- 7 Şubat 2022
- 3.668
- 2.547
- 83
- 28
Rabbim yardımcın olsun canm ya kolay geçsin inşallah bu süreç hepimiz için .Benim ağrım yok kuzum bende bebek toplanması sandım ama bebek toplanması tek bölgesi olur her yer sert olmaz birde iki bebek her seferinde aynı anda taş gibi olmaz bebek toplanması nst de çıkmaz çünkü bebeğin olduğu yer hariç diğer yerler yumuşak olur. Benim nefesim kesiliyor basınç oluyor sonra taş gibi oluyor hareket edemiyorum nst de 100 üstü çıkıyor kasılmalar. Keşke toplanma olsaydı ama değilama işte hep dinleniyorum Allah’a emanet ettim yarında kontrol var zaten ikizlerde bu haftalarda başlıyor zorluklar hayırlısıyla geçer zaman inşallah
Benim afacan dönmüs hatta erken degilmi hocam dedim yok dediKızlar bebeği dönmeyen var mı ? Benim bebiş popo aşşağı hala.. doktor zamanı var dedi ama bu haftalarda dönmesi istenilir demişti . Yarın perinatolojide randevum var orayada soracağım ama .
Neden iki haftaya dusurdu canim kontrolleri bana bir ay sonra gel dedi Ağustosta gidicem.Bende bugün kontrole gittim doktorum bundan sonra 2 haftada 1 gel dedi. Hastanenin gebelik okuluyla görüştüm eğitimler neler vs diye ona da gitmeyi düşünüyorum inşallah bir sıkıntı olmazsabebiko da güzel bir görüntü vermedi başını geriye doğru yatırdı durdu
İnşallah canım Allah’ın izniyleRabbim yardımcın olsun canm ya kolay geçsin inşallah bu süreç hepimiz için .
Teşekkur ederim canim bende hep dua ediyorum hamişlere isim olarak edemesemde şu ara balik hafizali oldugum için isimleri hatrlayamiyorumKızlar namazdan sonra ilk defa isimli dua edeyim dedim kimin kullanıcı adı aklıma geldiyse tek tek dua ettim zorladım resmen hafızamıhatırlamadıklarım içinde toplu ettim Allah kabul etsin inşallah
Aşkım o gün kendi doktorum yoktu başkasına gittim hiçte memmun kalmadım zaten sorma . Birde dedi bebek böyle ilte sezeryan demek bakalım vs diye . Hayır sezeryandan kaçınmıyorum ama daha küçük bu bebek sürekli döner zaten . Ne insanın moralini bozuyorsunBenim bebekler bi baş asagı bi baş yukarı değişiyor her kontrolde ayrıca bu haftalarda baş aşagı olması doğum demek değil canım doktorlar niye böyle panik yaptırıyor anlamış değilim bazı bebekler 9 ay baş asagı duruyor eltimin oğlu gibi
Kızlar namazdan sonra ilk defa isimli dua edeyim dedim kimin kullanıcı adı aklıma geldiyse tek tek dua ettim zorladım resmen hafızamıhatırlamadıklarım içinde toplu ettim Allah kabul etsin inşallah
Ya doktorun gıcıklığı o gün keşke kendi doktorumu bekleseydim sinir etti beni gereksiz yereCanım benim de 29’du geçen gün 31 ölçtü. 25’in altına düşünce riskli oluyor sen fazla ayakta kalıp yorulma ve çok yürüme yeter sıkma canını. Ben işe gidip geliyorum mesela çok sıkıntılı bir uzunluk değil
Canım benimki günde birkaç kez bile dönüyor olabilir her gittiğimde farklı yerde dkdkdkd Stres yapma daha çooook var döner annesi
Yok aşkım erken değil ama 38 de dönen bile varmış bakalım hanımefendi napacakBenim afacan dönmüs hatta erken degilmi hocam dedim yok dedi
Sezeryan mı normal mi ona karar vermeye tekil gebeler için erken ya bazıları sırf para almak için bile sezeryan diyor boşver kendi doktorun hariç takma kimseyiAşkım o gün kendi doktorum yoktu başkasına gittim hiçte memmun kalmadım zaten sorma . Birde dedi bebek böyle ilte sezeryan demek bakalım vs diye . Hayır sezeryandan kaçınmıyorum ama daha küçük bu bebek sürekli döner zaten . Ne insanın moralini bozuyorsun
3.trimester da takipleri 2 haftada 1 yapıyormuş doktorum. Gerçi tıp okuyan kuzenim var o da aynısını dedi 28.haftadan sonra 2 haftada 1 çağırırlar demiştiNeden iki haftaya dusurdu canim kontrolleri bana bir ay sonra gel dedi Ağustosta gidicem.
Benimkide başı yukarıda. Banada her seferinde ters diyor . Ama sorun değil benimki sezeryan olacağı için. Benim ilk bebeğimde 35 de bile tersti. Ben gir gir yapar gibi emekledim çocuk döndü.Kızlar bebeği dönmeyen var mı ? Benim bebiş popo aşşağı hala.. doktor zamanı var dedi ama bu haftalarda dönmesi istenilir demişti . Yarın perinatolojide randevum var orayada soracağım ama .
Döner döner prensesler nazli oluyor ondandirYok aşkım erken değil ama 38 de dönen bile varmış bakalım hanımefendi napacak
Her doktorun Farkli demekki gidişatı3.trimester da takipleri 2 haftada 1 yapıyormuş doktorum. Gerçi tıp okuyan kuzenim var o da aynısını dedi 28.haftadan sonra 2 haftada 1 çağırırlar demişti
Olabilir canımHer doktorun Farkli demekki gidişatı
Vallaha canım hiç önemsemiyorum dönerse kendi bilir dönmezse sezeryanada okeyimBenimkide başı yukarıda. Banada her seferinde ters diyor . Ama sorun değil benimki sezeryan olacağı için. Benim ilk bebeğimde 35 de bile tersti. Ben gir gir yapar gibi emekledim çocuk döndü.
Ben gittim eşimle birlikte mezuniyet belgemi de aldımBende bugün kontrole gittim doktorum bundan sonra 2 haftada 1 gel dedi. Hastanenin gebelik okuluyla görüştüm eğitimler neler vs diye ona da gitmeyi düşünüyorum inşallah bir sıkıntı olmazsabebiko da güzel bir görüntü vermedi başını geriye doğru yatırdı durdu
Ayyyyy hadi maşallah be çok sevindim gerçektenEvet canım çıktım, yolumuza devam,açıklık ilerlememiş çok şükür bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?