Benimde yoğun sayilir oğlucumun beşiğini bebek arabasini ve elektrikli ana kucağini magazadan almiştik bir haftadir getirmediler eşim sinirlendi bugün almaya gidecek bende halilari yikamaya verdim evi siliyem dedim iki oda sildim hemen pertim çiktiÇok hareketli ve yoğun geçiyor canım senin nasıl günün? İyidir inşallah.
Sen neler yapiyosun canim çalişiyomusunÇok hareketli ve yoğun geçiyor canım senin nasıl günün? İyidir inşallah.
İnşallah prenses yuzunu gosterir canim bu seferKızlar birazdan kontrolüm varkızımı bayadır yüzünü göremiyorum umarım bu kez güzel bir usg verir ve herşey yolundadır inşallah
oyyyyyy benim 2 hafta önce yaptığım işler, seni felaket iyi anlıyorum sen bu gece yattığın yeri beğenirsin resmen pertin çıkarBenimde yoğun sayilir oğlucumun beşiğini bebek arabasini ve elektrikli ana kucağini magazadan almiştik bir haftadir getirmediler eşim sinirlendi bugün almaya gidecek bende halilari yikamaya verdim evi siliyem dedim iki oda sildim hemen pertim çiktiDiger odalarida biraz dinlenip silicem ayy ne çabuk yoruluyorum önceden yorulmk bilmezdim. halilarim yarin gelecek hemen sermiycem kirlenmesinler haftayada perdeleri tülleri makinada yikayip kocişe astirrsam benden güzeli yok en son yerleri elimle siler doğuma giderim inşallah
Çalışıyorum canım ben 32. haftaya kadar çalışacağım sonra izne çıkacağım. İş, normal yaşantımdaki koşturmaca yormuyor sadece sıcağa dayanamıyorum gerçekten Antalya cehennem sıcak yoruyor insanı. Eylül ayını en azından son hazırlıklarla geçiririm ekimde de doğuma giderim böyle plan yaptımSen neler yapiyosun canim çalişiyomusun
Pazartesi veya sali getireceğiz dediler çarşamba oldu getirmediler zaten anne yani beşik hani oda takimi vs. Olsa anlarımda hazir alip gelecekler eve de yakin mağaza bizim arabamiz olmadiği için getiremedik eve şimdi eşim arkadaşinin arabasyla gidip alacak bende gidince mağazaya söyle ayiplarini vur yuzune dedim peşin parayi aliyorlar tık diye hizmete gelince yok.oyyyyyy benim 2 hafta önce yaptığım işler, seni felaket iyi anlıyorum sen bu gece yattığın yeri beğenirsin resmen pertin çıkaraaa kaç gün içinde gelecekti ne demişlerdi ki?
Çalışıyorum canım ben 32. haftaya kadar çalışacağım sonra izne çıkacağım. İş, normal yaşantımdaki koşturmaca yormuyor sadece sıcağa dayanamıyorum gerçekten Antalya cehennem sıcak yoruyor insanı. Eylül ayını en azından son hazırlıklarla geçiririm ekimde de doğuma giderim böyle plan yaptım
Maalesef bizim dezavantajımız da bu canımm ama olsun en azından miniklerimiz için yazı atlatmış olacağız yoksa onlar hiç yapamaz bu sıcaklardaGünaydin canim hiç iyi bir uyku çekemedim valla gece o kadar sicak ve nemliydi ki uyuyamadim ter içinde kaldım gece yarisi duşa girdim yok zar zor uykuya daldim ahh şu sicak günleri bi atlatsaydik hayirlisi ileBez konusunda bence ilk fazla alınmamalı sonuçta bebişe hangi bez iyi gelir bilmiyoruz deneyip stok yapmak en güzeli Ben bi paket alip deneyip öyle stoklarim
Güzel haberler al inşAllah canımmKızlar birazdan kontrolüm varkızımı bayadır yüzünü göremiyorum umarım bu kez güzel bir usg verir ve herşey yolundadır inşallah
İçerde umarim klimalari çalişiyordurMaalesef bizim dezavantajımız da bu canımm ama olsun en azından miniklerimiz için yazı atlatmış olacağız yoksa onlar hiç yapamaz bu sıcaklarda
Şimdiden uykuya elveda diyoruzAy uyku mu o da ne?Yenidoğan bir paket var evde onu denicem sonra bakarız
İyi olmasın diliyorum, günaydınnn
İnşallah her şey yolundadır bebişin de sağlıklıdır. İnanır mısın ben hiç görmedim kızımı hatta siyah beyaz ultrasonla bile en son minicikken görmüştümçocuk bana sürpriz olcak bir de geçen hafta böyle elini emer gibi gördüm bu başka sorunlarla ilgilenmektenten çocuğumun suratına bakamıyorum nfjffj
Umarım hep dipçik gibi olursunMaksimum 3 saat uyuyup uyandım önce denize sonra köpeğimle 1 saat uzun yürüyüşe sonrasında da işe geldim çalışıyorumDipçiiiiik gibiyim maşallah
Yenidoğan bezi 1 paket aldım sleepy natural. Pişik mi yapar, yapmaz mı bilemediğim için bez stoğu yapmadım. Deneyerek bakacağız.
Valla ne kdr yorgun olursam olayım gece sicaktan nemden uyuyamiyorum inşallah ağustosta bi tik düşer sıcaklıklarda rahatlatız En güzeli canim 32 den sonra daha ağırlaşırsın zaten Bende yavaş yavaş mutfak dolabiydi buzluk hazirligiydi derken vakit geçer diye dusuyorumoyyyyyy benim 2 hafta önce yaptığım işler, seni felaket iyi anlıyorum sen bu gece yattığın yeri beğenirsin resmen pertin çıkaraaa kaç gün içinde gelecekti ne demişlerdi ki?
Çalışıyorum canım ben 32. haftaya kadar çalışacağım sonra izne çıkacağım. İş, normal yaşantımdaki koşturmaca yormuyor sadece sıcağa dayanamıyorum gerçekten Antalya cehennem sıcak yoruyor insanı. Eylül ayını en azından son hazırlıklarla geçiririm ekimde de doğuma giderim böyle plan yaptım
Ayy gösterdi uyuyordu ahahha ağzı açık elini almış suratının altınaİnşallah prenses yuzunu gosterir canim bu seferçiktinmi kontrolden nasil geçti canim
Uyuyordu teyzesi kızım ahahah ama gör tam anası gibi yan yatmış eli yüzünün altında ağzı açıkOyyyyy hasret giderin analı kızlı inşallah açar minnoş yüzünü
Ben de sırt üstü çok rahat ediyorum hatta araştırdım aslında nasıl rahat hissederseniz öyle yatabilirsiniz diyor bazı doktorlar. Özellikle çok yorulduğumda belim ağrıdığında sırt üstü pozisyon çok rahatlatıyor beni ama aşırıya kaçmıyorum biraz sonra sol pozisyonu alıyorum hatta gece uyandığımda bile sırtüstü buluyorum kendimi korkmuştum ama pek korkulacak bir şey yokmuş vücudum rahatsız olsa değiştirir zaten. Kimisi boğuluyor gibi oluyormuş nefes alıp verişi değişiyormuşBugün grup bi durgunDiğer kizlar bugun yoğun heralde ya kizlar ben sirt üstü yatarken daha rahat ediyorum ama sirt üstü yatmakta zararliymiş yan yatinca rahat edemiyorum yan yatinca oğlucumuda hissedemiyorum sirt ustu yatinca genelde oynuyo içerde aklimda deli sorular
Denersin işte bebeğine uyacak mı diye eğer sorun olmazsa devamını alırsınUmarım hep dipçik gibi olursun
Anladımm ben de molfix premium almayı düşünüyorum.
Uyyyyyy yiyim onu hahahha çok tatlıdıııırUyuyordu teyzesi kızım ahahah ama gör tam anası gibi yan yatmış eli yüzünün altında ağzı açıkyanaklar felan çok tatlı
Balım evdeysen plan program yap haftalık ona göre yavaş yavaş hallet işlerini böyle tek bir güne sığdırma. Ben evde olduğum zamanı değerlendirmek için bir de kimsem yok yardım edecek ondan dolayı da çoğu işi şimdiden halletmek zorunda kaldım çok yoruldum. Sen günlere yayarak yap.Valla ne kdr yorgun olursam olayım gece sicaktan nemden uyuyamiyorum inşallah ağustosta bi tik düşer sıcaklıklarda rahatlatız En güzeli canim 32 den sonra daha ağırlaşırsın zaten Bende yavaş yavaş mutfak dolabiydi buzluk hazirligiydi derken vakit geçer diye dusuyorum
Gün verilmesine aşırı karşıyım ya çünkü verilen günde iş yapılmayınca beklentide olunuyor ve sonra güvensizlik oluşuyor. Arabayı halledebilirseniz gidin alın cidden daha iyi olur bekletmeyin.Pazartesi veya sali getireceğiz dediler çarşamba oldu getirmediler zaten anne yani beşik hani oda takimi vs. Olsa anlarımda hazir alip gelecekler eve de yakin mağaza bizim arabamiz olmadiği için getiremedik eve şimdi eşim arkadaşinin arabasyla gidip alacak bende gidince mağazaya söyle ayiplarini vur yuzune dedim peşin parayi aliyorlar tık diye hizmete gelince yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?