Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Doğumdan sonra duş yazıldı kenara herkes hemfikir . Aşkım normalmi sezeryanmıydı ?

Doğumdan sonra duş yazıldı kenara herkes hemfikir . Aşkım normalmi sezeryanmıydı ?
Normaldi benim erken olduğu için benim damarım patladı da onun için yoğun bakımda kaldım ama ben de sezaryen ihtimaline karşı su geçirmez bant bir de elbise almayı düşünüyorum bakalım bi

Benim geçen seneden böyle var canım ama sezaryen ihtimaline karşı sanırım ben de çok emin değilim ama bi elbise alcam gibi

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-02-14-40-38-129_trendyol.com.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 41
Normaldi benim erken olduğu için benim damarım patladı da onun için yoğun bakımda kaldım ama ben de sezaryen ihtimaline karşı su geçirmez bant bir de elbise almayı düşünüyorum bakalım bi
Bende elbise bakıcam bugün 2 tane öyle pantolon gömlek aldım ama yarayla elbise daha mantıklı

Bende elbise bakıcam bugün 2 tane öyle pantolon gömlek aldım ama yarayla elbise daha mantıklı
Benim de bir tane normal lohusa pijaması var onu hiç kullanmadım, diğer klasik düğmeli alt üst pijamamı kullanmıştım o var, bir tane daha olması lazım emin değilim incelemedim geçen sene aldığım için bi döküp bakmam lazım, sonda takılıydı bu arada bende elbise yoktu da altımda bir şey yoktu bende balon falan takılıydı belki hevesim olursa ben de aynı şekilde senin gibi düşünüyorum ama hedefim 30u geçmek işte bakalım

Su geçirmez bant var canm onu kullanıyorsun daha sonra banyo sonrası pansumanını tekrar yapıp saç kurutma makinesiyle kurutuyordum

Bu gün nasılsın canm

Elbise en mantıklısı lastikler dikişe gelmesin diye depend giyip üstüne bi elbise oh mis .
Ben tesettürlüyüm tam boydan bulabilrsem lohusa takımı elbise şekilnde alacam . Sonrayı 6 saat sonunda hemen cıkarıyorlar ayağa kalkıp hareket olsun diye . O 6 saatlik süreçte sana sürekli ilaç serum verecekler uyuşukluk geçince o yüzden pek ağrı hissedilmiyor acaba benşm acı eşiğimmi yüksekti bilmiyorum yanımdakiler cığlık cığlığa bağırıyordu ağrıdan ölcem diye ben ses bile cıkarmadım . Sadece doğumdan yarım saat sonra gelip rahmine bastırıyor ebe ondan cok korkmuştum hala korkuyorum gçenkinde insaflı hemşireye denk gelmiştim . Doktorum bastırmayın ben tüm kanamayı temizledim demişti ondan bastırmadı hafif masaj yaptı sadece

Tabiki ümitli olacaksın. Ciğer geliştiricide oldunuz üstünden zamanda geçti oh mis . 32. Haftada tekrarlar bence ciğer geliştiriciyi
Bilmiyo ki canım doktorum çoook düşünmek lazım tekrar dozunu o zamana kadar gelebilirsek bakalım dedi, baktın bir de 40a kadar doğmuyormuş kız

Bilmiyo ki canım doktorum çoook düşünmek lazım tekrar dozunu o zamana kadar gelebilirsek bakalım dedi, baktın bir de 40a kadar doğmuyormuş kız
Valla bana öyle geliyor hiç belli olöaz bi arkadaşın öyleydi topikte kaç ay yattı ha doğdu ha doğacak diye sonra 38 sonrası yürüyüş plates topu senin kız zaten totodan ısırılmayı hak etti

Valla bana öyle geliyor hiç belli olöaz bi arkadaşın öyleydi topikte kaç ay yattı ha doğdu ha doğacak diye sonra 38 sonrası yürüyüş plates topu senin kız zaten totodan ısırılmayı hak etti
Hahahaha ben de 15 haftadır yatıyorum beş hafta daha durursa kucağıma alıp evime dönerim inşallah

Döne
Hahahaha ben de 15 haftadır yatıyorum beş hafta daha durursa kucağıma alıp evime dönerim inşallah
Dönersin allahın izniyle canm benm ciğer geliştiricinin cok önemi var bide senin bebeğinin suyunun olaması büyük avantaj gelişime devam ediyor şükür haftasıyla uyumlu

Benimde sol alt bacak özellikle topallamaya başladım dünden beri haftaya benimde randevum var bende bunu soracaktim

G gkc5 nasılsın canım doktor ne dedi, buu arada iki günlük sık nst deneyimimden elde ettiğim bilgilere göre eğer gazınız varsa, idrara sıkışıksanız gerçekten ufak ufak sancılar çıkıyo

Bende şimdi bir tane elbise aldım 2 de pantolonlu almıştım yeter galiba . Ayyy cidden onlardamı sezeryandı ? Ya acı eşiğim mi tam bilmiyorum bakıcam

Bana da hiç tecrübe etmediğim bir şey hamilelikte sürpriz oldu :) durum normal aslında da bir anda olunca biraz sıkıntı yarattı bende. Benim doktorum da rennie şurup verdi,onu alıcam. Bugün daha iyiyim gerçi ama bir daha yaşamak istemem

Az önce ufak çaplı bir fenalık geçirdim. Sol elim birden kaskatı kesildi bildiğiniz felç geçirmişim gibi kaldı. Hemen oynatmaya ve açmaya çalıştım elimi düzeldi. Gerçekten şok geçirdim ne olduğunu anlamadım. Ne bu el krampı falan mı? Böyle bir şey olur mu yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…