Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Kizlar açlik sekerim surekli dusuk cikiyordu bi tane içti köfte yedim bi kac gun once ondan sonra sekerim hic dusmuyor Doktorum yillik izinde hala Normalde 14ağuştosta gitmem lazim ama boyle surekli yuksek cikarsa baska doktora gitsemmi acaba sapitti degerlerim yine U Umayis @luckykus @LadyNurr
Ne yiyorsun mesela şekerini kaç saate ölçüyorsun bide kaç çıkıyor canım

Aşkım benim makineyi hiç sorma dün akşam dışardaydık bak böyle çıkartıp durdu sonra düzeldi 😂 Yapaya sordum yapay; eller iyice temizlenmeli elde asla parfüm, ter, kolonya gibi artıkların kalmaması gerektiğini ve stripin temiz olması gerektiğini sonrasında da parmağın aynı yerden delinmemesini ve çok fazla kan gelsin diye sıkılmaması gerektiğini söyledi. Yanlış çıkartabiliyormuş işte.
Aa bak demekki olabiliyor ara sıra manyıyor bu makinalar.

Yok canım benim hiç yanlış çıkmıyor hatta yüksek çıkınca hep iki kez ölçerim bi iki rakam en fazla değişir makinen bozuk olabilir mi
Yok canım benimki baya fark atıyor bende baktım 2/3 kez aynı sonuç çıkınca onu örnek alıyorum 🤣 ama tek benim makina değilmiş demekki

Kizlar açlik sekerim surekli dusuk cikiyordu bi tane içti köfte yedim bi kac gun once ondan sonra sekerim hic dusmuyor Doktorum yillik izinde hala Normalde 14ağuştosta gitmem lazim ama boyle surekli yuksek cikarsa baska doktora gitsemmi acaba sapitti degerlerim yine U Umayis @luckykus @LadyNurr
Mesela kaç çıkıyor canım ? Bir tane içli köftenin yükselttiği en fazla ertesi gün sabah kahvaltısını etkiler

Kızlar bir haftadır ishalim çoğalıyor gittikçe doktorum reflor şase verdi probiyotikmiş zaten biri daha demişti ishalim diye dün cevap yazmayı unutmuşum doktoruna sorsun bi genelde hamilelikte bu kullanılır çünkü
Benimde 3 gün sürdü çok yorgun düşürdü ama bugün fayda etti probiyotik banada. Bide kefir içiyorum sevmezdim ama hem ishalde de faydaliymis bebegede yarasın diye 🥲

Kızlar 2 haftadır uçuk yarası var dudağımda ne yapsam toparlanmadı, krem kullanan oldu mu aranızda? Yarın aile hekimine gideceğim haftaya da kadın doğumdan randevum var
Ben kullandım canım ismi vectavir hemen geçiriyor

Sabah açlik 97 Tokluk 142
Öğle açlik 92. Tokluk 106
Akşam açlik 106 Tokluk 111
Sabah domates salatalik peynir yumurta iki dilim kepek ekmeği ve sut içtim oglen
Brokoliyi haşladim yoğurtla yedim yaninda nohutlu etli yemek yapmistim birde salata yedim ekmek yemedim belki cikariyordur diye akşamda Kiymali Kabak yemeği yapmistim yaninda yogurt ekmeksiz😶Ara ogunlerde bugun ayran ictim badem ve ceviz yedim sayili oda açlik yemekten yarim saat once tokluk yemekten 1saat sonra olcuyorum canimmm🥰🥰

Sabah domates salatalik peynir yumurta iki dilim kepek ekmeği ve sut içtim oglen
Brokoliyi haşladim yoğurtla yedim yaninda nohutlu etli yemek yapmistim birde salata yedim ekmek yemedim belki cikariyordur diye akşamda Kiymali Kabak yemeği yapmistim yaninda yogurt ekmeksiz😶Ara ogunlerde bugun ayran ictim badem ve ceviz yedim sayili oda açlik yemekten yarim saat once tokluk yemekten 1saat sonra olcuyorum canimmm🥰🥰
Mesela kaç çıkıyor canım ? Bir tane içli köftenin yükselttiği en fazla ertesi gün sabah kahvaltısını etkiler
Dunde açliklar 97çikti aksamki aclik şekeride 106 çikmisti benim genel olarak acliklar yukseliyor nedense 😐

Kuzum sabah yediğin kepek ekmek çıkarmış yoksa bak diğerleri şeker değil zaten ben kepek ekmekte diğer hiç bir ekmeği de yiyemiyorum bende aşırı şeker çıkarıyor böyle de değil. Hiç takana takma panik yapma değerlerin böyleyse güzel. Sadece açlık şekerin akşam bi tık fazla çıkmış oda her zaman öyle değil diye normal ❤️

Kuzum sabah yediğin kepek ekmek çıkarmış yoksa bak diğerleri şeker değil zaten ben kepek ekmekte diğer hiç bir ekmeği de yiyemiyorum bende aşırı şeker çıkarıyor böyle de değil. Hiç takana takma panik yapma değerlerin böyleyse güzel. Sadece açlık şekerin akşam bi tık fazla çıkmış oda her zaman öyle değil diye normal ❤️
Yarin hiç ekmek yemeden deniycem bide Bakalim nasil cikacak sonuç.♥️zaten bundan bi kac gun once aclik hep 60 larda çikiyordu o zmnda kepek ekmek yiyordum ne oldu şimdi anlamadim..Tamamen kesicem artik deneye deneye dengeliycz sanirim şekeri🤩

Kaç çıkıyor canım açlık ve tokluk genelde sabah, öğle, akşam ve gece

Dunde açliklar 97çikti aksamki aclik şekeride 106 çikmisti benim genel olarak acliklar yukseliyor nedense 😐
Kuşum normal bu değerler hiiiiiç kafanı takacağın bir şey yok. 2 dilim kepek ekmeği fazla gelmiş onu 1 e düşür. Akşam ara öğün de 1 kase yoğurt 2 ceviz ye sabaha dengelenmiş olur şekerin. Sen benim değerleri görsen kafayı yersin hajsjsj

Of bende bi alınganlık var normal mi bilmiyorum ama eşime küsüp duruyorum ki ben böyle biri asla değilim 😂😂 nasıl geçecek bu saçma sapan yeni gelen alınganlık, küsme, kırılma güncellemesi bilemiyorum ama çok yordu beni bugün. Bir de çok kıskançlık başladı allahım kafayı yiycem kadın müşteriyle konuşuyor diye kızardım bozardım ki ne alakaaaaaa vallahi böyle biri değilim jajsj

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Gün içinde bebeğim elhamdülillah güzel hareketli. Bazen şöyle bir şey oluyor, kendini öyle bi yaslıyor ki karnıma hani kafası poposu sırtı nerdeyse dışardan görünüyor karnım böyle yamuk yumuk bir hal alıyor. O dokununca sert haliyle ama kasılma olduğunu düşünmüyorum ağrı sızı gerginlik olmuyor çünkü. Yaşıyor musunuz böyle şeyler ? (30+0)

Yarin hiç ekmek yemeden deniycem bide Bakalim nasil cikacak sonuç.♥️zaten bundan bi kac gun once aclik hep 60 larda çikiyordu o zmnda kepek ekmek yiyordum ne oldu şimdi anlamadim..Tamamen kesicem artik deneye deneye dengeliycz sanirim şekeri🤩
Evet bi öyle dene benimde ilk sorun yoktu sonra ona da çıktı ☺️

Back
X