Bende olmuştu bundan 10 yıl önce doktorum beni cildiyeye sevk etmişti ozaman cildiye görpüleyerek tırnak altına bakmıştı. Bulursan zaman yakın olmasa bile cildiyeden mutlaka al canım randevuKalp damar ultrason istedi canım cildiyeye randevu bulamadım
36 değil de 34 veya 35te herhangi bi komplikasyon olmadan planlı bi şekilde almayı düşünüyorlar benimkini canım. İşte o zamana kadar idare edebilirsek ne mutlu. Şimdi bi de doktor değişme ihtimali var yeni doktor ne yapar onu da bilemiyorumOo daha 36 ları göreceksinz inşallah bakta gör seninkinin cinsiyetidemi lkız
Chatgpt zararsız diyo bak canımİnşallah canımdoktor pek önemsemedi gibi ama bacaktan ultrason istedi hamilelikte güvenlidir inşallah
Bu kızlar hep nazlı gercekten cok çektiriyorlar bizlere36 değil de 34 veya 35te herhangi bi komplikasyon olmadan planlı bi şekilde almayı düşünüyorlar benimkini canım. İşte o zamana kadar idare edebilirsek ne mutlu. Şimdi bi de doktor değişme ihtimali var yeni doktor ne yapar onu da bilemiyorumkız nasipse teyzesi
Eee kız dediğin nazlı olur teyzesiBu kızlar hep nazlı gercekten cok çektiriyorlar bizlererabbim hakkımında hayırlısını kolaylıkla nadip etsin ya . Ne zaman onlar için uygunsa o zsmn gelsinler.
Bende nerdeyse 4 günfür az hareket hissediyorum aklıma her şey geliyorda plesenta önde olunca normal diyip iç sesimi susturuyorum
İçiyorum günde 2 kezMagnezyum eksikliği olabilir mi acaba
Aynen öyle o şekilde kendimi rahatlatıyorum canm bakalım haftaya komtrol var küçük hsnm nasılEee kız dediğin nazlı olur teyzesiyaa amin gerçekten onlar için ne zaman uygunsa nasıl sağlıklı geleceklerse o zaman gelsinler
Bak çok kişinin plasentası önde ve öyle olunca hep bebek hareketleri yavaş ve az hissediliyormuş nolur stres yapma boş yere kendine. Çok yazılıyor burada zaten önde olduğu için az hissediliyor diye yok yere kendini de bebişi de üzmeonların keyfi yerinde ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyorlar şu an
Mg olarak ne kadarİçiyorum günde 2 kez
İnşallah her şeyi yolundadır kuzucuğunAynen öyle o şekilde kendimi rahatlatıyorum canm bakalım haftaya komtrol var küçük hsnm nasıl
30+6 olacam o gün nst bağlarmj acabaa
Çpk şükür risk yok perinatoloji muayenem bskalım ne diyecekİnşallah her şeyi yolundadır kuzucuğunHerhangi bi riskin yoksa 32den önce başlamıyorlar diye biliyorum canım ben. Zaten ayda bir gidiyorsan iki haftada bire düşürür büyük ihtimal kontrollerini de.
İnşallah canım ilaç şifa olsun sanaÇarşamba gideceğim ben de Hematoloji için canım. Çarşambadan çarşambaya veriyorum kanı. Ama büyük ihtimal bu hafta tekrar ilaç tedavisini başlayacağız yine o fayda gösteren bi ilaç vardı ya. Çünkü etki süresi geçti bi yükleme daha yapıp birkaç hafta daha idare edilebilir seviyeye getirmeyi planlıyorlardı en son. Bakalım ne yapacaklar
Ben de bi kaç gündür var sıcaklardan sanırımKızlar akintilariniz ne durumda benim bu ara çoğaldi ya sarimtrak akintim geliyor hafif sulu hamileligin başindan beri geliyordu ama bu ara baya artti özellikle yuruyuş yapinca çok geliyor. Ara ara karnimda ağriyor
Amiiiinnn canım çok sağolİnşallah canım ilaç şifa olsun sana
İnşallah güzel haberlerle ayrılırsın canımÇpk şükür risk yok perinatoloji muayenem bskalım ne diyecek
Ayy bilmiyorumki yarin doktoruma sorayim bakalim arada kendinide topluyo oğlum kasilma mi acaba kasilma nasil bisey bilmiyorum.Ben de bi kaç gündür var sıcaklardan sanırım
Kuşum bu sabah işe giderken günlük ped takmıştım 1 saat sonra bir baktım akıntı gelmiş. Kokulu, sarı vs değil beyaz akışkan yapıda gelmişti. Normaldir diye düşünüyorum o yüzden önemsemedim. Karın ağrısını dün akşam yaşadım, onu da aşırı gaz dolmuştum ona bağladımKızlar akintilariniz ne durumda benim bu ara çoğaldi ya sarimtrak akintim geliyor hafif sulu hamileligin başindan beri geliyordu ama bu ara baya artti özellikle yuruyuş yapinca çok geliyor. Ara ara karnimda ağriyor
Canım benim plasentada önde ama azda olsa hissedince tamam diyorum ya da mesela yaslandığı yerler değişiyor ya tamam diyorum hareket etmiş ama tabi ben hissetmemişimBu kızlar hep nazlı gercekten cok çektiriyorlar bizlererabbim hakkımında hayırlısını kolaylıkla nadip etsin ya . Ne zaman onlar için uygunsa o zsmn gelsinler.
Bende nerdeyse 4 günfür az hareket hissediyorum aklıma her şey geliyorda plesenta önde olunca normal diyip iç sesimi susturuyorum
Mg olarak ne kadar
Benim de oluyor öyle toplama sorun yoktur sanırım yaAyy bilmiyorumki yarin doktoruma sorayim bakalim arada kendinide topluyo oğlum kasilma mi acaba kasilma nasil bisey bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?