Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
kizlar bebek kuveti ne aldiniz? ben tek basima her seyi halledebilmek istedigim icin ayakli kuvetleri mantikli buluyorum ama onda da cok secenek yok sanirim. oneriniz var midir?
Ben normal dümdüz olandan almıştım, katlanan kovam var üç dört defa döktüm yanlışlıkla eğildi onun için almadım öyle

Merhaba canım kramp sabah akşam magnezyum içtiğim için olmuyor. Ayaklarım da gece şişiyor yatarken çünkü gün içinde kendimi mahvediyorum öyle böyle yormuyorum.
Ben kendimi neredeyse hiç yormuyorum azıcık ev işi yapıyorsam yapıyorum hatta fazla hareketsizim ve oturuyorum. Magnezyumu içmiyordum hep unutuyordum niyeyse şimdi dün ve bugün sabah akşam içmeye başladım ağrım ve kramplarım geçer inşallah.
Hayır kullanmadım şimdi kullanmaya başladım orada hata yaptım gerçekten. Bir de sanırım benim sıkıntım tek bacakta sağ bacağım ağrıyor o yüzden bir doktora gitmeliyim de ama ne doktoruna gitsem bilemedim.
Ayakta ödemim hafif var. Uyuşmalar gece uykumda oluyor genelde kramp da gerinirken ya da kendimi yorduğumda beliriyor.
Uyuşmalarım benim sürekli ve sağ bacakta ama aşırı da değil tabi galiba normal olmayan bir şeyler var da anlayamadım. 4 ağustosa randevu almıştım geçmezse erkene çekeceğim sanırım. Hepinize çok teşekkür ederim kızlar

Banyo kuvetini katlanabilir setten aldım tas'i kovası küveti olarak... Katlayıp banyo dolabinin altına koyarım diye düşünerek iyi mi ettim kötü mü bilemedim

Ayakta ödemim hafif var. Uyuşmalar gece uykumda oluyor genelde kramp da gerinirken ya da kendimi yorduğumda beliriyor.
Benim uyuşmalar ellerimde ama ona bir çözüm yok galiba . Kramp için ama günlük 400 mg iyi kaliteli bir magnezyum alın

Hayırlısı olsun nasıl olursa olsun sağlıkla kolaylıkla gelsin illaha şöyle doğum olsun diye endekslemeyin kendinizi

Benim aklımda sadece şu herkesin kullandığı katlanabilen küvetler var ya ondan var sanırım onu alacağım.
katlanabilenler yer kaplamamasi acisindan cok mantikli diyorlar ama yanlislikla kenarina baski uygularsan yamulup sikinti olabiliyor dedi bi’ arkadasim, o nedenle cekindim onlardan. fakat sahsi deneyimim degil tabii, belki de cok rahattir.

Ayaklı dediğin yerden yüksek olansa eğer kovadan su almak için eğil kalk daha zor olur bence, katlanabilir olanlara da pek güvenemediğimden normal küvet seti aldım ben
dur fotograf ekleyeyim. sunu begendim de stokta yok diyor. benim boyum 1.75, yerde oturma konusunda hic yetenekli degilimdir , o nedenle ayakli olandan alsam, suyu falan da dolabin uzerinde dursa oradan doksem diye dusundum ama yorumlarina da denk gelemedim pek.

Eklentiler

• IMG_3678.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 27
Ben normal dümdüz olandan almıştım, katlanan kovam var üç dört defa döktüm yanlışlıkla eğildi onun için almadım öyle
ayy evet bi’ arkadasim da oyle dedi, kenarina basmis yanlislikla egilmis, guvenemedim o nedenle onlara. soyle bir sey begendim, stokta yok ama bir yerde bulabilirsem, kovayi da dolabin uzerine koyarim egil kalk yapmadan, tek basima halledebilirim gibi geldi.

Eklentiler

• IMG_3678.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 27
Banyo kuvetini katlanabilir setten aldım tas'i kovası küveti olarak... Katlayıp banyo dolabinin altına koyarım diye düşünerek iyi mi ettim kötü mü bilemedim
onlari cok kullanan var gercekten ama bi’ arkadasim kenarina bastim yanlislikla egildi falan deyince cekindim ben de. fakat yer kaplamamasi acisindan cok mantikli duruyor secenek olarak.

Benim aklımda sadece şu herkesin kullandığı katlanabilen küvetler var ya ondan var sanırım onu alacağım.
Katlanan alma canım sana tavsiyem. Bırak yer kaplasın bebeğin başına bi kaza gelmesinden iyidir hiç güvenli değiller yanlışlıkla baskı uygulasan gitti yani

Bak bakalım kafanda kur değerlendir

Kız ben beyaz ekmeği tamamen çıkardım neredeyse 2 ay olacaktır ilk test sonucumu aldığımdan berri veda ettim beyaz ekmeğin tadını unuttum bacım. Sende varmıydı Pcos ?
Yok yok pcos yok hiç kilo da almadm yemek de yemiyorm hala kusuyorm. Ne mesele anlamadm gitti kabus gibi ya.

katlanabilenler yer kaplamamasi acisindan cok mantikli diyorlar ama yanlislikla kenarina baski uygularsan yamulup sikinti olabiliyor dedi bi’ arkadasim, o nedenle cekindim onlardan. fakat sahsi deneyimim degil tabii, belki de cok rahattir.
Ben de kovasında çok sıkıntı çıktığını duymuştum küvette de mi aynı sorun yaşanır acaba?

Katlanan alma canım sana tavsiyem. Bırak yer kaplasın bebeğin başına bi kaza gelmesinden iyidir hiç güvenli değiller yanlışlıkla baskı uygulasan gitti yani
Evet haklısın ama kovasında sıkıntı yaşayanlar olmuş sanırım küvette de mi aynı sorun olur acaba?

Görüyorum böyle de kullanışlı mı bilemedim

Kızlar nabersiniz. Bende 2 3 gundur kaburgaya batma başladı. Evet son zor aylara yaklaştık. Arabada bile oturamıyorum hemen batıyor sağ kaburgama.

Kızlar bu vajina içine bıçak saplanması hissi geçmişti bende yine başladı bugün, benimle birlikte devam eden var mı

Valla bende anlamadim sefil kaldik canimizin cektigi hic biseyi yiyemiyoruz

Seninki haftasyla uyumlumu bir hafta önden gidiyor dedi benimkine

Benim suyumda fazlaydi canim Yaklaşik 2-3hafta diyetten sonra normale döndü tabi sonrasinda şeker testinde şekerimde çiktibenim bebiste bi hafta önden gidiyo kilosuna ne kadr dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…