimize normal sezaryan her iki doğum da zor.
Öyle gercekten büyütürken de zor aahh ahh. Rabbim sağlık sıhhat versin ama çooook kıymetliler göz aydınlığım onlar benim.Hepsinin bi zorluğu var anne olmk gercekten zor cnm
Yaşta etken tabi ama biz 3 kız kardeş 2 miz evli evlenmeden aynıydık evlenince 10/20 kilo direk aldık bana şuan herkes çok güzel duruyor diyor kilom için 58 le hamile kaldım 54 e düştüm il aylar sonra 63 oldum şimdi yaniAynı ya ben de çok zayiftim evlendigim de 45 kiloydum. Oğluma da 43kiloyla hamile kalmiştim 56ile de doğurdum hayatimda hic cikmamisim 45den yukarı tuhaf olmustusimdi de 55den aşagi inmiyor artik kilom
Canım o kadar haklısın ki. Ben de ilk gebeliğimde düşük yaşadım, bunda da senin gibi ilk üç ay yine düşük riski sebebiyle yattım. Tam her şey normale döndü artık rahatım dedim bu sefer de başıma bu geldi. Normalde ben çok pozitif biriyimdir her şeyden böyle olumlu bi şey bulmaya çalışırım. Yine aynısıydım hiç umudumu kaybetmemiştim. Her hafta kan tahlili veriyorum tüm hastane tanıdı artık beniÖncelikle büyük geçmiş olsun. Bu günleri de atlatacaksın eminim ben. Önce yapman gereken şey aklından kalbinden vücüdundan kötü düşünceleri ve enerjileri uzak tutmaya çalışmak. Kendini yıpratmışsın yok yere yanlış anlama dediğimi bende gebelik zehirlenmesi riski yaşıyorum ve çok korkuyorum. Bu yüzden de aklımı kötü düşüncelerden uzaklaştırmak için her yolu deniyorum bu süreçte şunu gördüm kötü düşünceler bizden ne kadar uzak olursa herşeyin iyi olma olasılığı daha yüksek. Gebeliğimin 4. Ayına kadar düşük riskim vardı kanamalarım olurdu. İlk bebeğimi de 12 haftalıkken bir gebelik anomalisi sebebi ile sonlandırmak zorunda kaldığımız için ekstra riskli bir gebelik yaşıyorum. Hatta bütün topik riskli gebelikler yaşıyor ama başımıza gelen bütün olumsuzluklara rağmen pozitif olmak ve pozitif düşünmek zorundayız. Sana tavsiyem elinden geldiğince olumlu düşün hatta umursamaz ol ya gerçekten bak umursama duyma seni rahatlacak olumsuz düşünmekten uzak tutacak şeylere odaklan. Gerçekten stres ve olumsuz düşünmek her defasında en kötüsü olacak gibi davranmak kötülükten ve hastalıktan başka bir şey getirmiyor tıpkı virüs gibi bizi her gün daha da çürütüyor. En dibi görmüş biri olarak söylüyorum bunları sana inşallah sonu mükemmel olacak bu yolculugun hepimiz için
Valla hiç bilmiyorum sen kesmeden devam et canım bayram şekeri falan ağır gelir bir şey olur tecrübem sıfır çünkü yorum yapamıyorum düşüklükle alakalısadece böyle not var işte altta
her ne oluyorsa/olacaksa sizin hayriniza olacak, inaniyorum ben bunaKızlar günaydın. Dün tahlil ve kontrol için gelmiştim hastaneye. Yatış yaptırdı doktor 13 bine düşmüş trombositim hayati sınır yaniyeni bi ilaca başladık 5 gün kullanıcam kortizon ile birlikte umarım faydası olur ve bebeğe zararı dokunmaz. İdrarda yüksek oranda kan ve protein çıktı bir de. Trombosit düşüklüğünden olabilir dedi doktor onun için de takipte kalıcam. Ama nedendir bilmiyorum bu ilaca başladığım için içimde bi umut var her şey güzel olacak gibi hissediyorum
Hepinize destekleriniz için çok ama çokkk teşekkür ediyorum. Biraz ekran karıştı etiketleyemedim yazanları ama iyi ki varsınız demek istiyorum sadecerabbim zorlanan, hastalıkla şekerle veyahut başka bi sıkıntıyla uğraşan tüm hamişlerin yolunu kolaylaştırsın, üzmesin bizi çok amin
Yaaa evet annemin arkadaşı da şeker hastasıydı hep bulundururdu meyve suyu. Çok iyi söyledin, hatırlattın teşekkür ederim canım. İnsülin birden düşüreceği işin şekerimi benim de ihtiyacım olacak. Hep yanımda bulundurayım.L luckykusEsmoss60 kizlar ani seker dusmesi icin kucuk meyve sulari oluyor ya, visne mesela ozellikle onlari da kullanabilirsiniz, sivi olduklari icin kana daha hizli karisip daha cabuk yukseltiyorlar sekeri. onun disinda seker takipli oldugunuz sure boyunca cantanizda kesme seker, cikolata vs. bulunsun. dedigim gibi annem yillardir seker hastasi, surekli bu konuyla ilgili doktorlarla icli disli oldugumuzdan biliyorum ben de. zira seker dusuklugu de yuksekligi kadar tehlikeli ve ani dususler vucut kontrolunu yuksekten cok daha zor hale getiriyor benim gozlemim.
cogu gitti azi kaldi artik, biraz daha disimizi sikinca sonu bahar
Aynen öyle canım hastane bana da önceden çok sıkıntılı gelirdi hiç sevmezdim ama artık dediğin gibi mecbur olunca diyosun bak emin ellerdeyim sürekli takipteyim. Güzel olacak her şey hepimiz için, inanıyorumher ne oluyorsa/olacaksa sizin hayriniza olacak, inaniyorum ben bunadedigin gibi bak, bu ilac cok iyi gelecektir belki de hissetmissindir, annelik icguduleri sonucta hastanede olmak eskiden keyifsiz gelirdi bana mesela, annem diyabetten ve kanserden cokca defa hastaneye yatti, sonra gercekten sunu dusunmeye basladim; hastanede olunca kontrol altinda oluyor, surekli hemsireler/doktorlar, degerlerine bakiliyor vs. icinde yasarken surec zorlu da, tedavi bitince unutuluyor yavas yavas, hele senin durumda hayatina bir minnos dahil olacak, bunlarin hepsi bir ruya gibi gelir sonunda.
amin canim, cogu gitti azi kaldi diyorum ben de kendi kendime gun icinde bir zorlukla karsilasinca. dualarimiz seninle
Geçmiş olsun canımKızlar günaydın. Dün tahlil ve kontrol için gelmiştim hastaneye. Yatış yaptırdı doktor 13 bine düşmüş trombositim hayati sınır yaniyeni bi ilaca başladık 5 gün kullanıcam kortizon ile birlikte umarım faydası olur ve bebeğe zararı dokunmaz. İdrarda yüksek oranda kan ve protein çıktı bir de. Trombosit düşüklüğünden olabilir dedi doktor onun için de takipte kalıcam. Ama nedendir bilmiyorum bu ilaca başladığım için içimde bi umut var her şey güzel olacak gibi hissediyorum
Hepinize destekleriniz için çok ama çokkk teşekkür ediyorum. Biraz ekran karıştı etiketleyemedim yazanları ama iyi ki varsınız demek istiyorum sadecerabbim zorlanan, hastalıkla şekerle veyahut başka bi sıkıntıyla uğraşan tüm hamişlerin yolunu kolaylaştırsın, üzmesin bizi çok amin
Evet açıkçası çok zayıf olmak da iyi değil. Bence çok kilo almamışsın. Gayet ideal aldığın kilo. Zaten illaki veriliyor canim. Eğer kilo problemin yoksa daha önce de kolay almiyoduysan veriliyor. Sezaryan olduğum halde hemen verdim ben. Hem de ekstra spor vs yapmadan verdim. Yaş ilerledikce vermek zorlaşıyor ama onu farkettimYaşta etken tabi ama biz 3 kız kardeş 2 miz evli evlenmeden aynıydık evlenince 10/20 kilo direk aldık bana şuan herkes çok güzel duruyor diyor kilom için 58 le hamile kaldım 54 e düştüm il aylar sonra 63 oldum şimdi yaniPcos da tetikliyor tabi ben çok hormon iğnesi kullandım ondan çok aldım aman sağlıklı duruyor aşkım kilo az olunca tuaf duruyordu cidden
Tesekkur ederim canim önerin içinL luckykusEsmoss60 kizlar ani seker dusmesi icin kucuk meyve sulari oluyor ya, visne mesela ozellikle onlari da kullanabilirsiniz, sivi olduklari icin kana daha hizli karisip daha cabuk yukseltiyorlar sekeri. onun disinda seker takipli oldugunuz sure boyunca cantanizda kesme seker, cikolata vs. bulunsun. dedigim gibi annem yillardir seker hastasi, surekli bu konuyla ilgili doktorlarla icli disli oldugumuzdan biliyorum ben de. zira seker dusuklugu de yuksekligi kadar tehlikeli ve ani dususler vucut kontrolunu yuksekten cok daha zor hale getiriyor benim gozlemim.
cogu gitti azi kaldi artik, biraz daha disimizi sikinca sonu bahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?