Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Olabiliyor bazen geçmiş olsun

İyi misin canım? Olur öyle şeyler ben de geçen gün felç geçiriyorum sandım suratıma girdi bildiğin ağzım yüzüm sağa sola gitti kaldı öyle soğuk su çarptık düzeldi meğer krampmış ödüm koptu, dikkat et orası çok sıcak olabildiğince soğuk suya tut elini

Ciddi misin? Of sana da üzüldüm tövbe tövbe ya. Allah korusun beterinden. Şimdi iyi elim açıp kapatıyorum sürekli de şok oldum korktum felç mi geçiriyorum diye. Daha önce de başıma gelince anında beynimin içinde 72838283838 senaryo döndü. Hayır bacağa tamam alıştık giriyor çıkıyor kramp ama bu ne alakaydı çözemedim.

Hamilelikte başa gelmeyen kalmıyor gerçekten dikkat et sen de kafanda kurma toparlanır bir şey olmaz hareket ediyosa

Hamilelikte başa gelmeyen kalmıyor gerçekten dikkat et sen de kafanda kurma toparlanır bir şey olmaz hareket ediyosa
Nöroloji doktorumu haftaya görmem şart oldu ancak ve ancak içim öyle rahatlayacak gibi allah nöroloji doktorumla görüşene kadar kocamın yar ve yardımcısı olsun s*çtı hahsjjs

Nöroloji doktorumu haftaya görmem şart oldu ancak ve ancak içim öyle rahatlayacak gibi allah nöroloji doktorumla görüşene kadar kocamın yar ve yardımcısı olsun s*çtı hahsjjs
Ajdjjdjs benim eşim allahtan fizyoterapist de adam çok sakindi beni toparladı djjdjd

Hahjsjsjs karım dur yüzünü yumuşturma hallediyorum diyip halletmiş hahhahah
Bir kere de o zaman yatmıyorum ben mutfaktaydım öyle bi bağırdım ki sağ elim bacağım kolum her yerim uyuştu aniden olduğum yere ne ileri gidebiliyorum ne geri o kadar korktum ve titredim ki bir şey yok bir şey yok diye taşıdı beni ben diyorum ki hakkını helal et ben ölüyorum, çocuğuma iyi bak bu arada 10 haftalık falan hamileyim ağlıyorum falan fjfjdjd diyo ki ölme bi sn o öyle der demez ben gülmeye başladım sonra geçti

Hahhaha allah can korkusu vermesin gerisi hallolur adlı hikaye bu işte of allahım sen gösterme şöyle şeyler az kaldı yarabbim

Kızlar tetanoz aşısını hala olmayan var mı, benim aşılarım tam olduğu için boğmacalı olandan tek doz 28-36 arası yaptırmamı söylemişti doktorum, bugün 30'a girdim benim gibi olan var mı
Been. Sağlık ocağında aşı kalmamış bekliyorum

Bunu kullan bak çok şükür diyim gram bacak ağrım yok sabah akşam kullanıyorsun gerçekten aşırı iyi bir magnezyum
11inde randevum gittiğimde doktoruma söyleyip değiştirmesini isteyeceğim olacak gibi değil zaten hareketleri bazen az olunca krizlere girmemeye çalışıyorum bide bacaklarım böyle olunca daha kötü olmayım gerçi benim sıkıntılarım ufak tefek utanıyorum bazen sorarken

Ücretli almanı ve bunu kullanmanı tavsiye ederim. Devletin karşıladıkları hamile değilken bile işe yaramıyordu kaldı ki şu an yarayacak. Demir, omega, magnezyum, b12 bence ücretli alınıp kullanılmalı. Ben resmen annemin tabiriyle it gibi geziyorum, eşim de yoğun çalışıyor aşırı fayda ediyor bu magnezyum. Sen de inşallah rahat edersin uğraşmazsın ağrıyla falan

Çok teşekkür ederim eşimede kullandırıyım ben faydasını gördüyseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…