- 12 Ocak 2017
- 353
- 363
- 103
- 32
Hamileyken değil de doğumdan sonra felaket derecede çatlama ve kopmaya yakın parçalanmalar olmuştu doktor garmastan diye bir pomat yazmıştı hayatımı kurtaran bir krem diyebilirim hatta şimdiden alıp koydum kenara bir doktorla danış eğer zararı yoksa kullanmanın kesinlikle tavsiye ederim ( o zamanlar devlet karşılıyor ama sanırım şu an özele girdi )Kızlar göğüs ucu çatlayan var mı? Benim bildiğiniz parçalandı. Düzenli olarak lansinoh sürüyorum ama asla fayda etmedi. Emzirsem tamam diycem ama daha bebek doğmadan bu kadar hassasiyet nedir anlamadım ya. Biri zeytinyağıyla kantaron yağını karıştırıp pamuğa dök gece öyle yat yazmış onu deniycem ama benim gibi olan var mı? Bildiğiniz etim kopmuş ya ağliycam
Sen telefondan arayarakmi basvurdun canim bide eşin asgari ucret ustumu aliyor bnm eşim asgri ucret ustu aliyor kiradayiz ama cikmadiBende olumsuz yanıt yazmıyor csnım doğum bekleniyor cevabı geldi
Cam dahami saglikli olur bilmiyorumkiBen 2 adet avent cam 120 ml almıştım. Ml açısından ikisinin arasında da bir fark yok. Sen plastik mi kullanmak istersin cam mı buna karar ver canım hangisi içine sinerse.
Camda kirilirmi acaba ablama kalsa hic alma duruma gore alirsin diyor.Yeni doğan için 120 yeterli yine yenidoğan için cam güzel ama sonrası için cam kullanışsız ve 120 küçük
Ay Allah yardimcin olsun canim benim hastaneden saglikli haberlerle dönSen gel bide Kıbrıs’ı gör nem konusundakorkudan cam açmıyorum klimanın altından çıkmıyoruz bugün hastaneye gidicem arabaya nasıl yetişirim onu düşünüyorum
Plastikler de bpa içermiyor ama sanki koku kalıyor gibi ben cam tercih ediyorum kaynatıyorum da sterilizasyon açısından daha kolay, plastikte kullandim büyüdüğü zaman düşürüp kırar diye korkudanCam dahami saglikli olur bilmiyorumki
Yenidoğan da biz destekleyecegiz cam öyle bı düşmeye fln kirilmiyor kalın ama şöyle bir yaş gibi dönemde alıp bı yere çarpar kırar diye plastige geçmiştim büyüdüğü zaman biberon cam gözümü daha çok korkutuyor benimCamda kirilirmi acaba ablama kalsa hic alma duruma gore alirsin diyor.
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımKontrole gidiyorum kızlar dua edin lütfenbugün de bel ayak ve hafif sancı gibi bişeyim var
Yok canım uygulamadan başvurdum İstanbul Senin uygulamasından. Bizim ev kira dğeil ama kayınpederimin üzerineSen telefondan arayarakmi basvurdun canim bide eşin asgari ucret ustumu aliyor bnm eşim asgri ucret ustu aliyor kiradayiz ama cikmadi
Hayırlı haberlerle inşallah canımKontrole gidiyorum kızlar dua edin lütfenbugün de bel ayak ve hafif sancı gibi bişeyim var
Geçmiş olsun canım, düzelirmi böyle şeyler bilmiyorum ama ciddi seviyede sorun oluşturmamasını temenni ediyorum senin adınaBen kontrolden çıktım kızlar herşey yolunda Perinatoloji tekrar 4 hafta sonra görmek istedi .. sol rahimden akan damar çok yavaş ama sağ taraf normal .. birkez daha görecek,bu 3 cü sefer olacak sonra devam edermi doğuma kadar bilmiyorum .. gebelik şekeri + bu damar birdaha kontrol edelim bakalım dediler .. Bebek iyi şükür karın sertleşmelerime gün içinde 5/6 kez olması normal rahim artık alıştırma yapıyor dedi. 1 saat içerisinde ard arda gelmesini istemiyoruz sadece dedi .
Anladim kuzum ya bana direk red geldiYok canım uygulamadan başvurdum İstanbul Senin uygulamasından. Bizim ev kira dğeil ama kayınpederimin üzerine
Yakınının bedelsiz oturuyor seçeneğini seçmiştim
Eşim asgari üstü alıyor ama hesabına her zaman asgari yatar o yüzden asgari seçtim
Neden bu yardımı istiyorsunuz yazmışlardı
Bende
Eylülde doğumum denk geliyor kızımın anaokulu ile aynı ay iki çocuğun ayrı masrafları zor olucağını o yüzden bu yardımın bana faydası olcağını yazmıştım
Ki gerçekten öyle. Kızımı anaokuluna yazdırcaz kayıt parası alıyolar 5.10 k arası
6.7 binlik alışveriş vs istiyolar
Üstüne bebeğim doğacak doğum param var, eksikler var
Bu pakette yine var bi çok eksik
Anladim canimYenidoğan da biz destekleyecegiz cam öyle bı düşmeye fln kirilmiyor kalın ama şöyle bir yaş gibi dönemde alıp bı yere çarpar kırar diye plastige geçmiştim büyüdüğü zaman biberon cam gözümü daha çok korkutuyor benim
Evet canım cam daha sağlıklı. Plastik hafif belki kullanması daha hafif ama ben kesinlikle cam diyerek almıştımCam dahami saglikli olur bilmiyorumki
Canım şimdilik her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Ciddi bir şey oluşturmadan böyle böyle devam etsin geri kalan hamilelik.Ben kontrolden çıktım kızlar herşey yolunda Perinatoloji tekrar 4 hafta sonra görmek istedi .. sol rahimden akan damar çok yavaş ama sağ taraf normal .. birkez daha görecek,bu 3 cü sefer olacak sonra devam edermi doğuma kadar bilmiyorum .. gebelik şekeri + bu damar birdaha kontrol edelim bakalım dediler .. Bebek iyi şükür karın sertleşmelerime gün içinde 5/6 kez olması normal rahim artık alıştırma yapıyor dedi. 1 saat içerisinde ard arda gelmesini istemiyoruz sadece dedi .
Alayim o zamanEvet canım cam daha sağlıklı. Plastik hafif belki kullanması daha hafif ama ben kesinlikle cam diyerek almıştımkırılırsa da o zaman düşünürüm kırılır diye de almamazlık yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?