Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Aşko normalde nörolojik rahatsızlık olmayan hastalarda kan sulandırıcıyı doğuma yakın bıraktırıyorlar ( sadece pırtı sorunu varsa) benim ilk başta kadın doğumcum çok vajinalciydi. Ozaman tüp bebek doktorum bak lady hiç hiç riske gerek yok sezeryan yaptır demişti. Hocam ama vajinal deneyimlemek isterim aslında herkes doğuruyor sonuçta dedim oda sen bu bebeği 7 yıl bekledin ama dedi. Artı kanama bozukluğu gibi sıkıntılı birşey var dedi.tavsiye asla etmedi vajinali. Sonradan işte tüp bebekçim böyle düşünüyor vs diye doktoruma söyleyince zamanla oda sezeryan yapalım dedi . Sende hangisinde rahat edeceksen aşkım sakın kendini zorlama. Arkadaşım sezeryan oldu şimdi 2 ci günde ayaklandı.

Kizlar dün sabah yatakta gerilirken kasıklarima ani bir agri girdi önce sağ tarafa sonra sola donerken sola biraz arastirdiğimda yuvarlak bağ agrisi diye bir şeyle karşilastım ve hissettiğim şey tam olarak buydu ani keskin ve birkac dakika içinde geçen bir şey ama bu sabah sağa sola dönerken çok tedirgin oldum yine olacak diye. Ucuncu trimesterde yaygınmış birkac kere daha ayağa kalkarken falan oldu ama çok rahatsiz edici bir kas çekilmesi gibi. Yaşayan var mi? Önlem için bir şey yapıyor musunuz?

Eklentiler

• IMG_6566.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar selam, demir ve b12 kullanan var mı? Hangi ilacı kullaniyorsunuz
Benim 2side çok düşüktü b12 için dodex iğne oldum 12-13 tane falan bir miktar yükseldi şimdi dil altı b12 kullanıyorum dil altı ya da sprey daha etkili oluyor. Demir çok çeşit denedim hem demirim hem kanım sürekli düşüyor normalde damardan verirdim dedi gastroentoloji doktorum ama hamilelikte alerji riski yüksekmiş o yüzden çok çeşit denedim çoğu ishal karın ağrısı yaptı en son sidefer aldım 2 gün oldı başlayalı henüz ağrı ishal yok gibi

Kızlar kontrole geldim şimdi nst de düzenli ağrı çıktı , böyle bişey olan var mı dua edin

Ay canım benim iyiyim. Düğünden sonra memlekete geçtik orda dinleniyorum şuan. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Allah iyilik versin canim Ayy dinlen dinlen istanbulun nemini eminim hiç özlememişsindir tadini çikar bende napiyim Valla arada temizlik yapiyorum arada yatiyorum öyle vakit öldürüyorum pazartesi doktora gidicem bakalim oğluşumu özledim

Gygenon ben de çok şişkinlik ve kabızlık yaptığı için doktorum bunu verdi. Bunun yanında d vit ve ocean mumy kullanıyorum

Eklentiler

• 50BDBF07-9C8B-4D06-9D1F-843F36FD352F.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 32
Aşkım hangisi iyiyse zaten o olmalı doktorun doğru söylemiş O kadar bekledik kesinlikleeeeee

Kızlar kontrole geldim şimdi nst de düzenli ağrı çıktı , böyle bişey olan var mı dua edin

Canım bende de 23. haftada düzenli sancı çıkmıştı ama bende 8-9 saat içinde 3 kere yapılan nst'nin üçünde de düzenli sancı çıktığı için yatış yapmışlardı, sen şimdi korkma doktorun ne dedi

Ay kızlar gözümü bir açtım açlık şekeri 102 kahvaltı yaptım evde ekmek yoktu dün marketten almıştım içerk olarak tahıllı diye geçiyordu ondan yedim töbe estafurullah sanırsın 3 tabak mantı yedim 175 di ay ne oluyor ya .

Sabah açlık benim de 3 gündür hep 100-110 arasında çıkıyor. Ama ben gün içinde bir şey de yemiyorum yine de anlayamadım bu olayı… Haftaya çocuk kardiyolojisine gittiğimde endokrine de uğrayıp sorcam kafama takılıyor. Aşkım yememen lazım işte ekmeğin her türlüsünü vermiyor şu an bana diyetisyenim. Yulaflı omleti ekmek niyetine gömdüm yani yok ekmek falan kes ekmeği çok yükseltmiş.

Canım dur bi endişe etme benim nst de bir gece 27-29 çıktı sürekli ama doktorum sorun yok dedi hatta sabahında nst de sancı 1-2-3 çıktı hep ama sakin ol, ne dedi doktorun?

Genelde açlık şekerin yüksekse stres yorgunluk bunlar etkiliyor. Ayrıca senimdaha önce uyardım ya şeker değerin yüksek olduğu için diğer gebelik şekeri olanlar gibi yapmamalısın su ekmeğin her türlüsünü bırakmalısın ama sen yine de tüketiyorsun yeme çıkar doğuma kadar hayatından ünlü herşeyi ister tam buğday olsun ister çavdar. Ben çıkardığımdan beri asla şekerim yükselmiyor dikkat ediyorum

Canım benim bi kere düzenli diğer gittiğim 2 tanede düzensiz çıktı kasılmalarım şiddeti de düzenlide de düzensizde de en yüksekti 100 dü ama ilaç başladım suan biraz kontrol altına aldım günde 30 defa yaşıyorsam suan 15 falandır en fazla. Ben bide kasıldığımı da anlıyorum zaten sertleşmeyle. Korkma doktorun mutlaka sana da ilaç verir

Benim de asla ekmeğin hiçbir türlüsü yaramıyor tamamen çıkardım hiç birini yemiyorum ve şekerim kontrol altında. Açlık şekeri 100 falan çıkarsa Buda genelde stres uykusuzluk yorgunluk heyecan bunlardan oluyor. Ve açlık şekeri hiç bir zaman uykudan uyandığım gibi ölçülmez öncesinde mutlaka bi 15 dakika hareketli olmak lazım uykuda şeker yükselir çünkü

Diyetisyenim bazı gebelerde meyve ve ekmeği tamamen çıkartırız sende de böyle oldu dedi hem meyveyi hem de ekmeği çıkarttı. Bulgur, basmati dahi yok. Ay açlıktan uyuyamadım sabah 5 te uyudum 6 da geri uyandım sonra duş, kahvaltı, hazırlık işe geldim etkilemiş olabilir sinir, stres ve yorgunluk çok normal.

İyi günler hanımlar 3-4 gündür alt bacaklarım sızlıyor ayak bileklerim akşamları ağrıyor artık bacaklar taşımakta zorlanıyor galiba. Pazartesi günü aile hekimine gidip magnezyumu günde 2 tane yapmasını istesem fayda eder mi

Aşkım 28/32 hafta arası plasentadan insülin farklılığı olacağı için yüksele bilir demiştide ekmek beni maffetti. Market ekmeği yemem lazım yine herzamanki bildiğim tam tahıllı buğday unundan ekşi mayalı ekmekten aldım. Bir süredir ne güzel 130/135 gidiyordum kahvaltıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…