Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Evet ya doktora haftaya gitcem bakalım belki dozunu arttir

Kızlar hayırlı sabahlar. Ya ben bu gece hiç mi hiç uyuyamadım yani ne ağrı var ne kramp. Hafiften mide ekşimem vardı o kadar. Bu haftalarda normal mii benim gibi olan var mı aranızda
Canım ben yaklaşık bir aydır uyuyamıyorum biliyor musun sabaha karşı beş gibi uyuyorum çok sinir bozucu :/

Ay kızlar bugün gezmeye dışarı çıktık 2 saat falan gezdik, döndügümüzden beri carpintim nefes darligim var biz agirlasmisiz hakikaten. Benim bebekte 24+3 de 900 gramdı 28 haftalık olduk Chatgpt ye göre benimde bebek 4100-4300 gram doğacak, ailemizin bütün erkek bebekleri de 4 kg üstü doguyo şuan 2 hafta önden gidiyo ama o son haftalarda normale dönebilir yoksa erken doğuracam böyle büyük giderse herhalde yada sezeryan önümüzdeki hafta kontrol var bakalım ne diyecek Dr

Çok teşekkür ederim cok iyi oldu bunları yazmanız

Çok şükür düğünü atlattık kardeşimin istanbuldan amasyaya geldiö, daha sonra erzincana gittim, sonra tekrar amasyaya geldim
32 haftalık hamiş bedenim bunu nasıl kaldırdı bilmiyorum şükürler olsun nazar değmesin
Muayene oldum gelir gelmez
2100 gram olmuş oğluşum bir sorun yok çok şükür
Sizler nasılsınız kızlarrr
Bir sorunu olan varmı

Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini hangi derecede yıkadınız ve sıkma ayarı kaç olmalı, bugün inşallah yıkayıp bitirmeyi düşünüyorum hepsini

Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini hangi derecede yıkadınız ve sıkma ayarı kaç olmalı, bugün inşallah yıkayıp bitirmeyi düşünüyorum hepsini
Hassas ayarda yıkadım ben canım 30 derece 800 devirde sıkma yaptı
Bende bişey sormak istiyorum hanımlar, biberon emzikleri önce kaynar suda bekletip mi yıkayacağız yoksa önce yıkayıp sonra mı kaynar suda bekleteceğiz

Evet bunu sabah ben de düşündüm nasıl yapsam diye

Bence önce yıkayıp sonra kaynatmak mantıklı kaynatınca sterilize oluyor çünkü.

Hay maşallah, kardeşine de mutluluklar diliyorum, bebişine de ayrıca maşallah sağlıklı sıhhatli olsun, ben aynı ya bildiğin gibi yatarak devam çok şükür
Hastane çantanızı hazırlıyor musunuz kızlar
Yok ben ağustosu atlatmaya çalışıyorum

Hastane çantanızı hazırlıyor musunuz kızlar
Ben hemşireye verilecekleri yedek kıyafetleri filan ütüleyip bavul düzenleyicinin içine yerleştirdim
Tahmini kaç adet bez koymalıyız
Bide hemşireye verileceklerin içine ıslak mendil koyulması gerekiyormu

Teşekkür ederim canım ilk fırsatta baby mağazasına gidip incelemek istiyorum, ne zaman aldın fiyat çok iyi tutmuş bence canım , güzel günlerde kullan
rica ederim ne demek gecen hafta basinda almistim. bi’ incelemek lazim, inceleyince biri icine siniyor elbet, daha guzelleri sizin olsun.

ben normal hareket ettigim halde 9 kilo aldim, seninki cok normal bence sen de, bebis de saglikli olun da kilolar verilir bir sekilde. benim annem 35 kilo almis mesela hamilelikte, sonra vermis, fazlasiyla hareketli ve uyumayan bir bebek oldugum icin

Ben hemşireye verilecekleri yedek kıyafetleri filan ütüleyip bavul düzenleyicinin içine yerleştirdim
Tahmini kaç adet bez koymalıyız
Bide hemşireye verileceklerin içine ıslak mendil koyulması gerekiyormu
Ben koymadim islak mendil bence gerek olmaz diye dusunuyorum bezde bitane koyuyorlar genelde hemşireye verileceklerde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…