Oğlum suan 1168 gram çıktı kız 1450 falan dedi ki arada fark açılmazsa daha fazla böyle 34 de gelirsin belki 36 bile olur ama gelişim yavaşlarsa mecburen sezeryana yapıcam ki anne sütüyle beslensin ama dediki minyonlar doğunca daha kilo alıyorlarÇok şükür kuşum çok ama çok sevindim iyi olmanıza maşallah diyelimNe diyor doktor peki oğlunla alakalı?
Amin kuzum inşallahGeçmis olsun kuzum endişelenme duzelir zamanla gelişimi bebişlere kilo aldiran besinlerden tuketmeye çaliş Eve geçmene sevindim inşallah minnoşlar tam vaktinde gelecek annesi kalbini ferah tut
İyilerdir bence deNormal ikiz bunlar dedi ve gelişim geriliği demem için çok geride olması lazım seninki öyle değil ama haftaya çarşamba detaylıya randevu aldım. Anne yüreği taktım kafaya
Kuşum oğluşun azcık zayıf çok değil ki maşallah yine çok iyi ikisinin de kilosu. Ama annelik işte evhamlanırsın biri böyle diğeri öyle diye. Bence gayette güzel ilerliyorlar aşırı aman aman deli gibi bir fark yokOğlum suan 1168 gram çıktı kız 1450 falan dedi ki arada fark açılmazsa daha fazla böyle 34 de gelirsin belki 36 bile olur ama gelişim yavaşlarsa mecburen sezeryana yapıcam ki anne sütüyle beslensin ama dediki minyonlar doğunca daha kilo alıyorlar
ben de bugun 32 oldum, ayaklariyla tam olarak dedigin gibi sag kaburgami ittiriyor, kafasiyla vajinal bolgeye kafa atiyor, kollariyla da saga sola ne gelirse artikKızlar 31+4 sağ kaburgama acayip ittiriyor bebe. Ordaki etlerimi sanki bıçakla kesiyorlar gibi acıyor3 4 dakika otursam hemen başlıyor. Şuan uzanıyorum ama yinede batıyor.
Aynen öyle kafama takıyorum ama ikizlere göre gayet iyiler hayırlısyla haftaya detaylıya gireyim de o zaman 30+3 olmuş olacam zaman geçecek hedefe 31 gün kaldı geçiyoru çok şükürKuşum oğluşun azcık zayıf çok değil ki maşallah yine çok iyi ikisinin de kilosu. Ama annelik işte evhamlanırsın biri böyle diğeri öyle diye. Bence gayette güzel ilerliyorlar aşırı aman aman deli gibi bir fark yok
Çok şükür balım inşallah her şey daha da güzel olsun hepimiz içinAynen öyle kafama takıyorum ama ikizlere göre gayet iyiler hayırlısyla haftaya detaylıya gireyim de o zaman 30+3 olmuş olacam zaman geçecek hedefe 31 gün kaldı geçiyoru çok şükür
Benim de renginde değişiklik var çok mor değil. Ama mora yakın canım 2 bas parmağımda öyle ve tırnaklar da buyumesi çok az canım ama benim dwt geçmişim olduğu için ona bağlamıştım yani dolaşım bozukluğunaKızlar benim sağ ayak tırnağımın bi kısmının morardığını yazmıştım, sağ bacaktan ultrasonda damar tıkanıklığı vs yoktu, şimdi sol ayağımda aynı tırnakta aynı yerde morarma başlamış
Yaa eşime onu diyorum bi tarafım artık doğurup kurtulsam diyor bi tarafım içimdeki o kıpırtıları bi daha hissedemicem hiç bitmese keşke hep içimde kalsa diyorÇok heycanlı şeyler ya .
Sonra keşke biraz daha içimzide kalsaydı demeyiz inşallahgazdır uykudur agustos annelerinin tek konuştukları gaz sorunuu
Uslu uslu duruyorlar içerde doğunca gaziydi beziydi uykusuz gecesiydiYaa eşime onu diyorum bi tarafım artık doğurup kurtulsam diyor bi tarafım içimdeki o kıpırtıları bi daha hissedemicem hiç bitmese keşke hep içimde kalsa diyortam delilik
Canım çok şükür evine geçmişsin bizim de içimiz rahatladı. Sen kilosuna takılma ya ikiz gebeliklerde illa ki biri daha kilolu oluyor. Ama doğduktan sonra zayıf olan kilolu olanı sollayıp gidiyorİyiyim canım rahim ağzı uzunlugu iyi eve geldim yarında evde endol fitil yapıcam. Sadece oğlumun gelişimi yavaş geliyor biraz ona taktum
iyiyim canım çok şükür eve geldim
Canım sen başka bi doktora daha mı görünsen acaba? Çok dikkate almadı gibi demişsin bi de. İçinin rahat etmesi için başla bi doktora da görün benceKızlar benim sağ ayak tırnağımın bi kısmının morardığını yazmıştım, sağ bacaktan ultrasonda damar tıkanıklığı vs yoktu, şimdi sol ayağımda aynı tırnakta aynı yerde morarma başlamış
O süreç beni çok korkutuyor yaaUslu uslu duruyorlar içerde doğunca gaziydi beziydi uykusuz gecesiydiayy yeni bi hayat stilimiz olacak
Benim de renginde değişiklik var çok mor değil. Ama mora yakın canım 2 bas parmağımda öyle ve tırnaklar da buyumesi çok az canım ama benim dwt geçmişim olduğu için ona bağlamıştım yani dolaşım bozukluğuna
Canım sen başka bi doktora daha mı görünsen acaba? Çok dikkate almadı gibi demişsin bi de. İçinin rahat etmesi için başla bi doktora da görün bence
Geçmiş olsun canım ama bence başka doktora da gitKızlar benim sağ ayak tırnağımın bi kısmının morardığını yazmıştım, sağ bacaktan ultrasonda damar tıkanıklığı vs yoktu, şimdi sol ayağımda aynı tırnakta aynı yerde morarma başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?