Amin canım benim inşallah başlanan ilaç şifa olur sana ve bebeğineKızlar günaydın. Dün tahlil ve kontrol için gelmiştim hastaneye. Yatış yaptırdı doktor 13 bine düşmüş trombositim hayati sınır yaniyeni bi ilaca başladık 5 gün kullanıcam kortizon ile birlikte umarım faydası olur ve bebeğe zararı dokunmaz. İdrarda yüksek oranda kan ve protein çıktı bir de. Trombosit düşüklüğünden olabilir dedi doktor onun için de takipte kalıcam. Ama nedendir bilmiyorum bu ilaca başladığım için içimde bi umut var her şey güzel olacak gibi hissediyorum
Hepinize destekleriniz için çok ama çokkk teşekkür ediyorum. Biraz ekran karıştı etiketleyemedim yazanları ama iyi ki varsınız demek istiyorum sadecerabbim zorlanan, hastalıkla şekerle veyahut başka bi sıkıntıyla uğraşan tüm hamişlerin yolunu kolaylaştırsın, üzmesin bizi çok amin
Bana kadın doğumcum tüp bebek olduğu için aslında biraz bana bırakıyor ama normal doğumda kanama daha az oluyor dedi ama kontrol altına almasınzor oluyor 500ml kanama sezeryanda 1.500 ama kanamayı kontrol altına alması kolay sezeryanda bakalım ağustosun başında hematoloji son sözü söyleyecek birazda onun raporu bekleniliyorCanım yaa sana da Allah yardım etsin inşallah da sıkıntı hiiiç çıkmasın kanama falan olmasın. Çok dikkat etmelisin kendine. Değişik değişik hastalıklar ya. Benim de kanım hiç durmuyor trombositler düşük olduğu için işte pıhtılaşamıyor kan. Benim doktor normal doğumda kanama riskin çok fazla o sebeple sezaryen yapacam hiç riske girmeyelim demişti bana. Sana da belki öyle bi şey diyebilirler.
İnşallah canım çok yüksek değildirAy kızlar diabetolojideyim dua edin bana lütfençok yüksek olmasın
Bunlar yüksek değil canım gebelikte olması gereken bu istemesekte oluyor merak etme benimde öyle çıktı doktorum söylediKizlar saglik ocaginda aşı olurken kan da vermiştim değerlerime baktirmak için. Kolesterol, trigliserid yüksek çıkmış. Henuz doktora gitmedim sonuclar icin ama chatgpt’ye sordugumda hamilelikte kolesterol ve trigiliseridin yuksek olabilecegini soyledi. Boyle bir durum yasayan var mi?
Ay teşekkür ederimBunlar yüksek değil canım gebelikte olması gereken bu istemesekte oluyor merak etme benimde öyle çıktı doktorum söyledi
Benimki malesef kasılma :/ karnım bütün yeri sert oluyor.Sağ ol kuzum Benimde oluyor bazen kendin kasiyor bebiş normaldir heralde alanlari daraliyor ya artik
En azndan 36.haftalara gelseydik hayirlisyla birBenimki malesef kasılma :/ karnım bütün yeri sert oluyor.erken gelebilir dedi. Her ihtimale karşı çantamı hazırlamaya başliyacam. Ufak tefek eksikler var. Bir köşede hazır dursun diyorum. Bu gün 28+5 kilosu 1.510 gr yazmış. Ben bu kadar beklemiyordum doğrusu şaşırdım bu ara cok iyi de beslenemiyordum. En azından 2 kilo olsa biraz daha rahatlicam erken doğsa dahi 2 kilo olsa. Kızlar bebişin kilosunu muz ceviz gibi şeyler kilo aldırıyor bebeğe. Erken dgm tehlikesi olanlar onları bol bol yesinler.
Birebir uyduğun halde duzelmiyormu cnm diyete.Kızlar diabetoloji sonuçlarımı aldım hepside uçuruk açlık 92 olması lazım 94 gelmiş 1 saat sonra 180 gelmesi lazım 193 gelmiş 2 saat sonra ise 153 gelmesi lazım 154 gelmişevee bir hafta takip haftya tekrar sonuçları konuşacağız çizelge yapacağım ne yedim ne içtim ne oldu .
Şimdi evde ölçmek için makina verdiler 1 hafta takip bakalım şimdi ara öğün yapacağım 1 saat sonra bakacağım sonuca ama artık çıkarsada düşmessede versin insülin kafasındayım.uzun süreki test sonucum temiz çıkmış yani yeni başlamış birşeyBirebir uyduğun halde duzelmiyormu cnm diyete.
Ölc bakalim canim ben 3 ara ôğün yapiyorumŞimdi evde ölçmek için makina verdiler 1 hafta takip bakalım şimdi ara öğün yapacağım 1 saat sonra bakacağım sonuca ama artık çıkarsada düşmessede versin insülin kafasındayım.uzun süreki test sonucum temiz çıkmış yani yeni başlamış birşey
Anım geçmiş olsun benimde kasılmam var ilaç başladım birazda olsa azalttı gibi. Dikkat et uzan Allah’ın izniyle bişey olmaz. Haftanda iyi kilosu da iyi maşallahBenimki malesef kasılma :/ karnım bütün yeri sert oluyor.erken gelebilir dedi. Her ihtimale karşı çantamı hazırlamaya başliyacam. Ufak tefek eksikler var. Bir köşede hazır dursun diyorum. Bu gün 28+5 kilosu 1.510 gr yazmış. Ben bu kadar beklemiyordum doğrusu şaşırdım bu ara cok iyi de beslenemiyordum. En azından 2 kilo olsa biraz daha rahatlicam erken doğsa dahi 2 kilo olsa. Kızlar bebişin kilosunu muz ceviz gibi şeyler kilo aldırıyor bebeğe. Erken dgm tehlikesi olanlar onları bol bol yesinler.
Yemek yemeye başladığımız da saat tutuyoruz canım 13:30 da yemeye başladıysak 14:30 ölçüyoruzKızlar size birşey sorucağım siz bu yemek yedikten sonra evde kan şekeri ölçmeyi yemek bittikten 1 saat sonramı yapıyorsunuz yada atıyorum 15:30 da başladın o zaman saate bakıp 1 saat sonra 16:00 da mı ölçüyorsunuz ?
Tamam benim doktordaki bilgi veren kızda aynısını dedi ama bana tuaf geldi diye bir sorayım dedimYemek yemeye başladığımız da saat tutuyoruz canım 13:30 da yemeye başladıysak 14:30 ölçüyoruz
Kuşum geçmiş olsunnnnnnKızlar size birşey sorucağım siz bu yemek yedikten sonra evde kan şekeri ölçmeyi yemek bittikten 1 saat sonramı yapıyorsunuz yada atıyorum 15:30 da başladın o zaman saate bakıp 1 saat sonra 16:00 da mı ölçüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?