Vallaha kilo almaya bakmıyormuş bir tanıdık 40/ 50 kiloya yakın kilo alıp şekeri çıkmayanda biliyorum . Beni görenler 7 aylık hibi değilsin diyor bende 5 kilo almıştım şimdi 1 kilo vermişim 4 kilo aldım yalnızca ama gelin görünle şeker çıktı. Ben ama Pcos bağlıyorum zaten insilün direncimde vardı bu lanet Pcos yüzünden.Yok yok pcos yok hiç kilo da almadm yemek de yemiyorm hala kusuyorm. Ne mesele anlamadm gitti kabus gibi ya.
yok normal düzeylerde gibi fazla çıkarsa 50/60 gram fazla çıkıyor ama ultrasonun yanılma payıda var diyorlsr onu önemsemiyorlar.. belki sen hemen regl bitiminde hamile kaldın onunla alakalı olabilir ay Allah aşkına sanki büyük olupta 3 hafta önden gitmiyorya abartıyorlar cidden.200/300 gram yanılma payıda var ultrasondaValla bende anlamadim sefil kaldik canimizin cektigi hic biseyi yiyemiyoruz
Seninki haftasyla uyumlumu bir hafta önden gidiyor dedi benimkine
Aynen ôyle canim hayirlisi bakalim ben norml doğum istiyorum ama hayirlisi neyse o olsun hakkimizda .yok normal düzeylerde gibi fazla çıkarsa 50/60 gram fazla çıkıyor ama ultrasonun yanılma payıda var diyorlsr onu önemsemiyorlar.. belki sen hemen regl bitiminde hamile kaldın onunla alakalı olabilir ay Allah aşkına sanki büyük olupta 3 hafta önden gitmiyorya abartıyorlar cidden.200/300 gram yanılma payıda var ultrasonda
Kendini şartlama kuzum. Nasıl gelişirse öyle olsun. Çok duydum kendini illaha normal doğum diye şartlayanların sonradan bir boşluğa düştüğünü yada beceremedim yapmadım kafasına girdiklerini. Hiç hiç gerek yok nasıl geliyorsa sağlıkla kolaylıkla öyle gelsinAynen ôyle canim hayirlisi bakalim ben norml doğum istiyorum ama hayirlisi neyse o olsun hakkimizda .
Geçen haftalarda vardıda cok şükür şimdi yok kuzumKızlar bu vajina içine bıçak saplanması hissi geçmişti bende yine başladı bugün, benimle birlikte devam eden var mı
Benim de son iki haftadır bitmişti şimdi başladı gibi oldu anlamsız artık sağ salim 36 ya gelmek istiyorumGeçen haftalarda vardıda cok şükür şimdi yok kuzum
Yok canim şartlamiyorum bizim için hayirlisi hangisiyse o olsun yeterki saglikli olsun kuzularimizKendini şartlama kuzum. Nasıl gelişirse öyle olsun. Çok duydum kendini illaha normal doğum diye şartlayanların sonradan bir boşluğa düştüğünü yada beceremedim yapmadım kafasına girdiklerini. Hiç hiç gerek yok nasıl geliyorsa sağlıkla kolaylıkla öyle gelsinnasıl doğurursak doğuralım zaten normal olacak . İnsanların normal doğum altında dayatmalarına kulak asma
Yaa benim de azalmıştır umarımBenim suyumda fazlaydi canim Yaklaşik 2-3hafta diyetten sonra normale döndü tabi sonrasinda şeker testinde şekerimde çiktibenim bebiste bi hafta önden gidiyo kilosuna ne kadr dedi
Benimde var bugün canım yoktu uzun zamandır yarın kontrolüm var bence normal çünkü doktorum söylemişti batma dolgunluk kramp olabilir diye. Bide ben öyle olunca bebek çıktı sanıyorum sanki elimi koysam çekip alacam gibi oluyor batma falanBenim de son iki haftadır bitmişti şimdi başladı gibi oldu anlamsız artık sağ salim 36 ya gelmek istiyorumpsikolojim çok bozuldu
Anladim kuzum umarim duzelmiştir seninkide dikkat ettysen duzelmiştir özellikle meyve suyu çok arttiyrmuş sen hngi sehir hangi hastaneye gidiyosunYaa benim de azalmıştır umarım
En son gittiğimde 910 gram falandı yanlış hatırlamıyorsam ama 2 hafta önde çıktı orası kesin Salı günü tekrardan gideceğim bakalım ne diyecek
Ayy sorma ya normalde psta aklima gelmz bir haftadr yas pasta cekiyor canimSabah kahvaltıda annem unuttu çikolata koydu bende üzülmesinler yesinler diye bişey demedim yumurta peynir yedim kalktım sonra uzandım eşim geldi moralim bozuktu hepsi anladı ama çaktırmadım nasıl eşim öptü hayatım neyin var dedi başladım ağlamayaben açım siz herşeyi yiyorsunuz diye tatlı krizim bu aralar çok tutuyor
Dikkat ediyorum elimden geldiğince ekmeği,unlu mamülleri,paketli gıdaları ve diyetisyenin yasakladığı şeyleri yemedim. Canım çok çektiğinde günde 2 kare falan bitter yiyorum süt,yoğurt,kefir ile porsiyonluk meyveler. Şekerimin olduğunu öğrenmeden önce karpuz aşermiştim ilk çıktığı zamandan beri tabak tabak karpuz ve kavun yedim onların azizliğine uğradığımı düşünüyorum diyete gireli ağzıma sürmedim mesela. Senin bebişin kaç kilo ve sen kaç kilo aldın. Diyetisyenim bana hızlı ve fazla kilo aldığımı söyledi haftama göreAnladim kuzum umarim duzelmiştir seninkide dikkat ettysen duzelmiştir özellikle meyve suyu çok arttiyrmuş sen hngi sehir hangi hastaneye gidiyosun
Şanlıurfa’dayım ve Metrolife hastanesine gidiyorum ya sen?Anladim kuzum umarim duzelmiştir seninkide dikkat ettysen duzelmiştir özellikle meyve suyu çok arttiyrmuş sen hngi sehir hangi hastaneye gidiyosun
Hamilelik ve nefis bir araya gelince içinden çıkılmaz bir hâl alıyor. Normalde şerbetli tatlı pek sevmem ama lokmalar,baklavalar havada uçuşuyorSabah kahvaltıda annem unuttu çikolata koydu bende üzülmesinler yesinler diye bişey demedim yumurta peynir yedim kalktım sonra uzandım eşim geldi moralim bozuktu hepsi anladı ama çaktırmadım nasıl eşim öptü hayatım neyin var dedi başladım ağlamayaben açım siz herşeyi yiyorsunuz diye tatlı krizim bu aralar çok tutuyor
Of gerçekten ben de oturup ağlayacağım. Eşime meyve hazırladım çalışırken bilgisayar başında yesin diye. Bir çatal minik kesilmiş armut, 2 tane de küçük beyaz kayısı yedim. Şu an şekerim 151. Yani ne ekmek yiyebiliyorum ne meyve bu nedir böyle ya. Veriyorsa versinler şu insülini cidden kendimi kesicem cinnetteyim yani hajsjskSabah kahvaltıda annem unuttu çikolata koydu bende üzülmesinler yesinler diye bişey demedim yumurta peynir yedim kalktım sonra uzandım eşim geldi moralim bozuktu hepsi anladı ama çaktırmadım nasıl eşim öptü hayatım neyin var dedi başladım ağlamayaben açım siz herşeyi yiyorsunuz diye tatlı krizim bu aralar çok tutuyor
Kayısı yeme yavrum aşırı şekerli ben bi tane yedim 180 lerde çıktı bi daha yemedim onun yerine muz ye daha az çıkarır faydası da daha çokOf gerçekten ben de oturup ağlayacağım. Eşime meyve hazırladım çalışırken bilgisayar başında yesin diye. Bir çatal minik kesilmiş armut, 2 tane de küçük beyaz kayısı yedim. Şu an şekerim 151. Yani ne ekmek yiyebiliyorum ne meyve bu nedir böyle ya. Veriyorsa versinler şu insülini cidden kendimi kesicem cinnetteyim yani hajsjsk
Hıııı yoğurdu unutmayım 3 yemek kaşığı da yoğurtla yedim şekerim çıkmasın diye ona rağmen 151 hajsjsj demek ki yoğurtsuz yesem vay benim halime
Malesef öyle çok zor oluyor sağlıkla doğsunlarda yeriz bol bolHamilelik ve nefis bir araya gelince içinden çıkılmaz bir hâl alıyor. Normalde şerbetli tatlı pek sevmem ama lokmalar,baklavalar havada uçuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?