Muz da çok şekerli bir meyve aslında hiç yememektense alternatifler üretilebilir ama ğorsiyonlamaya dikkat etmek gerek. Ben kefir ile milkshake yaptım bugün mesela.
Benimde var bugün canım yoktu uzun zamandır yarın kontrolüm var bence normal çünkü doktorum söylemişti batma dolgunluk kramp olabilir diye. Bide ben öyle olunca bebek çıktı sanıyorum sanki elimi koysam çekip alacam gibi oluyor batma falan
Şimdiden doğum şekli için konuşmak çok erken canım kaç kilo olacaklar, doğum kanalına girecekler mi, anne ve bebek için risk var mı yok mu ohoooo çok şeye bakılacak
Muz da çok şekerli bir meyve aslında hiç yememektense alternatifler üretilebilir ama ğorsiyonlamaya dikkat etmek gerek. Ben kefir ile milkshake yaptım bugün mesela.
Bende haftada bir defa yiyorum muzu yükseltmedi hiç ama yine de yemiyorum genelde yeşil elma yada armut yiyorum onlarda hiç yükseltmedi avakado yiyorum zorla nefret ederim ama bebişler için mecbur
Bende haftada bir defa yiyorum muzu yükseltmedi hiç ama yine de yemiyorum genelde yeşil elma yada armut yiyorum onlarda hiç yükseltmedi avakado yiyorum zorla nefret ederim ama bebişler için mecbur
Maşallah yine var yiyebildiğin aman ye yükseltmesin. Maalesef benim sadece kırmızı orman meyvesi o da dediğim gibi smoothide. Avokadoya bayılırım ben her gün yedim hamileliğimde. Normalde de yerdim hep seviyorum
Küçük kırmızı elma yemiştim 1 saat önce yanında süt ve diğer kahvaltılıklar ile birlikte 1 saatin sonunda 139 çıktı
Avokadoyu süzme peynir,limon,zeytinyağı ve tuz ile birlikte karıştırıp yiyebilirsin benim midem ancak o şekilde alıyor
Ben onun için bilmiyorum diyorum ilk doğumum vajinaldi bunun da öyle olmasını isterdim ama sonrasında büyük komplikasyon yaşadım bilmiyorum yani bebek ve benim için ne doğru ise o olsun inşallah,
Küçük kırmızı elma yemiştim 1 saat önce yanında süt ve diğer kahvaltılıklar ile birlikte 1 saatin sonunda 139 çıktı
Avokadoyu süzme peynir,limon,zeytinyağı ve tuz ile birlikte karıştırıp yiyebilirsin benim midem ancak o şekilde alıyor
Kız meyveyi kahvaltıyla yersen o şekeri daha da yükseltir onu sadece ara öğünde yapmanı öneririm bide o şekil deneyeyim resmen can çekişiyorum avakado yiyince
Kızlar vajinanın sol tarafıyla sol bacağın birleşim kısmına ara ara girip çıkan ağrı var, dün geceden beri devam ediyor, sizlerde de oluyor mu ya da normal mi
Maşallah yine var yiyebildiğin aman ye yükseltmesin. Maalesef benim sadece kırmızı orman meyvesi o da dediğim gibi smoothide. Avokadoya bayılırım ben her gün yedim hamileliğimde. Normalde de yerdim hep seviyorum
Kızlar vajinanın sol tarafıyla sol bacağın birleşim kısmına ara ara girip çıkan ağrı var, dün geceden beri devam ediyor, sizlerde de oluyor mu ya da normal mi
Bende de öyle batmalar var hafif gelip gidiyor dünden beri. Hatta gece bi ara şiddetli oldu geldi gitti. Bugün kontrolüm var. Bence bu haftalarda kramp normal doktorum da öyle dedi bebekler büyüme kilo alma atagındalar. Artık haftalık aldıkları gram çok çok daha fazla oluyor eskisine göre
Asıl küvet önemli zaten videoları görmüştüm ben suyun foş diye boşalmasını geçtim bebeğe bişey olmasın Allah korusun o riske değmez bence her seferinde korka korka banyo yaptırmaktansa bırak yer kaplasın derim. Benim evde iğne koyacak yer yok ama yine de katlamalı almadım
Kız meyveyi kahvaltıyla yersen o şekeri daha da yükseltir onu sadece ara öğünde yapmanı öneririm bide o şekil deneyeyim resmen can çekişiyorum avakado yiyince