Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
İnşallah canım benim her şey istediğin, söylediğin gibi ilerler umarım hiç bilemiyorum ki bence 2 haftada çağırır şimdilik

Selam kızlar nasılsıniz.
U Umayis canım şimdi gördüm. İyisindir inşallah

Kızlar ilk hamileliğim ve sancının ne olduğunu çok bilmiyorum. Az önce yemek yaparken karnıma sanki iğne batırır gibi tatlı sızıltılı bir ağrı girdi 3-4 dk içinde ardarda girdi. Sancı mıdır bu? Kasıkda değil karında

Arada bana da oluyor rahmimde bir sızı sanki saniyelik ama ve kasık ağrısından farklı ben de merak ediyorum sancı mı acaba

Benimde karnima giriyo dunden beri ara sra bugunde kasigima yakin biyerde senin dediğin gibi ani bi agri girdi bunu bnde merak ediyorum

İyiyim canım rahim ağzı uzunlugu iyi eve geldim yarında evde endol fitil yapıcam. Sadece oğlumun gelişimi yavaş geliyor biraz ona taktum

iyiyim canım çok şükür eve geldim
Doktor ne dedi gelişim geriliği için canım

İyiyim canım rahim ağzı uzunlugu iyi eve geldim yarında evde endol fitil yapıcam. Sadece oğlumun gelişimi yavaş geliyor biraz ona taktum

Geçmis olsun kuzum endişelenme duzelir zamanla gelişimi bebişlere kilo aldiran besinlerden tuketmeye çaliş Eve geçmene sevindim inşallah minnoşlar tam vaktinde gelecek annesi kalbini ferah tut

Kızlar 31+4 sağ kaburgama acayip ittiriyor bebe. Ordaki etlerimi sanki bıçakla kesiyorlar gibi acıyor 3 4 dakika otursam hemen başlıyor. Şuan uzanıyorum ama yinede batıyor.
Benim de sağda oluyor yerden bişey almak çok zor geliyor dikiliyo resmen

Kızlar 31+4 sağ kaburgama acayip ittiriyor bebe. Ordaki etlerimi sanki bıçakla kesiyorlar gibi acıyor 3 4 dakika otursam hemen başlıyor. Şuan uzanıyorum ama yinede batıyor.
Bebişler buyudukçe yeni guncellemeler geliyor meğer bugune kadar prenses gebelik geçirmişizAğustos annelerinin doğsun artik diye isyan etmelerini simdi yeni yeni anlamaya başladim son gunler endişe panik daha artiyor hemde gece ruyamda ebeleri gordum hastanyele yatip kalkiyorum artik

Çok şükür kuşum çok ama çok sevindim iyi olmanıza maşallah diyelim Ne diyor doktor peki oğlunla alakalı?

Bende aynı durumdaydim doktorum annesi büyüyor pozisyonu ile alakalı dedi nefesim kesiliyor gibi oluyor ayağa kalkınca vajinaya baskı yapıyor bu haftalarda normal dedi canım

Doktor ne dedi gelişim geriliği için canım
Normal ikiz bunlar dedi ve gelişim geriliği demem için çok geride olması lazım seninki öyle değil ama haftaya çarşamba detaylıya randevu aldım. Anne yüreği taktım kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…