Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar merhaba. 26+3 haftalık hamileyim. Ekim sonu kasım başı demişti ilk başta doktorum. Ama erken doğum riskim var. Bebeğin kıyafetlerini şimdi yıkamaya başlasam çok mu erken olur ? Dolabına yerleştiricem yıkayınca ama bir şey olur mu emin olamadım

Ay evet ben de anestezi konusunda kesinlikle spinal tercih ederim lisedeyken küçük bi işlem geçirmiştim babamın ısrarıyla çıkınca sabaha kadar adama sövmüşüm opudan sonra da biraz kafam güzeldi videoya falan almışlar terbiyesizler dbksjfkf Süt konusunu da bilmiyorum son 1 aydır birkaç damla bişey geliyor hatta bazen kıyafetime falan geçiyor ama doğum sonrasında nasıl olur acaba

Merhaba, inşallah tam vaktinde gelir önce gelmez 28+5 benim bebiş, erken doğum riskim vs yok ama ilerleyen haftalarda belki uğraşamam diye geçen hafta yıkadım, ütüledim, yerleştirdim. Birkaç hafta içinde sen de yapabilirsin erken olmaz.

Bizim kızların çoğu halletti ben de dahil, son aylarda ağırlaşıp yapamayız diye hepsini yıkayıp ütüleyip kaldırdık

Erken değil yıkayıp yelrestirebilirsin bişey olmaz.Ben de 26+5. haftadayim,doğumum büyük olasılık Ekim ortası olur diye düşünüyorum inş

İnşallah çok teşekkür ederim, sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavaştan başlayayım bende o zaman

anne sutu korur mu diyorsun, umarim oyle olur zira ne kadar gelmesinler desek de birileri gelecek elbet, benim kendi arkadas cevrem baska sehirde o nedenle gelen cok olmaz ama annemin cevresi bir ordu mahiyetinde oldugu icin cekiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…