Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Olabilir ya plasenta da önde zaten benim kafam sürekli karnımda aslında delirmek üzereyim sanırım

Delirme bebiş doğunca sana ihtiyacı var nerden baksan senin daha 3-4 haftan var asla inanmıyorum bu aralar doğuracağına
Hadi inşallah aslında hareket ediyor sürekli sadece çok güçlü hareketleri yok gibi geliyo bana belki de o da yorgun o kadar serum falan takıldı ki beni etkileyen şey onu da etkiler diye düşünüyorum

Hadi inşallah aslında hareket ediyor sürekli sadece çok güçlü hareketleri yok gibi geliyo bana belki de o da yorgun o kadar serum falan takıldı ki beni etkileyen şey onu da etkiler diye düşünüyorum
Yok yok etkilemez doktorlar iyi bilirler bazen yavaş hareket etmeleri hem plesenta önde diye hemde arkaya dönğyorlar sırtımıza vurunca hissetmiyorum pek

Yok yok etkilemez doktorlar iyi bilirler bazen yavaş hareket etmeleri hem plesenta önde diye hemde arkaya dönğyorlar sırtımıza vurunca hissetmiyorum pek
Orası öyle amaan senin de sezaryen planlıymış kaç gün kaldı?

Mehlika aşkım sende plasenta bende gibi önde ya ondan dolayıdır. Konum olarak plasentaya vuruyordur sende az hissediyorsundur

Orası öyle amaan senin de sezaryen planlıymış kaç gün kaldı?
32 güm en erken canım ama çok sıkıldım uzanmaktan günler geçmiyor herkes geziyor böyle oturmak istediğimi yiyememek zor ama işte kalan günleri düşünüp motive olmaya çalışıyorum

32 güm en erken canım ama çok sıkıldım uzanmaktan günler geçmiyor herkes geziyor böyle oturmak istediğimi yiyememek zor ama işte kalan günleri düşünüp motive olmaya çalışıyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım mart ayından beri yatıyorum olsın hepsi geçecek mecburen dayanmak zorundayız

Nasıl 32 gün direk 34. Haftada alacaklarmı . Belki daha fazla beklerler canm hiç belli olmaz 36 filanda doğuran var

Nasıl 32 gün direk 34. Haftada alacaklarmı . Belki daha fazla beklerler canm hiç belli olmaz 36 filanda doğuran var
Yok canım hemen almayacaklar hedefim o doktorumun da hedefi ilk 34 ama ikizler de gelişim geriliği olabiliyor ya mesela benimkiler bu hafta birtık daha yavaş kilo almışlardı eğer bu şekilde giderse alması gerekiyor bebekleri kaybetmemek için ama her şey yolunda giderse 36 38’e gelirse o zaman alır zaten o en erken belirlediğimiz tarih

Hmm anladım kuzum inşallah kalırlar ya
Bu günde benim karnım cok tuhaf ya bbeğin oldugu yer çok sert nerdeyse bu kız benim ağzımdan cıkacak o kadar yukarı cıkmış

Hmm anladım kuzum inşallah kalırlar ya
Bu günde benim karnım cok tuhaf ya bbeğin oldugu yer çok sert nerdeyse bu kız benim ağzımdan cıkacak o kadar yukarı cıkmış
Evet bu haftalarda bayağı yukarı çıkıyorlar benim de oğlum yukarıda ama kızım en altta inan yukarıda olmasa daha güzel hatta olmasından ben de alttan sürekli çıkacak sanıyorum sertlik sadece olduğu yerde varsa sorun yok

Altta olunca insan yürüyemiyor penguen plmaya başladım zaten
Aynen oldugu yerde ama bildiğin kaya gibi

Kızlar bir şey sorcam bebeğim iki gündür sanki huzursuz yani ciğer geliştirici etkisiyle midir biliyor musunuz sanki daha yavaş hareket ediyo, nst lerde kalp atışı falan çok iyi görünüyordu
Ben de birkaç gündür miniğimin hareketlerinin diğer günlere kıyasla biraz azaldığını farkettim sonrasında doktoruma yazdım henüz küçük normal dedi. Bir tık da fazla yoruluyorum sanırım ondan

Kızlar bir şey sorcam bebeğim iki gündür sanki huzursuz yani ciğer geliştirici etkisiyle midir biliyor musunuz sanki daha yavaş hareket ediyo, nst lerde kalp atışı falan çok iyi görünüyordu
Ciğer geliştiricidendir canım bana da doğumdan hemen önce yapıldı doktorum hareket azalması olabilir telaş yapma demişti hiç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…