Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Liocum kalsiyum takviyesi alsan?

Canları sağolsun tabi ama bazıları diyor ya bebek doğurmak kadının bedenini yeniler gençleşir diye ben daha etrafımda doğum yapıp gençleşen yenilenen görmedim
Yoo yav nerden gençleşecen. 23 yaşımdayım baya belli oluyor dezavantajları . Ama olsundu. Buda sağlıkla doğsun bu defteri kapatacam 2 tanesi yeter.

Hiç bilemiyorum canım bildiğin elimi açamadım kitlendi. Kramp gibi de değil gibi de bi tuhaftı açıkçası
Aslında kramplar normal de şimdi senin öncesinde felç geçmişin olduğu için insan şansa bırakmak istemiyor. Büyük ihtimal kramptır ama sen yine de doktora sor kuzum ne olur ne olmaz Allah korusun

Liocum kalsiyum takviyesi alsan?
Bunu Dr a sorucam her zaman sorayım sorayım diyorum unutuyorum. Yarin arayım gerçekten. Çünkü oğlumda da kalsiyum yetmezliği yüzünden hastaneye düştük geçen.

Ya 30 dan sonra vurmuyorlar diye yazmış bi arkadaş korktum biraz. Bide benim sezeryan olcak zaten 8 haftada geçiyor çocuğa diye biliyorum faydası olur mu şimdi yaptırsam
Ya bu ebeler niye böyle benimkide 23 te elimde aşı var gel yapalım dedi diyorum erken doktorumda 27 den sonra demişti o zamana kalır mı bilmiyorum falan diyor aramadı sonra da ben kendim gittim istemiştim şikayet et gerekirse canım almasına alırsınde devletin karşıladığı herkesin olduğu aşıyı sen niye alacaksın yani şikayet et bence doğru düzgün iş yapmıyorlar bir de yakınlarında başka sağlık ocağı ya da hastane var mı onlara sorabilirsin ellerinde varsa yaparlar belki. faydası olurmuş zamanla geçiyor bi anda değil belki normalde 100 birim antikor ise işte 95 geçer belki biraz daha geç olduğu için diye okumuştum ben bu arada
bende de çölyak var gerçekten öyle vitamin takibi vs hepsini kendimde yapıyorum bağırsak düzenim en ufak şeyden etkileniyor
Ankaradayım canım
Aa ben de canım

Sen ne zaman doktor arayacaksın canım ?
Pazartesi günü şey konuşmayı düşünüyorum canım kadın doğum doktorum hematoloji takipli olduğum devlet hastanesinde kabul ederlerse orada doğumu yaptırabilirim dedi. Bi şekilde kabul ettirebilir miyim pek zannetmiyorum ama ona bakıcam. Baktım olmadı salıdan itibaren doktor gezicem biraz. Bu hafta halledicem inşallah bi sorun olmazsa

Aslında kramplar normal de şimdi senin öncesinde felç geçmişin olduğu için insan şansa bırakmak istemiyor. Büyük ihtimal kramptır ama sen yine de doktora sor kuzum ne olur ne olmaz Allah korusun
Bacağıma magnezyum içmediğim zamanlarda hep kramp giriyor. Magnezyumu da şimdi düzenli kullanıyorum ama elime olunca şok oldum ilk defa başıma geldi. Aynen öyle kuzum başa daha önce gelince allah korusun insan bir tedirgin oluyor. Haftaya ve diğer hafta randevularım var hastanede, nöroloji doktorum da denk gelirse gideceğim danışırım bi canım

Denk gelmese bile sen getirt bence içinde kafanda şüphe olmasın kuzum ya Allah korusun. Kötü bi şey yoktur olmayacak da Allah’ın izniyle ama kafanda boş yere takılıp durmasın

Baya varız burada Ankara’dan hamişler olarak canım sanki bi toplaşsak ohooo

Bu topigi ilk açtığım zamanlar listedeki hepimizin sağlıklı şekilde son haftalara kadar gelip tamamlayamiycahimizi biliyordum. Çünkü her gebelik sağlıklı şekilde sonlanmiyor. Bu süreçte ilk haftalarda düşük olup buraya yazanlar oldu, bana özelden yazıp diğer kızları etkilemeyim beni listeden çıkar diyen oldu bazen listedekilere bakıyorum aylardır siteye girmeyenler var. Bazi üyeleride başka konularda denk geliyorum düşük yapmış olan erken doğum yapanlar var. Bilmiyorum bunu neden buraya yazıyorum onlara çok üzüldüm. Hatta paris2023 düşük yapmış geçmiş olsun. Ama şuan yeniden hamileymiş sağlıkla kucağına al inşallah.

Aynen aksatma canım biran evvel bul doktorunu haftalar çok yaklaştı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…