- 31 Ekim 2023
- 363
- 387
- 23
Liocum kalsiyum takviyesi alsan?Son iki yılda 5 dişimin içi oyuldu. Bebek doğduktan sonra baya bir kendime bakmam lazım. Bu kalsiyum yetmezliğinden de oluyor. Mesela diğer oğlumda sağ elimin orta parmağım eğrildidişlerimin içi oyuldu. Bebek doğduktan sonra kanal tedavi olmam lazım.
Yoo yav nerden gençleşecen. 23 yaşımdayım baya belli oluyor dezavantajlarıCanları sağolsun tabi ama bazıları diyor ya bebek doğurmak kadının bedenini yeniler gençleşir diye ben daha etrafımda doğum yapıp gençleşen yenilenen görmedim
Aslında kramplar normal de şimdi senin öncesinde felç geçmişin olduğu için insan şansa bırakmak istemiyor. Büyük ihtimal kramptır ama sen yine de doktora sor kuzum ne olur ne olmaz Allah korusunHiç bilemiyorum canım bildiğin elimi açamadım kitlendi. Kramp gibi de değil gibi de bi tuhaftı açıkçası
Bunu Dr a sorucam her zaman sorayım sorayım diyorum unutuyorum. Yarin arayım gerçekten. Çünkü oğlumda da kalsiyum yetmezliği yüzünden hastaneye düştük geçen.Liocum kalsiyum takviyesi alsan?
Ya bu ebeler niye böyle benimkide 23 te elimde aşı var gel yapalım dedi diyorum erken doktorumda 27 den sonra demişti o zamana kalır mı bilmiyorum falan diyor aramadı sonra da ben kendim gittim istemiştim şikayet et gerekirse canım almasına alırsınde devletin karşıladığı herkesin olduğu aşıyı sen niye alacaksın yani şikayet et bence doğru düzgün iş yapmıyorlar bir de yakınlarında başka sağlık ocağı ya da hastane var mı onlara sorabilirsin ellerinde varsa yaparlar belki. faydası olurmuş zamanla geçiyor bi anda değil belki normalde 100 birim antikor ise işte 95 geçer belki biraz daha geç olduğu için diye okumuştum ben bu aradaYa 30 dan sonra vurmuyorlar diye yazmış bi arkadaş korktum biraz. Bide benim sezeryan olcak zaten 8 haftada geçiyor çocuğa diye biliyorum faydası olur mu şimdi yaptırsam
bende de çölyak var gerçekten öyle vitamin takibi vs hepsini kendimde yapıyorum bağırsak düzenim en ufak şeyden etkileniyorYa o kadar komplike bi şey ki bu doğum her ayrıntıyı ayrı ayrı düşünmek gerekiyor bizim gibi çok çeşitli rahatsızlıkları olan gebelerde. Çünkü bazen doktorların bile gözünden kaçabiliyor fazla alan olduğu için. Kendi kendimiz sürekli araştırıp bilgi sahibi olursak şahsen benim içim daha rahat ediyor
Aa ben de canımAnkaradayım canım
Pazartesi günü şey konuşmayı düşünüyorum canım kadın doğum doktorum hematoloji takipli olduğum devlet hastanesinde kabul ederlerse orada doğumu yaptırabilirim dedi. Bi şekilde kabul ettirebilir miyim pek zannetmiyorum ama ona bakıcam. Baktım olmadı salıdan itibaren doktor gezicem biraz. Bu hafta halledicem inşallah bi sorun olmazsaSen ne zaman doktor arayacaksın canım ?
Bacağıma magnezyum içmediğim zamanlarda hep kramp giriyor. Magnezyumu da şimdi düzenli kullanıyorum ama elime olunca şok oldum ilk defa başıma geldi. Aynen öyle kuzum başa daha önce gelince allah korusun insan bir tedirgin oluyor. Haftaya ve diğer hafta randevularım var hastanede, nöroloji doktorum da denk gelirse gideceğim danışırım bi canımAslında kramplar normal de şimdi senin öncesinde felç geçmişin olduğu için insan şansa bırakmak istemiyor. Büyük ihtimal kramptır ama sen yine de doktora sor kuzum ne olur ne olmaz Allah korusun
Denk gelmese bile sen getirt benceBacağıma magnezyum içmediğim zamanlarda hep kramp giriyor. Magnezyumu da şimdi düzenli kullanıyorum ama elime olunca şok oldum ilk defa başıma geldi. Aynen öyle kuzum başa daha önce gelince allah korusun insan bir tedirgin oluyor. Haftaya ve diğer hafta randevularım var hastanede, nöroloji doktorum da denk gelirse gideceğim danışırım bi canım
Ahaha bende bende bi daha istemiyorum zor geçiyor hamilelikYoo yav nerden gençleşecen. 23 yaşımdayım baya belli oluyor dezavantajları. Ama olsundu. Buda sağlıkla doğsun bu defteri kapatacam 2 tanesi yeter.
Baya varız burada Ankara’dan hamişler olarak canım sankiYa bu ebeler niye böyle benimkide 23 te elimde aşı var gel yapalım dedi diyorum erken doktorumda 27 den sonra demişti o zamana kalır mı bilmiyorum falan diyor aramadı sonra da ben kendim gittim istemiştim şikayet et gerekirse canım almasına alırsınde devletin karşıladığı herkesin olduğu aşıyı sen niye alacaksın yani şikayet et bence doğru düzgün iş yapmıyorlar bir de yakınlarında başka sağlık ocağı ya da hastane var mı onlara sorabilirsin ellerinde varsa yaparlar belki. faydası olurmuş zamanla geçiyor bi anda değil belki normalde 100 birim antikor ise işte 95 geçer belki biraz daha geç olduğu için diye okumuştum ben bu arada
bende de çölyak var gerçekten öyle vitamin takibi vs hepsini kendimde yapıyorum bağırsak düzenim en ufak şeyden etkileniyor
Aa ben de canım
Shshshshd ben bir tanede pes ettimAhaha bende bende bi daha istemiyorum zor geçiyor hamilelik
Seninki 1 taşla 2 kuşAhaha bende bende bi daha istemiyorum zor geçiyor hamilelik
Sen bence bi takviye al. Ben calcimax-d3 kullanıyorum mesela doktor verdiBunu Dr a sorucam her zaman sorayım sorayım diyorum unutuyorum. Yarin arayım gerçekten. Çünkü oğlumda da kalsiyum yetmezliği yüzünden hastaneye düştük geçen.
Aynen aksatma canım biran evvel bul doktorunu haftalar çok yaklaştı artıkPazartesi günü şey konuşmayı düşünüyorum canım kadın doğum doktorum hematoloji takipli olduğum devlet hastanesinde kabul ederlerse orada doğumu yaptırabilirim dedi. Bi şekilde kabul ettirebilir miyim pek zannetmiyorum ama ona bakıcam. Baktım olmadı salıdan itibaren doktor gezicem biraz. Bu hafta halledicem inşallah bi sorun olmazsa
Biri daha vardı konuşmuştuk ilk haftalarda ama sonrasında her zaman bakamadım ben buralara ama Ankara dan çok olması normal tabi kalabalıkBaya varız burada Ankara’dan hamişler olarak canım sankibi toplaşsak ohooo
Ahaha en iyisiShshshshd ben bir tanede pes ettimeşime diyorum ki ne kadar doğum kontrol yöntemi varsa uygulayalım rabbim bu bebeklerimizi önce sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de inşallah
Benim diş ağrisi değil kuzum damağim şişmiş zonkluyor özellikle yemek yedikten sonra artiyor arasina mutlaka bişey kaçiyorGünlerdir benimde 3 farklı dişim sırasıyla ağrıyor. Ben dayanamadığım zamanlar ağrı kesici içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?