- 20 Ekim 2022
- 1.107
- 1.906
- 63
Birde anne bebek bakım çantası yıkanıyor muEvet bunu sabah ben de düşündüm nasıl yapsam diye
Biberon ve emziği yikamak için Deterjan aldin mi canim sen ?Haklısın
Evet sivenonun deterjanını aldım canım, çamaşırları içinde siveno aldımBiberon ve emziği yikamak için Deterjan aldin mi canim sen ?
Ben açtım hepsini ama üstüne çarşaf örttüm baya oldu açalıBirde anne bebek bakım çantası yıkanıyor mubide ben puseti açtım bu yeni kokusu gitsin diye bebek arabasını da açsam mı beklesem mi daha bilemedim
İçeriği guzelmi canim ben daha almadim içeriği guzelse siveno alayimEvet sivenonun deterjanını aldım canım, çamaşırları içinde siveno aldım
Ben bebeğimin tüm yıkanacak kıyafetlerini vs yıkadım, ütüledim dolabına yerleştirdim. Hemşireye vereceğim hastane çıkışını hurçladım koydum, hastaneye götüreceğim kıyafetleri de ayrı hurca koydum. İlerleyen günlerde biberonunu sterilize eder, ıslak mendil vs gibi şeylerini de ayarlarım.Hastane çantanızı hazırlıyor musunuz kızlar
Dilkat et aman canım kendiineeeHay maşallah, kardeşine de mutluluklar diliyorum, bebişine de ayrıca maşallahsağlıklı sıhhatli olsun, ben aynı ya bildiğin gibi yatarak devam çok şükür
Yok ben ağustosu atlatmaya çalışıyorum
Sonuçta bezler kıyafetler konacak yıkansa daha iyi olur gibiBen açtım hepsini ama üstüne çarşaf örttüm baya oldu açalıanne bebek çantasını yıkamam sanırım ya ama bilmiyorum yıkanması gerekir mi ki
İçeriği en çok içime sinen oldu canımİçeriği guzelmi canim ben daha almadim içeriği guzelse siveno alayim
Seni en iyi biz anlarızGerçekten şu gebelik şekeri zımbırtısıyla uğraşmak çok çok zor . Dün misafirim vardı herşeyden az az yedim ama genelmolarak şekere uygun şeylerdi 1 saat normalken 2 ci saat 157 lere çıktım . İkinci saat 120 altı olması lazımmillet tatlısını çifter çifter yerken bende öyle baka kaldım.Allahım nolur sonrasında kalması diye dua ediyorum kızlar hiç birimizde sonrasında kalmasın.gerçekten çok zorlayıcı
Aşkım yemek gerçekten zorlayıcı olabiliyormuş
Kalmaz yavrum kalmaz doğumdan sonra geçer gider inşallah öyle düşünüyorum. Üç aylık ortalama da bunu gösteriyor zaten. Kız zor olmaz mı hamileyiz hormonlar tavan tabii ki canımız istiyor ama işte dayanıcaz ne yapalımAşkım yemek gerçekten zorlayıcı olabiliyormuşah Ahh eevettt onlar için sabr diyoruz zaten dün arkadaşım diyorki çok zordur eminim hamilesin ve canın istiyor ağzına süremiyorsun. Kendiside yeni doğum yaptı. Öyle vallaha dedim. İnsan sonrasında kalmasın diye dua ediyor sadece. Hadi şimdi sayılı gün gelir geçer.
Tamam canim ondan alayim bende tesekkr ederimİçeriği en çok içime sinen oldu canım
Kalmaz yavrum kalmaz doğumdan sonra geçer gider inşallah öyle düşünüyorum. Üç aylık ortalama da bunu gösteriyor zaten. Kız zor olmaz mı hamileyiz hormonlar tavan tabii ki canımız istiyor ama işte dayanıcaz ne yapalım
Aynı durumdayz beyaz ekmekbyesem bile direkt 150 lere vurup meyveyi de kestm aç aç dolanıyorm rezillk ya hala hamile kaldğm kiloma bile ulaşamadm şeker nasıl buldu beniGerçekten şu gebelik şekeri zımbırtısıyla uğraşmak çok çok zor . Dün misafirim vardı herşeyden az az yedim ama genelmolarak şekere uygun şeylerdi 1 saat normalken 2 ci saat 157 lere çıktım . İkinci saat 120 altı olması lazımmillet tatlısını çifter çifter yerken bende öyle baka kaldım.Allahım nolur sonrasında kalması diye dua ediyorum kızlar hiç birimizde sonrasında kalmasın.gerçekten çok zorlayıcı
Evet sivenonun deterjanını aldım canım, çamaşırları içinde siveno aldım
Bende siveno aldım da hiç kokmuyor ys çamaşırlar şöyle mis gibi koksa keşkem
Mşireye bi adet bez koydumds yedek olsun diye 15 tane filn bez koydumBen koymadim islak mendil bence gerek olmaz diye dusunuyorum bezde bitane koyuyorlar genelde hemşireye verileceklerde .
Ben daha almadim bezini sen hangi marka aldin canimHe
Mşireye bi adet bez koydumds yedek olsun diye 15 tane filn bez koydum
Avuç içi kadar 1 numara bez
Dün baya bi alışveriş yaptım kendim için bebek için. İzne çıkacağız 10güne kadar dönüste hazırlamayı düşünüyorum artık.Hastane çantanızı hazırlıyor musunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?