Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Kaçıncı haftadasın canım, sen de mi tek doz boğmacalı olandan olacaksın
30+6 31 e kadar zamanı var seni arıycaz dediker aramadılar. Sanırım yaptıramıycam. Evet tek doz boğmacalı aşı olcaktı ve 28. Hftada vurdurmak istiyorum diye haftalar mncesinden söylemiştim bilgi vermiştim. Çok ilgisizler hiç aramıyorlarda şeytan diyor şikayet et

Parayla satın al gerekirse ol lütfen çok önemli bebek için tdap aşı. Ayrıca şikayette et tabii ki o ne saçma salak iş öyle kafayı mı yemişler?

Parayla satın al gerekirse ol lütfen çok önemli bebek için tdap aşı. Ayrıca şikayette et tabii ki o ne saçma salak iş öyle kafayı mı yemişler?
Ya 30 dan sonra vurmuyorlar diye yazmış bi arkadaş korktum biraz. Bide benim sezeryan olcak zaten 8 haftada geçiyor çocuğa diye biliyorum faydası olur mu şimdi yaptırsam

Beni
Benimde halılar yıkandı odada bekliyor hiç alışık değilim halısız eve ayak izi oluyor daha cok sinirim bozuluyor en azından eylül 15 i bekliyim öyle sereyim diyoeum kirlenmesin diye bilmiyorum
Bende sevmiyorum halisiz evi çabuk tozlaniyor ama kirlenmesin diye eylüle kadar sermiycem bende

Ya 30 dan sonra vurmuyorlar diye yazmış bi arkadaş korktum biraz. Bide benim sezeryan olcak zaten 8 haftada geçiyor çocuğa diye biliyorum faydası olur mu şimdi yaptırsam
Öyle bir şey yok canım 28 ile 36 arasında vurulur. 28. haftadan sonra yapılmasının amacı bebeğe daha iyi antikor gitmesi için. Yaptır sen allah korusun boğmacadan hastanede yatan bebekler var.

Ayyy kıyamam kardeşine ya ne zor olmuştur o kadar saat. Valla bu gibi durumlarda işte normal olsun diye diretmemek gerek ya. Bana genel anestezi yapıcaz demişti doktorum ama şimdi ne olacak bilemiyorum tabi. Sen de istersen belki genel yapabilirler ama insan da bebişi görmek hissetmek istiyor ay bilemiyorsun ki
Benim de Allahtan kan grubum A da çok sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ama kan grubundan önce doktor ayarlamam gerekecek daha işte

Ya o kadar komplike bi şey ki bu doğum her ayrıntıyı ayrı ayrı düşünmek gerekiyor bizim gibi çok çeşitli rahatsızlıkları olan gebelerde. Çünkü bazen doktorların bile gözünden kaçabiliyor fazla alan olduğu için. Kendi kendimiz sürekli araştırıp bilgi sahibi olursak şahsen benim içim daha rahat ediyor

Genelde kan hastalıkları 0 grubunda oluyormuş canım o yüzden sandımki sende 0 sın ya evet önce iyi bir doktor ve hastane bul kesinlikle

Canım ben de normal pijama düşünüyordum annem karnın rahat olsun elbiseli al ki sıkmasın rahat edersin dedi. Hamilelik için genişlersem diye yeni bi pijama takımı almıştım onu götürecem bi tane de elbiseli şık bi takım pijama aldım gelen giden olursa yanlarında giyerim ahahshsh . Annem de almış benden habersiz yani hem elbiseli hem normal götürücem ben ikisi de bulunsun diye

Çok saçma ya bu haftadan sonra bırakılır mı
İnşallah içine sinen bi doktor bulursun hemen
Yaaa bu da benim kaderimmiş tatlış tatlış bi gün geçiremiyoruz şöyle ya o kadar sinir oldum ve üzüldüm ki artık dolmuşum hıçkıra hıçkıra ağladım doktordan çıkınca. Ne yapıcam ben kalakaldım ortada diye. Ama Allah büyük halledicem bakalım ya. Ortada bırakacak değiller ya illa ki bi doktor bulacaz bakalım

Hadi hakkında hayırlısı olsun canm

Anladim canim kendini çok yormamaya çaliş minnoşlar yorulmasin bende iyi diyeyim iyi olayim diş etim şismiş ve çok zonkluyor napicam bilmiyorum Tuzlu gargara yaptim ama pek fayda etmedi
Günlerdir benimde 3 farklı dişim sırasıyla ağrıyor. Ben dayanamadığım zamanlar ağrı kesici içiyorum.

Geceleri ayaklarda kramp oluyo ya kuzum öyle bi şey miydi ki acaba

Hiç bilgim yok ama sen mutlaka doktoruna sor canım neyse ki hemen geçmiş

Eczanede satılıyor diye biliyorum canım şikayet de edebilirsin benim eski sağlık ocağı 30'dan sonraya bırakmadığını söylemişti, başka bi sağlık ocağında 30'dan sonra yapmayıp doktor raporu istediklerini duydum. Benim doktorum 28-36 arası demişti genelde 28-32 arasını öneriyorlar, senin doktorun ne demişti

Genelde kan hastalıkları 0 grubunda oluyormuş canım o yüzden sandımki sende 0 sın ya evet önce iyi bir doktor ve hastane bul kesinlikle
Her hafta trombosit bulup yükletiyoruz 0 olsaydım halim haraptı vallahi aynen canım bu hafta hastane ve doktor işini halletmem gerekecek inşallah içime sinen bi doktor bulurum ve o da beni kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…