Bende aynı senin gibiyimBen hosur hosur uyuyorum vallaarada uyanıyorum, uyanınca hareketliyse anca öyle anlıyorum
Evet canım benim plasenta öndeSenin plasenta önde demi o yüzden tam hissedemiyorsundur. Benim plasenta altta. Bazen yandan küçücük bir şeyle ittiriyor ya ayağı yada diziyle. Çoğunlukla sağ taraftan top şekliyle çıkıyor.
Aşkım benim makineyi hiç sorma dün akşam dışardaydık bak böyle çıkartıp durdu sonra düzeldiL luckykus U Umayis ya kızlar sizin makinalarda bazen saçma saalak ölçümler yapıyorum ? Bu sabah bir ölçtüm 160 olamaz dedim tekrar ölçtüm 140 2 kez daha 140 ı görünce 140 yazdım şimdi küçücük kase salata ve az yoğurt yedim 160 çıktı yine sonra 4 kez tekrarladım olamaz çünki 120 lere düştü . Aşırı saçma değilmi ?
Yok canım benim hiç yanlış çıkmıyor hatta yüksek çıkınca hep iki kez ölçerim bi iki rakam en fazla değişir makinen bozuk olabilir miL luckykus U Umayis ya kızlar sizin makinalarda bazen saçma saalak ölçümler yapıyorum ? Bu sabah bir ölçtüm 160 olamaz dedim tekrar ölçtüm 140 2 kez daha 140 ı görünce 140 yazdım şimdi küçücük kase salata ve az yoğurt yedim 160 çıktı yine sonra 4 kez tekrarladım olamaz çünki 120 lere düştü . Aşırı saçma değilmi ?
Denedim telefonum ve kulaklık aynı marka olmadığı için olmadı, canlı dinlemeye geçmediBen bilgisayardaki kulaklığı bağladım telefona oyuncu kulaklığı en iyi bununla duyarım diye düşündüm belki o yüzden becerememiş olabilirim
Bende diyorum ki gece uykudan uyandırmıyor inşallah doğunca da geceleri böyle olur diyorumBende aynı senin gibiyim
Yok yok yetiştirirsin ütülemene bence gerek bile yok yıkasan tamamdırEvet inanılmaz sıcakkk mahvoluyorum ben işten eve gelene kadar Allah yardımcımız olsunÇok şükür ama gerçekten çok sevindim güzel habere
Ben de dayanamazdım ama artık doktora gitmekten de izin almaktan da 3500 lira muayene parası vermekten de sıtkım sıyrıldı battım bittimO yüzden bi kerelik böyle uzun ara vereyim dedim, gittiğimde 31 falan oluyorum inşallah sonrasında doktor kendisi 15 günde bir çağıracak zaten en az. Ama sen git tabii ki
İnşallah ya2.ye hamile arkadaşım şimdiden yap bitir 30’dan sonra ağırlaşınca zorlanırsın dedi diye biraz uğraşıyorum aslında. Ama olduğu kadar dediğin gibi
Benim minik bugün hiç etmedi nerdeyse ev supurdum bi o ara etti mi bilmiyorum ama durtuyorum hiç banamisin demiyo gerçekten benide çok yıprattı bu hareket işiAyyyy ben ben, hele şu hareket mevzusu yüzünden iyice arttı son günlerde
Dondurma ye uzan canım benimki dondurmaya baya tepki veriyorBenim minik bugün hiç etmedi nerdeyse ev supurdum bi o ara etti mi bilmiyorum ama durtuyorum hiç banamisin demiyo gerçekten benide çok yıprattı bu hareket işi
Benim 36 yı gördün mü hahsjsjYok canım benim hiç yanlış çıkmıyor hatta yüksek çıkınca hep iki kez ölçerim bi iki rakam en fazla değişir makinen bozuk olabilir mi
Canim iç zibin ben iki tane koydum 3tane uzun kollu zibin koydum 3tanede sifir kollu zibin koydum yedek kiyafet 3tane koydum bitanede Tulum koydum yeterlimis senceHazır yavrum sadece hurclaması kaldı. Bide biberonların steril edilmesi kaldı onu da annem diyor biraz daha bekleyelim yoksa yine kirlendi sanır yıkarımbende bu haftadan sonra hurçlara koyar hastane çantamı hazırlarım sadece ıslak mendil almadım önermiyorlar diye aklım karışıyor o konu da sen naptın islak mendili
Evet canım yeterli zaten çok kalınmıyor hastanede lazım olsa dahi getiren olurCanim iç zibin ben iki tane koydum 3tane uzun kollu zibin koydum 3tanede sifir kollu zibin koydum yedek kiyafet 3tane koydum bitanede Tulum koydum yeterlimis senceBattaniye 2tane Penye bi tane muslin koydum 10lu hastane cikişi almistim ztn hemşireye verileckleri direk onu koydum.
Sen bu değere göre şekersizlikten ölecen ahahahaBenim 36 yı gördün mü hahsjsj
Canim Cok sevindim durumunun stabil olduğuna çok sükür hadi hep birlikte saglikla doguralim inşallahHerkese teşekkür ederimhepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah
Hahaha kesinlikleSen bu değere göre şekersizlikten ölecen ahahaha
Sakın o hataya düşme. Benim de gözüme az göründükçe aldım aldım aldım… biri dedi patikli tulum iyi, öbürü dedi çıtçıtlı zıbın iyi, öteki dedi yandan fermuarlı iyi, bi başkası dedi patikli rahat etmiyor patiksiz iyi, yarım kollu, askılı, uzun kollu derkennnnnn başlarım böyle işe diyip hepsinden aldım. Dün en son baktığımda 0-3 ay arası olanlara ( ki sayamadım bile ) muhtemelen ben ilk 3 ay çamaşır bile yıkamicamYa bide yıkanınca benim gözüme az göründü biraz daha mı alsaydık bilemedim
Benimde uçuk çıktı canım bir haftadır falan var. Hematen sürdüm gündür 2-3 kez dün geçiyordu bugün tamamen soyuldu duş sonrasıKızlar 2 haftadır uçuk yarası var dudağımda ne yapsam toparlanmadı, krem kullanan oldu mu aranızda? Yarın aile hekimine gideceğim haftaya da kadın doğumdan randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?