Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Kızlar kasılmalarım çoğaldı vajinada da baskı çoğaldı doktorumu aradım hastaneye gel nst yap bide yatış yapıp kontrol edicem sabah dedi
Hay Allah çok geçmiş olsun canım haberdar et bizi Allah a emanet olun

Kızlar kasılmalarım çoğaldı vajinada da baskı çoğaldı doktorumu aradım hastaneye gel nst yap bide yatış yapıp kontrol edicem sabah dedi

Hastaneye gitmen çok iyi olur canım nst sonucunu süreci bize haber ver, dualarım seninle

Canım hastaneye gitmen iyi olmuş kontrol altında olursun. Zamanında sağlıkla gelsinler inşallah hiç acele etmesinler minikler bizlere de haber et buradan. Dualarım seninle

Kasılmam vardı 15 dakika da 2 tane yatış verdi korkmanı gerektirecek kadar yüksek değil ama önlem alıcam dedi serum taktılar şimdi bide endol fitil verdi. Sabah gelip alttan ultrason yapacak kızlar dua edin lütfen

Endol fitile geçen benim doktorum erken doğum gibi bi ihtimal varsa onu önlemek için veriyorum demişti canım. İnşallah biraz daha öteler doğumu serumla birlikte

Benim 23. haftada 3 dakikada 1 sancım çıkıyordu canım korkma bana da endol fitil vermişlerdi çok etkili oluyor, inşallah biraz daha duracak bebeklerin

Endol fitile geçen benim doktorum erken doğum gibi bi ihtimal varsa onu önlemek için veriyorum demişti canım. İnşallah biraz daha öteler doğumu serumla birlikte
Benim 23. haftada 3 dakikada 1 sancım çıkıyordu canım korkma bana da endol fitil vermişlerdi çok etkili oluyor, inşallah biraz daha duracak bebeklerin
Bu endol fitille ilgili o kadar kötü yorum varki korkuyorum ama doktoruma da çok güveniyorum çünkü ilaç seven biri değil. Allahım bebişlerime şifa etsin. Ama inanıyorum 34. Haftadan önce gelmeyecekler öyle düşünmek istiyorum

Yok yok ben de korkmuştum nette hamilelerin kullanmaması gerek diyordu panik olmuştum onu okuyunca. Doktora sordum benim gözetimimde kullanacaksın ve erken doğum ihtimali varsa bunu önleyeceğiz, sorun yok demişti. Dediğin gibi doktorlar bizden daha iyisini biliyor ve erken doğumu önlüyormuş bu fitil. İçin rahat olsun canım. İyi düşün iyi olsun inşallah dayanacaklar yavrular

Çok kötü yorum var ama ben hastanedeyken bana hem vajinal hem rektal fitil yapıldı sonra 6 saatte 1 hap verildi ne olduğunu bile sormak aklıma gelmemişti o korkuyla, sonradan rektal yapılan fitilin endol fitil olduğunu, hapların da endol olduğunu öğrendim, yorumlar insanı korkutuyor ama sancılarımı onlar kesti canım bebeğin her şeyi normaldi sonrasında, doktorlar en iyisini uyguluyor sen içini ferah tut, şifa olsun

Aynen canım Allah’ın izniyle inşallah bir ay dayansalar tamamdır

Kesinlikle öyle bari siz kullanıp fayda görmüşsünüz bu içimi rahatlatıyor

Nasılsın şimdi canım iyi misin sakın telaş yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…