Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Senin plasenta önde demi o yüzden tam hissedemiyorsundur. Benim plasenta altta. Bazen yandan küçücük bir şeyle ittiriyor ya ayağı yada diziyle. Çoğunlukla sağ taraftan top şekliyle çıkıyor.
Evet canım benim plasenta önde arada yer değiştiriyor netleşiyor bazen karınca gibi hissediyorum zaten çokta geç hissettim 18+larda hissettim

L luckykus U Umayis ya kızlar sizin makinalarda bazen saçma saalak ölçümler yapıyorum ? Bu sabah bir ölçtüm 160 olamaz dedim tekrar ölçtüm 140 2 kez daha 140 ı görünce 140 yazdım şimdi küçücük kase salata ve az yoğurt yedim 160 çıktı yine sonra 4 kez tekrarladım olamaz çünki 120 lere düştü . Aşırı saçma değilmi ?

Aşkım benim makineyi hiç sorma dün akşam dışardaydık bak böyle çıkartıp durdu sonra düzeldi Yapaya sordum yapay; eller iyice temizlenmeli elde asla parfüm, ter, kolonya gibi artıkların kalmaması gerektiğini ve stripin temiz olması gerektiğini sonrasında da parmağın aynı yerden delinmemesini ve çok fazla kan gelsin diye sıkılmaması gerektiğini söyledi. Yanlış çıkartabiliyormuş işte.

Eklentiler

• IMG_8338.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 32
Yok canım benim hiç yanlış çıkmıyor hatta yüksek çıkınca hep iki kez ölçerim bi iki rakam en fazla değişir makinen bozuk olabilir mi

Ben bilgisayardaki kulaklığı bağladım telefona oyuncu kulaklığı en iyi bununla duyarım diye düşündüm belki o yüzden becerememiş olabilirim
Denedim telefonum ve kulaklık aynı marka olmadığı için olmadı, canlı dinlemeye geçmedi
Bende aynı senin gibiyim
Bende diyorum ki gece uykudan uyandırmıyor inşallah doğunca da geceleri böyle olur diyorum

Yok yok yetiştirirsin ütülemene bence gerek bile yok yıkasan tamamdır

Kızlar 2 haftadır uçuk yarası var dudağımda ne yapsam toparlanmadı, krem kullanan oldu mu aranızda? Yarın aile hekimine gideceğim haftaya da kadın doğumdan randevum var

Canim iç zibin ben iki tane koydum 3tane uzun kollu zibin koydum 3tanede sifir kollu zibin koydum yedek kiyafet 3tane koydum bitanede Tulum koydum yeterlimis senceBattaniye 2tane Penye bi tane muslin koydum10lu hastane cikişi almistim ztn hemşireye verileckleri direk onu koydum.

Evet canım yeterli zaten çok kalınmıyor hastanede lazım olsa dahi getiren olur bende her biri için bir takım 10 lü set hemşireye verilecekleri koyucam yanına bir bez de eklemeyi unutma. Yedek olarak 3 er takım koyucam Extra bir pamuklu bir müslin örtü koyucam. Hem kollu hem yarım 3 er tane de zıbın koycam

Kızlar bir haftadır ishalim çoğalıyor gittikçe doktorum reflor şase verdi probiyotikmiş zaten biri daha demişti ishalim diye dün cevap yazmayı unutmuşum doktoruna sorsun bi genelde hamilelikte bu kullanılır çünkü

Ya bide yıkanınca benim gözüme az göründü biraz daha mı alsaydık bilemedim
Sakın o hataya düşme. Benim de gözüme az göründükçe aldım aldım aldım… biri dedi patikli tulum iyi, öbürü dedi çıtçıtlı zıbın iyi, öteki dedi yandan fermuarlı iyi, bi başkası dedi patikli rahat etmiyor patiksiz iyi, yarım kollu, askılı, uzun kollu derkennnnnn başlarım böyle işe diyip hepsinden aldım. Dün en son baktığımda 0-3 ay arası olanlara ( ki sayamadım bile ) muhtemelen ben ilk 3 ay çamaşır bile yıkamicam kullan at yapsam yeridir. O yüzden az gelirse alırsın internette 1 tık a bakıyo. Ben düştüm sen düşme

Kızlar 2 haftadır uçuk yarası var dudağımda ne yapsam toparlanmadı, krem kullanan oldu mu aranızda? Yarın aile hekimine gideceğim haftaya da kadın doğumdan randevum var
Benimde uçuk çıktı canım bir haftadır falan var. Hematen sürdüm gündür 2-3 kez dün geçiyordu bugün tamamen soyuldu duş sonrası

Kizlar açlik sekerim surekli dusuk cikiyordu bi tane içti köfte yedim bi kac gun once ondan sonra sekerim hic dusmuyor Doktorum yillik izinde hala Normalde 14ağuştosta gitmem lazim ama boyle surekli yuksek cikarsa baska doktora gitsemmi acaba sapitti degerlerim yine U Umayis L lucky

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…