Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Sevgili doğum yapmiş anneler bir sorum olacak simdi biz aslinda normal kilolarimizdayiz ama fiziksel olarak çok yavasladik ya yani yurumem falan asiri yavasladi benim surekli kocamin arkasinda kaliyorum dogum yaptiktan sonra yine karnimiz bir sure buyuk kalacak ya yine yavas mi oluyoruz yoksa dogumdan sonra aslinda eski bebeksiz bedenimiz gibi hissetmeye baslayacak miyiz? Ne bicim soru bu demeyin lutfen

Hiç
Hiç dikkat etmedim bir süre yavaş yürüdüm de hala arkasında kaldigim oluyor çok hızlı yürüyemem ahahahahshshshs

40 güne baya iyileşiyorsun. İster sezeryan ister vajinal dgm olsun. 40 içinde yaralar iyileşiyor. Kanaman kesiliyor. Eski haline gelmeye çalışıyor vücut. Ve gün geçtikçe eski halimize geliyoruz. Ama tabi ilk 40 gün halsiz ve güçsüz oluyoruz normal sonuçta bir can dünyaya getiriyoruz hem fiziksel hem psikolojik yorgun oluyoruz. 2 doğum yaptım 1 vajinal 1 sezeryan. Karnım yoktu hele ilk normal dogdumdu onda hiç yok desem yeridir bebek çıktığı anda söndü karnım. Ama ben hamileykende karnım doğru dürüst çıkmıyor. O yuzden herkesin vücudu bedeni farklı. Karnımız büyük kalmayadabilirde.

Ya karnim buyuk de kalabilir sorun degil de bu yavaslama hali gecsin istiyorum bir an once:) 40 gunde toparliyorsak ne mutlu

Kesinlikle yani bence de Eşiniz kendine kıyafet almasın üstündekilerle yatıverir diyen var. Niye? İçeri geçip rahatça pijamasını giyse ölür müyüz niye almıyoruz bi tişört bi şort adama ya Bu minimalistlik paranoyak bi hal almaya başladı

Arkadaşlar benim 30+1 de nişanım geldi şimdi 31 oldum başka hiçbir belirti yok endişeliyim erken doğum yapacağımdan. bunu yaşayan var mi benim
Gibi erken haftalarda

Evet canım bende öyle düşünüyorum perşembe günü bir muayene olayım bakalım ne diyecek Dr

Yok yaa normal soru ben doğum yapınca hiç yavaş yürümedim sanırım telaşımdan dolayı yani hiç

Arkadaşlar benim 30+1 de nişanım geldi şimdi 31 oldum başka hiçbir belirti yok endişeliyim erken doğum yapacağımdan. bunu yaşayan var mi benim
Gibi erken haftalarda
Doktora gittin mi canım geçmiş olsun da ona göre bakarlar belki ilaç falan tutarlar, erken doğum olmasın inşallah

Gittim vajinal muayene yaptı servikal uzunluk iyi 2 hafta yorulma yürüyüş vs yapma dedi bu kadar. daha sık takip bile önermedi napacagimi bilmiyorum
Bence telaş edip de strese girme, açıklık yoksa sakin ol, serviksin de iyiyse dinlen, ama nişan olduğundan emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…