Canım nasıl bir beslenme rutini oluşturdun meselaMaşAllahdiyet gerçekten işe yarıyor ama amaç zayıflamak değil kesinlikle ideal kiloyu koruyup daha sağlıklı beslenip miniklere kilo aldırmak. 2 hafta önceki kilomla aynıyım mesela bebeğim güzel bir şekilde almış Grupta birkaç kişiyle aynı görünüyor doğum tarihleri bakalım hangi tarihte gelmek isteyecekler. Sizde de mi gebelik şekeri var yoksa?
Evet pozisyon değiştirdiklerinde severlerse bi süre orda kalırlar rahat pozisyon bulmuş demek kiona dikkat etmedim bu sefer dikkat edeyim canim :) hep solda duruyo ilk gunden beri çok sevdi solumu
Bilmiyorumki ne kadar sık yiyorsunuz ? Ben 3ara öğün yapıyorum . Sabah kahvaltı sonra ara öğün ,birkez daha ara öğün sonra akşam yemeği ve tekrar hafif bir ara öğünDaha ne kadar sık yiyebilirim
Aşkım dualarım seninle ben inanıyorum 32 ye gelicek bak Okadar dedik dedik 30 Lara yaklaştık tüm kalbim seninleKızlar selam, hastaneye yatışım yapıldı açıklığım ilerlediği için tedbir amaçlı bugün ciğer geliştirici yapılacak, dua edin nolur kızım doğmasın
Çok çok geçmiş olsun canım benim, Allahım hayırlısıyla bu günleri sağlıkla atlatmanı nasip etsin, 36. Haftadan sonra tam vaktinde gerçekleşsin doğumun inşallahKızlar selam, hastaneye yatışım yapıldı açıklığım ilerlediği için tedbir amaçlı bugün ciğer geliştirici yapılacak, dua edin nolur kızım doğmasın
Canım ben de dün hastaneye karnım yamuk gittim poposunu sağıma dayamıştı bugün de solda, benimki popo geliş bacakları aşağıda kafası yukarıda olduğu için yapıyor doktorum normal dediKizlar benim bu oğluş kendini topluyor gibi sanki Biyerini dayiyor soluma şişiriyor sol tarafi bugun iki kez yapti arada yapiyordu da bugun daha bi topluyo gibi kendini normal mi ki
Demekki mutlu orda sipacikEvet pozisyon değiştirdiklerinde severlerse bi süre orda kalırlar rahat pozisyon bulmuş demek ki
En son kontrolde baş aşagi demişti acaba döndümü tekrardan bilmiyorumki canim.Canım ben de dün hastaneye karnım yamuk gittim poposunu sağıma dayamıştı bugün de solda, benimki popo geliş bacakları aşağıda kafası yukarıda olduğu için yapıyor doktorum normal dedi
Benim baş asagı biri biride baş yukarı alakası pek yok benceEn son kontrolde baş aşagi demişti acaba döndümü tekrardan bilmiyorumki canim.
Eğer rahim altın yumuşaksa yalancı kasılmadır genelde korkma o zaten doğuma kadar neredeyse her hamilede oluyorDemekki mutlu orda sipacikAz önce yine kasti kendini ya pazrtesi doktora sôylesemmi ayni baktim sağ taraftada sertlik soldada oluyor karnin alt kismi yumuşak bitek kastiğinda .
Ben ilk dozunu 35 gün falan önce olmuştum.İkinci dozu bugün oldum.26+5 im.Kızlar tetanoz aşısını hala olmayan var mı, benim aşılarım tam olduğu için boğmacalı olandan tek doz 28-36 arası yaptırmamı söylemişti doktorum, bugün 30'a girdim benim gibi olan var mı
Hepimizin duası seninle canım.Bekleyecek biraz daha çiçeğimizKızlar selam, hastaneye yatışım yapıldı açıklığım ilerlediği için tedbir amaçlı bugün ciğer geliştirici yapılacak, dua edin nolur kızım doğmasın
El değilde ayaklarım sanki hafiften şişmeye basladiayak el şişliklerinde ne durumdasınız kızlar
Dikkat et tansiyon çok çok önemliKızlar tansiypnu yükselen varmı benim bugünlerde ara sıra tansiyonum çıkıyor 14 falan oluyor korkmaya başladım düzene girmezse ilaç başlıcak doktorum
inşallah kontrol altına alırsın ya tansiyon da şeker kadar çok önemliKızlar tansiypnu yükselen varmı benim bugünlerde ara sıra tansiyonum çıkıyor 14 falan oluyor korkmaya başladım düzene girmezse ilaç başlıcak doktorum
Allah zamanında kucağına almayı nasip etsin canım bizi haberdar et olumlu düşünKızlar selam, hastaneye yatışım yapıldı açıklığım ilerlediği için tedbir amaçlı bugün ciğer geliştirici yapılacak, dua edin nolur kızım doğmasın
Saol kuzum inşallah öyledir ya bu minnoş buyudukçe anneyi korkutuyorEğer rahim altın yumuşaksa yalancı kasılmadır genelde korkma o zaten doğuma kadar neredeyse her hamilede oluyortabi doktoruna söyle
Kızlar selam, hastaneye yatışım yapıldı açıklığım ilerlediği için tedbir amaçlı bugün ciğer geliştirici yapılacak, dua edin nolur kızım doğmasın
Yok yok canım öyle bir durum yok. Dünya sağlık örgütünün de önerdiği haftalar bunlar. Öyle bir şey olsa doktorlar böyle yönlendirme yapmaz.
İlk olarak diyetisyenle başladım. Kahvaltıda 2 yumurta,domates,salatalık,7 adet zeytin,2 parmak kalınlığında peynir,bolca yeşillik tam buğday ekmeği de var ama ben tüketmiyorum çünkü değerimi çok yükseltiyor sonrasında öğle yemeği. Öğle yemeği yemiyorum bu aralar pek kahvaltımı geç yapıyorum çünkü orda da et,tavuk,balık yanına salata,1 kase yoğurt,1 bardak ayran(balık yoksa tabi) 2.5-3 saat sonra ara öğün gene 1 kase yoğurt,içine 3 yemek kaşığı yulaf;elma,armut,şeftali 3,4 adet kayısı ve kuruyemiş hangisi olursa karıştırarak yemiyorum artık midem bulanıyor. Akşam yemeği için gene et,tavuk 7,8 kaşık sebze yemeği,salata haftanın en az 1 ya da 2 günü kuru bakliyat yanına gene bolca ayran,yoğurt,cacık. Ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım maalesefCanım nasıl bir beslenme rutini oluşturdun mesela
ben de henüz yaptırmadım 27+4 üz bugün, doktorum hafta belirtmedi karma aşı istedi, önümüzdeki hafta tdap yaptırmayı düşünüyorum ama bu sıcakta sağlık ocağına gitmeyi de gözüm kesmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?