Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Kızlar kasılmalarım çoğaldı vajinada da baskı çoğaldı doktorumu aradım hastaneye gel nst yap bide yatış yapıp kontrol edicem sabah dedi
Şu an ne durumdasin canim inşallah yalanci kasilmadir şimdi ne durumdasin gecmis olsun

Son düzenleme:
Kızlar kasılmalarım çoğaldı vajinada da baskı çoğaldı doktorumu aradım hastaneye gel nst yap bide yatış yapıp kontrol edicem sabah dedi
Canım hersey yolundadir inşallah endol fitil. Sanciyi giderir bende kullandım çok.. Mehlika dualarimdasiniz inş sağlıkla kucaniza alacaksınız canım ciğer geliştirici ben oğlumda olmuştum hareketler Bi kaç gün yavaşlıyor sonra eski haline dönüyor

Öyle herhalde canım teşekkür ederim

Sen nasılsın canım kan değerlerin iyimi

İyiyim kızlar tek tek yazamıyorum bi fitil daha aldım şimdi kasılmam yarım saate sadece bir tane çıktı çok şükür birazdan doktorum ultrasona koyacak onu bekliyorum
Çok çok geçmiş olsun sağlıkla gelecek ve zamanında gelecek içini ferah tut

Kızlar 28+3 olduk çok şükür benimde progestan hala devam… fakat ayaklarımda özellikle akşamları çok şiş oluyor yürüyüş yapsam da . Ve geceleri ağrıdan uyuyamıyorum ne yapmam gerekiyor

İyiyim kızlar tek tek yazamıyorum bi fitil daha aldım şimdi kasılmam yarım saate sadece bir tane çıktı çok şükür birazdan doktorum ultrasona koyacak onu bekliyorum
Oh iyi iyi

Kızlar 28+3 olduk çok şükür benimde progestan hala devam… fakat ayaklarımda özellikle akşamları çok şiş oluyor yürüyüş yapsam da . Ve geceleri ağrıdan uyuyamıyorum ne yapmam gerekiyor
Magnezyum eksikliği olabilir mi acaba

Sen nasılsın canım kan değerlerin iyimi
Çarşamba gideceğim ben de Hematoloji için canım. Çarşambadan çarşambaya veriyorum kanı. Ama büyük ihtimal bu hafta tekrar ilaç tedavisini başlayacağız yine o fayda gösteren bi ilaç vardı ya. Çünkü etki süresi geçti bi yükleme daha yapıp birkaç hafta daha idare edilebilir seviyeye getirmeyi planlıyorlardı en son. Bakalım ne yapacaklar

Canm sk
canm son durum ne bu saat oldun yazmadın her şey yolundadır inşallah
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah canm

Şu an kaç hafta oldun canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…