Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Birde anne bebek bakım çantası yıkanıyor mu bide ben puseti açtım bu yeni kokusu gitsin diye bebek arabasını da açsam mı beklesem mi daha bilemedim
Ben açtım hepsini ama üstüne çarşaf örttüm baya oldu açalı anne bebek çantasını yıkamam sanırım ya ama bilmiyorum yıkanması gerekir mi ki

Hastane çantanızı hazırlıyor musunuz kızlar
Ben bebeğimin tüm yıkanacak kıyafetlerini vs yıkadım, ütüledim dolabına yerleştirdim. Hemşireye vereceğim hastane çıkışını hurçladım koydum, hastaneye götüreceğim kıyafetleri de ayrı hurca koydum. İlerleyen günlerde biberonunu sterilize eder, ıslak mendil vs gibi şeylerini de ayarlarım.

Gerçekten şu gebelik şekeri zımbırtısıyla uğraşmak çok çok zor . Dün misafirim vardı herşeyden az az yedim ama genelmolarak şekere uygun şeylerdi 1 saat normalken 2 ci saat 157 lere çıktım . İkinci saat 120 altı olması lazım millet tatlısını çifter çifter yerken bende öyle baka kaldım.Allahım nolur sonrasında kalması diye dua ediyorum kızlar hiç birimizde sonrasında kalmasın.gerçekten çok zorlayıcı

Seni en iyi biz anlarız U Umayis sabah eşime resmen açık büfe kahvaltı hazırladım pazar bugün güzel kahvaltı yapsın diye. Kendime kahvaltı kasesi hazırladım. Yemin ederim pipili için zor sabrediyorum doğsun götünü ısırcam hajdjsj

Aşkım yemek gerçekten zorlayıcı olabiliyormuş ah Ahh eevettt onlar için sabr diyoruz zaten dün arkadaşım diyorki çok zordur eminim hamilesin ve canın istiyor ağzına süremiyorsun. Kendiside yeni doğum yaptı. Öyle vallaha dedim. İnsan sonrasında kalmasın diye dua ediyor sadece. Hadi şimdi sayılı gün gelir geçer.

Kalmaz yavrum kalmaz doğumdan sonra geçer gider inşallah öyle düşünüyorum. Üç aylık ortalama da bunu gösteriyor zaten. Kız zor olmaz mı hamileyiz hormonlar tavan tabii ki canımız istiyor ama işte dayanıcaz ne yapalım

ay inşallah aşkım ya . Evet hormonlar ayrı insanın nefsi ayrı. Amann beaa

Aynı durumdayz beyaz ekmekbyesem bile direkt 150 lere vurup meyveyi de kestm aç aç dolanıyorm rezillk ya hala hamile kaldğm kiloma bile ulaşamadm şeker nasıl buldu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…