Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Ay evet bende normalde 50 kilolardayim. Boy 163. Aslında aman aman çok zayıf görünmüyorum. Ama kilo alınca yüzüm falan dolu dolu oluyor.

Anladım balım iyi yapmışsın o zaman. Hazır dimi tüm eşyaları falan? Eksik falan kaldı mı?
Hazır yavrum sadece hurclaması kaldı. Bide biberonların steril edilmesi kaldı onu da annem diyor biraz daha bekleyelim yoksa yine kirlendi sanır yıkarım bende bu haftadan sonra hurçlara koyar hastane çantamı hazırlarım sadece ıslak mendil almadım önermiyorlar diye aklım karışıyor o konu da sen naptın islak mendili

Kızlar şimdi benim serviksimi en son bir doktor 26, diğeri 30 ölçmüştü. Doktorum hiç bana demedi şu zaman gel diye. Benim de o an sormak aklıma gelmedi. En son 26. Haftamda gitmiştim. Şuan 27yim. 30da giderim Bidaha diye düşünüyorum doktora ama geç mi olur sizce daha mı erken gitmeliyim ? Bu şekilde hafif kısalma olan arkadaşlarım siz kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrole ?

Sen yine de yat dinlen yavrum önemli konular. Ve açılman yok bu güzel bişey stres yapma

Sen yine de yat dinlen yavrum önemli konular. Ve açılman yok bu güzel bişey stres yapma
Bir arkadaşımla konuştum haftaya da çıkarsa yatırabilirler seni dedi. İlk gebeliğim ve dedikleri herşeyi takıyorum. Kasılmalardan dolayı hastane yatışı verilir mi ki?

Tabiki sen bilirisn canım ama ben son haftalarda Aranın çok uzatılmasını istemiyorum doktorum da öyle. İkiz gebeyim diye haftada bir yaptık artık ama sen 14 günde de bir yani iki haftada bir git bence. Ayrıca bu haftalardan sonra zaten rahim ağzı uzunlugu kısalır doğuma kadar sana söylenen de suan kötü değil korkma

Bir arkadaşımla konuştum haftaya da çıkarsa yatırabilirler seni dedi. İlk gebeliğim ve dedikleri herşeyi takıyorum. Kasılmalardan dolayı hastane yatışı verilir mi ki?
Kasılmalar düzenli ve şiddetliyse genelde yatırır bazı doktorlar ama yatırmadan önce belli bi ilaç tedavisi uygulanır. Eğer açılmalar eşlik etmişse veya kasılma şiddeti yüksekse o zaman gözetim altında kalmak için yatış verilir. Benim düzensiz ama gün için de 15 defa falan kasılmam oluyor suan ilaç kullanıyorum işe yarıyor birazda olsa. Rahim ağzım da kapalı diye stres yapmıyorum ilk günler yapıyordum. Doktorun senin için en iyisini yapar emin ol

Hahah anneni yerim ya best anneanne Aman tek o kalsın zahmetli iş değil zaten halledilir biberon falan. Islak mendili %99 su içerikli aldım sadece dışarı çıktığımda vs kullanmak için. Evde de ıslak mendil kutusu aldım içine bebek pamuğunu günlük ıslatıp koyucam onunla temizliğini yapıcam. Çok perperişan olursa yıkarım popişini Böyle düşündüm pişik olmaması için.

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın sağlıkla zamanında kucaklarımıza alalım

Anladım canım evet doğru diyorsun ben de arada kaldım ne yapsam diye

Canım bence kontrol gününü uzun tutma. Ben olsam haftaya giderim 2 haftada gitmiş oluyorsun kontrole ki bence olması gereken bu. Mehlika da bak sık gidiyor kontrollere ölçtürüyor. U Umayis ikiz gebelik gidiyor. Bana gebelik şekeri çıktığından bu yana haftalık bakıyorlar. O yüzden bazı durumlarda ihmal etmemek lazım.

Annem de kardeşimde babamda baya heyecan var geçen kardeşim de geldi aman allahım kalkmama izin vermiyor ha bire şekerimi ölçüyor tansiyona bakıyoraileler iyi ki varlar Bende pamuktan aldım mantıklı geldi. Islak mendil markan neydi canık

Ya allah bozmasın, heyecanınız mutluluğunuz daim olsun inşallah. Bunlar çok kıymetli güzel şeyler Bu canım ıslak mendil.

Eklentiler

• IMG_8352.webp
    23 KB · Görüntüleme: 18
Haklısın canım haftaya giderim ben de olmadı

Bence kilon çok iyi, ben de 178 boyum, 73 kiloyla hamile kaldım sanırım, şimdi 80 olmuşum. Normal kilom da hep 70-72 arasıdır

Bence kilon çok iyi, ben de 178 boyum, 73 kiloyla hamile kaldım sanırım, şimdi 80 olmuşum. Normal kilom da hep 70-72 arasıdır
Senin de gayet iyi canım benim kız kardeşimin boyu da 178-180 arası hiç belli olmuyor kilosu ne kadar alırsa alsın, uzun boyun bazı avantajları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…