- 20 Ekim 2022
- 1.106
- 1.906
- 63
Teşekkür ederimBildiğim kadarıyla bir şey olmaz hatta bazı durumlarda 30 da falan başlanıyor 1 günden bir şey olmaz bence
Yaa çok geçmiş olsun canımBenim sancılarım varken 3 saatte 1 sürekli nst'ye bağlamışlardı canım ve 23 haftalıktım o zaman
Ayy inşallah göbüşten çatlamaz ikinci lireac kremim hergun pehlivan gibi yağlaniyorumBenim geçen hafta başladı göbüşümün alt kısımlarında9,10 kilo aldım gene iyi sabretti vücudum. Evlendikten sonra da ilk defa fazla kilo almıştım bacaklarım o zamanlar çatlamıştı ama şu an etkilenmiyorlar
Vücudun çatlamaya yatkınsa ne sürersen sür çatlıyorsun canımm. O kadar yağlanıyorum her gün ama ne fayda
Çokça amiinn inşAllah güzelim. Şöyle 2 hafta önce öğrenmiştim şekerimi sonrasında hemen ölçümlere başladım ve 3 gün sonra endokrin doktorum tekrardan çağırdı gittim sonuçları gösterdim güzel böyle devam et dedi kadın doğum doktorum da 1 hafta sonrasına çağırmıştı tekrardan gidemedim. Normalde ayda 1 gidiyordum ama durum böyle olunca takip etmek istiyorlar sürekli. Sen hiç bekleme git bence değerlerini görsün ona göre bir çözüm yolu bulursunuz inşAllah. Hangi değerin yüksek çıkıyor ve ne yükseltiyor ilk onu bulmak gerek gün içinde nasıl besleniyorsun?canım benim güzel haberlerle dönersin inşallahSenin kontrollerin ayda birmi şu anda ben ayda bir gitmem gerekiyor ama bir hafta erken gidicem şekerimi kontrol altina alamiyorum toklukta açlikta yuksek cikmaya başladi doktoruma gosteriyim diyorum ölçümleri
Yaaa eşlerimize yazık benimki de öyle sayemde kilo veriyor zaten mesleği gereği kilo almamalı ama biz karı koca çok yediğimizden alıyordu şimdi verdi 80 kilo oldu odaEn iyisi kutlamamakeşimin doğum gunu vardi 15 temmuzda kutlamadik pasta alcaktim eşime dayanamam yerim diye almadim hediyesini verdim kuru kuru adama sayemde oda diyete girdi garibim meyve bile almiyor eve dayanamam yerim diye
Yok kız nst zarar veren bişey değil ben giriyorum her kontrolde 3 defa girdim bugün kontrol var belki yine girerimHanımlar günaydın
Benim bir daha ki kontrolüm 32.haftama 1 gün kala takipli olduğum hastanede 32den sonra NST yapılıyor muhtemelen gittiğimde yine haftamı soracaklar, NSTye girsem bir problem olur mu ki
Canim bende haftaya gidicem o zaman 31 haftalik oluyorum nst çekiyorlar mı Akintilariniz ne durumda sizin benim çok akintim var yururken bi anda geliyor löp diye bide dunden beri sol kasiğima ara ara ağri giriyor normalmi acabaBildiğim kadarıyla bir şey olmaz hatta bazı durumlarda 30 da falan başlanıyor 1 günden bir şey olmaz bence
Ahahahahahh bacaktan çatlıyorsan göbekten de çatlama ihtimalin çok yüksek ama şu anki kilon ideal olduğu için çatlamamışsındır. Bebiş büyüdükçe değişkenlik gösterebilir umarım hiç çatlamazsın. Ben 70’lerdeyim ve göbüşüm de büyüdü hâliyle ve çatladım. Olsun böyle de çok seviyorum kendimi ilk bebeğimden eserlerAyy inşallah göbüşten çatlamaz ikinci lireac kremim hergun pehlivan gibi yağlaniyorumBacaklarimdan kilo alip verdiğimde çatlama oluyordu öncedende ama göbüşümde olurmu bilmiyorum 65.5 dayim şu anda
Ben kilo verdiğim için vücutta hiç olmadı göbeğimde en altta 4-5 tane var sadece Hindistan cevizi yağı kullanıyorum onu da kasılmam var doktorum suan sürme karnını okşama dedi diye sürmüyorumGünaydinKizlar çatlamalarınız başladımı benim bacaklarimin üst kisimlari çatlamaya başladi lireac suruyorum ama artik faydasi olmaz sanirim sadece gobegime kullaniyordum oralar çatlamaz diye ummuştum şasirtti beni vucudum keşke oralarida kremleseydim ah ah simdi suruyorum ama faydasi olurmu ki
Sancı olduğu için mi girdin balımm ben hiç tecrübe etmedim orayı sadece tansiyonumu ölçtürüp çıkıyorum.Yok kız nst zarar veren bişey değil ben giriyorum her kontrolde 3 defa girdim bugün kontrol var belki yine girerim
Nst işini bilmiyorum canım sertlik kasılma falan varsa erken bağlarız demişti bana çok şükür olmadı, ay akıntı deme ay bir çözemedik şu mevzuyu benim de çok sarı sarı kokusuz ama insan endişe ediyo süreki akıp duruyoCanim bende haftaya gidicem o zaman 31 haftalik oluyorum nst çekiyorlar mı Akintilariniz ne durumda sizin benim çok akintim var yururken bi anda geliyor löp diye bide dunden beri sol kasiğima ara ara ağri giriyor normalmi acaba
Canim 3 ana ögün 3 ara öğün şeklinde besleniyorum genel olarak ara ögünlerde ayran kefir filan iciyorum Ceviz badem oda sayili yiyorum korkudanÇokça amiinn inşAllah güzelim. Şöyle 2 hafta önce öğrenmiştim şekerimi sonrasında hemen ölçümlere başladım ve 3 gün sonra endokrin doktorum tekrardan çağırdı gittim sonuçları gösterdim güzel böyle devam et dedi kadın doğum doktorum da 1 hafta sonrasına çağırmıştı tekrardan gidemedim. Normalde ayda 1 gidiyordum ama durum böyle olunca takip etmek istiyorlar sürekli. Sen hiç bekleme git bence değerlerini görsün ona göre bir çözüm yolu bulursunuz inşAllah. Hangi değerin yüksek çıkıyor ve ne yükseltiyor ilk onu bulmak gerek gün içinde nasıl besleniyorsun?
Ayy sorma bazen sulu geliyor afedersin korkuyorum suyum mu geldi diye ani panik atak yaşıyorumNst işini bilmiyorum canım sertlik kasılma falan varsa erken bağlarız demişti bana çok şükür olmadı, ay akıntı deme ay bir çözemedik şu mevzuyu benim de çok sarı sarı kokusuz ama insan endişe ediyo süreki akıp duruyo
Evet iç çamaşırımı ben günde üç kez falan değiştiriyorum ne olduğunu da anlamıyorum hele dün kasığıma bi ağrı girdi sonra belime bir de lök diye akıntı geldi mi aklım yerinden uçtu nasıl fırladım yataktan bilemedim, sorma baktım ki akıntıymışAyy sorma bazen sulu geliyor afedersin korkuyorum suyum mu geldi diye ani panik atak yaşıyorum
Bende lireac kullaniyorum bu kutuyuda bitirirsem artik almiycam fiyati o kadar uçmuş ki idareli kullanmaliyim galiba artik 10 hafta yetermi bilmiyorumBen kilo verdiğim için vücutta hiç olmadı göbeğimde en altta 4-5 tane var sadece Hindistan cevizi yağı kullanıyorum onu da kasılmam var doktorum suan sürme karnını okşama dedi diye sürmüyorumAllah’a emanet artık
Tam buğday ekmeği önermişti diyetisyenim neyse gittim aldım kahvaltıda 2,3 tane yedim ilk gün 1 saat sonunda ölçüm yaptım 150,160’lardaydı değer akşam yediğimde de aynı şey oluyordu 1 tane yediğimde de yükseliyor ben şu ânlık tamamen kestim ekmeği ve değerlerim güzel gece geç saatlerde yiyorsan da açlık değerini etkileyebilir deneyip kontrol etmende fayda var. Kaşar peyniri önermedi bana tüketmiyorum artık. İnşAllah bir an önce kontrol altına alırsın (ilaçsız)Canim 3 ana ögün 3 ara öğün şeklinde besleniyorum genel olarak ara ögünlerde ayran kefir filan iciyorum Ceviz badem oda sayili yiyorum korkudanBenim Değerler sapitti iyice sabah açliklar hep 100 üstü cikiyor
Tokluk dün 153 dü Bugün ki açlik 102 tokluk 163 e fırlamış mesela şekerimi geçen haftalarda iki tane kepek ekmek yedigim halde yukseltmiyordu bu haftalarda iyice sapitti sabah yedigim domates salatalik iki dilim kepek ekmek kasar peyniri oda kibrit kutusu kadar dusun
Yok kuzum karnım baya sertleşiyordu nefesim kesilecek gibi ilk başta bebekler toplanıyor sanıyordum artınca doktorum nstye bağladı kasılmam varmış baya 100 lerde falan ilaç kullandım dinleniyorum hep ikizlerim erken gelmek istiyor tutuyorumSancı olduğu için mi girdin balımm ben hiç tecrübe etmedim orayı sadece tansiyonumu ölçtürüp çıkıyorum.
Tamam canım. Teşekkür ederimDoğru canım sen yine de gittiğinde tekrar sorup haber verebilirsen çok sevinirim, inşallah güzel geçer kontrolün
Uçmuş gerçekten boşver ne kadar götürürse arkadaşım hiç bişey kullanmadı geçen doğum yaptı çatlamadıBende lireac kullaniyorum bu kutuyuda bitirirsem artik almiycam fiyati o kadar uçmuş ki idareli kullanmaliyim galiba artik 10 hafta yetermi bilmiyorum1.500 olmuş fiyati
Ayy ikiz mii maşAllah çok sevindimYok kuzum karnım baya sertleşiyordu nefesim kesilecek gibi ilk başta bebekler toplanıyor sanıyordum artınca doktorum nstye bağladı kasılmam varmış baya 100 lerde falan ilaç kullandım dinleniyorum hep ikizlerim erken gelmek istiyor tutuyorum
Olmazmııı dün ağladım 1 haftadır yoktu resmen bacagımı acamadım hemen bi duş aldım arkasından magnezyum hafiflediKızlar vajinanın sol tarafıyla sol bacağın birleşim kısmına ara ara girip çıkan ağrı var, dün geceden beri devam ediyor, sizlerde de oluyor mu ya da normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?