Olabilir ya plasenta da önde zaten benim kafam sürekli karnımda aslında delirmek üzereyim sanırımYok canım ondan olmaz iki arkadaşımda yaptı ciğer geliştirici. Normalde de az az hareket ederler ya bazı günler şimdi bu iğnenin üstüne gelince sana öyle geliyor normal olarak. Kötü düşünmemeye çalış bak birgün daha bitti
Delirme bebiş doğunca sana ihtiyacı varOlabilir ya plasenta da önde zaten benim kafam sürekli karnımda aslında delirmek üzereyim sanırım
Hadi inşallahDelirme bebiş doğunca sana ihtiyacı varnerden baksan senin daha 3-4 haftan var asla inanmıyorum bu aralar doğuracağına
Yok yok etkilemez doktorlar iyi bilirler bazen yavaş hareket etmeleri hem plesenta önde diye hemde arkaya dönğyorlar sırtımıza vurunca hissetmiyorum pekHadi inşallahaslında hareket ediyor sürekli sadece çok güçlü hareketleri yok gibi geliyo bana belki de o da yorgun o kadar serum falan takıldı ki beni etkileyen şey onu da etkiler diye düşünüyorum
Orası öyle amaan senin de sezaryen planlıymış kaç gün kaldı?Yok yok etkilemez doktorlar iyi bilirler bazen yavaş hareket etmeleri hem plesenta önde diye hemde arkaya dönğyorlar sırtımıza vurunca hissetmiyorum pek
Öyle herhalde ya artık kafama takmıcam yoksa sertleşiyo karnımMehlika aşkım sende plasenta bende gibi önde ya ondan dolayıdır. Konum olarak plasentaya vuruyordur sende az hissediyorsundur
32 güm en erken canım ama çok sıkıldım uzanmaktan günler geçmiyor herkes geziyor böyle oturmak istediğimi yiyememek zor ama işte kalan günleri düşünüp motive olmaya çalışıyorumOrası öyle amaan senin de sezaryen planlıymış kaç gün kaldı?
Seni çok iyi anlıyorum canım mart ayından beri yatıyorum32 güm en erken canım ama çok sıkıldım uzanmaktan günler geçmiyor herkes geziyor böyle oturmak istediğimi yiyememek zor ama işte kalan günleri düşünüp motive olmaya çalışıyorum
Aynen öyle canım az kaldıSeni çok iyi anlıyorum canım mart ayından beri yatıyorumolsın hepsi geçecek mecburen dayanmak zorundayız
Evet biraz yavaşlama oluyor düzelir ama bu gün yarın benceKızlar bir şey sorcam bebeğim iki gündür sanki huzursuz yani ciğer geliştirici etkisiyle midir biliyor musunuz sanki daha yavaş hareket ediyo, nst lerde kalp atışı falan çok iyi görünüyordu
Nasıl 32 gün direk 34. Haftada alacaklarmı . Belki daha fazla beklerler canm hiç belli olmaz 36 filanda doğuran var32 güm en erken canım ama çok sıkıldım uzanmaktan günler geçmiyor herkes geziyor böyle oturmak istediğimi yiyememek zor ama işte kalan günleri düşünüp motive olmaya çalışıyorum
Yok canım hemen almayacaklar hedefim o doktorumun da hedefi ilk 34 ama ikizler de gelişim geriliği olabiliyor ya mesela benimkiler bu hafta birtık daha yavaş kilo almışlardı eğer bu şekilde giderse alması gerekiyor bebekleri kaybetmemek için ama her şey yolunda giderse 36 38’e gelirse o zaman alır zaten o en erken belirlediğimiz tarihNasıl 32 gün direk 34. Haftada alacaklarmı . Belki daha fazla beklerler canm hiç belli olmaz 36 filanda doğuran var
Hmm anladım kuzum inşallah kalırlar yaYok canım hemen almayacaklar hedefim o doktorumun da hedefi ilk 34 ama ikizler de gelişim geriliği olabiliyor ya mesela benimkiler bu hafta birtık daha yavaş kilo almışlardı eğer bu şekilde giderse alması gerekiyor bebekleri kaybetmemek için ama her şey yolunda giderse 36 38’e gelirse o zaman alır zaten o en erken belirlediğimiz tarih
Evet bu haftalarda bayağı yukarı çıkıyorlar benim de oğlum yukarıda ama kızım en altta inan yukarıda olmasa daha güzel hatta olmasından ben de alttan sürekli çıkacak sanıyorumHmm anladım kuzum inşallah kalırlar ya
Bu günde benim karnım cok tuhaf ya bbeğin oldugu yer çok sert nerdeyse bu kız benim ağzımdan cıkacak o kadar yukarı cıkmış
Altta olunca insan yürüyemiyor penguen plmaya başladım zatenEvet bu haftalarda bayağı yukarı çıkıyorlar benim de oğlum yukarıda ama kızım en altta inan yukarıda olmasa daha güzel hatta olmasından ben de alttan sürekli çıkacak sanıyorumsertlik sadece olduğu yerde varsa sorun yok
Bende sürekli afedersin sıcacak gibi yürüyorumAltta olunca insan yürüyemiyor penguen plmaya başladım zaten
Aynen oldugu yerde ama bildiğin kaya gibi
Ben de birkaç gündür miniğimin hareketlerinin diğer günlere kıyasla biraz azaldığını farkettim sonrasında doktoruma yazdım henüz küçük normal dedi. Bir tık da fazla yoruluyorum sanırım ondanKızlar bir şey sorcam bebeğim iki gündür sanki huzursuz yani ciğer geliştirici etkisiyle midir biliyor musunuz sanki daha yavaş hareket ediyo, nst lerde kalp atışı falan çok iyi görünüyordu
Valla zor rabbim yardımcımız olsunBende sürekli afedersin sıcacak gibi yürüyorumama o toplanması uzun sürmez
Ciğer geliştiricidendir canım bana da doğumdan hemen önce yapıldı doktorum hareket azalması olabilir telaş yapma demişti hiç korkmaKızlar bir şey sorcam bebeğim iki gündür sanki huzursuz yani ciğer geliştirici etkisiyle midir biliyor musunuz sanki daha yavaş hareket ediyo, nst lerde kalp atışı falan çok iyi görünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?