Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Selam güzel annişler nasılsıniz.
Merhabaaa. İyiyiz Allah’a şükürler olsun
Az önce kan uyusmazligim iğnesini oldum. Şimdi de ultrasona giricem sıra bekliyorum.
Geçmiş olsun. Ultrasonun da güzel geçer inşallah bizimde yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır

Sağolasın canım teşekkür ederim Bende kronik itp var immüno trombositopenik purpura açılımı. Vücut ürettiği trombositleri düşman olarak algılayıp tekrar yakıyor. 2019 dan beri vardı ama ciddi seyreden bi hastalık değildi. Zararı yoktu yani bana. Hamilelikle birlikte coştu. Hematoloji ile haşır neşirlik hiç sorma bana sen burada doğuracaksın gibime geliyor diyolar hemşireler falan senin hastalığın ne canım?

İşte ya spor vs de beni zorlar aşırı ğşengeçim ama doğumdan sonda yazılayım bir spor salonuma diyorum fit kalayım dur bakalım

İşte ya spor vs de beni zorlar aşırı ğşengeçim ama doğumdan sonda yazılayım bir spor salonuma diyorum fit kalayım dur bakalım
Eğer veremezsen düsünürsün. Arkadasim gidiyor veremedi doğum kilolarini pilatese başladı. Ben de o konuda üseniyorum umarım bu defa da kolayca veririm en azindan 55de kalmak yetiyor bana

Ya bunu bilmiyordum canım geçmiş olsun . Morarma vs diyince benimkilerde aynı sentomlar bende von Willebrand var ama zaten genetik geçişli bir hastalık benimki sadece ailede kimse daha önce tanı alamamış kimde var bilmiyoruz , kanım aşırı sıvı trombositlerim çok az . Yani şöyle söyleyim elimi kestim şansım varsa durur yoksa acile . Burnum sürekli kanar hamilelik öncesindede şuan hamilelik sırasındada zaman zaman devam etti . Hayatım boyunca aspirin ibu profen tarzı ilaçlar yasak. Allah korusun sıkıntılı olabilir. Bakalım yani kanama başladığı zaman bende durdurması sıkıntı . Doğum için o yüzden her 4 haftada bir kan verdim rapor hazırlıyor hematoloji mesela normal doğumda kanamam çok olursa şunilaç verilecek her 10 dakikada bir kan bakılacak vs gibi bir rapor ben onu hastaneye sunacağım.. Allah yardımcımız olsun .. seninde inanıyorum bu ilaçlar iyi gelecek

Eğer veremezsen düsünürsün. Arkadasim gidiyor veremedi doğum kilolarini pilatese başladı. Ben de o konuda üseniyorum umarım bu defa da kolayca veririm en azindan 55de kalmak yetiyor bana
veririz inşallah ya çok almadım diye umutluyum 55 ideal canım bende isterim 55 olayım mükemmel olur

Hatasıyla uyumlu 1.5 kilo olmuş minik oğlum maşallah. Plasenta rahim ağzına yakın o sakıncalı dedi. Aniden kanama olmasından kokuyoruz dikkatli ol dedi

Canım yaa sana da Allah yardım etsin inşallah da sıkıntı hiiiç çıkmasın kanama falan olmasın. Çok dikkat etmelisin kendine. Değişik değişik hastalıklar ya. Benim de kanım hiç durmuyor trombositler düşük olduğu için işte pıhtılaşamıyor kan. Benim doktor normal doğumda kanama riskin çok fazla o sebeple sezaryen yapacam hiç riske girmeyelim demişti bana. Sana da belki öyle bi şey diyebilirler.

Merhabaaa. İyiyiz Allah’a şükürler olsun

Geçmiş olsun. Ultrasonun da güzel geçer inşallah bizimde yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır
Şükür iyi geçti. 1.510 gr olmuş inşallah seninde iyi geçer

İçini ferah tut canım bende elimi karnıma koymadıkça hissedemiyorum bazen. Bebiştir o minik tekme plasenta önde olduğu için yastık görevi görüyor hareketini hafifletiyor
Canım elini koyup nasıl hissediyorsun. Yine son günlerde ben hissetmemeye başladım.. bazan çok merak ediyorum benimde Plesantam önden

Aynen bak ne güzel pozitif düşünmek her zaman daha iyi oluyor Perşembe günü kontrol var benimde ne çıkacak hiç bilmiyorum elimden gelen tek şey ilaçlarımı kullanmak ve bol bol dua etmek. Dünya'nın en mucizevi virüsü kötü anlamda değil ama virüs gibi bütün dengemizi bozuyorlar ya benzetme yaptım. inşallah ilaç iyi gelirde değerlerin yükselir.

Kızlar şekeri sâdece yemek yemek yükseltmez ya da düşürmez. O anki duygu durumuda etki eder sinir stres korku üzüntü sevinç gibi duyguların yüksek olmasıda etkiler. Düşük şeker problemi olan arkadaşlar yanlarında basit karbonhidrat diye geçen besinler var onlardan kullanabilir ama yüksek şekere yapılacak fazla birşey yok malesef

Kaburga ağrısını bende sormuştum bir ara rahim büyüdükçe yer açmak için organlar çekiliyor vs. Kaburga da ondan ağrıyormuş. Ama yinede doktorunuzun bilgisi olsun. Beraberinde kaşıntı döküntü idrarda yanma gibi sıkıntışar varsa karaciğer ve safra asitleri ne bakılıyor taş vs varmı diye

Canım elini koyup nasıl hissediyorsun. Yine son günlerde ben hissetmemeye başladım.. bazan çok merak ediyorum benimde Plesantam önden
Çikolata yiyip uzanıyorum ya da soğuk su içip genelde akşam uyumadan önce yapıyorum hissediyorum artık ne zaman uyuyor ne zaman uyanık az çok anlıyorum hareket az olunca uyanık olduğunu tahmin ettiğim saatlerde yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…