Her hafta trombosit bulup yükletiyoruz 0 olsaydım halim haraptı vallahiaynen canım bu hafta hastane ve doktor işini halletmem gerekecek inşallah içime sinen bi doktor bulurum ve o da beni kabul eder
Her hafta trombosit bulup yükletiyoruz 0 olsaydım halim haraptı vallahiaynen canım bu hafta hastane ve doktor işini halletmem gerekecek inşallah içime sinen bi doktor bulurum ve o da beni kabul eder
Aaa eşinin 0 olması çok güzel denk gelmiş aşkım her an yanında hazır taze kan0 gerçekten sıkıntı ben 0 diyince hastaneler aman aman aman diyip beni kabul etmezse ahahhahaha ah eşimde 0+ olmadı ondan alır bana verirler bende 0+
Ankaradayım canımHangi şehirdeydin canım
Yok kuzum işin şakası o gayet yeterli bir zaman 32/35 ci haftalar arası haber edicem onlarda duruma göre davranılar ve evet elimizde zaten yanımda taşıyorumAaa eşinin 0 olması çok güzel denk gelmiş aşkım her an yanında hazır taze kanen azından ona sevin bence ay hastaneler mecbur kabul edecek ki. önden hazır ederler her şeyi nasılsa bi şekilde. Sezeryan olacağından önceden planlarinır her şey sen içini rahat tut
Benim dişlerim ağrımıyor ama çok kötü kanıyor günde kaç kez hemde ve baya şişler resmen diş etlerim dişimden ayrılmış gibiGünlerdir benimde 3 farklı dişim sırasıyla ağrıyor. Ben dayanamadığım zamanlar ağrı kesici içiyorum.
Bana da doktorum dedi ki ikiz gebelikte doğum riskli olabiliyor o yüzden mutlaka kan grubundan olan varsa hastanede olsun kan kaybedersen takviye yaparız. Şanslıyım ki ben babam eşim 3 kişi de 0 +0 gerçekten sıkıntı ben 0 diyince hastaneler aman aman aman diyip beni kabul etmezse ahahhahaha ah eşimde 0+ olmadı ondan alır bana verirler bende 0+
Son iki yılda 5 dişimin içi oyuldu. Bebek doğduktan sonra baya bir kendime bakmam lazım. Bu kalsiyum yetmezliğinden de oluyor. Mesela diğer oğlumda sağ elimin orta parmağım eğrildiBenim dişlerim ağrımıyor ama çok kötü kanıyor günde kaç kez hemde ve baya şişler resmen diş etlerim dişimden ayrılmış gibi
Benimkide kan grubum negatif geçen gün annem, sen nerden estinde gurubun negatif oldu babaninkide benimkide pozitif diyorBana da doktorum dedi ki ikiz gebelikte doğum riskli olabiliyor o yüzden mutlaka kan grubundan olan varsa hastanede olsun kan kaybedersen takviye yaparız. Şanslıyım ki ben babam eşim 3 kişi de 0 +iyi ki senin eşinde senle aynı kan aramak zorunda kalmazsınız
Hiç bilemiyorum canım bildiğin elimi açamadım kitlendi. Kramp gibi de değil gibi de bi tuhaftı açıkçasıGeceleri ayaklarda kramp oluyo ya kuzum öyle bi şey miydi ki acaba
Haftaya bi danışacağım canım teşekkür ederimHiç bilgim yok ama sen mutlaka doktoruna sor canım neyse ki hemen geçmiş
Ya aslında 0 grubu zor bulunuyormuş aşkım ama evet maşallah eşimde olması çok güzell e seninde aynı eşim ve babanda varmış süper hep yanındaBana da doktorum dedi ki ikiz gebelikte doğum riskli olabiliyor o yüzden mutlaka kan grubundan olan varsa hastanede olsun kan kaybedersen takviye yaparız. Şanslıyım ki ben babam eşim 3 kişi de 0 +iyi ki senin eşinde senle aynı kan aramak zorunda kalmazsınız
Oooo demek doğruymuş doğum sonrası diş sıkıntısıSon iki yılda 5 dişimin içi oyuldu. Bebek doğduktan sonra baya bir kendime bakmam lazım. Bu kalsiyum yetmezliğinden de oluyor. Mesela diğer oğlumda sağ elimin orta parmağım eğrildidişlerimin içi oyuldu. Bebek doğduktan sonra kanal tedavi olmam lazım.
Kuzum kramp normal diyorlar ama senin geçmişte sıkıntı olduğu için doktoruna bi görün derimHiç bilemiyorum canım bildiğin elimi açamadım kitlendi. Kramp gibi de değil gibi de bi tuhaftı açıkçası
Aynen aşkım danışacağım içim rahat etmiş olur. Mr a falan sokamaz da olsun bi gidip konuşurum denk getirip.Kuzum kramp normal diyorlar ama senin geçmişte sıkıntı olduğu için doktoruna bi görün derim
Çok doğru. Bebek dogurucaZ diye bedenimiz ne hale geliyor. Canları sağ olsundaOooo demek doğruymuş doğum sonrası diş sıkıntısıdaha şimdiden bittim doğum sonrası ne olacak
Aynen canım. Çok geçmiş olsunAynen aşkım danışacağım içim rahat etmiş olur. Mr a falan sokamaz da olsun bi gidip konuşurum denk getirip.
Aman maşallah hep böyle şanslı olYok kuzum işin şakası o gayet yeterli bir zaman 32/35 ci haftalar arası haber edicem onlarda duruma göre davranılar ve evet elimizde zaten yanımda taşıyorumolmadı ondan bana direk transfer
Canları sağolsun tabi ama bazıları diyor ya bebek doğurmak kadının bedenini yeniler gençleşir diye ben daha etrafımda doğum yapıp gençleşen yenilenen görmedimÇok doğru. Bebek dogurucaZ diye bedenimiz ne hale geliyor. Canları sağ olsunda
Sen ne zaman doktor arayacaksın canım ?Aman maşallah hep böyle şanslı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?