- 20 Ekim 2022
- 1.100
- 1.903
- 63
Canını sıkma canım zor belada olsa hareket varmış yine de, sıcaklarda etkiliyor olabilir bide gündüzleri genelde uyuyorlar ya belki uyuyordur.Kızlar selam ya benim bu bebe sabahtan beri az hareket ediyo yani normalde maşallah diyim uyutmayacak kadar hareketliydi şimdi bi mızmız gibi zor bela hareket ediyo. Canımı sıkıyor
Benim bebekte pek gündüz ayrımı yok sürekli yattığım için sıkılıyor herhaldeCanını sıkma canım zor belada olsa hareket varmış yine de, sıcaklarda etkiliyor olabilir bide gündüzleri genelde uyuyorlar ya belki uyuyordur.
Sağol aşkım Bakalım ne olacak ama doktor yemek konusunda sıkma kendini dedi paketli gıdalardan kola,fanta,limonata tarzı şeyler uzak dur ama kendini maffetmede dedi .. ekmek yemekisin ama elşimayalı siyah undan olanlardan Siyez yada tam buğday tam buğday tercihen sonrasına bakacağız insülin mi yada diyet yetiyormu sen naptın ? Gittinmi tekrarKuşum geçmiş olsunnnnnn1 hafta yap bakalım sen de benim gibi sonuç ne olacak. Yemek 15:00 ölçüm 16:00 hep 1 saat sonra tokluk ölçüyorum. Yemek yemeden de açlık canım.
Aaa bak Benimkide öyle, plasenta yastık görevi görüyor öyle olunca da hareketlerini daha yumuşak hissediyoruz. Burda yazdım kaç kere ben bazen elimi karnıma koymasam hareketi hissetmeyeceğim o dereceBenim bebekte pek gündüz ayrımı yok sürekli yattığım için sıkılıyor herhaldebir de anteriormuş plasenta hiç haberim yoktu daha geçen söyledi doktor başka dertlerden ondan oldu herhalde bir de stresli dönemdeyim iki gündür her şeye ağlayasım var
Evet dışarısını sıcakEn azndan 36.haftalara gelseydik hayirlisyla birBende haftaya yikamaya başlarim yavastan nolur nolmz tekim zaten bunun ütüsü var daha ev temizligi vs.anca hem uğras olur bna aman erkn glmesin minnoşlar dursun az daha içeri daha serin hem
Öyle değildi işte benim herhalde sonradan oldu bilmiyorum kiAaa bak Benimkide öyle, plasenta yastık görevi görüyor öyle olunca da hareketlerini daha yumuşak hissediyoruz. Burda yazdım kaç kere ben bazen elimi karnıma koymasam hareketi hissetmeyeceğim o derece
Bende detaylı ultrasonda öğrenmiştim. Birazcık hareket hissedemeyince krizlerden kriz beğeniyorsun ama stres olmaÖyle değildi işte benim herhalde sonradan oldu bilmiyorum ki
Yemeğe başladığından itibaren 1 saat sonra yemeğe 15 30 da basladiysan 16 30 da olçeceksin cnm.Kızlar size birşey sorucağım siz bu yemek yedikten sonra evde kan şekeri ölçmeyi yemek bittikten 1 saat sonramı yapıyorsunuz yada atıyorum 15:30 da başladın o zaman saate bakıp 1 saat sonra 16:00 da mı ölçüyorsunuz ?
Evet allahtan minik minik ya ben de şeyden korktum zaten erken doğum riskim var bu bebe doğum kanalına falan girdi de ondan mı yavaşladı diye de öyle olsa ağrım olurdu herhalde dedimBende detaylı ultrasonda öğrenmiştim. Birazcık hareket hissedemeyince krizlerden kriz beğeniyorsun ama stres olmadoktorum 24 saat hissedemezsen panikle dedi
Dün aynı sorunu yaşadım hemde iki gün ve doktorum gayet normal bu haftalarda günde 3-4 kez hissetmen yeterli dedi. O hareketlerin azalması durumu şimdi değil daha iki hafta sonra önemliymiş. Ama hiç hareket etmezse tüm gün o zaman mutlaka doktora basvurulmalıymışKızlar selam ya benim bu bebe sabahtan beri az hareket ediyo yani normalde maşallah diyim uyutmayacak kadar hareketliydi şimdi bi mızmız gibi zor bela hareket ediyo. Canımı sıkıyor
Canım azaldı da bakalım bi babası gelsin zıplar herhalde korkuttu vallaDün aynı sorunu yaşadım hemde iki gün ve doktorum gayet normal bu haftalarda günde 3-4 kez hissetmen yeterli dedi. O hareketlerin azalması durumu şimdi değil daha iki hafta sonra önemliymiş. Ama hiç hareket etmezse tüm gün o zaman mutlaka doktora basvurulmalıymış
Evet canım öyleymişYemeğe başladığından itibaren 1 saat sonra yemeğe 15 30 da basladiysan 16 30 da olçeceksin cnm.
Aynısı bende oluyor bazen at gibi vuruyor bazen karınca yürüyor sanki ama plasenta önde benden ondan dolayı artık bende anladım .. Sendede öndemi canım ?Canım azaldı da bakalım bi babası gelsin zıplar herhalde korkuttu valla
Öndeymiş geçen gün öğrendim hshdhs ama bilmiyorum hiç hareketi az değildi de babası geldi iki dk geçti bak konuştu konuştu vurmaya başladı, aynen bazen at gibi valla acıtıyor maşallahAynısı bende oluyor bazen at gibi vuruyor bazen karınca yürüyor sanki ama plasenta önde benden ondan dolayı artık bende anladım .. Sendede öndemi canım ?
Zıplar zıplar benimki iki gün hiç yok gibiydi sadece elimi koyunca az hareket ediyor gibiydi dün akşam başladılar sonra bugün yine saatlerce çok az hareket ettiler şimdi eşim geldi yine başladılarCanım azaldı da bakalım bi babası gelsin zıplar herhalde korkuttu valla
Paketli gıdalar zaten leş, asitliler de çok zararlı gebelikte o yüzden katiyen kullanmam. Sen de kullanıyorsan eğer hayatından çıkart kuşum. Ekmek diyet yapan herkesin yemesi lazım tam buğday normalde yiyordum 1 adet sabah veya akşam yemeğe bağlı olarak ama şu an o bile fırlatıyor şekerimi o yüzden ekmek yemiyorum. Yarın sabah gidicem canım heyecanla yarını bekliyorum.Sağol aşkım Bakalım ne olacak ama doktor yemek konusunda sıkma kendini dedi paketli gıdalardan kola,fanta,limonata tarzı şeyler uzak dur ama kendini maffetmede dedi .. ekmek yemekisin ama elşimayalı siyah undan olanlardan Siyez yada tam buğday tam buğday tercihen sonrasına bakacağız insülin mi yada diyet yetiyormu sen naptın ? Gittinmi tekrar
Canım benim de kasılmalarım çok oluyor. Yarın şeker yüklemem var sorucam bakalım ne diyecek. Taş gibi oluyor karnım hafif popomda ve vajinamda da ağrı dolgunluk gibi birsey oluyor korkutuyor bu da beniBenimki malesef kasılma :/ karnım bütün yeri sert oluyor.erken gelebilir dedi. Her ihtimale karşı çantamı hazırlamaya başliyacam. Ufak tefek eksikler var. Bir köşede hazır dursun diyorum. Bu gün 28+5 kilosu 1.510 gr yazmış. Ben bu kadar beklemiyordum doğrusu şaşırdım bu ara cok iyi de beslenemiyordum. En azından 2 kilo olsa biraz daha rahatlicam erken doğsa dahi 2 kilo olsa. Kızlar bebişin kilosunu muz ceviz gibi şeyler kilo aldırıyor bebeğe. Erken dgm tehlikesi olanlar onları bol bol yesinler.
Canım zayıf bile olsa hissediyorsan sıkıntı yoktur en deli dolu aktif insanın bile haftada bi gün durgun olduğu olur dinlenmek ister tembellik yapar bebişler de öyleKızlar selam ya benim bu bebe sabahtan beri az hareket ediyo yani normalde maşallah diyim uyutmayacak kadar hareketliydi şimdi bi mızmız gibi zor bela hareket ediyo. Canımı sıkıyor
Evet yarın bir sor. Benimkide alttan vajinaya vuruyor çıktı çıkacak gibiCanım benim de kasılmalarım çok oluyor. Yarın şeker yüklemem var sorucam bakalım ne diyecek. Taş gibi oluyor karnım hafif popomda ve vajinamda da ağrı dolgunluk gibi birsey oluyor korkutuyor bu da beni
Onu hiç sorma benimki de öyle bazen aşağıya öyle bir vuruyor ki sarsılıyorumEvet yarın bir sor. Benimkide alttan vajinaya vuruyor çıktı çıkacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?