- 20 Haziran 2020
- 139
- 55
- 98
- 27
Bizimde öyle zamansız gelirse yapcak bişey yok tahmini konuşuyoruzBilmiyorum ki canı nasıl isterse
sizlerin ilk doğum herhalde benim ikinci ilki normaldi Buda bi aksilik olmazsa normal olur inşaAllah tabiki bebeklerin gelişine bağlı ilk oğlumu 39 da doğum yaptım planlıydı mesela diyabetten şuanda aynı erken risk bişey olmazsa bunuda 39 da alıcaklarŞimdiden doğum şekli için konuşmak çok erken canım kaç kilo olacaklar, doğum kanalına girecekler mi, anne ve bebek için risk var mı yok mu ohoooo çok şeye bakılacak
Aaa ikinci mi sizinBizimde öyle zamansız gelirse yapcak bişey yok tahmini konuşuyoruz
sizlerin ilk doğum herhalde benim ikinci ilki normaldi Buda bi aksilik olmazsa normal olur inşaAllah tabiki bebeklerin gelişine bağlı ilk oğlumu 39 da doğum yaptım planlıydı mesela diyabetten şuanda aynı erken risk bişey olmazsa bunuda 39 da alıcaklar
Aaa ikinci mi sizinEvet benim ilk doğum olacak inşallah hayırlısıyla. Uf benim de gebelik şekerim var erken doğum riski denilince şimdi gerginlik bastı lütfen ekimden önce gelmesinler allahımmm
Bende çok meyve yemiştim hamileliğimin ilk zamanları ondanmi çikti bilmiyorum şekerimDikkat ediyorum elimden geldiğince ekmeği,unlu mamülleri,paketli gıdaları ve diyetisyenin yasakladığı şeyleri yemedim. Canım çok çektiğinde günde 2 kare falan bitter yiyorum süt,yoğurt,kefir ile porsiyonluk meyveler. Şekerimin olduğunu öğrenmeden önce karpuz aşermiştim ilk çıktığı zamandan beri tabak tabak karpuz ve kavun yedim onların azizliğine uğradığımı düşünüyorum diyete gireli ağzıma sürmedim mesela. Senin bebişin kaç kilo ve sen kaç kilo aldın. Diyetisyenim bana hızlı ve fazla kilo aldığımı söyledi haftama göre
Ben istanbuldayim canim bende burda medipol bahçelievlere gidiyorum..Şanlıurfa’dayım ve Metrolife hastanesine gidiyorum ya sen?
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahEvet ikinci benim kendi şekerimde vardı gebelik şekerim de çıktı suan yapmadılar ama yaparlarmı bilmiyorum sabah aç şekerlerim yüksek çıkıyor tokluk iyi büyük ihtimal insülin başlayacaklar oğlumda doğuma kadar insülin vuruldum hep
Olmaz ya inşallah erken falanBizimde öyle zamansız gelirse yapcak bişey yok tahmini konuşuyoruz
sizlerin ilk doğum herhalde benim ikinci ilki normaldi Buda bi aksilik olmazsa normal olur inşaAllah tabiki bebeklerin gelişine bağlı ilk oğlumu 39 da doğum yaptım planlıydı mesela diyabetten şuanda aynı erken risk bişey olmazsa bunuda 39 da alıcaklar
En iyisi kutlamamakOf hiç deme haftaya doğum günüm ve pasta yemicem düşündükçe ağlamam geliyor
Bildiğim kadarıyla bir şey olmaz hatta bazı durumlarda 30 da falan başlanıyor 1 günden bir şey olmaz benceHanımlar günaydın
Benim bir daha ki kontrolüm 32.haftama 1 gün kala takipli olduğum hastanede 32den sonra NST yapılıyor muhtemelen gittiğimde yine haftamı soracaklar, NSTye girsem bir problem olur mu ki
Valla şahsen iğne taraftarı değilim çünkü çocuğun kilosuna yansıyor iğne az kilo aldırıyor çocuğa ilk çocuğum normal kilodaydı 3.225 gram bu suan 2 hafta önden gidiyor kızımMaşallah sağlıkla gelsin inşallahYa benim de öyle sabah aç yüksek tokluk yine bir nebze daha kontrollü daha iyi. 3 haftadır şeker takibi yapıyordum bakalım yarın ne diyecekler ya insülin ya da bu şekilde devam et diyecekler. İnsülin verseler daha iyi olur hem bebek hem anne için, umarım verirler size de bana da
Ben devlette yaptım doğumumu ve perinatoloji sadece devlette bizim doktorlar iyi sağolsunlar ilgileniyorlar 40 A kadar bekletiriz ama sen diyabet olduğun için 39 yine dedi 39 dan sonrasını bekletmiyorlar ne olur olmaz diyeOlmaz ya inşallah erken falan39 da maşallah çok iyi hafta, şeker konusunda ben bir şey diyemem luckykus o konudan muzdarip
MaşAllahBende çok meyve yemiştim hamileliğimin ilk zamanları ondanmi çikti bilmiyorum şekerim
Şimdi meyveye tatliya hasretimNeyse buna şükür diyeym yavrucağimi etkilemesinden korkuyorum tek endişem o Kuzum en son gittiğimde 1.300demişti bebişe Bende 3kilo aldim suyum arttiğinda 5kilo almiştim bu diyet surecinde geri verdim kilolari .
Ben de devlette yapmıştım şimdi de devlette takipliyim erken doğum riskim olduğu için öyle böyle idare ediyoruz sağ salim kavuşalım da erkenden gelmesinlerBen devlette yaptım doğumumu ve perinatoloji sadece devlette bizim doktorlar iyi sağolsunlar ilgileniyorlar 40 A kadar bekletiriz ama sen diyabet olduğun için 39 yine dedi 39 dan sonrasını bekletmiyorlar ne olur olmaz diye
Ama vermezse de annenin şekeri kontrol altına alınamadığı için çok daha riskli şeylere neden olacak bu açıdan da bakıyorum olayaValla şahsen iğne taraftarı değilim çünkü çocuğun kilosuna yansıyor iğne az kilo aldırıyor çocuğa ilk çocuğum normal kilodaydı 3.225 gram bu suan 2 hafta önden gidiyor kızım1 kiloyu geçkin verirlerse duraklatırma iğne ona bakıcaz yani iğneyi iyi bişey sanmayın çok sıkıntı aslında doktor bile vermek istemiyor bana mecbur kalırsam vermek zorundayım dedi
Benim geçen hafta başladı göbüşümün alt kısımlarındaGünaydinKizlar çatlamalarınız başladımı benim bacaklarimin üst kisimlari çatlamaya başladi lireac suruyorum ama artik faydasi olmaz sanirim sadece gobegime kullaniyordum oralar çatlamaz diye ummuştum şasirtti beni vucudum keşke oralarida kremleseydim ah ah simdi suruyorum ama faydasi olurmu ki
Bende de öyle batmalar var hafif gelip gidiyor dünden beri. Hatta gece bi ara şiddetli oldu geldi gitti. Bugün kontrolüm var. Bence bu haftalarda kramp normal doktorum da öyle dedi bebekler büyüme kilo alma atagındalar. Artık haftalık aldıkları gram çok çok daha fazla oluyor eskisine göre
Hanımlar günaydın
Benim bir daha ki kontrolüm 32.haftama 1 gün kala takipli olduğum hastanede 32den sonra NST yapılıyor muhtemelen gittiğimde yine haftamı soracaklar, NSTye girsem bir problem olur mu ki
canım benim güzel haberlerle dönersin inşallahMaşAllahGelen kilolar miniklerimize gitsin sağlıklı bir şekilde en güzeli
Ben de yarın gideceğim kontrole güzel haberler alırım inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?