Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Amin canım benim inşallah başlanan ilaç şifa olur sana ve bebeğine

Bana kadın doğumcum tüp bebek olduğu için aslında biraz bana bırakıyor ama normal doğumda kanama daha az oluyor dedi ama kontrol altına almasınzor oluyor 500ml kanama sezeryanda 1.500 ama kanamayı kontrol altına alması kolay sezeryanda bakalım ağustosun başında hematoloji son sözü söyleyecek birazda onun raporu bekleniliyor

Kizlar saglik ocaginda aşı olurken kan da vermiştim değerlerime baktirmak için. Kolesterol, trigliserid yüksek çıkmış. Henuz doktora gitmedim sonuclar icin ama chatgpt’ye sordugumda hamilelikte kolesterol ve trigiliseridin yuksek olabilecegini soyledi. Boyle bir durum yasayan var mi?

Eklentiler

• IMG_5959.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 35
Bunlar yüksek değil canım gebelikte olması gereken bu istemesekte oluyor merak etme benimde öyle çıktı doktorum söyledi

Sağ ol kuzum Benimde oluyor bazen kendin kasiyor bebiş normaldir heralde alanlari daraliyor ya artik
Benimki malesef kasılma :/ karnım bütün yeri sert oluyor. erken gelebilir dedi. Her ihtimale karşı çantamı hazırlamaya başliyacam. Ufak tefek eksikler var. Bir köşede hazır dursun diyorum. Bu gün 28+5 kilosu 1.510 gr yazmış. Ben bu kadar beklemiyordum doğrusu şaşırdım bu ara cok iyi de beslenemiyordum. En azından 2 kilo olsa biraz daha rahatlicam erken doğsa dahi 2 kilo olsa. Kızlar bebişin kilosunu muz ceviz gibi şeyler kilo aldırıyor bebeğe. Erken dgm tehlikesi olanlar onları bol bol yesinler.

Kızlar diabetoloji sonuçlarımı aldım hepside uçuruk açlık 92 olması lazım 94 gelmiş 1 saat sonra 180 gelmesi lazım 193 gelmiş 2 saat sonra ise 153 gelmesi lazım 154 gelmiş evee bir hafta takip haftya tekrar sonuçları konuşacağız çizelge yapacağım ne yedim ne içtim ne oldu .

En azndan 36.haftalara gelseydik hayirlisyla birBende haftaya yikamaya başlarim yavastan nolur nolmz tekim zaten bunun ütüsü var daha ev temizligi vs.anca hem uğras olur bna aman erkn glmesin minnoşlar dursun az daha içeri daha serin hem

Birebir uyduğun halde duzelmiyormu cnm diyete.

Selam kizlar, 2 haftadir annemlerdeydim tatil için gitmiştim.Orada diyete,su içmeye falan fazla dikkat etmemiştim.Hatta şeker takibimi bile yapmadım.Bugun tekrar başladım ve çıkan sonuçlar beni üzdü.Sabah işlerim vardı kahvaltı yapmadım .1 saatten fazla yürüdüm eve gelince olctugumde 91 ciktim.Tamam 91 de çok yüksek değil ama yuruyus yapınca düşük olur normalde.2 saat önce de kahvaltı yaptım tokluk şekerim normalde 90 110 arası çıkar ,bu kez 200 160 falan gördüm yanlismi acaba diye kaç kere ölçtüm.1 litre su içtim anca 132 ye düştü.Anladim ki ailemin yanindayken dikkat etmemek bana kötü mal oldu artık bebeğim için sıkı diyet uygulamaya karar verdim.İns yaparım zaten kilosu da ileri
Dr zaten bebek büyüdükçe haftası ilerledikçe şekerin artabilir demişti

Bu arada riskli durumları olan arkadaşlar olmuş hepimize Allah şifa versin ins..

Birebir uyduğun halde duzelmiyormu cnm diyete.
Şimdi evde ölçmek için makina verdiler 1 hafta takip bakalım şimdi ara öğün yapacağım 1 saat sonra bakacağım sonuca ama artık çıkarsada düşmessede versin insülin kafasındayım.uzun süreki test sonucum temiz çıkmış yani yeni başlamış birşey

Ölc bakalim canim ben 3 ara ôğün yapiyorum Benim sabah dusuk cikti bu sferde dusuyor anlamadim

Kızlar size birşey sorucağım siz bu yemek yedikten sonra evde kan şekeri ölçmeyi yemek bittikten 1 saat sonramı yapıyorsunuz yada atıyorum 15:30 da başladın o zaman saate bakıp 1 saat sonra 16:00 da mı ölçüyorsunuz ?

Anım geçmiş olsun benimde kasılmam var ilaç başladım birazda olsa azalttı gibi. Dikkat et uzan Allah’ın izniyle bişey olmaz. Haftanda iyi kilosu da iyi maşallah

Yemek yemeye başladığımız da saat tutuyoruz canım 13:30 da yemeye başladıysak 14:30 ölçüyoruz

Yemek yemeye başladığımız da saat tutuyoruz canım 13:30 da yemeye başladıysak 14:30 ölçüyoruz
Tamam benim doktordaki bilgi veren kızda aynısını dedi ama bana tuaf geldi diye bir sorayım dedim teşekkür ederim canım

Kızlar selam ya benim bu bebe sabahtan beri az hareket ediyo yani normalde maşallah diyim uyutmayacak kadar hareketliydi şimdi bi mızmız gibi zor bela hareket ediyo. Canımı sıkıyor

Kuşum geçmiş olsunnnnnn 1 hafta yap bakalım sen de benim gibi sonuç ne olacak. Yemek 15:00 ölçüm 16:00 hep 1 saat sonra tokluk ölçüyorum. Yemek yemeden de açlık canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…