- 20 Ekim 2022
- 1.107
- 1.906
- 63
Orasını biliyorum canm da ben alışmışım sürekli güzel kokuyaH Hasretimm123 kokması için parfüm vs olması gerekiyor içinde. Ben doğuma 1-2 hafta kala eşimle kendi kıyafetlerimi de bebeğin deterjanıyla yıkamayı düşünüyorum yumuşatıcı vs katmadan çünkü bebeğe zararlı bide bizim kokumuza alışsın
Sleppy bio natural aldım cnmBen daha almadim bezini sen hangi marka aldin canim
Kız ben beyaz ekmeği tamamen çıkardım neredeyse 2 ay olacaktır ilk test sonucumu aldığımdan berri veda ettimAynı durumdayz beyaz ekmekbyesem bile direkt 150 lere vurup meyveyi de kestm aç aç dolanıyorm rezillk ya hala hamile kaldğm kiloma bile ulaşamadm şeker nasıl buldu beni
Merhaba canım kramp sabah akşam magnezyum içtiğim için olmuyor. Ayaklarım da gece şişiyor yatarken çünkü gün içinde kendimi mahvediyorum öyle böyle yormuyorum.Merhaba kızlar bende ayak şişmesi uyuşması ve de kramp oluyor . Sizde de oluyor mu ?
Günlük 400 gr magnezyum kullanıyormusunuz ? Şişme ödemden bol su ile geçer ama kram için magnezyum almalısınız. Benim kramplarım gece uyurken sabaha karşı gerneşmelerde oluyordu eczacım gece yatmadan alın dedi öğlen oluyorsa sabah kalkınca akşam oluyorsa öğlen için .Merhaba kızlar bende ayak şişmesi uyuşması ve de kramp oluyor . Sizde de oluyor mu ?
Benimde bi dilim kepek ekmegi yedim 153e firladi toklukKız ben beyaz ekmeği tamamen çıkardım neredeyse 2 ay olacaktır ilk test sonucumu aldığımdan berri veda ettimbeyaz ekmeğin tadını unuttum bacım. Sende varmıydı Pcos ?
Evet babama sinirlenmek yasak artık direk beynine vurur dedi doktor ama çok şükür sıkıntı yokİş yerinde bi komşumuz da öyle şekeri çıkınca çok öfkeleniyor ya da öfkelenince şeker fırlıyor. Zor gerçekten iyi sabretmiş babacığın. Her hastalık çok zor ancak yaşayan bilir.
Aynen birde benim 2 ci saati toparlayamıyorum ikinci saat çok yükseliyor. 28 ile 32 ci haftalar arasında hormonel değişikler ve ğlasentanın insiline direnci artıyormuş . Yani bu haftalarda yüksele bilirmişBenimde bi dilim kepek ekmegi yedim 153e firladi tokluk
Benim bir haftadir yuksek cikiyor açliklar onceleri 60larfa cikiyordu simdi 100ustu cikiyor acliklar toklukta bugun sapitti 150leri buldu nolck bilmiyorum halimiz bu şeker normal doğumu etkilemez değilmi ilk gebeliğim olduği için hiç bi fikrim yokAynen birde benim 2 ci saati toparlayamıyorum ikinci saat çok yükseliyor. 28 ile 32 ci haftalar arasında hormonel değişikler ve ğlasentanın insiline direnci artıyormuş . Yani bu haftalarda yüksele bilirmiş
İşte 28 le 32 deki o plasentanin artık hormonel değişikliklere verdiği cevap indiline karşı verdiği hassasiyetten . Benim diabetelog demişti zaten arta bilir 32 den sonra normal geri biraz düşe bilir yada kala bilir . Kalırsa böyle yüksek belki insülin demişti ama bilmiyorumBenim bir haftadir yuksek cikiyor açliklar onceleri 60larfa cikiyordu simdi 100ustu cikiyor acliklar toklukta bugun sapitti 150leri buldu nolck bilmiyorum halimiz bu şeker normal doğumu etkilemez değilmi ilk gebeliğim olduği için hiç bi fikrim yok
Bana da değişik geliyor ama onlar için en doğal olanını yapıyoruzOrasını biliyorum canm da ben alışmışım sürekli güzel kokuyaminikler gelmeden her şeyi değiştiriyor
Ayy ben de aynı durumdayım gerçekten çok zor. Öğrendiğimde çok stres yaptım,ağladım sızladım ama şimdilerde yavaş yavaş alıştım.Gerçekten şu gebelik şekeri zımbırtısıyla uğraşmak çok çok zor . Dün misafirim vardı herşeyden az az yedim ama genelmolarak şekere uygun şeylerdi 1 saat normalken 2 ci saat 157 lere çıktım . İkinci saat 120 altı olması lazımmillet tatlısını çifter çifter yerken bende öyle baka kaldım.Allahım nolur sonrasında kalması diye dua ediyorum kızlar hiç birimizde sonrasında kalmasın.gerçekten çok zorlayıcı
Benim aklımda sadece şu herkesin kullandığı katlanabilen küvetler var ya ondan var sanırım onu alacağım.kizlar bebek kuveti ne aldiniz? ben tek basima her seyi halledebilmek istedigim icin ayakli kuvetleri mantikli buluyorum ama onda da cok secenek yok sanirim. oneriniz var midir?
Ondan öncesinde şeker testi yapmamışmıydınız ? Vallaha benim arkadaşımın suyu çok fazlaydı ama o yinede normal doğum yaptı. Şeker yoktu sadece suyu fazlaydıAyy ben de aynı durumdayım gerçekten çok zor. Öğrendiğimde çok stres yaptım,ağladım sızladım ama şimdilerde yavaş yavaş alıştım.
Benim açlık sonuçları iyi de toklukta değer yüksek çıktı. Bebek 2 hafta önde ve suyum fazla olunca şüphelendik ve şekerdenmiş. Umarım sorunsuz atlatırız şu dönemi bebeğime normal doğumla kavuşmak istiyorum
Benim gibi suyu fazla olup sonrasında normal seviyeye düşen birileri var mı acaba?
Ayakta ödemim hafif var. Uyuşmalar gece uykumda oluyor genelde kramp da gerinirken ya da kendimi yorduğumda beliriyor.Merhaba kızlar bende ayak şişmesi uyuşması ve de kramp oluyor . Sizde de oluyor mu ?
Yok hayır şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyordum taaki doktorum zorunlu kılana kadar. Senin ve bebeğin sağlığı için yapmalıyız dedi 50 ml’lik taramayla öğrendimOndan öncesinde şeker testi yapmamışmıydınız ? Vallaha benim arkadaşımın suyu çok fazlaydı ama o yinede normal doğum yaptı. Şeker yoktu sadece suyu fazlaydı
Ayaklı dediğin yerden yüksek olansa eğer kovadan su almak için eğil kalk daha zor olur bence, katlanabilir olanlara da pek güvenemediğimden normal küvet seti aldım benkizlar bebek kuveti ne aldiniz? ben tek basima her seyi halledebilmek istedigim icin ayakli kuvetleri mantikli buluyorum ama onda da cok secenek yok sanirim. oneriniz var midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?