Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Kızlar selam ya benim bu bebe sabahtan beri az hareket ediyo yani normalde maşallah diyim uyutmayacak kadar hareketliydi şimdi bi mızmız gibi zor bela hareket ediyo. Canımı sıkıyor
Canını sıkma canım zor belada olsa hareket varmış yine de, sıcaklarda etkiliyor olabilir bide gündüzleri genelde uyuyorlar ya belki uyuyordur.

Canını sıkma canım zor belada olsa hareket varmış yine de, sıcaklarda etkiliyor olabilir bide gündüzleri genelde uyuyorlar ya belki uyuyordur.
Benim bebekte pek gündüz ayrımı yok sürekli yattığım için sıkılıyor herhalde bir de anteriormuş plasenta hiç haberim yoktu daha geçen söyledi doktor başka dertlerden ondan oldu herhalde bir de stresli dönemdeyim iki gündür her şeye ağlayasım var

Kuşum geçmiş olsunnnnnn 1 hafta yap bakalım sen de benim gibi sonuç ne olacak. Yemek 15:00 ölçüm 16:00 hep 1 saat sonra tokluk ölçüyorum. Yemek yemeden de açlık canım.
Sağol aşkım Bakalım ne olacak ama doktor yemek konusunda sıkma kendini dedi paketli gıdalardan kola,fanta,limonata tarzı şeyler uzak dur ama kendini maffetmede dedi .. ekmek yemekisin ama elşimayalı siyah undan olanlardan Siyez yada tam buğday tam buğday tercihen sonrasına bakacağız insülin mi yada diyet yetiyormu sen naptın ? Gittinmi tekrar

Aaa bak Benimkide öyle, plasenta yastık görevi görüyor öyle olunca da hareketlerini daha yumuşak hissediyoruz. Burda yazdım kaç kere ben bazen elimi karnıma koymasam hareketi hissetmeyeceğim o derece

Evet dışarısını sıcak

Aaa bak Benimkide öyle, plasenta yastık görevi görüyor öyle olunca da hareketlerini daha yumuşak hissediyoruz. Burda yazdım kaç kere ben bazen elimi karnıma koymasam hareketi hissetmeyeceğim o derece
Öyle değildi işte benim herhalde sonradan oldu bilmiyorum ki

Yemeğe başladığından itibaren 1 saat sonra yemeğe 15 30 da basladiysan 16 30 da olçeceksin cnm.

Bende detaylı ultrasonda öğrenmiştim. Birazcık hareket hissedemeyince krizlerden kriz beğeniyorsun ama stres olma doktorum 24 saat hissedemezsen panikle dedi
Evet allahtan minik minik ya ben de şeyden korktum zaten erken doğum riskim var bu bebe doğum kanalına falan girdi de ondan mı yavaşladı diye de öyle olsa ağrım olurdu herhalde dedim

Kızlar selam ya benim bu bebe sabahtan beri az hareket ediyo yani normalde maşallah diyim uyutmayacak kadar hareketliydi şimdi bi mızmız gibi zor bela hareket ediyo. Canımı sıkıyor
Dün aynı sorunu yaşadım hemde iki gün ve doktorum gayet normal bu haftalarda günde 3-4 kez hissetmen yeterli dedi. O hareketlerin azalması durumu şimdi değil daha iki hafta sonra önemliymiş. Ama hiç hareket etmezse tüm gün o zaman mutlaka doktora basvurulmalıymış

Canım azaldı da bakalım bi babası gelsin zıplar herhalde korkuttu valla

Yemeğe başladığından itibaren 1 saat sonra yemeğe 15 30 da basladiysan 16 30 da olçeceksin cnm.
Evet canım öyleymiş doktordaki kızda öyle söyledi ama bana tuaf gelmişti teyit ettirim dedim bittikten sonra daha mantıklı olur diye düşündüm kendimce

Aynısı bende oluyor bazen at gibi vuruyor bazen karınca yürüyor sanki ama plasenta önde benden ondan dolayı artık bende anladım .. Sendede öndemi canım ?

Aynısı bende oluyor bazen at gibi vuruyor bazen karınca yürüyor sanki ama plasenta önde benden ondan dolayı artık bende anladım .. Sendede öndemi canım ?
Öndeymiş geçen gün öğrendim hshdhs ama bilmiyorum hiç hareketi az değildi de babası geldi iki dk geçti bak konuştu konuştu vurmaya başladı, aynen bazen at gibi valla acıtıyor maşallah

Zıplar zıplar benimki iki gün hiç yok gibiydi sadece elimi koyunca az hareket ediyor gibiydi dün akşam başladılar sonra bugün yine saatlerce çok az hareket ettiler şimdi eşim geldi yine başladılar

Paketli gıdalar zaten leş, asitliler de çok zararlı gebelikte o yüzden katiyen kullanmam. Sen de kullanıyorsan eğer hayatından çıkart kuşum. Ekmek diyet yapan herkesin yemesi lazım tam buğday normalde yiyordum 1 adet sabah veya akşam yemeğe bağlı olarak ama şu an o bile fırlatıyor şekerimi o yüzden ekmek yemiyorum. Yarın sabah gidicem canım heyecanla yarını bekliyorum.

Canım benim de kasılmalarım çok oluyor. Yarın şeker yüklemem var sorucam bakalım ne diyecek. Taş gibi oluyor karnım hafif popomda ve vajinamda da ağrı dolgunluk gibi birsey oluyor korkutuyor bu da beni

Canım zayıf bile olsa hissediyorsan sıkıntı yoktur en deli dolu aktif insanın bile haftada bi gün durgun olduğu olur dinlenmek ister tembellik yapar bebişler de öyle

Canım benim de kasılmalarım çok oluyor. Yarın şeker yüklemem var sorucam bakalım ne diyecek. Taş gibi oluyor karnım hafif popomda ve vajinamda da ağrı dolgunluk gibi birsey oluyor korkutuyor bu da beni
Evet yarın bir sor. Benimkide alttan vajinaya vuruyor çıktı çıkacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…