Günaydin kizlar bugun oğluşumu görmeye geldim şu an bekliyorum umarim güzel haberlerle dönerimşeker ölçümlerimi göstereceğim doktoruma bakalim ne diyecek
Ellerim bugun sol elim fena uyuşuk uyaniyorum üstüne yatmış olabilirim diye düşündüm ama bugün üstüne yatmamisim kalkınca dikkat ettim uyuşma olur mu bu haftalarda
Ben de öyle solda yatamıyorum artık kızım solda duruyo ben sağ sola dönmeyi geçtim ters yatıyorum bazen ayaklarımın olduğu yere yastığı koyup o kadar bunalıyorum
Ellerim bugun sol elim fena uyuşuk uyaniyorum üstüne yatmış olabilirim diye düşündüm ama bugün üstüne yatmamisim kalkınca dikkat ettim uyuşma olur mu bu haftalarda
Canım benim hamileliğimin 16/cı haftasından berri felan var o uyuşma. Geceleri oluyor uyurken ,uyanınca fark ediyorsun .
Olabiliyor magnezyumu 400 mg ye çıkar ve iyi etkili bir marka olsun
Ediyo ya, olsun benim için sorun yok ya sol sağ farketmez ben sağda daha rahatım bebeğim de daha yumuşak öyle olunca diğer türlü çok sertleşiyo öyle takılıyoruz
Ediyo ya, olsun benim için sorun yok ya sol sağ farketmez ben sağda daha rahatım bebeğim de daha yumuşak öyle olunca diğer türlü çok sertleşiyo öyle takılıyoruz
Canım benim hamileliğimin 16/cı haftasından berri felan var o uyuşma. Geceleri oluyor uyurken ,uyanınca fark ediyorsun .
Olabiliyor magnezyumu 400 mg ye çıkar ve iyi etkili bir marka olsun
Gece uyurken bendede oluyor . Annemde ‘de olurmuş o tüm kolum uyuşurdu koyacak yer bulamazdık aşşağıya sallardım yataktan diyor. Bazı kadınlarda olabiliyormuş. Korkma bendede var bayadır hemde yenilerde felan da başlamadı.
Canım çok şükür evine geçmişsin bizim de içimiz rahatladı. Sen kilosuna takılma ya ikiz gebeliklerde illa ki biri daha kilolu oluyor. Ama doğduktan sonra zayıf olan kilolu olanı sollayıp gidiyor
Oğluşunun kilosuna takılma canım benimde kızım 1.212 dedi doktor tek bebek olmasına rağmen ve ok aslında dedi bence seninkilerin ikiz olmasına rağmen çok şükür iyi gidiyorsun. Sakın kafana takıp üzme
Gece uyurken bendede oluyor . Annemde ‘de olurmuş o tüm kolum uyuşurdu koyacak yer bulamazdık aşşağıya sallardım yataktan diyor. Bazı kadınlarda olabiliyormuş. Korkma bendede var bayadır hemde yenilerde felan da başlamadı.