Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Kalp damar ultrason istedi canım cildiyeye randevu bulamadım
Bende olmuştu bundan 10 yıl önce doktorum beni cildiyeye sevk etmişti ozaman cildiye görpüleyerek tırnak altına bakmıştı. Bulursan zaman yakın olmasa bile cildiyeden mutlaka al canım randevu

Oo daha 36 ları göreceksinz inşallah bakta gör seninkinin cinsiyetidemi lkız
36 değil de 34 veya 35te herhangi bi komplikasyon olmadan planlı bi şekilde almayı düşünüyorlar benimkini canım. İşte o zamana kadar idare edebilirsek ne mutlu. Şimdi bi de doktor değişme ihtimali var yeni doktor ne yapar onu da bilemiyorum kız nasipse teyzesi

Bu kızlar hep nazlı gercekten cok çektiriyorlar bizlere rabbim hakkımında hayırlısını kolaylıkla nadip etsin ya . Ne zaman onlar için uygunsa o zsmn gelsinler.
Bende nerdeyse 4 günfür az hareket hissediyorum aklıma her şey geliyorda plesenta önde olunca normal diyip iç sesimi susturuyorum

Eee kız dediğin nazlı olur teyzesi yaa amin gerçekten onlar için ne zaman uygunsa nasıl sağlıklı geleceklerse o zaman gelsinler
Bak çok kişinin plasentası önde ve öyle olunca hep bebek hareketleri yavaş ve az hissediliyormuş nolur stres yapma boş yere kendine. Çok yazılıyor burada zaten önde olduğu için az hissediliyor diye yok yere kendini de bebişi de üzme onların keyfi yerinde ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyorlar şu an

Aynen öyle o şekilde kendimi rahatlatıyorum canm bakalım haftaya komtrol var küçük hsnm nasıl
30+6 olacam o gün nst bağlarmj acabaa

Aynen öyle o şekilde kendimi rahatlatıyorum canm bakalım haftaya komtrol var küçük hsnm nasıl
30+6 olacam o gün nst bağlarmj acabaa
İnşallah her şeyi yolundadır kuzucuğun Herhangi bi riskin yoksa 32den önce başlamıyorlar diye biliyorum canım ben. Zaten ayda bir gidiyorsan iki haftada bire düşürür büyük ihtimal kontrollerini de.

İnşallah canım ilaç şifa olsun sana

Kızlar akintilariniz ne durumda benim bu ara çoğaldi ya sarimtrak akintim geliyor hafif sulu hamileligin başindan beri geliyordu ama bu ara baya artti özellikle yuruyuş yapinca çok geliyor. Ara ara karnimda ağriyor
Ben de bi kaç gündür var sıcaklardan sanırım

Kızlar akintilariniz ne durumda benim bu ara çoğaldi ya sarimtrak akintim geliyor hafif sulu hamileligin başindan beri geliyordu ama bu ara baya artti özellikle yuruyuş yapinca çok geliyor. Ara ara karnimda ağriyor
Kuşum bu sabah işe giderken günlük ped takmıştım 1 saat sonra bir baktım akıntı gelmiş. Kokulu, sarı vs değil beyaz akışkan yapıda gelmişti. Normaldir diye düşünüyorum o yüzden önemsemedim. Karın ağrısını dün akşam yaşadım, onu da aşırı gaz dolmuştum ona bağladım Her şeyi bir şeye bağlama huyum bomba

Canım benim plasentada önde ama azda olsa hissedince tamam diyorum ya da mesela yaslandığı yerler değişiyor ya tamam diyorum hareket etmiş ama tabi ben hissetmemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…