Anladım canım benimde ara sıra çıkıyor evde ölçüyorum hep birde hava çok sıcak olduğunda çıkıyor sanki öyle farkettim ben havadan çok daraldığım zamanlarda çıkıyor inşallah tekrar etmezBenim geçen haftalarda 3 haftayı geçkin oldu 2 kutu reflor bitirdim kan gaitw her şeyide verdim bir şey çıkmadı en son eşim sirkeli su diyordu doktorumada sordum içebilirsin zararı olmaz dedi 2 gün elma sirlesini suya karıştırıp içtim 3. Gün geçti ishalim denemek istersen aklında olsun
Benimde öyle bugün özellikle çok gibi internetten araştırdığım kadarıyla tüm karında bir kasılma sertleşme yoksa bir yerde hissediliyorsa normalmiş baş yukarıda bizim başını kaburgama dayayıp cenin pozisyonunu alıyor
Benim 6. Haftada yükselmişti gün içinde ölçmedim ama baya hissetmiştim sonra akşam acile gittim 14 tü orda aspirin verdi doktorum doğumdan 2 3 hafta önceye kadar kullanacaksın dedi içiyorum hala düzenli takip etmiştim özellikle başlarda artık çıkmadığı için çok bakmıyorum ama tansiyon aleti aldım en ufak hissedersen ölç dedi doktorum 12yi geçerse dinlenip tekrar ölç 14 ü geçerse hemen geliyorsun demişti korma ama tedbirli ol canım tansiyon önemli
Şişme neden olurmuşki canım benimde bazen oluyorda ödem die çok takılmıyorum zararlımıymışCanım tansiyona benim dr um cok cok önem veriyor hem sabah akşam ölçmemi istiyor hem de ayağıma parmaklarıma bakıp şişme var mı yok mu kontrol ettiriyor
Çocuğumu öpenin vallahi kalbini çok pis kırarım el, ayak, yüz hiçbir yeri öpülmeyecek. Ben de tembihliyorum kendi aileme, eşimin ailesine herkese tembihliyorum doğurayım yine uyarırım. Evime de misafir kabul edemem kış vakti olacağı için ne işleri var evimde kapalı alanda mikrobu var hastalığı var.Ben yeni doğum yapmış birini asla ziyaret etmem. Sadece gurbetteyiz arkadaşlarım doğum yaparsa yarım saatliğine uğrar bi kaç çeşitte hazırlar götürürüm çat bile içmeden kalkarım. Çünkü insanın hali anca ona yetiyor. Biraz düşünceli olmak lazım. İlla hizmet içinde değil. Bebeği oluyor dinlenmeli rahat oturup kalkmalı. Çok cahil var. En iyisini yapıyorsun hiç bişey yapma gelen çok yemek isterse kalksın yapsın. Ben iyiki uzaktayım en çok buna seviniyorum hem gelen giden olmaz hemde bebişlerimi öpemezler
Aynen muhtemelen çoğunluk anlayışla karşılarÖyle öyle annemlere de diyorum sizde dahil kimse öpmicek gelene de söylerim küsen küsebilir
Günaydın canım zor bir gece oldu bizim için ama çok şükür iyiyiz, dayanmaya çalışıyoruz kuzumla.
Sancı falan var mı?Günaydın canım zor bir gece oldu bizim için ama çok şükür iyiyiz, dayanmaya çalışıyoruz kuzumla.
Çoook şükür yok canımSancı falan var mı?
Cqnm gece boyunca aklımdaydın ya sancınmı vardı gece . Sen normal kontrole gittin hiç ağrı hissetmedinmi canmGünaydın canım zor bir gece oldu bizim için ama çok şükür iyiyiz, dayanmaya çalışıyoruz kuzumla.
Olmasın inşallah vaktinde gelsin iyi olunÇoook şükür yok canım
Sancım yoktu canım rutin haftalık kontrolümde sorunlar göründü, gece de hem stresten hem sürekli nst falan derken uyuyamadım zaten mümkün değilCqnm gece boyunca aklımdaydın ya sancınmı vardı gece . Sen normal kontrole gittin hiç ağrı hissetmedinmi canm
Bunada şükür kuzumSancım yoktu canım rutin haftalık kontrolümde sorunlar göründü, gece de hem stresten hem sürekli nst falan derken uyuyamadım zaten mümkün değil
Çok şükür sancım yok olmasın da ufak kasılmalarım var ağır sancı eşiğine gelmedim,
Bir şeyler takıldı da hiç sormadımBunada şükür kuzum
Magnezyum serumu bağlandımı 8 saatlik
Tamm işte o cok iyi senin hem sancını kesecek hemde bebeğin beynini geliştiriyor bebeği tutmak için yapıyorlar her şeyiBir şeyler takıldı da hiç sormadımbüyük serum saatler sürdü
Bakalım canım inşallahTamm işte o cok iyi senin hem sancını kesecek hemde bebeğin beynini geliştiriyor bebeği tutmak için yapıyorlar her şeyi
Diğer ciger geliştirici dozuda vurulsun onun üstünden ne kadar süre gecerse o kadar iyi olur bi baktın 32. Haftayı bitirdi .
Sen stres yapma kuzum sakın ağlama ben ağladıkça karnım kasılır sancım olurdu . Ne zaman ağlamayınbıraktım o zaman sancılarım kesildi . Kefir kaju kaşar muz bunları tüket şöyle 1 haftaya 2000 kilo olsa kuveze bile girmez güzel kızın . Ben hastanede yatarken oda arkadaşım 30. Haftada 1800 filan doğdu 1 hafta yattı kuvezde ya 2 kilo olunca verdiler bebeği
Sen ve bebeğin çok güçlüsünüz, kuzun biraz daha dayanacak inşallahGünaydın canım zor bir gece oldu bizim için ama çok şükür iyiyiz, dayanmaya çalışıyoruz kuzumla.
Kız maşallah bebişin de mi uyuyor nasıl uyuyorsun böyleAyy evet yorulunca ayaklar şişiyor. Ayak üstünde uzun kalınca. Beni baya uyku bastı ya bu günler. Gece 2 gibi uyudum sabah 8 9 gibi uyandım yine uyudum 12 ye kadar. 1 gibi uyudum şimdi saat 3 oldu şuan uyandımbizim burda saat 3 buçuk
Çok şükürÇoook şükür yok canım
29+1Çok şükürşuan kaç haftalık oldu
Maşallah durabildiği kadar duracak Allah’ın izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?