Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Kızlar benim ayak tırnağımın bi kısmı morarmış bi yere çarpma vs olmadı, sizde hiç oldu mu ya da neden olabilir acaba

Kızlar benim ayak tırnağımın bi kısmı morarmış bi yere çarpma vs olmadı, sizde hiç oldu mu ya da neden olabilir acaba
Benim tırnak tek değil de genelde ya tüm ayak yada bazı parmaklar morarıyor canım doktorum kan dolaşımı dedi

Canım hormonel, kan dolaşımıyla alakalı olduğunu duymuştum. Kalıcı oje var el ve ayaklarımda hep bilemiyorum morarma oluyor mu olmuyor mu. Yeniletme zamanımda hiç denk gelmedim bu zamana kadar herhangi bir morarma.

Kızlar herkese günaydın, canım nasılsın iyi misin? U Umayis
Kuzum biraz önce nst yapıldı bir saat baya sancı çıktı düzensiz ama olan sancılar da 100 falan bakalım doktorm sezeryanda çıksın muayene edecek rahim ağzım kapalıysa ve uzunluk kısalmamışsa hastanede tutmaz sanmam

İnşallah her şey yolundadır canım benimmmm tüm dualarım seninle 32-34. haftaya kadar dursunlar en azından öyle düşünüyorum ikiniz içinde Mehlika

Cok geçmiş olsun canm ya inşallah bekliycek minnoşların . Orda olmaz daha iyi cnm

Geçmiş olsun bitanem inşallah bir şey çıkmaz haberdar et bizi

İyiyim canım fitil yaptım iki serum yaptım uzanıyorum sabah doktorum görecek. İçim rahat benim çok şükür
Tabii stres yapma sakın bak dayancaz, sen bana diyordun şimdi de ben sana diyorum hiç canını sıkma hastanedesin her şey hallolur, doktor görünce haber ver bize de mutlaka
İnşallah her şey yolundadır canım benimmmm tüm dualarım seninle 32-34. haftaya kadar dursunlar en azından öyle düşünüyorum ikiniz içinde Mehlika
Sağol canım amin

Kızlar birkaç günden beri bebeğim kıpırdadığında oramda baskı hissediyorum ve çişim geliyor gibi oluyor . Benim gibi hisseden var mı aranızda

Kızlar birkaç günden beri bebeğim kıpırdadığında oramda baskı hissediyorum ve çişim geliyor gibi oluyor . Benim gibi hisseden var mı aranızda
Balım benim heeeep öyle bebem aşağıda benim ama bildiğim kadarıyla zaten artık bu haftalardan böyle şeyler çok normal

Balım benim heeeep öyle bebem aşağıda benim ama bildiğim kadarıyla zaten artık bu haftalardan böyle şeyler çok normal
Yaa öyle mi birkaç kişi senin bebek çok aşağıda duruyor dedi canım sıkıldı . Ben de bugün doktora gideceğim çünkü kafam bi türlü rahatlamıyor .

Yaa öyle mi birkaç kişi senin bebek çok aşağıda duruyor dedi canım sıkıldı . Ben de bugün doktora gideceğim çünkü kafam bi türlü rahatlamıyor .
Yok canım canını sıkacak bir şey yok, bebekler rahat ettikleri yerde dururlar bazen bebeğim ağzıma çıkıyo bazen aşağıda doktoruna sor ama bence bu bir sorun değilde

Benim tırnak tek değil de genelde ya tüm ayak yada bazı parmaklar morarıyor canım doktorum kan dolaşımı dedi

Onu duymuştum canım tek tırnağın bi kısmı olunca anlam veremedim ben de doktoruma sordum kalp damar cerrahisi görmesi gerek demiş

Canım hormonel, kan dolaşımıyla alakalı olduğunu duymuştum. Kalıcı oje var el ve ayaklarımda hep bilemiyorum morarma oluyor mu olmuyor mu. Yeniletme zamanımda hiç denk gelmedim bu zamana kadar herhangi bir morarma.

Dolaşımla ilgiliyse diye korktum biraz canım doktoruma sordum kalp damar cerrahisi görmesi gerek demiş, bugün gideceğim göstermeye

Dolaşımla ilgiliyse diye korktum biraz canım doktoruma sordum kalp damar cerrahisi görmesi gerek demiş, bugün gideceğim göstermeye
Allah korusun canım kötü bir şey yoktur diye düşünelim ki öyle olsun. Beni de haberdar et muhakkak

Canım geçmiş olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…