Merhabaaa. İyiyiz Allah’a şükürler olsunSelam güzel annişler nasılsıniz.
Geçmiş olsun. Ultrasonun da güzel geçer inşallahAz önce kan uyusmazligim iğnesini oldum. Şimdi de ultrasona giricem sıra bekliyorum.
Sağolasın canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canımRabbim kolaylık versin sağlıkla kucağına al bebeğini .. merak ettim senin hastalığın ne ? Bendede prtılaşma bozukluğu var genetik bir hastalık . Merak ettim o yüzden bende çok haşır neşirim hematoloji ile
İşte ya spor vs de beni zorlar aşırı ğşengeçimEvet açıkçası çok zayıf olmak da iyi değil. Bence çok kilo almamışsın. Gayet ideal aldığın kilo. Zaten illaki veriliyor canim. Eğer kilo problemin yoksa daha önce de kolay almiyoduysan veriliyor. Sezaryan olduğum halde hemen verdim ben. Hem de ekstra spor vs yapmadan verdim. Yaş ilerledikce vermek zorlaşıyor ama onu farkettimSağlik olsun
Eğer veremezsen düsünürsün. Arkadasim gidiyor veremedi doğum kilolarini pilatese başladı. Ben de o konuda üseniyorum umarım bu defa da kolayca veririm en azindan 55de kalmak yetiyor banaİşte ya spor vs de beni zorlar aşırı ğşengeçimama doğumdan sonda yazılayım bir spor salonuma diyorum fit kalayım dur bakalım
Ya bunu bilmiyordum canım geçmiş olsun . Morarma vs diyince benimkilerde aynı sentomlar bende von Willebrand var ama zaten genetik geçişli bir hastalık benimki sadece ailede kimse daha önce tanı alamamışSağolasın canım teşekkür ederimBende kronik itp var immüno trombositopenik purpura açılımı. Vücut ürettiği trombositleri düşman olarak algılayıp tekrar yakıyor. 2019 dan beri vardı ama ciddi seyreden bi hastalık değildi. Zararı yoktu yani bana. Hamilelikle birlikte coştu. Hematoloji ile haşır neşirlik hiç sorma bana sen burada doğuracaksın gibime geliyor diyolar hemşireler falan senin hastalığın ne canım?
Eğer veremezsen düsünürsün. Arkadasim gidiyor veremedi doğum kilolarini pilatese başladı. Ben de o konuda üseniyorum umarım bu defa da kolayca veririm en azindan 55de kalmak yetiyor bana
Maşallah hep iyi ol canım. Bende genel olarak iyiyim. Sadece gün içinde çok fazla karnım sert oluyorÇok sukur iyiyiz canim sen nasilsin
Sağ ol kuzum Benimde oluyor bazen kendin kasiyor bebiş normaldir heralde alanlari daraliyor ya artikMaşallah hep iyi ol canım. Bende genel olarak iyiyim. Sadece gün içinde çok fazla karnım sert oluyor
Canım yaa sana da Allah yardım etsin inşallah da sıkıntı hiiiç çıkmasın kanama falan olmasın. Çok dikkat etmelisin kendine. Değişik değişik hastalıklar ya. Benim de kanım hiç durmuyor trombositler düşük olduğu için işte pıhtılaşamıyor kan. Benim doktor normal doğumda kanama riskin çok fazla o sebeple sezaryen yapacam hiç riske girmeyelim demişti bana. Sana da belki öyle bi şey diyebilirler.Ya bunu bilmiyordum canım geçmiş olsun . Morarma vs diyince benimkilerde aynı sentomlar bende von Willebrand var ama zaten genetik geçişli bir hastalık benimki sadece ailede kimse daha önce tanı alamamışkimde var bilmiyoruz , kanım aşırı sıvı trombositlerim çok az . Yani şöyle söyleyim elimi kestim şansım varsa durur yoksa acile . Burnum sürekli kanar hamilelik öncesindede şuan hamilelik sırasındada zaman zaman devam etti . Hayatım boyunca aspirin ibu profen tarzı ilaçlar yasak. Allah korusun sıkıntılı olabilir. Bakalım yani kanama başladığı zaman bende durdurması sıkıntı . Doğum için o yüzden her 4 haftada bir kan verdim rapor hazırlıyor hematoloji mesela normal doğumda kanamam çok olursa şunilaç verilecek her 10 dakikada bir kan bakılacak vs gibi bir rapor ben onu hastaneye sunacağım.. Allah yardımcımız olsun .. seninde inanıyorum bu ilaçlar iyi gelecek
Şükür iyi geçti. 1.510 gr olmuşMerhabaaa. İyiyiz Allah’a şükürler olsun
Geçmiş olsun. Ultrasonun da güzel geçer inşallahbizimde yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır
İnşallah. Bakalim önce sağlikla bi gelsinler de zaten koşturmaca uykusuzluk veririz eminimveririz inşallah ya çok almadım diye umutluyum 55 ideal canım bende isterim 55 olayım mükemmel olur
Canım elini koyup nasıl hissediyorsun. Yine son günlerde ben hissetmemeye başladım.. bazan çok merak ediyorum benimde Plesantam öndenİçini ferah tut canım bende elimi karnıma koymadıkça hissedemiyorum bazen. Bebiştir o minik tekme plasenta önde olduğu için yastık görevi görüyor hareketini hafifletiyor
Aynen bak ne güzel pozitif düşünmek her zaman daha iyi oluyor Perşembe günü kontrol var benimde ne çıkacak hiç bilmiyorum elimden gelen tek şey ilaçlarımı kullanmak ve bol bol dua etmek. Dünya'nın en mucizevi virüsü kötü anlamda değil ama virüs gibi bütün dengemizi bozuyorlar ya benzetme yaptım.Canım o kadar haklısın ki. Ben de ilk gebeliğimde düşük yaşadım, bunda da senin gibi ilk üç ay yine düşük riski sebebiyle yattım. Tam her şey normale döndü artık rahatım dedim bu sefer de başıma bu geldi. Normalde ben çok pozitif biriyimdir her şeyden böyle olumlu bi şey bulmaya çalışırım. Yine aynısıydım hiç umudumu kaybetmemiştim. Her hafta kan tahlili veriyorum tüm hastane tanıdı artık beniher kan vereceğim gün bugün bak ne güzel çıkacak sonuçlarım diyorum her seferinde daha kötüye gidiyor binbir umutla başladığım günler başıma zehir oluyor. Ve her seferinde yeni bi hastalık bi zorluk buluyor geliyor. Allah beterinden saklasın. Diyorum ki bak takiplisin, bilinçlisin en ufak bi şeyde hemen müdahale ettiriyorsun güzel olacak. Anasın sen ana diyorum ve ertesi gün yola hiçbi şey yokmuş gibi devam etmeye çalışıyorum şartlar elverdikçe. Dediğin gibi sonu hepimiz için çok güzel olsun artık yorulmayalım bunalmayalım şöööyle hamileliğin prensesliğini yaşayalım biraz da nolur lütfen yani
MaşallahŞükür iyi geçti. 1.510 gr olmuşinşallah seninde iyi geçer
Çikolata yiyip uzanıyorum ya da soğuk su içip genelde akşam uyumadan önce yapıyorum hissediyorum artık ne zaman uyuyor ne zaman uyanık az çok anlıyorum hareket az olunca uyanık olduğunu tahmin ettiğim saatlerde yapıyorumCanım elini koyup nasıl hissediyorsun. Yine son günlerde ben hissetmemeye başladım.. bazan çok merak ediyorum benimde Plesantam önden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?