Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Anladım canım benimde ara sıra çıkıyor evde ölçüyorum hep birde hava çok sıcak olduğunda çıkıyor sanki öyle farkettim ben havadan çok daraldığım zamanlarda çıkıyor inşallah tekrar etmez biraz takip etcem bakalım

Canım tansiyona benim dr um cok cok önem veriyor hem sabah akşam ölçmemi istiyor hem de ayağıma parmaklarıma bakıp şişme var mı yok mu kontrol ettiriyor
Şişme neden olurmuşki canım benimde bazen oluyorda ödem die çok takılmıyorum zararlımıymış

Çocuğumu öpenin vallahi kalbini çok pis kırarım el, ayak, yüz hiçbir yeri öpülmeyecek. Ben de tembihliyorum kendi aileme, eşimin ailesine herkese tembihliyorum doğurayım yine uyarırım. Evime de misafir kabul edemem kış vakti olacağı için ne işleri var evimde kapalı alanda mikrobu var hastalığı var.

Cqnm gece boyunca aklımdaydın ya sancınmı vardı gece . Sen normal kontrole gittin hiç ağrı hissetmedinmi canm
Sancım yoktu canım rutin haftalık kontrolümde sorunlar göründü, gece de hem stresten hem sürekli nst falan derken uyuyamadım zaten mümkün değil
Çok şükür sancım yok olmasın da ufak kasılmalarım var ağır sancı eşiğine gelmedim,

Bunada şükür kuzum
Magnezyum serumu bağlandımı 8 saatlik

Bir şeyler takıldı da hiç sormadım büyük serum saatler sürdü
Tamm işte o cok iyi senin hem sancını kesecek hemde bebeğin beynini geliştiriyor bebeği tutmak için yapıyorlar her şeyi
Diğer ciger geliştirici dozuda vurulsun onun üstünden ne kadar süre gecerse o kadar iyi olur bi baktın 32. Haftayı bitirdi .
Sen stres yapma kuzum sakın ağlama ben ağladıkça karnım kasılır sancım olurdu . Ne zaman ağlamayınbıraktım o zaman sancılarım kesildi . Kefir kaju kaşar muz bunları tüket şöyle 1 haftaya 2000 kilo olsa kuveze bile girmez güzel kızın . Ben hastanede yatarken oda arkadaşım 30. Haftada 1800 filan doğdu 1 hafta yattı kuvezde ya 2 kilo olunca verdiler bebeği

Bakalım canım inşallah

yaa dün hiç giremedim buralara,çok geçmiş olsun Mehlika umarım daha iyisinizdir kızın da sen de şu anda.
Allah zamanında,sağlıkla aldırsın inşallah bebeğini kucağınaa. Çoğu gitti azı kaldı,inanıyorum her şey yolunda gidicek ve minik kızın seni hiç üzmeyecek

Kız maşallah bebişin de mi uyuyor nasıl uyuyorsun böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…