Doğumdan sonra duş yazıldı kenara herkes hemfikir . Aşkım normalmi sezeryanmıydı ?Ben de doğumdan sonra üç gün yoğun bakımdaydım kendimi çok pis hissediyordum zatenn çok mutsuzdum, eve geldim duş aldım inanır mısın bebeğimi görmeye bile güle oynaya gittim o duş hayatımdaki en güzel duştu ölye böyle rahatlatmıyor
Normaldi benim erken olduğu için benim damarım patladı da onun için yoğun bakımda kaldım ama ben de sezaryen ihtimaline karşı su geçirmez bant bir de elbise almayı düşünüyorum bakalım biDoğumdan sonra duş yazıldı kenara herkes hemfikir . Aşkım normalmi sezeryanmıydı ?
Bu hafta alışverişe başlıyorum artık ,geç oldu ama bilerek bekledim bu haftalari lohusa pijama takımı olarak hastane için elbiseli tercih ederim gibi sezeryan olacağı için ilkinden tecrübe ettim o yüzden elbiseli düşünüyorum siz nasıl aldınız
Bende elbise bakıcam bugün 2 tane öyle pantolon gömlek aldım ama yarayla elbise daha mantıklıNormaldi benim erken olduğu için benim damarım patladı da onun için yoğun bakımda kaldım ama ben de sezaryen ihtimaline karşı su geçirmez bant bir de elbise almayı düşünüyorum bakalım bi
Benim de bir tane normal lohusa pijaması var onu hiç kullanmadım, diğer klasik düğmeli alt üst pijamamı kullanmıştım o var, bir tane daha olması lazım emin değilim incelemedim geçen sene aldığım için bi döküp bakmam lazım, sonda takılıydı bu arada bende elbise yoktu da altımda bir şey yoktu bende balon falan takılıydı belki hevesim olursa ben de aynı şekilde senin gibi düşünüyorum ama hedefim 30u geçmek işte bakalımBende elbise bakıcam bugün 2 tane öyle pantolon gömlek aldım ama yarayla elbise daha mantıklı
Su geçirmez bant var canm onu kullanıyorsun daha sonra banyo sonrası pansumanını tekrar yapıp saç kurutma makinesiyle kurutuyordumPeki banyonyaparken yaran felan ıslanır diye korkmadınmı ? Şuan düşünürken içim tuhaflaştı o yara ve duşu ama az önce bir arkadaş daha duş almanın önemini anlattı . Bende genelde hızlı ayağa kalkmak isterim 4 Opu geçirdim doktorum viziteden gelene kadar ben ayaklanıyordum şaşırıyordu ama anestezidenmi bilem hep işlem sonrası ben çok üşüyordum ayaklarım buz kesiliyordu ve çorap vs hak getire kaynar suyla yıkayınca kendime geliyordum. Tuvalette sıkıntı ya inşallah kabızlık vs olmayız . Bolca kayısı kurusu alayım yanıma
Bu gün nasılsın canmBen de doğumdan sonra üç gün yoğun bakımdaydım kendimi çok pis hissediyordum zatenn çok mutsuzdum, eve geldim duş aldım inanır mısın bebeğimi görmeye bile güle oynaya gittim o duş hayatımdaki en güzel duştu ölye böyle rahatlatmıyor
İyiyim çok şükür ağrım sancım yokBu gün nasılsın canm
Elbise en mantıklısı lastikler dikişe gelmesin diye depend giyip üstüne bi elbise oh mis .Bende elbise bakıcam bugün 2 tane öyle pantolon gömlek aldım ama yarayla elbise daha mantıklı
Tabiki ümitli olacaksın. Ciğer geliştiricide oldunuz üstünden zamanda geçti oh mis . 32. Haftada tekrarlar bence ciğer geliştiriciyiİyiyim çok şükür ağrım sancım yokbiraz daha ümitliyim gün doldurmaya çalışıyorum
Bilmiyo ki canım doktorum çoook düşünmek lazım tekrar dozunu o zamana kadar gelebilirsek bakalım dedi, baktın bir de 40a kadar doğmuyormuş kızTabiki ümitli olacaksın. Ciğer geliştiricide oldunuz üstünden zamanda geçti oh mis . 32. Haftada tekrarlar bence ciğer geliştiriciyi
Valla bana öyle geliyor hiç belli olöaz bi arkadaşın öyleydi topikte kaç ay yattı ha doğdu ha doğacak diye sonra 38 sonrası yürüyüş plates topuBilmiyo ki canım doktorum çoook düşünmek lazım tekrar dozunu o zamana kadar gelebilirsek bakalım dedi, baktın bir de 40a kadar doğmuyormuş kız
Hahahaha ben de 15 haftadır yatıyorum beş hafta daha durursa kucağıma alıp evime dönerim inşallahValla bana öyle geliyor hiç belli olöaz bi arkadaşın öyleydi topikte kaç ay yattı ha doğdu ha doğacak diye sonra 38 sonrası yürüyüş plates topusenin kız zaten totodan ısırılmayı hak etti
Dönersin allahın izniyle canm benm ciğer geliştiricinin cok önemi var bide senin bebeğinin suyunun olaması büyük avantaj gelişime devam ediyor şükür haftasıyla uyumluHahahaha ben de 15 haftadır yatıyorum beş hafta daha durursa kucağıma alıp evime dönerim inşallah
Benimde sol alt bacak özellikle topallamaya başladım dünden beri haftaya benimde randevum var bende bunu soracaktimİyi günler hanımlar 3-4 gündür alt bacaklarım sızlıyor ayak bileklerim akşamları ağrıyor artık bacaklar taşımakta zorlanıyor galiba. Pazartesi günü aile hekimine gidip magnezyumu günde 2 tane yapmasını istesem fayda eder mi
Saç kurutma makinası o güçle sallandırmıyormuydu kızz off duyduklarım aşırı içimi tuaf ediyorSu geçirmez bant var canm onu kullanıyorsun daha sonra banyo sonrası pansumanını tekrar yapıp saç kurutma makinesiyle kurutuyordum
Bende şimdi bir tane elbise aldım 2 de pantolonlu almıştım yeter galiba . Ayyy cidden onlardamı sezeryandı ? Ya acı eşiğim mi tam bilmiyorum bakıcamElbise en mantıklısı lastikler dikişe gelmesin diye depend giyip üstüne bi elbise oh mis .
Ben tesettürlüyüm tam boydan bulabilrsem lohusa takımı elbise şekilnde alacam . Sonrayı 6 saat sonunda hemen cıkarıyorlar ayağa kalkıp hareket olsun diye . O 6 saatlik süreçte sana sürekli ilaç serum verecekler uyuşukluk geçince o yüzden pek ağrı hissedilmiyor acaba benşm acı eşiğimmi yüksekti bilmiyorum yanımdakiler cığlık cığlığa bağırıyordu ağrıdan ölcem diye ben ses bile cıkarmadım . Sadece doğumdan yarım saat sonra gelip rahmine bastırıyor ebe ondan cok korkmuştum hala korkuyorum gçenkinde insaflı hemşireye denk gelmiştim . Doktorum bastırmayın ben tüm kanamayı temizledim demişti ondan bastırmadı hafif masaj yaptı sadece
Bana da hiç tecrübe etmediğim bir şey hamilelikte sürpriz oldu :) durum normal aslında da bir anda olunca biraz sıkıntı yarattı bende. Benim doktorum da rennie şurup verdi,onu alıcam. Bugün daha iyiyim gerçi ama bir daha yaşamak istememBenim bebeklikten geçmeyen ağır reflüm var ama diyette başladığımdan beri çok az arada oluyor onu da 5 dakika da bir bi kaç yudum su içip duruyorum bir saat sonunda geçiyor. Normalde gaviskonu kafama dikerdim hamilelik öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?