Hiç dikkat etmedimSevgili doğum yapmiş anneler bir sorum olacak simdi biz aslinda normal kilolarimizdayiz ama fiziksel olarak çok yavasladik ya yani yurumem falan asiri yavasladi benim surekli kocamin arkasinda kaliyorumdogum yaptiktan sonra yine karnimiz bir sure buyuk kalacak ya yine yavas mi oluyoruz yoksa dogumdan sonra aslinda eski bebeksiz bedenimiz gibi hissetmeye baslayacak miyiz? Ne bicim soru bu demeyin lutfen
Benim kontrolümü 28.haftadan sonra 2 haftada 1e düşürdü 32.haftamda ilk NST yapılacakKizlar kontroller hangi haftadan itibaren iki haftaya dusuyor birde nst ye hangi haftada bağliyorlar
40 güne baya iyileşiyorsun. İster sezeryan ister vajinal dgm olsun. 40 içinde yaralar iyileşiyor. Kanaman kesiliyor. Eski haline gelmeye çalışıyor vücut. Ve gün geçtikçe eski halimize geliyoruz. Ama tabi ilk 40 gün halsiz ve güçsüz oluyoruz normal sonuçta bir can dünyaya getiriyoruz hem fiziksel hem psikolojik yorgun oluyoruz. 2 doğum yaptım 1 vajinal 1 sezeryan. Karnım yoktu hele ilk normal dogdumdu onda hiç yok desem yeridir bebek çıktığı anda söndü karnım. Ama ben hamileykende karnım doğru dürüst çıkmıyor. O yuzden herkesin vücudu bedeni farklı. Karnımız büyük kalmayadabilirde.Sevgili doğum yapmiş anneler bir sorum olacak simdi biz aslinda normal kilolarimizdayiz ama fiziksel olarak çok yavasladik ya yani yurumem falan asiri yavasladi benim surekli kocamin arkasinda kaliyorumdogum yaptiktan sonra yine karnimiz bir sure buyuk kalacak ya yine yavas mi oluyoruz yoksa dogumdan sonra aslinda eski bebeksiz bedenimiz gibi hissetmeye baslayacak miyiz? Ne bicim soru bu demeyin lutfen
Özel bir sebebi var mı canım iki haftanınBana doktorum randevuların 28-32 arası 2 haftada 1, 32'den sonra haftada 1 olacağını söyledi canım, nst'yi sormadım ama 32'den sonra nst'ye de başlıyorlar diye biliyorum
Ya bana bu yavaslik dert olmaya basladi ben hizli yuruyen biriydim simdi kimseye ve hicbir seye yetisemiyorumHiç
Hiç dikkat etmedimbir süre yavaş yürüdüm de hala arkasında kaldigim oluyor çok hızlı yürüyemem ahahahahshshshs
Ya karnim buyuk de kalabilir sorun degil de bu yavaslama hali gecsin istiyorum bir an once:) 40 gunde toparliyorsak ne mutlu40 güne baya iyileşiyorsun. İster sezeryan ister vajinal dgm olsun. 40 içinde yaralar iyileşiyor. Kanaman kesiliyor. Eski haline gelmeye çalışıyor vücut. Ve gün geçtikçe eski halimize geliyoruz. Ama tabi ilk 40 gün halsiz ve güçsüz oluyoruz normal sonuçta bir can dünyaya getiriyoruz hem fiziksel hem psikolojik yorgun oluyoruz. 2 doğum yaptım 1 vajinal 1 sezeryan. Karnım yoktu hele ilk normal dogdumdu onda hiç yok desem yeridir bebek çıktığı anda söndü karnım. Ama ben hamileykende karnım doğru dürüst çıkmıyor. O yuzden herkesin vücudu bedeni farklı. Karnımız büyük kalmayadabilirde.
Kesinlikle yani bence deYa daha kafamda ne planlar yapmıştım valiz içi organizerlerden birine eşim için deodorant çorap tişört vs koyarım dedim kendi şerbetimi kendim yaparım dedim dolaba 5 lt şerbet yaptım kolonyalar çikolatalaraklımdaki plana uyabilseydim sadece valizle emzirme yastığını bide puseti alıp evden çıkıyorduk ahsjajd yani poşet poşet götürmektense bir büyük valiz almak daha mantıklı sanırım
Özel bir sebebi var mı canım iki haftanın
Doktorunuz ne dediArkadaşlar benim 30+1 de nişanım geldi şimdi 31 oldum başka hiçbir belirti yok endişeliyim erken doğum yapacağımdan. bunu yaşayan var mi benim
Gibi erken haftalarda
Evet canım bende öyle düşünüyorum perşembe günü bir muayene olayım bakalım ne diyecek Drdoktor bir yorum yapti mi canim? cunku benim doktorim kolesterol ve trigliderit degerlerinin yukselmesine normal diyor, hamilelikte yuksek olurmus zaten.
demir ve ferritin icin ilac veriyorlar zaten takviye zira nasil guzel beslenirsek beslenelim, takviyesiz demir seviyelerinde azalma gorulmesi cok yuksek ihtimal oluyormus.
Nişan nasıl bir şey nasıl anladınız? Geçmiş olsun inşallah erken doğum olmazArkadaşlar benim 30+1 de nişanım geldi şimdi 31 oldum başka hiçbir belirti yok endişeliyim erken doğum yapacağımdan. bunu yaşayan var mi benim
Gibi erken haftalarda
Yok yaa normal soru ben doğum yapınca hiç yavaş yürümedim sanırım telaşımdan dolayı yaniSevgili doğum yapmiş anneler bir sorum olacak simdi biz aslinda normal kilolarimizdayiz ama fiziksel olarak çok yavasladik ya yani yurumem falan asiri yavasladi benim surekli kocamin arkasinda kaliyorumdogum yaptiktan sonra yine karnimiz bir sure buyuk kalacak ya yine yavas mi oluyoruz yoksa dogumdan sonra aslinda eski bebeksiz bedenimiz gibi hissetmeye baslayacak miyiz? Ne bicim soru bu demeyin lutfen
Doktora gittin mi canım geçmiş olsun da ona göre bakarlar belki ilaç falan tutarlar, erken doğum olmasın inşallahArkadaşlar benim 30+1 de nişanım geldi şimdi 31 oldum başka hiçbir belirti yok endişeliyim erken doğum yapacağımdan. bunu yaşayan var mi benim
Gibi erken haftalarda
Gittim vajinal muayene yaptı servikal uzunluk iyi 2 hafta yorulma yürüyüş vs yapma dedi bu kadar.Doktora gittin mi canım geçmiş olsun da ona göre bakarlar belki ilaç falan tutarlar, erken doğum olmasın inşallah
Tuvalette bozuk para kadar saydam ama yer yer kan pıhtılı bir parça vardıNişan nasıl bir şey nasıl anladınız? Geçmiş olsun inşallah erken doğum olmaz
Bence telaş edip de strese girme, açıklık yoksa sakin ol, serviksin de iyiyse dinlen, ama nişan olduğundan emin misin?Gittim vajinal muayene yaptı servikal uzunluk iyi 2 hafta yorulma yürüyüş vs yapma dedi bu kadar.daha sık takip bile önermedi napacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?