ben de bugun 32 oldum, ayaklariyla tam olarak dedigin gibi sag kaburgami ittiriyor, kafasiyla vajinal bolgeye kafa atiyor, kollariyla da saga sola ne gelirse artikdaha az once esime bu cocuk benim icime sigmiyor olabilir mi acaba dedim. son 1 haftadir surekli boyle, ne yatsam yatabiliyorum ne kalksam kalkabiliyorum, surekli arkaya dogru kaykilik bir haldeyim. eger dogunca hamilelik donemindeki davranislarini devam ettiriyorlar tezi dogruysa, ben bitmisim.
Ben de bilemedim ama farklı bi bölüm olursa oraya yönlendirir doktor canım. Yani kalp damar doğru gibi. Belki bi ihtimalÖyle yapacağım canım farklı bi doktordan randevu aldım yarın için tekrar, yine kalp damar cerrahiden aldım ama doğru bölüm mü bilmiyorum
Evet geçen gün bahçeyi supureyim dedim çok zorlandım.Benim de sağda oluyor yerden bişey almak çok zor geliyor dikiliyo resmen
Evet normal onu biliyorum. Daha önceki 2 bebegimde sağ kaburgama baskı yaptılar. Sseninkide sağ mı.Bende aynı durumdaydim doktorum annesi büyüyor pozisyonu ile alakalı dedi nefesim kesiliyor gibi oluyor ayağa kalkınca vajinaya baskı yapıyor bu haftalarda normal dedi canım
Evet gerçekten artık doguncaya kadar zor olacak. Hele hele 40 haftaya kadar bekleyecekler için çok çok daha zor olacak.Bebişler buyudukçe yeni guncellemeler geliyor meğer bugune kadar prenses gebelik geçirmişizAğustos annelerinin doğsun artik diye isyan etmelerini simdi yeni yeni anlamaya başladim son gunler endişe panik daha artiyor hemde gece ruyamda ebeleri gordum hastanyele yatip kalkiyorum artik
Evet sağa çok baskı oluyor solda yok hiçEvet geçen gün bahçeyi supureyim dedim çok zorlandım.
Evet normal onu biliyorum. Daha önceki 2 bebegimde sağ kaburgama baskı yaptılar. Sseninkide sağ mı.
Benimde sol yok.Evet sağa çok baskı oluyor solda yok hiç
Geçmiş olsun canım ama bence başka doktora da git
Ben de bilemedim ama farklı bi bölüm olursa oraya yönlendirir doktor canım. Yani kalp damar doğru gibi. Belki bi ihtimalLadyNurr un dediği gibi cildiye olabilir
Bende doktor yollar önce görünce direk cildiyeye sevk etmişti . Çok şükür ciddi birşey değildi ayakkabı vurmuş fark etmemişim az az törpüleye törpüleye zamanla yok etmiştim. Ama cildiye kesin baksınBen de bilemedim ama farklı bi bölüm olursa oraya yönlendirir doktor canım. Yani kalp damar doğru gibi. Belki bi ihtimalLadyNurr un dediği gibi cildiye olabilir
Benimde öyle kuzum ya napalım çekecez bu durumuİyi geceler hanımlar bebeğimin hareketleri bugün sakindi baya ama kafaya taktım ya bir kere rahat duramadım çikolata yedim su içtim uzandım az önce kıpırdanmasını hissediyorum sonra hareket kesiliyor gibi nereye yaslanırsa orayı dürtükleyince yer değişiyor ama o değişme hareketini hissetmiyorum plasentanın önde olması ruh sağlığımı bozdu
Benim de öyle yedim içtim şimdi de yediklerim midemden geri gelmeye çalışıyo o yüzden çok tuhafım ofBenm sol tarafm çürüdü bence kolum bacagm cok agrıyor agrıya uyandm karnım acıktı yedm bi şeyler uyuyamıyom şimdide
Eşime belli etmiyorum yoksa o benden daha çok panik oluyorBenimde öyle kuzum ya napalım çekecez bu durumu
Ben sağ sol değişiyorum doktorum arada değiştirebilirsin demişti, kuzu çevirme gibi dönüyorum yataktaBenm sol tarafm çürüdü bence kolum bacagm cok agrıyor agrıya uyandm karnım acıktı yedm bi şeyler uyuyamıyom şimdide
Benide korkutuyor vallaO süreç beni çok korkutuyor yaaminicik bir bebek ay normalde ben kucağıma alamazdım başkasının bebesini çok küçük diye şimdi kendi bebem olacak nasıl yapıcaz çok merak ediyorum
Bende öyle yapıyorum da daha fazla sol yatıyorum her haldeEşime belli etmiyorum yoksa o benden daha çok panik oluyor
Ben sağ sol değişiyorum doktorum arada değiştirebilirsin demişti, kuzu çevirme gibi dönüyorum yatakta
Ben de öyle solda yatamıyorum artık kızım solda duruyoEşime belli etmiyorum yoksa o benden daha çok panik oluyor
Ben sağ sol değişiyorum doktorum arada değiştirebilirsin demişti, kuzu çevirme gibi dönüyorum yatakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?