Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Çok şükür kuşum çok ama çok sevindim iyi olmanıza maşallah diyelim Ne diyor doktor peki oğlunla alakalı?
Oğlum suan 1168 gram çıktı kız 1450 falan dedi ki arada fark açılmazsa daha fazla böyle 34 de gelirsin belki 36 bile olur ama gelişim yavaşlarsa mecburen sezeryana yapıcam ki anne sütüyle beslensin ama dediki minyonlar doğunca daha kilo alıyorlar

Normal ikiz bunlar dedi ve gelişim geriliği demem için çok geride olması lazım seninki öyle değil ama haftaya çarşamba detaylıya randevu aldım. Anne yüreği taktım kafaya
İyilerdir bence de kaç artı kaç şuan

Kuşum oğluşun azcık zayıf çok değil ki maşallah yine çok iyi ikisinin de kilosu. Ama annelik işte evhamlanırsın biri böyle diğeri öyle diye. Bence gayette güzel ilerliyorlar aşırı aman aman deli gibi bir fark yok

Kızlar 31+4 sağ kaburgama acayip ittiriyor bebe. Ordaki etlerimi sanki bıçakla kesiyorlar gibi acıyor 3 4 dakika otursam hemen başlıyor. Şuan uzanıyorum ama yinede batıyor.
ben de bugun 32 oldum, ayaklariyla tam olarak dedigin gibi sag kaburgami ittiriyor, kafasiyla vajinal bolgeye kafa atiyor, kollariyla da saga sola ne gelirse artik daha az once esime bu cocuk benim icime sigmiyor olabilir mi acaba dedim. son 1 haftadir surekli boyle, ne yatsam yatabiliyorum ne kalksam kalkabiliyorum, surekli arkaya dogru kaykilik bir haldeyim. eger dogunca hamilelik donemindeki davranislarini devam ettiriyorlar tezi dogruysa, ben bitmisim.

Aynen öyle kafama takıyorum ama ikizlere göre gayet iyiler hayırlısyla haftaya detaylıya gireyim de o zaman 30+3 olmuş olacam zaman geçecek hedefe 31 gün kaldı geçiyoru çok şükür

Kızlar benim sağ ayak tırnağımın bi kısmının morardığını yazmıştım, sağ bacaktan ultrasonda damar tıkanıklığı vs yoktu, şimdi sol ayağımda aynı tırnakta aynı yerde morarma başlamış

Benim de renginde değişiklik var çok mor değil. Ama mora yakın canım 2 bas parmağımda öyle ve tırnaklar da buyumesi çok az canım ama benim dwt geçmişim olduğu için ona bağlamıştım yani dolaşım bozukluğuna

Çok heycanlı şeyler ya .
Sonra keşke biraz daha içimzide kalsaydı demeyiz inşallah gazdır uykudur agustos annelerinin tek konuştukları gaz sorunuu
Yaa eşime onu diyorum bi tarafım artık doğurup kurtulsam diyor bi tarafım içimdeki o kıpırtıları bi daha hissedemicem hiç bitmese keşke hep içimde kalsa diyor tam delilik

İyiyim canım rahim ağzı uzunlugu iyi eve geldim yarında evde endol fitil yapıcam. Sadece oğlumun gelişimi yavaş geliyor biraz ona taktum

iyiyim canım çok şükür eve geldim
Canım çok şükür evine geçmişsin bizim de içimiz rahatladı. Sen kilosuna takılma ya ikiz gebeliklerde illa ki biri daha kilolu oluyor. Ama doğduktan sonra zayıf olan kilolu olanı sollayıp gidiyor

Canım sen başka bi doktora daha mı görünsen acaba? Çok dikkate almadı gibi demişsin bi de. İçinin rahat etmesi için başla bi doktora da görün bence

Uslu uslu duruyorlar içerde doğunca gaziydi beziydi uykusuz gecesiydi ayy yeni bi hayat stilimiz olacak
O süreç beni çok korkutuyor yaa minicik bir bebek ay normalde ben kucağıma alamazdım başkasının bebesini çok küçük diye şimdi kendi bebem olacak nasıl yapıcaz çok merak ediyorum

Bende dolaşım bozukluğu yoktu canım daha doğrusu o konuda hiç test falan yapılmadı ama tekrar bi gitmeyi düşünüyorum

Canım sen başka bi doktora daha mı görünsen acaba? Çok dikkate almadı gibi demişsin bi de. İçinin rahat etmesi için başla bi doktora da görün bence

Öyle yapacağım canım farklı bi doktordan randevu aldım yarın için tekrar, yine kalp damar cerrahiden aldım ama doğru bölüm mü bilmiyorum

Geçmiş olsun canım ama bence başka doktora da git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…