- 6 Nisan 2025
- 44
- 55
- 3
Başka ne olabilir ki? Bu nedir diye şaşırdım ben de sadece kanlı bir parça olsa tereddüt ederdim ama nişan jelimsi bir şey ya başka bir olasılık düşünmedim. Öncesinde sonrasında çamaşırımda da bir akıntı yoktuBence telaş edip de strese girme, açıklık yoksa sakin ol, serviksin de iyiyse dinlen, ama nişan olduğundan emin misin?
Başka doktora da gideceğim evet BoludayımE eylulcicegimisin bir de eğer için rahat etmeyecek ve stresten kendini kasacaksan istersen başka doktora git. Hangi şehirdesin?
O zaman bence sen net başka doktora git ne olur ne olmaz nst falan filan bi bakılsın olmadı başlamasın doğum diye bir sürü yöntem var onları yaparlar, geçmiş olsun mutlaka buraya yaz haber ver, dualarım seninle canım korkmaBaşka ne olabilir ki? Bu nedir diye şaşırdım ben de sadece kanlı bir parça olsa tereddüt ederdim ama nişan jelimsi bir şey ya başka bir olasılık düşünmedim. Öncesinde sonrasında çamaşırımda da bir akıntı yoktu
Bence de git canım gittiğinde de sorarsın tekrar ne zaman geliyim randevu sıklıkları nasıl olacak bundan sonra diye, bazı doktorlar öyle oluyor şeker için endokrine de bi görünebilirsin belki
Bakalim bu gittigimde sorayim ne diycekBenim kontrolümü 28.haftadan sonra 2 haftada 1e düşürdü 32.haftamda ilk NST yapılacak
Çok teşekkür ededimO zaman bence sen net başka doktora git ne olur ne olmaz nst falan filan bi bakılsın olmadı başlamasın doğum diye bir sürü yöntem var onları yaparlar, geçmiş olsun mutlaka buraya yaz haber ver, dualarım seninle canım korkma
Sevgili doğum yapmiş anneler bir sorum olacak simdi biz aslinda normal kilolarimizdayiz ama fiziksel olarak çok yavasladik ya yani yurumem falan asiri yavasladi benim surekli kocamin arkasinda kaliyorumdogum yaptiktan sonra yine karnimiz bir sure buyuk kalacak ya yine yavas mi oluyoruz yoksa dogumdan sonra aslinda eski bebeksiz bedenimiz gibi hissetmeye baslayacak miyiz? Ne bicim soru bu demeyin lutfen
Nisan dediğin şey hafif kanama galiba.Benimde oğlumda 28. haftada hafif kan geldi hemen acile gittim 1 cm acilman var dediler sonrasında doğuma kadar istirahat verdiler .39 +4 te doğum yaptım.Başka doktora da gideceğim evet Boludayım
Nişan olada bilir olmayada bilir doktora gitmelisin ama nişan gelmesi hemen doğum yapacağın anlamına gelmez canım nişan gelip 4 hafta bekleyen bile var endişe etmeArkadaşlar benim 30+1 de nişanım geldi şimdi 31 oldum başka hiçbir belirti yok endişeliyim erken doğum yapacağımdan. bunu yaşayan var mi benim
Gibi erken haftalarda
Doktora gittim canim insallah oyledirNişan olada bilir olmayada bilir doktora gitmelisin ama nişan gelmesi hemen doğum yapacağın anlamına gelmez canım nişan gelip 4 hafta bekleyen bile var endişe etme
Ysni nişan olsa seni bırakmazdı bence belki eski kan gibi bi şeydir o gelenGittim vajinal muayene yaptı servikal uzunluk iyi 2 hafta yorulma yürüyüş vs yapma dedi bu kadar.daha sık takip bile önermedi napacagimi bilmiyorum
Dr gittinmi ne diyor. Artık çokta erken değil. Tabi daha dogmamasi için elinden geleni yap. Şöyle 3 4 hafta daha dayansın inşallahArkadaşlar benim 30+1 de nişanım geldi şimdi 31 oldum başka hiçbir belirti yok endişeliyim erken doğum yapacağımdan. bunu yaşayan var mi benim
Gibi erken haftalarda
Günaydin canim hiç iyi bir uyku çekemedim valla gece o kadar sicak ve nemliydi ki uyuyamadim ter içinde kaldım gece yarisi duşa girdim yok zar zor uykuya daldim ahh şu sicak günleri bi atlatsaydik hayirlisi ileGünaydıınn canlarım
İyi bir uyku çekmişsinizdir umarım. Bir sorum olacak:
-Yenidoğan bezi kaç adet aldınız,tâhmini ne kadar alınmalı?
Ay uyku mu o da ne?Günaydıınn canlarım
İyi olmasın diliyorum, günaydınnnGünaydin kizlarNasılsınız bugün gününüz nasıl geciyor
İnşallah her şey yolundadır bebişin de sağlıklıdır. İnanır mısın ben hiç görmedim kızımı hatta siyah beyaz ultrasonla bile en son minicikken görmüştümKızlar birazdan kontrolüm varkızımı bayadır yüzünü göremiyorum umarım bu kez güzel bir usg verir ve herşey yolundadır inşallah
Ahh canım benim inanırım senin aklın bambaşka yerlerde .. ama zaten aşkım artık görünmüyorlar ya büyüdükçe usg net göremiyor. Benimde en son 2 ay önceden usg fotosu varAy uyku mu o da ne?Yenidoğan bir paket var evde onu denicem sonra bakarız
İyi olmasın diliyorum, günaydınnn
İnşallah her şey yolundadır bebişin de sağlıklıdır. İnanır mısın ben hiç görmedim kızımı hatta siyah beyaz ultrasonla bile en son minicikken görmüştümçocuk bana sürpriz olcak bir de geçen hafta böyle elini emer gibi gördüm bu başka sorunlarla ilgilenmektenten çocuğumun suratına bakamıyorum nfjffj
Hiç yok bende renkli menkliAhh canım benim inanırım senin aklın bambaşka yerlerde .. ama zaten aşkım artık görünmüyorlar ya büyüdükçe usg net göremiyor. Benimde en son 2 ay önceden usg fotosu var
Maksimum 3 saat uyuyup uyandım önce denize sonra köpeğimle 1 saat uzun yürüyüşe sonrasında da işe geldim çalışıyorumGünaydıınn canlarım
Çok hareketli ve yoğun geçiyor canım senin nasıl günün? İyidir inşallah.Günaydin kizlarNasılsınız bugün gününüz nasıl geciyor
Oyyyyy hasret giderin analı kızlı inşallah açar minnoş yüzünüKızlar birazdan kontrolüm varkızımı bayadır yüzünü göremiyorum umarım bu kez güzel bir usg verir ve herşey yolundadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?