Geçen kadın doğum uzmanıma ( alman) diyorumki bizim ülkemizde diyorlarki kadının hamileliği 10 yaş gençleştirir ben 10 yaş yaşlandım gibi hissediyorum diyorum gülüyor bence gençleştirmiyordur diyor çok güzel ama aynı zamanda hormonel ve fiziksel zor demeyelim ama kolayda olmayan bir süreç diyor adam diyemedi tabi bencede öyle diye
Ayol hamilelik hani gençleştiriyordu kbb ,kadın doğumcuydu derken geçen kadındoğumcuma sesimi söyledim değişti çatallı çıkıyor bazende içine doğru kaçıyor kbb birşey göremedi dedim. Oda evet fark ettim dedi ve …
Bu bir hamilelik fenomeni dedi hatta bazı şarkıcılar operacılar hamile kalınca sahneye ara verirmiş ve bazılarında düzelme olmayınca sahneyi bırakırlarmış ( özellikle operacılar ) cigerlere ve diaframa olan baskıdan dolayıymış umarım değişir ve böyle kalmaz
Tabi canım bakma böyle rahat konuştuğuma şu an Yusuf yusufum dün uyuyamadım düşünmekten ne yapsam ne yapacağım diye. Ama du bakalım birkaç güne halletmiş olurum inşallah
Biri daha vardı konuşmuştuk ilk haftalarda ama sonrasında her zaman bakamadım ben buralara ama Ankara dan çok olması normal tabi kalabalık bebeleri parkta buluştururuz artık doğurunca
Tabi canım bakma böyle rahat konuştuğuma şu an Yusuf yusufum dün uyuyamadım düşünmekten ne yapsam ne yapacağım diye. Ama du bakalım birkaç güne halletmiş olurum inşallah
Ay bu stress bizi yiyip bitirecek gerçekten şeker çıkınca bende 2/3 gün geceleri kabuslarıma girdi streslendim . Çok fena ya son düzlükteyiz ha gayret bi hayırlısıyla sağlıkla bitirip kucağımıza alsaydık
Ateşten uzaklaşmanın bir yolu olsun konu değişsin sevgili tecrübeli anneler var mı bizlere bu ürünü kesin alın dediğiniz bebek ürünleri ya da sakın almayın dediğiniz ürünler
Ay bu stress bizi yiyip bitirecek gerçekten şeker çıkınca bende 2/3 gün geceleri kabuslarıma girdi streslendim . Çok fena ya son düzlükteyiz ha gayret bi hayırlısıyla sağlıkla bitirip kucağımıza alsaydık
Hepimiz farklı farklı şeylerle sınandık resmen bu hamilelikte. Gerçekten annelik çok zormuş daha doğurmadan neler yaşadık ya. Aman Allah beterinden saklasın bunlar aşılır gider bi şekilde hakkaten ha gayret diyoruz her seferinde ama sonu güzel mis kokulu birer minnoş girecek hayatımıza onlar için sıkıyoruz dişimizi işte
Onları ilaçsız hamilelikte yükseltemezsin ancak ilaçlayükselir korursun çünkü özellikle bu haftalar çok yiyor bizden bebişler demiri. Mesela benim çok iyiydi değerim iki haftada çok kötü düştü öyle böyle değil depom bile boştu. Doktorum tek kullanımlık 300000 lük bir iğne verdi yaptım dğzeldi. Şimdi et tavuk balık koyu renkli sebzeler ceviz fıstık falan bunları yiyorum canım
Yükseltir mi bilmiyorum ama yardımcı olabilecek siyah çay ve kahve demir emilimini çok düşürüyor öğünlerden en az 2 saat sonra içilmeli, iki doktorumda bana çok düşük olduğu için siyah üzüm ye dedi taze de kuru da sabah bir de pekmez içebilirsin bir kaşık dedi ama şeker varsa bunlara dikkat etmek lazım bir de demir içerikli ürünleri c vit ile almak emilimi arttırıyor
Kızlar bir şey sorcam bebeğim iki gündür sanki huzursuz yani ciğer geliştirici etkisiyle midir biliyor musunuz sanki daha yavaş hareket ediyo, nst lerde kalp atışı falan çok iyi görünüyordu
Kızlar bir şey sorcam bebeğim iki gündür sanki huzursuz yani ciğer geliştirici etkisiyle midir biliyor musunuz sanki daha yavaş hareket ediyo, nst lerde kalp atışı falan çok iyi görünüyordu
Yok canım ondan olmaz iki arkadaşımda yaptı ciğer geliştirici. Normalde de az az hareket ederler ya bazı günler şimdi bu iğnenin üstüne gelince sana öyle geliyor normal olarak. Kötü düşünmemeye çalış bak birgün daha bitti