Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar çatlağı oluşan var mı ? Benim göbeğimin altında çatlak oluştu. Lierac diye bi krem var acaba etkili mi ? Kullanan var mı ya da başka bi önerisi olan
Oluşan çatlağa değilde oluşmaması için çok fazla kullan vardı ama bazısı çok memnundu bazısı yinede çatlak oldu demişti biraz genetik o sanırım bir de öncelikle amaç nemli tutmka diye düşünüyorum o yüzden o krem pahalıydı ben vitabiotics markasının pregnacere diye bir kremini aldım aklıma geldikçe kullanıyorum henüz çatlağım yok

Kızlar geceleri uyuyamayanlar varmı havanında çok sıcakolmasıyla uykuya çok zor dalıyorum birde yatınca heryerim ağrıyor sanki damarlarım çekiliyor sabahlara kadar evde geziniyorum
Ben 4 5 gündür akşamları hiç uyumuyorum ve zombi gibiyim uykuzuluj inanılmaz yordu beni
30 olduk bugün geçen hafta annem vardı burdayken aldıklarımızı yaptı çok almadım zaten daha da dolapta duracaksa sonuçta bir şey olmaz bence
aranızda çalışanlar var mı? kaçıncı hafta izne ayrılmayı düşünüyorsunuz?
29+5 te gittim doktora şimdilik çalışabilirsin 32 de yine bakarız dedi. Ben başta 32 de bırakırım diyordum ama evde oluncada evin işi falan bitmiyor sanki bir de sürekli aklımda kuruyorum şöyle mi böyle mi doktorumda bir risk görmezsem çalış bence de diyor bakalım sanırım gittiği yere kadar çalışacağım ben sıcaklar çok yordu bu hafta sadece böyle sıcak olırsa çalışamam gibi ama normale gelecek gibi biraz daha havada

Ayy evet yorulunca ayaklar şişiyor. Ayak üstünde uzun kalınca. Beni baya uyku bastı ya bu günler. Gece 2 gibi uyudum sabah 8 9 gibi uyandım yine uyudum 12 ye kadar. 1 gibi uyudum şimdi saat 3 oldu şuan uyandım bizim burda saat 3 buçuk

27+2 de 1026 gramdı bizim bebiş haftasına uygun gidiyor dedi doktorumuz

Biz de eşimle anlaştık kimseye haber vermeyeceğiz, eve geçtikten belki 1-2 gün sonra ne zaman hazır hissedersek çağıracağız
Çok iyi fikir gerçekten. Düşünüyorm şu an bile çok gidiyosun hastaneye ultrason zararlı değil mi bebeğe diyolar o gün beni çıldırtırlar eminim gelmeseler daha hayırlı sanki. Ve birçok şeye şöyle yap böyle yap diyecekler. Eşim sihirli kelimemeiz "tamam" diyor. Ne derlerse he de geç ama kendi bildiğini yap takma kafana diyor

inan ben de hic istemiyorum. hem ne halde olacagimi bilmiyorum, hem de risk. soyle bi’ ele avuca gelsinler biz de ana olmaya alisalim sonra gelsinler
Haftamı soranlara 1 ay geriden söylüyorum doğum ne zaman diye zorlayana eylül ekim kasım diyorum nasip bakalım. Sağlık sıhhat afiyet versin Rabbim hepimize.

Bende banyoda düştüm popo üstü doktor karın üstü olmadığı sürece sorun olmaz büyük olasılıkla dedi böyle durumlarda kendini takiple kanama hareket azlığı vs olmadığı sürece korkma dikkat et demisti

@
Günaydın kızlar neredeyse bir çocuğumuz eylülün ikinci haftasından sorma doğurmaya başlarız 40 haftayı beklemiyor çoğu bebek sezeryan zaten 38 gibi oluyor genelde
Aynen öyle benim mesela 38.hafta eylülün sonu oluyor sezeryan olacak bide .
Mesela bi arkadaşımın bebeğinin kilosu fazlaydı 37. Haftada aldı doktoru

Kızlar tetanoz aşısını hala olmayan var mı, benim aşılarım tam olduğu için boğmacalı olandan tek doz 28-36 arası yaptırmamı söylemişti doktorum, bugün 30'a girdim benim gibi olan var mı

Kızlar benim mide yanmaları başladı ya su içsem sanki agzımdan cıkacak o bile boğazımı yakıyor

Sağlıkla o zamanı beklesinlerde şaka bi yana az kaldı
Hiç 30. Haftalara geleceğim aklıma gelmezdi
Diğeri erken doğunca içimde bi korku vardı
Sorunsuzca beklerler inşallah evet ya az kaldı gerçekten şu ağustosu çıkarırsak tamam diğeri kaç haftalık olmuştu

Kızlar tetanoz aşısını hala olmayan var mı, benim aşılarım tam olduğu için boğmacalı olandan tek doz 28-36 arası yaptırmamı söylemişti doktorum, bugün 30'a girdim benim gibi olan var mı
Ben olmadım 11 ağustosta tek doz tdap yapılacak. Doktorum tdap tek dozu önce 28. haftada olmamı istemişti daha sonra 30. haftanda ol dedi o yüzden 30. haftamı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…