Ya bende iyiyim ama sıcaklar çok zorluyor beni daha doğrusu nem burda 80 lere çıkıyor birde varis çorabı giyiyorum bazen zamn duruyo gibi birde devamlı dinlenme modunda mecburen evdeyim haftalar hemen geçsin istiyorum
Kızlar kalp damar sağ bacaktan ultrason istemişti sorun çıkmadı bacaktaki damarlarda tıkanıklık yokmuş, doktor sebebini bilemedi ama cildiyeye göstermene gerek yok dedi. Bugün de tdap aşısı olacaktım kadın doğum doktorum olabilirsin dedi ama şimdi dolaşımla ilgili bir şeyse ya da sebebi bilinmediği için aşı sıkıntı olur mu diye emin de olamadım
Canım benim plasentada önde ama azda olsa hissedince tamam diyorum ya da mesela yaslandığı yerler değişiyor ya tamam diyorum hareket etmiş ama tabi ben hissetmemişim
Ya bende iyiyim ama sıcaklar çok zorluyor beni daha doğrusu nem burda 80 lere çıkıyor birde varis çorabı giyiyorum bazen zamn duruyo gibi birde devamlı dinlenme modunda mecburen evdeyim haftalar hemen geçsin istiyorum
Ah kıyamam bu sıcaklar gerçekten çok zorluyor insanı ya. Hele bir de bu sıcakta varis çorabı iyice bunaltır. Ama az kaldı yavrularımız için sabredicez sonu güzel olacak inşallah
Rabbim yardımcınız olsun canım. Ben hareketli olduğum zamanlarda hiç hissedemiyorum mesela hareketlerini. Ne zaman ki oturuyorum veya yatıyorum anca o zaman.
UUmayis
cok gecmıs olsun canım. Dualarım senınle. Aynı endıselerı yaşayan ikiz annesı olarak senı cok iyi anlıyorum. Insallah bir sorun olmayacak ve 34üde gecıceksın bebıslerınee gelısıcek guzel dusun lütfen. bızım normal gebelıklere gore daha rısklı tabıkı ama kucagımıza aldıgımızdanhepsı gecıcek
Kuşum bu sabah işe giderken günlük ped takmıştım 1 saat sonra bir baktım akıntı gelmiş. Kokulu, sarı vs değil beyaz akışkan yapıda gelmişti. Normaldir diye düşünüyorum o yüzden önemsemedim. Karın ağrısını dün akşam yaşadım, onu da aşırı gaz dolmuştum ona bağladım Her şeyi bir şeye bağlama huyum bomba
Kokulu değil enfeksiyonmu acaba dedim ama koku olurdu enfeksiyon olsa neyse ki yarin randevum var oğluşumu bir hafta erken gidicem görmeye bu ara oğluş toplanip duruyor bi onuda sorucam doktora
Kokulu değil enfeksiyonmu acaba dedim ama koku olurdu enfeksiyon olsa neyse ki yarin randevum var oğluşumu bir hafta erken gidicem görmeye bu ara oğluş toplanip duruyor bi onuda sorucam doktora
Oyyy hasret gider oğluşunla Ben de hem bu hafta hem de haftaya göreceğim İdrar yolu enfeksiyonu bence hamilelikte enteresan bir şey. Kaç defa geçirdim çoğunda belirti vermemişti tuhaf yani kokuya da bakmıyor. İnşallah her şey yolundadır
Oyyy hasret gider oğluşunla Ben de hem bu hafta hem de haftaya göreceğim İdrar yolu enfeksiyonu bence hamilelikte enteresan bir şey. Kaç defa geçirdim çoğunda belirti vermemişti tuhaf yani kokuya da bakmıyor. İnşallah her şey yolundadır
Çook özledim gözümde tütüyor canim oğluşum İnşallah uyanik olurda güzel bi poz verir anneye ayy sorma bu akinti işleri çok karişikmiş gebelikte gercekten inşallah canim 31+1 oluyor yarin oğluş 31'den sonra kaç haftada bir çagirir acaba onuda merak ediyorum