Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Oyyyy hadi çok şükür kuzum çokkk sevindim ay maşallah sana da bebişimize deeee

çok teşekkür ederim herkes bana çok moral oldu bugun, megersem yeni başlıyormusuz

Ya bide yıkanınca benim gözüme az göründü biraz daha mı alsaydık bilemedim
Bana tam tersi fazla gibi geldi ya
Çok geçmiş olsun canım inşallah tek seferlik bir şeydir, tekrarlanmaz
Ben de Ağustos ortasında gidicem yani 1 ay koymuş olucam araya ama sen böyle deyince bi acaba oldum şimdi Serviks yetmezliği de var napsam ya. Ama doktor Ağustos’un 2.haftası gel dedi ben 3. haftasında gidicem sadece. 1 haftadan bişey olmaz dimi
Yukarıdaki yazdıklarımı oku balım ben 1 ayda gidicem mesela ama emin değilim sağlıklı olduğundan. Bebeğin hareketlerini hissettiğim için rahatım bu kadar
Çok şükür ya senin yazını görene kadar akla karayı seçtim çıktığın gibi yazsanaaaa 29’a girdik hadi bakalım

Kızlar çalıştığım için çok giremiyorum buraya o yüzden girdiğimde de okuyabildiğim kadar okuyup bazılarınıza yorum yapıyorum kendimce Sıcaklarla beraber çalışmak çok zorluyor eve gelince karın doyurmaktan başka hiçbir şey yapamıyorum. Bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başlamıştım yarısı yıkandı yarısı kaldı. Ütülükler desen dağ gibi birikmiş kenarda duruyor çalışırken hiçbirine yetişemiyorum

Kız eve zor geldim park yeri ara hastane ana baba günü sıcak, en son direksiyonu yumruklayacaktım çok gerildim geciktim bayağı

Valla canım ben dayanamam o kadar bide doktorum da normalde ayda bir yapar artık hafta da bir yapıyor riskli diye

Kozlar 27 haftalığım sancım çıktı nstde. Korkuyorum

Canım bende de 23. haftada sancı çıkmıştı ama düzenliydi beni direk yatırdılar 2 gün hastanede kaldım, çok karın ağrım vardı. Fitil, ilaç, serumla geçti nst'ler normale dönünce taburcu ettiler, işten izin aldım o zamandan beri sürekli evde dinleniyorum ne olur ne olmaz diye. Sen de genelde yatmaya çalış kendini yorma, senin sancı düzenli mi

Yenidoğan,0-3ay 6şar takım aldım bide 2-3 tulum, 3-6 aydan tulum var sadece

Ooohh maşallah maşallah daha ne olsun kv de helal olsun valla ne güzel sana bi şey bırakmıyormuş
Evet valla dün bir pilav yaptım. Kadin sevinçten beni bir övdü bir övdü kendimden utandım cidden. Mesela bazen bulaşıkları yikadigimda yapmasaydın ben yikardim der.

Maşallah. Boyle böyle geçecek zaman.

Evet canım cidden öyle hamilelik yarı delilik sonrası tam zamanlı delilik
Bugün eşim de bana sen kafayı yemişsin dedi ya saatten uyku kayıtlarıma baktım 8 saat uykunun tamamı hafif uyku aralarda da uyanmışım 4-5 kere niye böyle dedi bende Azer bülbül yatamiyorum şarkısını ses kaydı attım delirdim zannetti adam

Ya evet insan hareketlerini vs hissedemeyince yada az hissedincede geriliyor.bazen sanki karınca yürüyor etimin altında keşke hep aşırı net olsada rahat olsak
Senin plasenta önde demi o yüzden tam hissedemiyorsundur. Benim plasenta altta. Bazen yandan küçücük bir şeyle ittiriyor ya ayağı yada diziyle. Çoğunlukla sağ taraftan top şekliyle çıkıyor.

Hiç strese girme canım daha çok süre var yetiştirirsin her hafta bir sepet yapsan da yetişir

Düzenli mi değil mi inanın bilmiyorum doktorumda sadece sancıların var bir hafta gözlemleyelim dedi. Ama ara ara alt karnıma ağrı girip çıkıyor ama saniyelik sürüyor

Kız eve zor geldim park yeri ara hastane ana baba günü sıcak, en son direksiyonu yumruklayacaktım çok gerildim geciktim bayağı
Evet inanılmaz sıcakkk mahvoluyorum ben işten eve gelene kadar Allah yardımcımız olsun Çok şükür ama gerçekten çok sevindim güzel habere
Valla canım ben dayanamam o kadar bide doktorum da normalde ayda bir yapar artık hafta da bir yapıyor riskli diye
Ben de dayanamazdım ama artık doktora gitmekten de izin almaktan da 3500 lira muayene parası vermekten de sıtkım sıyrıldı battım bittim O yüzden bi kerelik böyle uzun ara vereyim dedim, gittiğimde 31 falan oluyorum inşallah sonrasında doktor kendisi 15 günde bir çağıracak zaten en az. Ama sen git tabii ki
Hiç strese girme canım daha çok süre var yetiştirirsin her hafta bir sepet yapsan da yetişir
İnşallah ya 2.ye hamile arkadaşım şimdiden yap bitir 30’dan sonra ağırlaşınca zorlanırsın dedi diye biraz uğraşıyorum aslında. Ama olduğu kadar dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…