Olabiliyor bazenAz önce ufak çaplı bir fenalık geçirdim. Sol elim birden kaskatı kesildi bildiğiniz felç geçirmişim gibi kaldı. Hemen oynatmaya ve açmaya çalıştım elimi düzeldi. Gerçekten şok geçirdim ne olduğunu anlamadım. Ne bu el krampı falan mı? Böyle bir şey olur mu yani?
İyi misin canım? Olur öyle şeyler ben de geçen gün felç geçiriyorum sandım suratıma girdi bildiğin ağzım yüzüm sağa sola gitti kaldı öyle soğuk su çarptık düzeldi meğer krampmış ödüm koptu, dikkat et orası çok sıcak olabildiğince soğuk suya tut eliniAz önce ufak çaplı bir fenalık geçirdim. Sol elim birden kaskatı kesildi bildiğiniz felç geçirmişim gibi kaldı. Hemen oynatmaya ve açmaya çalıştım elimi düzeldi. Gerçekten şok geçirdim ne olduğunu anlamadım. Ne bu el krampı falan mı? Böyle bir şey olur mu yani?
O kadarını bilmiyorum canımNormal mi yani hamilelikte? Ona göre içimi rahatlatıcam bi kötü içim yani daha önce de inme, felç geçirdiğim için yusuf yusufum açıkçası.
Ciddi misin? Of sana da üzüldüm tövbe tövbe ya. Allah korusun beterinden. Şimdi iyi elim açıp kapatıyorum sürekli de şok oldum korktum felç mi geçiriyorum diye. Daha önce de başıma gelince anında beynimin içinde 72838283838 senaryo döndü. Hayır bacağa tamam alıştık giriyor çıkıyor kramp ama bu ne alakaydı çözemedim.İyi misin canım? Olur öyle şeyler ben de geçen gün felç geçiriyorum sandım suratıma girdi bildiğin ağzım yüzüm sağa sola gitti kaldı öyle soğuk su çarptık düzeldi meğer krampmış ödüm koptu, dikkat et orası çok sıcak olabildiğince soğuk suya tut elini
Hamilelikte başa gelmeyen kalmıyor gerçektenCiddi misin? Of sana da üzüldüm tövbe tövbe ya. Allah korusun beterinden. Şimdi iyi elim açıp kapatıyorum sürekli de şok oldum korktum felç mi geçiriyorum diye. Daha önce de başıma gelince anında beynimin içinde 72838283838 senaryo döndü. Hayır bacağa tamam alıştık giriyor çıkıyor kramp ama bu ne alakaydı çözemedim.
Nöroloji doktorumu haftaya görmem şart oldu ancak ve ancak içim öyle rahatlayacak gibiHamilelikte başa gelmeyen kalmıyor gerçektendikkat et sen de kafanda kurma toparlanır bir şey olmaz hareket ediyosa
Ajdjjdjs benim eşim allahtan fizyoterapist de adam çok sakindi beni toparladı djjdjdNöroloji doktorumu haftaya görmem şart oldu ancak ve ancak içim öyle rahatlayacak gibiallah nöroloji doktorumla görüşene kadar kocamın yar ve yardımcısı olsun s*çtı hahsjjs
Hahjsjsjs karım dur yüzünü yumuşturma hallediyorum diyip halletmiş hahhahahAjdjjdjs benim eşim allahtan fizyoterapist de adam çok sakindi beni toparladı djjdjd
Bir kere de o zaman yatmıyorum ben mutfaktaydım öyle bi bağırdım ki sağ elim bacağım kolum her yerim uyuştu aniden olduğum yere ne ileri gidebiliyorum ne geri o kadar korktum ve titredim ki bir şey yok bir şey yok diye taşıdı beni ben diyorum ki hakkını helal et ben ölüyorum, çocuğuma iyi bak bu arada 10 haftalık falan hamileyim ağlıyorum falan fjfjdjd diyo ki ölme bi snHahjsjsjs karım dur yüzünü yumuşturma hallediyorum diyip halletmiş hahhahah
Hahhaha allah can korkusu vermesin gerisi hallolur adlı hikaye bu işteBir kere de o zaman yatmıyorum ben mutfaktaydım öyle bi bağırdım ki sağ elim bacağım kolum her yerim uyuştu aniden olduğum yere ne ileri gidebiliyorum ne geri o kadar korktum ve titredim ki bir şey yok bir şey yok diye taşıdı beni ben diyorum ki hakkını helal et ben ölüyorum, çocuğuma iyi bak bu arada 10 haftalık falan hamileyim ağlıyorum falan fjfjdjd diyo ki ölme bi sno öyle der demez ben gülmeye başladım sonra geçti
Yok ya iyi geliyor cok yakın tutmayacan bide sıcak olmayacak ılık bi şekilde işteSaç kurutma makinası o güçle sallandırmıyormuydu kızz off duyduklarım aşırı içimi tuaf ediyor
Bende yürüyemiyorum tuvalete bile gitmek istemiyorum sızlıyor diyeBenimde sol alt bacak özellikle topallamaya başladım dünden beri haftaya benimde randevum var bende bunu soracaktim
Been. Sağlık ocağında aşı kalmamış bekliyorumKızlar tetanoz aşısını hala olmayan var mı, benim aşılarım tam olduğu için boğmacalı olandan tek doz 28-36 arası yaptırmamı söylemişti doktorum, bugün 30'a girdim benim gibi olan var mı
Bunu kullan bak çok şükür diyim gram bacak ağrım yok sabah akşam kullanıyorsun gerçekten aşırı iyi bir magnezyumBende yürüyemiyorum tuvalete bile gitmek istemiyorum sızlıyor diye
Been. Sağlık ocağında aşı kalmamış bekliyorum
11inde randevum gittiğimde doktoruma söyleyip değiştirmesini isteyeceğim olacak gibi değilBunu kullan bak çok şükür diyim gram bacak ağrım yok sabah akşam kullanıyorsun gerçekten aşırı iyi bir magnezyum
Ücretli almanı ve bunu kullanmanı tavsiye ederim. Devletin karşıladıkları hamile değilken bile işe yaramıyordu kaldı ki şu an yarayacak. Demir, omega, magnezyum, b12 bence ücretli alınıp kullanılmalı. Ben resmen annemin tabiriyle it gibi geziyorum, eşim de yoğun çalışıyor aşırı fayda ediyor bu magnezyum. Sen de inşallah rahat edersin uğraşmazsın ağrıyla falan11inde randevum gittiğimde doktoruma söyleyip değiştirmesini isteyeceğim olacak gibi değilzaten hareketleri bazen az olunca krizlere girmemeye çalışıyorum bide bacaklarım böyle olunca daha kötü olmayım gerçi benim sıkıntılarım ufak tefek utanıyorum bazen sorarken
Çok teşekkür ederimÜcretli almanı ve bunu kullanmanı tavsiye ederim. Devletin karşıladıkları hamile değilken bile işe yaramıyordu kaldı ki şu an yarayacak. Demir, omega, magnezyum, b12 bence ücretli alınıp kullanılmalı. Ben resmen annemin tabiriyle it gibi geziyorum, eşim de yoğun çalışıyor aşırı fayda ediyor bu magnezyum. Sen de inşallah rahat edersin uğraşmazsın ağrıyla falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?