Gördük canım siz de görürsünüz umarımÇok teşekkür ederimeşimede kullandırıyım ben faydasını gördüyseniz
30+6 31 e kadar zamanı var seni arıycaz dediker aramadılar. Sanırım yaptıramıycam. Evet tek doz boğmacalı aşı olcaktı ve 28. Hftada vurdurmak istiyorum diye haftalar mncesinden söylemiştim bilgi vermiştim. Çok ilgisizler hiç aramıyorlarda şeytan diyor şikayet etKaçıncı haftadasın canım, sen de mi tek doz boğmacalı olandan olacaksın
Parayla satın al gerekirse ol lütfen çok önemli bebek için tdap aşı. Ayrıca şikayette et tabii ki o ne saçma salak iş öyle kafayı mı yemişler?30+6 31 e kadar zamanı var seni arıycaz dediker aramadılar. Sanırım yaptıramıycam. Evet tek doz boğmacalı aşı olcaktı ve 28. Hftada vurdurmak istiyorum diye haftalar mncesinden söylemiştim bilgi vermiştim. Çok ilgisizler hiç aramıyorlarda şeytan diyor şikayet et
Ya 30 dan sonra vurmuyorlar diye yazmış bi arkadaş korktum biraz. Bide benim sezeryan olcak zaten 8 haftada geçiyor çocuğa diye biliyorum faydası olur mu şimdi yaptırsamParayla satın al gerekirse ol lütfen çok önemli bebek için tdap aşı. Ayrıca şikayette et tabii ki o ne saçma salak iş öyle kafayı mı yemişler?
Randevuyu saliya aldilar doktorumun ameliyati varmiş bi gun geç görücem oğluşumuHaber ver canım bakalım nasılmış tosun paşa
Bende sevmiyorum halisiz evi çabuk tozlaniyor ama kirlenmesin diye eylüle kadar sermiycem bendeBeni
Benimde halılar yıkandı odada bekliyor hiç alışık değilim halısız eve ayak izi oluyor daha cok sinirim bozuluyor en azından eylül 15 i bekliyim öyle sereyim diyoeum kirlenmesin diye bilmiyorum
Öyle bir şey yok canım 28 ile 36 arasında vurulur. 28. haftadan sonra yapılmasının amacı bebeğe daha iyi antikor gitmesi için. Yaptır sen allah korusun boğmacadan hastanede yatan bebekler var.Ya 30 dan sonra vurmuyorlar diye yazmış bi arkadaş korktum biraz. Bide benim sezeryan olcak zaten 8 haftada geçiyor çocuğa diye biliyorum faydası olur mu şimdi yaptırsam
Tamam kendim alıp yaptırayımÖyle bir şey yok canım 28 ile 36 arasında vurulur. 28. haftadan sonra yapılmasının amacı bebeğe daha iyi antikor gitmesi için. Yaptır sen allah korusun boğmacadan hastanede yatan bebekler var.
Ayyy kıyamam kardeşine yaBen doktorumun önerdiği hastanelerden birini seçeceğim zaten kendisi 15 yıl bir hastanede başhekim yardımcısı olarak çalışmış çok doktor tanıyor ona o konuda güveniyorum. Evet canım aynen öyle kanama kontrolü açısından kesinlikle sezeryan öneriliyor bizler için . Vajinal olursa kanamanın nereden geldiğini bulmak zor olabiliyormuş. Annem de car aynı hastalık son kardeşimde 12 saat ameliyatta kaldı ( bilinmiyordu) kanama durmadı. Bakalım hematoloji ne diyecek bence iki türlüsü içinde dosya hazırlar onlar .bizdeki tek sıkıntı anestezi yapmak istemiyorlar eğer acil sezeryan değilse (spinal anestezi) yapıyorlar ,anne bebeğin her anını bilsin diye buna çok önem veriyorlar . Buda beni korkutuyor
Ya senin durumda zor ama bence ilgili alakalı bir doktor kabul eder. Sadece bir yandan kan depoları olmalı senin kan grubun ne ? Genelde 0 lar sıkıntılı bu kanama bozukluklarında.
Ya o kadar komplike bi şey ki bu doğum her ayrıntıyı ayrı ayrı düşünmek gerekiyor bizim gibi çok çeşitli rahatsızlıkları olan gebelerde. Çünkü bazen doktorların bile gözünden kaçabiliyor fazla alan olduğu için. Kendi kendimiz sürekli araştırıp bilgi sahibi olursak şahsen benim içim daha rahat ediyorAşkım daha 10 lu haftalardayken hatırlamıyorum net haftayı ama nöroloji doktorumun yanına gitmiştim vajinal doğum yapabilirsin bizim için problem yok demişti amaaaaaa bilemiyorum işte güvenemiyorum. O yüzden ilerleyen haftalarda tekrardan perinatoloji ve nöroloji ile görüşeceğim hatta tüp bebek doktoruma da danışacağım. Kan sulandırıcı konusunu da inan hiç bilmiyorum planlı doğum olmazsa yani vajinal doğum olursa kan sulandırıcı nasıl olur kestiremiyorum. Benim ömür boyu kullanmam gerekiyor bu arada kan sulandırıcı hapı. Kan sulandırıcı iğneyi de doğumdan sonra kullanmaya devam edecekmişim, onun da süresi 10 hafta daha. Amaç ani felçten, inmeden korumak. Bilemiyorum işte bir sürü şey geliyor aklıma rabbim yardımcım, yardımcımız olsun zor süreçler bunlar.
Genelde kan hastalıkları 0 grubunda oluyormuş canım o yüzden sandımki sende 0 sın ya evet önce iyi bir doktor ve hastane bul kesinlikleAyyy kıyamam kardeşine yane zor olmuştur o kadar saat. Valla bu gibi durumlarda işte normal olsun diye diretmemek gerek ya. Bana genel anestezi yapıcaz demişti doktorum ama şimdi ne olacak bilemiyorum tabi. Sen de istersen belki genel yapabilirler ama insan da bebişi görmek hissetmek istiyor ay bilemiyorsun ki
Benim de Allahtan kan grubum A da çok sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ama kan grubundan önce doktor ayarlamam gerekecek daha işte
Canım ben de normal pijama düşünüyordum annem karnın rahat olsun elbiseli al ki sıkmasın rahat edersin dedi. Hamilelik için genişlersem diye yeni bi pijama takımı almıştım onu götürecem bi tane de elbiseli şık bi takım pijama aldım gelen giden olursa yanlarında giyerim ahahshshBu hafta alışverişe başlıyorum artık ,geç oldu ama bilerek bekledim bu haftalari lohusa pijama takımı olarak hastane için elbiseli tercih ederim gibi sezeryan olacağı için ilkinden tecrübe ettim o yüzden elbiseli düşünüyorum siz nasıl aldınız
Yaaa bu da benim kaderimmiş tatlış tatlış bi gün geçiremiyoruz şöyle yaÇok saçma ya bu haftadan sonra bırakılır mı
İnşallah içine sinen bi doktor bulursun hemen
Hadi hakkında hayırlısı olsun canmYaaa bu da benim kaderimmiş tatlış tatlış bi gün geçiremiyoruz şöyle yao kadar sinir oldum ve üzüldüm ki artık dolmuşum hıçkıra hıçkıra ağladım doktordan çıkınca. Ne yapıcam ben kalakaldım ortada diye. Ama Allah büyük halledicem bakalım ya. Ortada bırakacak değiller ya illa ki bi doktor bulacaz bakalım
Günlerdir benimde 3 farklı dişim sırasıyla ağrıyor. Ben dayanamadığım zamanlar ağrı kesici içiyorum.Anladim canim kendini çok yormamaya çaliş minnoşlar yorulmasin bende iyi diyeyim iyi olayim diş etim şismiş ve çok zonkluyor napicam bilmiyorum Tuzlu gargara yaptim ama pek fayda etmedi
Geceleri ayaklarda kramp oluyo ya kuzum öyle bi şey miydi ki acabaAz önce ufak çaplı bir fenalık geçirdim. Sol elim birden kaskatı kesildi bildiğiniz felç geçirmişim gibi kaldı. Hemen oynatmaya ve açmaya çalıştım elimi düzeldi. Gerçekten şok geçirdim ne olduğunu anlamadım. Ne bu el krampı falan mı? Böyle bir şey olur mu yani?
Az önce ufak çaplı bir fenalık geçirdim. Sol elim birden kaskatı kesildi bildiğiniz felç geçirmişim gibi kaldı. Hemen oynatmaya ve açmaya çalıştım elimi düzeldi. Gerçekten şok geçirdim ne olduğunu anlamadım. Ne bu el krampı falan mı? Böyle bir şey olur mu yani?
30+6 31 e kadar zamanı var seni arıycaz dediker aramadılar. Sanırım yaptıramıycam. Evet tek doz boğmacalı aşı olcaktı ve 28. Hftada vurdurmak istiyorum diye haftalar mncesinden söylemiştim bilgi vermiştim. Çok ilgisizler hiç aramıyorlarda şeytan diyor şikayet et
Her hafta trombosit bulup yükletiyoruz 0 olsaydım halim haraptı vallahiGenelde kan hastalıkları 0 grubunda oluyormuş canım o yüzden sandımki sende 0 sın ya evet önce iyi bir doktor ve hastane bul kesinlikle
İnşallah canımmm çok sağolHadi hakkında hayırlısı olsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?