Ben ilk dozunu 35 gün falan önce olmuştum.İkinci dozu bugün oldum.26+5 im.
Hepimizin duası seninle canım.Bekleyecek biraz daha çiçeğimiz
El değilde ayaklarım sanki hafiften şişmeye basladi
Canım 30+2 ye denk geliyor 11 ağustos o gün gidip olacağım. 12 ağustosta da perinatoloji randevum var öyle ayarladım ikisini de. Korkma sen de ol emin ol olacağımız hafta bebeklerdeki bağışıklık antikor için çok güzel zamanlarBugün kontrolüm vardı doktor da aynı şeyi söyledi canım pazartesi olmayı düşünüyorum 32'yi beklemeyim, sen tam 30+0'da mı olacaksın
Ben 2 hafta sonra memlekete gidecegim gelince hazirlasam geç mi olur acaba geldiğim de 35hafta olcamBende niyet ettim hastane çantamı hazırlamayakocam da sonunda evdeyken hazırlayayım yarın yine nöbette
Benim erken doğum riski varya 34 de doğum planlı ondan hazırladım canımBen 2 hafta sonra memlekete gidecegim gelince hazirlasam geç mi olur acaba geldiğim de 35hafta olcam
Aşkım Rabbim sağlıkla güzellikle kucağına aldırsın az daha dayansın güzel kızKızlar selam, nst çekildi çok şükür sancım çıkmadı gece bir daha çekilecek, serum takviyesi alıyorum, bir doz ciğer geliştirici yapıldı yarın inşallah ikinci dozu olcam, doktorum bugün de doğabilir ama doğmayabilir de dediinşallah doğmaz hunileşmem bayağı var malesef artık sanmıyorum ki bu kapansın, dualarınıza ihtiyacım var, kızımı kaybetmek istemiyorum sadece biraz zamana ihtiyacımız var.
Aaaa benim haberim yoktu. Çogu şeyi kaçırdım galiba. Kuzum açilman mi var. Tutabildikleri kadar tutarlar içinde. İnsallah saglikli şekilde doğar. Kilosu kaç.Kızlar selam, nst çekildi çok şükür sancım çıkmadı gece bir daha çekilecek, serum takviyesi alıyorum, bir doz ciğer geliştirici yapıldı yarın inşallah ikinci dozu olcam, doktorum bugün de doğabilir ama doğmayabilir de dediinşallah doğmaz hunileşmem bayağı var malesef artık sanmıyorum ki bu kapansın, dualarınıza ihtiyacım var, kızımı kaybetmek istemiyorum sadece biraz zamana ihtiyacımız var.
Aaa doğum Tarihi verildimiBenim erken doğum riski varya 34 de doğum planlı ondan hazırladım canım
Gitmeden önce hazır et. Ne olur ne olmazBen 2 hafta sonra memlekete gidecegim gelince hazirlasam geç mi olur acaba geldiğim de 35hafta olcam
Canım benim 24.haftada servikal yetmezlik dışında hunileşmem başlamıştı bugün de ileri olduğunu görünce ciğer geliştirici yapmaya karar verdi doktorum inşallah bugün doğmaz ya da buu hafta doğmazAaaa benim haberim yoktu. Çogu şeyi kaçırdım galiba. Kuzum açilman mi var. Tutabildikleri kadar tutarlar içinde. İnsallah saglikli şekilde doğar. Kilosu kaç.
Rabbim yardımcın olsun inşallah. Dualarım seninle bu geceKızlar selam, nst çekildi çok şükür sancım çıkmadı gece bir daha çekilecek, serum takviyesi alıyorum, bir doz ciğer geliştirici yapıldı yarın inşallah ikinci dozu olcam, doktorum bugün de doğabilir ama doğmayabilir de dediinşallah doğmaz hunileşmem bayağı var malesef artık sanmıyorum ki bu kapansın, dualarınıza ihtiyacım var, kızımı kaybetmek istemiyorum sadece biraz zamana ihtiyacımız var.
Evet riskli olduğunu biliyordum. Hunilesme ne tam olarak. Açılma mı? Ciğer geliştirici yapmakla iyi yapmışlar ne olur ne olmaz. Kilosuda iyi söyle bir 2 3 hafta dayansa 2 kiloyu görse dahada iyi olacak. Ama stres yapma doğsa bile kuvezde 2 kiloyu tamamladıktan sonra verirler. Onun için en hayırlısı ne zamansa o zaman gelir inşallah. Kızınla bol bol konuş. Az dayan de.Canım benim 24.haftada servikal yetmezlik dışında hunileşmem başlamıştı bugün de ileri olduğunu görünce ciğer geliştirici yapmaya karar verdi doktorum inşallah bugün doğmaz ya da buu hafta doğmaz1500 gram. Bakalım yatıyorum nolcak bilmiyorum
Ah kuzum rabbim korktuğumuzdan korusun bizleri inşallah biraz bekleyebilrKızlar selam, nst çekildi çok şükür sancım çıkmadı gece bir daha çekilecek, serum takviyesi alıyorum, bir doz ciğer geliştirici yapıldı yarın inşallah ikinci dozu olcam, doktorum bugün de doğabilir ama doğmayabilir de dediinşallah doğmaz hunileşmem bayağı var malesef artık sanmıyorum ki bu kapansın, dualarınıza ihtiyacım var, kızımı kaybetmek istemiyorum sadece biraz zamana ihtiyacımız var.
Kuzum maşallah kilosu iyi yaşam sınırınıda geçti 2 güne 30 haftaya girecek her halde değşlmi allahın izniyle ciger geliştiricide işe yararCanım benim 24.haftada servikal yetmezlik dışında hunileşmem başlamıştı bugün de ileri olduğunu görünce ciğer geliştirici yapmaya karar verdi doktorum inşallah bugün doğmaz ya da buu hafta doğmaz1500 gram. Bakalım yatıyorum nolcak bilmiyorum
canim dualarimiz seninleKızlar selam, nst çekildi çok şükür sancım çıkmadı gece bir daha çekilecek, serum takviyesi alıyorum, bir doz ciğer geliştirici yapıldı yarın inşallah ikinci dozu olcam, doktorum bugün de doğabilir ama doğmayabilir de dediinşallah doğmaz hunileşmem bayağı var malesef artık sanmıyorum ki bu kapansın, dualarınıza ihtiyacım var, kızımı kaybetmek istemiyorum sadece biraz zamana ihtiyacımız var.
Benim de hala annemlerin ordaki sağlık ocağında kaydım, evimin 2 bina altında var sağlık ocağı ama doktorların baktığı hasta sayısı dolu olduğu için kaydımı alamadım, bir daha da uğraşmadım açıkçası diğer sağlık ocağında bütün hemşireleri doktorları vs tanıyorum diye staj falan da yapmıştım orda. Ama bizim doktora yeni bi hemşire atandı saat 10dan önce gelmiyor, telefonlara çıkmıyor, gebe izlemi için bile aramıyor bilmiyorum çocuğun aşılarını nasıl takip edecek. Saat 10dan sonra da hava ısınmış oluyor giderim ama geri nasıl gelirim bilmiyorumBen de taşındığım için sağlık ocağına kayıt bile yaptırmadım henüz ama belki sabahtan gidersek daha serin olur canım
Benim geçen haftalarda 3 haftayı geçkin oldu 2 kutu reflor bitirdim kan gaitw her şeyide verdim bir şey çıkmadı en son eşim sirkeli su diyordu doktorumada sordum içebilirsin zararı olmaz dedi 2 gün elma sirlesini suya karıştırıp içtim 3. Gün geçti ishalim denemek istersen aklında olsunGittim canım test falan verdim her şey gayet normaldi ama salgın var yani hasta değilsin ama ishal var çok Nadirde bulantı oluyormuş. Bir haftadır reflor saşe kullanıyorum hala geçmedi
Benimde öyle bugün özellikle çok gibi internetten araştırdığım kadarıyla tüm karında bir kasılma sertleşme yoksa bir yerde hissediliyorsa normalmiş baş yukarıda bizim başını kaburgama dayayıp cenin pozisyonunu alıyorKizlar benim bu oğluş kendini topluyor gibi sanki Biyerini dayiyor soluma şişiriyor sol tarafi bugun iki kez yapti arada yapiyordu da bugun daha bi topluyo gibi kendini normal mi ki
Benim 6. Haftada yükselmişti gün içinde ölçmedim ama baya hissetmiştim sonra akşam acile gittim 14 tü orda aspirin verdi doktorum doğumdan 2 3 hafta önceye kadar kullanacaksın dedi içiyorum hala düzenli takip etmiştim özellikle başlarda artık çıkmadığı için çok bakmıyorum ama tansiyon aleti aldım en ufak hissedersen ölç dedi doktorum 12yi geçerse dinlenip tekrar ölç 14 ü geçerse hemen geliyorsun demişti korma ama tedbirli ol canım tansiyon önemliKızlar tansiypnu yükselen varmı benim bugünlerde ara sıra tansiyonum çıkıyor 14 falan oluyor korkmaya başladım düzene girmezse ilaç başlıcak doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?