Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Çok şükür canım o dediğim gibi bu haftalarda yoğunlaşa biliyor. Bende hiç hemoroid diye bir şey yoktu ben bile 2/3 kez yaşadım . Ağrı kaşıntı vs anlıyorsun zaten
Allah’a şükürler olsun Hemoroidmiş bebek iyiydi ama artık döndüğü için yüzünü göremedik bide o kadar gitmeden çikolata yemiştim sizleride paniklettirdim hakkınızı helal edin hanımlar

Dün kontrole gittiğimizde bebiş hep 5 gün ileriden gidiyordu 7 güne çıkmış tam bir hafta büyük haftasindan doktor bacaklari çok uzun dedi basi da haftasindan 1 hafta ileride olduğu için büyükmüş iri bir bebek bizi bekliyor:) eşim tarafı kadınlar uzun ve iriler 1.134 gram olmus ben 1 kiloya yaklasmistir diyordum ama beni şaşırttı. Chtagpt’ye sordum haftasina gore kilosu bu doğuma kadar sence ne olur diye 3800-4100 arası dedi öyle olursa bize sezeryan yolu görünür.

• Şu anki kilo: 1.134 gram
  • Kalan haftalarda artış: 1.440 + 1.500 = 2.940 gram
  • Tahmini doğum kilosu: ~4.070 gram (≈ 4 kilo)

Ne anlama gelir?

• Bu hesaba göre bebeğin doğumda 3.800 – 4.100 gram arası olabilir.
  • Bu hafif iri bebek (makrozomi eşiği: 4.000–4.500 g) kategorisine yaklaşabilir ama bu kesinlikle anormal değil.
  • Gebelik şekeri yoksa ve bebek sağlıklıysa bu oldukça iyi bir gelişim göstergesidir.

Benim oğlum hemen hemen aynı ilerliyordu bir hafta önden gidiyordu baş ve bacak özellikle ilerideydi son sezeryana alinacagimda ( planlı ) 3850 kilo görünüyordu doğdu 3.250 -52 cm cok sasirmistik hep ilerden gidiyordu ama kilosu ortalama oldu ultrasonda + - olayı olabiliyormus doktor öyle söylemişti

Hoff böyle olursa üzülürüm bu arada ben vajinal yapmak istiyorum ama ultrasonda 4 ya da yakın görürse böyle bir sey cesaret edemem ama bir gelirse 3.250 vallahi kizarim

Hoff böyle olursa üzülürüm bu arada ben vajinal yapmak istiyorum ama ultrasonda 4 ya da yakın görürse böyle bir sey cesaret edemem ama bir gelirse 3.250 vallahi kizarim
Simdi de aynı önden gidiyor sonucu az çok tahmin ediliyorum ama doktorlar + - olayını baz alıyorlar içini ferah tut vajinal istiyorsan birde daha titiz yaklaşıyorlar

Canım ölçümlerde sapmalar olabiliyormuş.

Teşekkür ederim canım ilk fırsatta baby mağazasına gidip incelemek istiyorum, ne zaman aldın fiyat çok iyi tutmuş bence canım , güzel günlerde kullan

Benim ağrılar artınca hastaneye gittim ultrasonda bir şey yok şükür kan ve idrar tahlili verdim idrarda kan görüldü kum veya taş düşürüyor olabilirsin dediler batın ultrasona gireceğim yarın
Geçmiş olsun şimdi nasılsınız ? Benzer durum bnm de başıma geldi. Rahimde yürürken batma şeklinde ağrı giriyordu. Tahlil verdim idrarda kan çıktı. Kum ya da taş olabilirmiş. 2 haftadır bu ağrıyı çekiyorm. Ürolojiden randevu aldım. zaten o bölgede ağrım vardı uzun zamandır. Bağ ağrısıdır dediler. İnşallah tez zamanda geçer.

Ben 13 kilo aldım doktorum düşük kiloda hamile kaldığın için sorun olmaz diyor beni çok rahatlatıyor ben kanamadan dolayı uzun süre yattım şuanda da fazla hareket edemiyorum yürüyüş felan yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…