Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
evet benimkide öyle. Maşallah onlara. Bazen karnım ufak çaplı deprem oluyor gibi de oluyor. Napiyor acaba ya. Kesintisiz 10 saniye kadar baya titriyor karnım her gun hıçkırıyor.

Öyle yapacağım canım farklı bi doktordan randevu aldım yarın için tekrar, yine kalp damar cerrahiden aldım ama doğru bölüm mü bilmiyorum
Ben de bilemedim ama farklı bi bölüm olursa oraya yönlendirir doktor canım. Yani kalp damar doğru gibi. Belki bi ihtimal LadyNurr un dediği gibi cildiye olabilir

Benim de sağda oluyor yerden bişey almak çok zor geliyor dikiliyo resmen
Evet geçen gün bahçeyi supureyim dedim çok zorlandım.
Bende aynı durumdaydim doktorum annesi büyüyor pozisyonu ile alakalı dedi nefesim kesiliyor gibi oluyor ayağa kalkınca vajinaya baskı yapıyor bu haftalarda normal dedi canım
Evet normal onu biliyorum. Daha önceki 2 bebegimde sağ kaburgama baskı yaptılar. Sseninkide sağ mı.

Evet gerçekten artık doguncaya kadar zor olacak. Hele hele 40 haftaya kadar bekleyecekler için çok çok daha zor olacak.

Ben de bilemedim ama farklı bi bölüm olursa oraya yönlendirir doktor canım. Yani kalp damar doğru gibi. Belki bi ihtimal LadyNurr un dediği gibi cildiye olabilir
Bende doktor yollar önce görünce direk cildiyeye sevk etmişti . Çok şükür ciddi birşey değildi ayakkabı vurmuş fark etmemişim az az törpüleye törpüleye zamanla yok etmiştim. Ama cildiye kesin baksın

U Umayis canım geçmiş olsun

Oğluşunun kilosuna takılma canım benimde kızım 1.212 dedi doktor tek bebek olmasına rağmen ve ok aslında dedi bence seninkilerin ikiz olmasına rağmen çok şükür iyi gidiyorsun. Sakın kafana takıp üzme

İyi geceler hanımlar bebeğimin hareketleri bugün sakindi baya ama kafaya taktım ya bir kere rahat duramadım çikolata yedim su içtim uzandım az önce kıpırdanmasını hissediyorum sonra hareket kesiliyor gibi nereye yaslanırsa orayı dürtükleyince yer değişiyor ama o değişme hareketini hissetmiyorum plasentanın önde olması ruh sağlığımı bozdu

Benimde öyle kuzum ya napalım çekecez bu durumu

Benm sol tarafm çürüdü bence kolum bacagm cok agrıyor agrıya uyandm karnım acıktı yedm bi şeyler uyuyamıyom şimdide

Eşime belli etmiyorum yoksa o benden daha çok panik oluyor

Ben sağ sol değişiyorum doktorum arada değiştirebilirsin demişti, kuzu çevirme gibi dönüyorum yatakta
Ben de öyle solda yatamıyorum artık kızım solda duruyo ben sağ sola dönmeyi geçtim ters yatıyorum bazen ayaklarımın olduğu yere yastığı koyup o kadar bunalıyorum

Ellerim bugun sol elim fena uyuşuk uyaniyorum üstüne yatmış olabilirim diye düşündüm ama bugün üstüne yatmamisim kalkınca dikkat ettim uyuşma olur mu bu haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…