Çook özledim gözümde tütüyor canim oğluşum İnşallah uyanik olurda güzel bi poz verir anneye ayy sorma bu akinti işleri çok karişikmiş gebelikte gercekten inşallah canim 31+1 oluyor yarin oğluş 31'den sonra kaç haftada bir çagirir acaba onuda merak ediyorum
Kızlar ilk hamileliğim ve sancının ne olduğunu çok bilmiyorum. Az önce yemek yaparken karnıma sanki iğne batırır gibi tatlı sızıltılı bir ağrı girdi 3-4 dk içinde ardarda girdi. Sancı mıdır bu? Kasıkda değil karında
Kızlar ilk hamileliğim ve sancının ne olduğunu çok bilmiyorum. Az önce yemek yaparken karnıma sanki iğne batırır gibi tatlı sızıltılı bir ağrı girdi 3-4 dk içinde ardarda girdi. Sancı mıdır bu? Kasıkda değil karında
Kızlar 31+4 sağ kaburgama acayip ittiriyor bebe. Ordaki etlerimi sanki bıçakla kesiyorlar gibi acıyor 3 4 dakika otursam hemen başlıyor. Şuan uzanıyorum ama yinede batıyor.
Geçmis olsun kuzum endişelenme duzelir zamanla gelişimi bebişlere kilo aldiran besinlerden tuketmeye çaliş Eve geçmene sevindim inşallah minnoşlar tam vaktinde gelecek annesi kalbini ferah tut
Kızlar 31+4 sağ kaburgama acayip ittiriyor bebe. Ordaki etlerimi sanki bıçakla kesiyorlar gibi acıyor 3 4 dakika otursam hemen başlıyor. Şuan uzanıyorum ama yinede batıyor.
Bebişler buyudukçe yeni guncellemeler geliyor meğer bugune kadar prenses gebelik geçirmişizAğustos annelerinin doğsun artik diye isyan etmelerini simdi yeni yeni anlamaya başladim son gunler endişe panik daha artiyor hemde gece ruyamda ebeleri gordum hastanyele yatip kalkiyorum artik
Bende aynı durumdaydim doktorum annesi büyüyor pozisyonu ile alakalı dedi nefesim kesiliyor gibi oluyor ayağa kalkınca vajinaya baskı yapıyor bu haftalarda normal dedi canım
Normal ikiz bunlar dedi ve gelişim geriliği demem için çok geride olması lazım seninki öyle değil ama haftaya çarşamba detaylıya randevu aldım. Anne yüreği taktım kafaya