Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Bende öyle yapıyorum da daha fazla sol yatıyorum her halde
Ben sol tarafım uyuşunca yön değiştiriyorum
Ben de öyle solda yatamıyorum artık kızım solda duruyo ben sağ sola dönmeyi geçtim ters yatıyorum bazen ayaklarımın olduğu yere yastığı koyup o kadar bunalıyorum
Ben sıpamın ne tarafta durduğunu anlamıyorum

Ellerim bugun sol elim fena uyuşuk uyaniyorum üstüne yatmış olabilirim diye düşündüm ama bugün üstüne yatmamisim kalkınca dikkat ettim uyuşma olur mu bu haftalarda
Canım benim hamileliğimin 16/cı haftasından berri felan var o uyuşma. Geceleri oluyor uyurken ,uyanınca fark ediyorsun .
Olabiliyor magnezyumu 400 mg ye çıkar ve iyi etkili bir marka olsun

Keşke bende hissetsem öyle yastık koysan karnının altına öyle de rahatsız eder mi ki
Ediyo ya, olsun benim için sorun yok ya sol sağ farketmez ben sağda daha rahatım bebeğim de daha yumuşak öyle olunca diğer türlü çok sertleşiyo öyle takılıyoruz

Canım benim hamileliğimin 16/cı haftasından berri felan var o uyuşma. Geceleri oluyor uyurken ,uyanınca fark ediyorsun .
Olabiliyor magnezyumu 400 mg ye çıkar ve iyi etkili bir marka olsun
Evet gece oluyor bende gün içinde fark etmedim de mutlaka soylicem gidince ctesi gunu

Evet gece oluyor bende gün içinde fark etmedim de mutlaka soylicem gidince ctesi gunu
Gece uyurken bendede oluyor . Annemde ‘de olurmuş o tüm kolum uyuşurdu koyacak yer bulamazdık aşşağıya sallardım yataktan diyor. Bazı kadınlarda olabiliyormuş. Korkma bendede var bayadır hemde yenilerde felan da başlamadı.

İnşallah canım Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız

Yaa benimde bı kaç kez oldu daha insan merak ediyor teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…