- 31 Ekim 2023
- 363
- 387
- 23
Oyyyy hadi çok şükür kuzum çokkk sevindim ay maşallah sana da bebişimize deeeeArkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dediçok şükür bu haftayı da atlattık
Ozamanda yeri daralıyormuş canımİnşallah biraz büyüdükleri zaman net hissederiz
Ben hosur hosur uyuyorum vallaOzamanda yeri daralıyormuş canımkardeşim benim haftada mesela hareketten uyuyamıyormuş .
çok teşekkür ederim herkes bana çok moral oldu bugun, megersem yeni başlıyormusuzDoğum günün kutlu olsun canımm35 ten bildiriyorum en güzel zamanların başlıyor sakın kötü hislere kapılma daha bilinçli, aklı başında, daha olgun hissediyorsun kendini. Yaşlanmak ne kelime yahuuu en güzel zamanları vallahi bak güven bize daha yaşayacak nice güzel mutlu günlerin var karamsarlığa kapılma lütfen
Bana tam tersi fazla gibi geldi yaYa bide yıkanınca benim gözüme az göründü biraz daha mı alsaydık bilemedim
Çok geçmiş olsun canım inşallah tek seferlik bir şeydir, tekrarlanmazSabah uyandım mide bulantısı ile daha sonra tost yapıp yedim ve af edersiniz herşeyi kustum daha sonra ishal olduğumu fark ettim doktorumu aradım. Dahiliyeye gel dedi. Tam hazırlanırken belime adet sancısı gıbı 2-3 sen bir ağrı girdi doktorum hemen çağırdı ve bu şekilde öğrendim
Ben de Ağustos ortasında gidicem yani 1 ay koymuş olucam araya ama sen böyle deyince bi acaba oldum şimdiTabiki sen bilirisn canım ama ben son haftalarda Aranın çok uzatılmasını istemiyorum doktorum da öyle. İkiz gebeyim diye haftada bir yaptık artık ama sen 14 günde de bir yani iki haftada bir git bence. Ayrıca bu haftalardan sonra zaten rahim ağzı uzunlugu kısalır doğuma kadar sana söylenen de suan kötü değil korkma
Yukarıdaki yazdıklarımı oku balım ben 1 ayda gidicem mesela ama emin değilim sağlıklı olduğundan. Bebeğin hareketlerini hissettiğim için rahatım bu kadarKızlar şimdi benim serviksimi en son bir doktor 26, diğeri 30 ölçmüştü. Doktorum hiç bana demedi şu zaman gel diye. Benim de o an sormak aklıma gelmedi. En son 26. Haftamda gitmiştim. Şuan 27yim. 30da giderim Bidaha diye düşünüyorum doktora ama geç mi olur sizce daha mı erken gitmeliyim ? Bu şekilde hafif kısalma olan arkadaşlarım siz kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrole ?
Çok şükür ya senin yazını görene kadar akla karayı seçtim çıktığın gibi yazsanaaaaArkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dediçok şükür bu haftayı da atlattık
Kız eve zor geldim park yeri ara hastane ana baba günü sıcak, en son direksiyonu yumruklayacaktım çok gerildimBana tam tersi fazla gibi geldi ya
Çok geçmiş olsun canım inşallah tek seferlik bir şeydir, tekrarlanmaz
Ben de Ağustos ortasında gidicem yani 1 ay koymuş olucam araya ama sen böyle deyince bi acaba oldum şimdiServiks yetmezliği de var napsam ya. Ama doktor Ağustos’un 2.haftası gel dedi ben 3. haftasında gidicem sadece. 1 haftadan bişey olmaz dimi
Yukarıdaki yazdıklarımı oku balım ben 1 ayda gidicem mesela ama emin değilim sağlıklı olduğundan. Bebeğin hareketlerini hissettiğim için rahatım bu kadar
Çok şükür ya senin yazını görene kadar akla karayı seçtim çıktığın gibi yazsanaaaa29’a girdik hadi bakalım
Valla canım ben dayanamam o kadar bide doktorum da normalde ayda bir yapar artık hafta da bir yapıyor riskli diyeBana tam tersi fazla gibi geldi ya
Ben de Ağustos ortasında gidicem yani 1 ay koymuş olucam araya ama sen böyle deyince bi acaba oldum şimdiServiks yetmezliği de var napsam ya. Ama doktor Ağustos’un 2.haftası gel dedi ben 3. haftasında gidicem sadece. 1 haftadan bişey olmaz dimi
Yukarıdaki yazdıklarımı oku balım ben 1 ayda gidicem mesela ama emin değilim sağlıklı olduğundan. Bebeğin hareketlerini hissettiğim için rahatım bu kadar
Çok şükür ya senin yazını görene kadar akla karayı seçtim çıktığın gibi yazsanaaaa29’a girdik hadi bakalım
Kozlar 27 haftalığım sancım çıktı nstde. Korkuyorum
Teşekkür ederim. Hoşuma gitti. Fiyatıda uygun. Alabilirim.Kinder Baby Merlin Termal Anne Bebek Bakım Çantası - Fiyatı, Yorumları
Canım bi arkadaşım kullanmış memnun kalmış bana önerdi, ben de bunu aldım bakmak istersen
Yenidoğan,0-3ay 6şar takım aldım bide 2-3 tulum, 3-6 aydan tulum var sadeceBana tam tersi fazla gibi geldi ya
Evet valla dün bir pilav yaptım. Kadin sevinçten beni bir övdü bir övdü kendimden utandım cidden. Mesela bazen bulaşıkları yikadigimda yapmasaydın ben yikardim der.Ooohh maşallah maşallah daha ne olsunkv de helal olsun valla ne güzel sana bi şey bırakmıyormuş
Maşallah. Boyle böyle geçecek zaman.Arkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dediçok şükür bu haftayı da atlattık
Ben bilgisayardaki kulaklığı bağladım telefona oyuncu kulaklığı en iyi bununla duyarım diye düşündüm belki o yüzden becerememiş olabilirimO an panikle bebişin yerini bulamamışsındır canımya bende Bluetooth kulaklık var ama telefonla aynı marka olması lazımmış galiba duyabilmek için
Bugün eşim de bana sen kafayı yemişsin dedi ya saatten uyku kayıtlarıma baktım 8 saat uykunun tamamı hafif uyku aralarda da uyanmışım 4-5 kere niye böyle dedi bende Azer bülbül yatamiyorum şarkısını ses kaydı attım delirdim zannetti adamEvet canım cidden öyle hamilelik yarı delilik sonrası tam zamanlı delilik
Senin plasenta önde demi o yüzden tam hissedemiyorsundur. Benim plasenta altta. Bazen yandan küçücük bir şeyle ittiriyor ya ayağı yada diziyle. Çoğunlukla sağ taraftan top şekliyle çıkıyor.Ya evet insan hareketlerini vs hissedemeyince yada az hissedincede geriliyor.bazen sanki karınca yürüyor etimin altındakeşke hep aşırı net olsada rahat olsak
Hiç strese girme canım daha çok süre var yetiştirirsin her hafta bir sepet yapsan da yetişirKızlar çalıştığım için çok giremiyorum buraya o yüzden girdiğimde de okuyabildiğim kadar okuyup bazılarınıza yorum yapıyorum kendimceSıcaklarla beraber çalışmak çok zorluyor eve gelince karın doyurmaktan başka hiçbir şey yapamıyorum. Bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başlamıştım yarısı yıkandı yarısı kaldı. Ütülükler desen dağ gibi birikmiş kenarda duruyor çalışırken hiçbirine yetişemiyorum
Düzenli mi değil mi inanın bilmiyorum doktorumda sadece sancıların var bir hafta gözlemleyelim dedi. Ama ara ara alt karnıma ağrı girip çıkıyor ama saniyelik sürüyorCanım bende de 23. haftada sancı çıkmıştı ama düzenliydi beni direk yatırdılar 2 gün hastanede kaldım, çok karın ağrım vardı. Fitil, ilaç, serumla geçti nst'ler normale dönünce taburcu ettiler, işten izin aldım o zamandan beri sürekli evde dinleniyorum ne olur ne olmaz diye. Sen de genelde yatmaya çalış kendini yorma, senin sancı düzenli mi
Evet inanılmaz sıcakkk mahvoluyorum ben işten eve gelene kadar Allah yardımcımız olsunKız eve zor geldim park yeri ara hastane ana baba günü sıcak, en son direksiyonu yumruklayacaktım çok gerildimgeciktim bayağı
Ben de dayanamazdım ama artık doktora gitmekten de izin almaktan da 3500 lira muayene parası vermekten de sıtkım sıyrıldı battım bittimValla canım ben dayanamam o kadar bide doktorum da normalde ayda bir yapar artık hafta da bir yapıyor riskli diye
İnşallah yaHiç strese girme canım daha çok süre var yetiştirirsin her hafta bir sepet yapsan da yetişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?