Bebek arabası olarak bence chicco oh lala 3 alKızlar bebek arabası oto koltuk neler aldınız neler düşünüyorsunuz ben kayboldum çok kararsızımm
Allah’a şükürler olsun HemoroidmişÇok şükür canım o dediğim gibi bu haftalarda yoğunlaşa biliyor. Bende hiç hemoroid diye bir şey yoktu ben bile 2/3 kez yaşadım . Ağrı kaşıntı vs anlıyorsun zaten
Demiştiiiiim çok şükür çok sevindim canım allah korusun daha büyük şeylerdenAllah’a şükürler olsun Hemoroidmişbebek iyiydi ama artık döndüğü için yüzünü göremedik bide o kadar gitmeden çikolata yemiştim sizleride paniklettirdim hakkınızı helal edin hanımlar
Amin inşallahDemiştiiiiim çok şükür çok sevindim canım allah korusun daha büyük şeylerden
Amin canım benimAmin inşallahhepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Benim oğlum hemen hemen aynı ilerliyordu bir hafta önden gidiyordu baş ve bacak özellikle ilerideydi son sezeryana alinacagimda ( planlı ) 3850 kilo görünüyordu doğdu 3.250 -52 cm cok sasirmistik hep ilerden gidiyordu ama kilosu ortalama olduDün kontrole gittiğimizde bebiş hep 5 gün ileriden gidiyordu 7 güne çıkmış tam bir hafta büyük haftasindan doktor bacaklari çok uzun dedi basi da haftasindan 1 hafta ileride olduğu için büyükmüş iri bir bebek bizi bekliyor:) eşim tarafı kadınlar uzun ve iriler 1.134 gram olmus ben 1 kiloya yaklasmistir diyordum ama beni şaşırttı. Chtagpt’ye sordum haftasina gore kilosu bu doğuma kadar sence ne olur diye 3800-4100 arası dedi öyle olursa bize sezeryan yolu görünür.
- Şu anki kilo: 1.134 gram
- Kalan haftalarda artış: 1.440 + 1.500 = 2.940 gram
Tahmini doğum kilosu: ~4.070 gram (≈ 4 kilo)
Ne anlama gelir?
- Bu hesaba göre bebeğin doğumda 3.800 – 4.100 gram arası olabilir.
- Bu hafif iri bebek (makrozomi eşiği: 4.000–4.500 g) kategorisine yaklaşabilir ama bu kesinlikle anormal değil.
- Gebelik şekeri yoksa ve bebek sağlıklıysa bu oldukça iyi bir gelişim göstergesidir.
Hoff böyle olursa üzülürüm bu aradaBenim oğlum hemen hemen aynı ilerliyordu bir hafta önden gidiyordu baş ve bacak özellikle ilerideydi son sezeryana alinacagimda ( planlı ) 3850 kilo görünüyordu doğdu 3.250 -52 cm cok sasirmistik hep ilerden gidiyordu ama kilosu ortalama olduultrasonda + - olayı olabiliyormus doktor öyle söylemişti
Simdi de aynı önden gidiyorHoff böyle olursa üzülürüm bu aradaben vajinal yapmak istiyorum ama ultrasonda 4 ya da yakın görürse böyle bir sey cesaret edemem ama bir gelirse 3.250 vallahi kizarim
Canım ölçümlerde sapmalar olabiliyormuş.Dün kontrole gittiğimizde bebiş hep 5 gün ileriden gidiyordu 7 güne çıkmış tam bir hafta büyük haftasindan doktor bacaklari çok uzun dedi basi da haftasindan 1 hafta ileride olduğu için büyükmüş iri bir bebek bizi bekliyor:) eşim tarafı kadınlar uzun ve iriler 1.134 gram olmus ben 1 kiloya yaklasmistir diyordum ama beni şaşırttı. Chtagpt’ye sordum haftasina gore kilosu bu doğuma kadar sence ne olur diye 3800-4100 arası dedi öyle olursa bize sezeryan yolu görünür.
- Şu anki kilo: 1.134 gram
- Kalan haftalarda artış: 1.440 + 1.500 = 2.940 gram
Tahmini doğum kilosu: ~4.070 gram (≈ 4 kilo)
Ne anlama gelir?
- Bu hesaba göre bebeğin doğumda 3.800 – 4.100 gram arası olabilir.
- Bu hafif iri bebek (makrozomi eşiği: 4.000–4.500 g) kategorisine yaklaşabilir ama bu kesinlikle anormal değil.
- Gebelik şekeri yoksa ve bebek sağlıklıysa bu oldukça iyi bir gelişim göstergesidir.
Canım geçmiş olsun nasılsın şimdiiiHanımlar biraz önce lavaboya girdim peçeteye az kan geldi doktorumla görüştüm kesildiyse yarın gel dedi devam ederse haber et hastaneye geç dedi. Niye olur acaba
Ah kuzuuummmmOksapardan dolayı bu kadar morarmanın bir zararı olur mu?
İyiyim canım Allah’a şükürler olsun, bebeğin iyi olduğunu öğrenince rahatladımCanım geçmiş olsun nasılsın şimdiii
Teşekkür ederim canım ilk fırsatta baby mağazasına gidip incelemek istiyorum, ne zaman aldın fiyat çok iyi tutmuş bence canım , güzel günlerde kullanne demekbagi neo 2 modelinde ve bazi modellerde, gorsel ekliyorum, ayak koyma bolumundeki cikinti cocuk buyuyunca ayagini rahatsiz eder mi diye cekindirdi beni. bizim boylar tr ortalamasina gore uzun biraz, cocuk da bize cekerse haliyle erken uzar, hani oturur pozisyonda ya da yatarken engel olur mu hissiyati uyandirdi benim icimde. benzer modelleri o nedenle elemistim. fakat ben tecrubeli bir anne degilim henuz, benimki sadece detay ustune detay dusunme hali.
babymall magazasinda kampanya vardi; bebek arabasina; bebek arabasi, yagmurluk, sineklik, ruzgar korumalik ve oto koltugu adaptoru dahilmis, arabaya tam uyumlu oto koltugu vardi direkt adac sertifikali zaten o da; oto koltugu, park yatak, ic yatagi, reflu yatagi, bir de koliyle alt silme icin olan pamuklar var ya onlardan aldik. toplam 44 kusur tuttu, biraz daha pazarlik, iste yataklar hediye olsun vs. derken hepsi bu fiyata geldi toplamda.
cybex ben de begeniyorum, yakindan inceleyemedim, o nedenle fiyat/performans konusunda emin olamadim.
Canım ölçümlerde sapmalar olabiliyormuş.
Evet öyle diyorlar bakalim nasil olacakCanım ölçümlerde sapmalar olabiliyormuş.
Geçmiş olsun şimdi nasılsınız ? Benzer durum bnm de başıma geldi. Rahimde yürürken batma şeklinde ağrı giriyordu. Tahlil verdim idrarda kan çıktı. Kum ya da taş olabilirmiş. 2 haftadır bu ağrıyı çekiyorm. Ürolojiden randevu aldım.Benim ağrılar artınca hastaneye gittim ultrasonda bir şey yok şükür kan ve idrar tahlili verdim idrarda kan görüldü kum veya taş düşürüyor olabilirsin dedilerbatın ultrasona gireceğim yarın
Ben 13 kilo aldım doktorum düşük kiloda hamile kaldığın için sorun olmaz diyor beni çok rahatlatıyor ben kanamadan dolayı uzun süre yattım şuanda da fazla hareket edemiyorum yürüyüş felan yapamıyorumkac kilo aldin canim? ben su an 30. haftadayim, 9 kilo aldimesime ve anneme gore hic kilo almadim , doktoruma gore gayet kilo aldim, hamur isi, tatli vs. de yiyen biri degilim ama bir sekilde yediklerim yaradi hayatimda ilk defa. cocuk da 1750 kg olmus, boyu da 43 cm. sanirim ne yesem kendine aliyor. demir dusuklugu de; rahim ve plesanta malum bu donemlerde cok hizli buyuyor ya, demir kullanimi cok artiyormus, ekstra dusukluk ondan olabiliyormus, o da iste carpinti, nefes darligi, nabiz yuksekligi, halsizlik falan yapabiliyormus, haliyle kontrol altinda kalip ilac dozunu arttirmak gerekebiliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?