Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Arkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dedi çok şükür bu haftayı da atlattık

Yaaaaaaaaaaa gerçekten aşırı sevindimhadi gözün aydıııın maşallah maşallah nazar değmesin böyle böyle gidecek inşallah

Çok sevindim canım gözün aydın

Ya hem çok seviyorum hamile olmayı hem de benim için çoook büyük riskli haftaları patır patır atlamak istiyorum psikolojik olarak çok yıprandım onun için yani yoksa anasının kuzusu kalsın karnımda
Ya aynı bedende olmak çok güzel evet ama artık kokusunu koklamak istiyorum yılların hasreti

Oh mükemmel yat bişey olmaz bebiş iyi olsun sağlıkla doğsunda böyle böyle haftalar bitiyor

Evet canım cidden öyle hamilelik yarı delilik sonrası tam zamanlı delilik

Çok şükür canım

Çok sevindim canım

bak gördün mü en az 36 yı görceksin hepbirlikte dogurcaz erkenden pes etmek yokkkk

Ohh çok şükür be

Ooohh maşallah maşallah daha ne olsun kv de helal olsun valla ne güzel sana bi şey bırakmıyormuş

Doğum günün kutlu olsun canımm 35 ten bildiriyorum en güzel zamanların başlıyor sakın kötü hislere kapılma daha bilinçli, aklı başında, daha olgun hissediyorsun kendini. Yaşlanmak ne kelime yahuuu en güzel zamanları vallahi bak güven bize daha yaşayacak nice güzel mutlu günlerin var karamsarlığa kapılma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…